Rutiner

 
Igår när Mamma ringde frågade hon:
 
- Är det Idas dag idag?
- Jaa. Jag är hos henne nu.
 
Mamma svarar superexhalterat:
 
- Jag vet, jag kan ditt schema!!
 
Mina rutiner har gått överstyr, varje person/aktivitet har sin dag.
 
MÅNDAG är det ridning, sen sover jag hos M och P.
 
TISDAG är Idas dag. Möjligen våldgästar någon annan vårat umgänge.
 
ONSDAG är Gabriels dag.
 
TORSDAG är Bramas dag.
 
FREDAG är T's dag. Numera även Isabells och resten av klanen.
 
LÖRDAG är en dag för aktivitet, sen middag (självklart äter jag middag även andra dagar, men på lördag är den mer uppstyrd/inplanerad) och sen festligheter.
 
SÖNDAG är min dag. Bara det att någon alltid invaderar den dagen.
 
Ibland hinner jag även med att jobba, träna, städa och plugga. Men det är bara om tiden finns.
 

Dör söthetsdöden

 
 
Idag var T och min goa gudis på besök. Det är så kul när personligheten växer fram, tänk att hon snart är 3 månader!
 
Sen har jag hunnit med två ridpass. Först var det lektion på hertsöstallet med en häst som hade hackamore-träns. Fråga mig inte.. Vet bara att hästen inte har något bett i munnen med det och att det inte gick att få stopp på den. Fick slita ihjäl mina armar och styra in den i väggen för att den skulle stanna.
 
Var därför lite mör när jag åkte vidare genom hela Luleå till Brama i sunderbyn. Red henne barbacka så får nog träningsvärk av det också.
 
Dessutom har jag börjat ett träningsprogram för att orka göra 200 squats (benböj typ). Har rätt bra styrka i benen så fick börja i "vecka 3" redan av 6.
 

Kompis och jag

 
 
Isabell är dock lite purken:
 
"Dumma Gudmor som inte torkar mig runt munnen efter matningen när jag ska ställa upp som modell".
 
Saknar min going.
 

3 september, 2013

 
Imorgon har jag en ledig dag. Ska börja med att skämma bort mig själv på Lyxx, med ansiktsbehandling och portömning. Senast jag var där var just efter att jag flyttade hem från Stockholm. Hudterapeuten sa att min hud var sliten och att jag borde sluta röka - även om jag förnekade att jag ens rökte. Ja, jag antar att jag var naiv när jag trodde att 1 paket cigaretter om dagen inte påverkade hyn. Skönt att slippa oroa sig för det nu.
 
Annars ska jag kryp till kojs snart. Har varit till T ikväll, Maria fyllde år så vi åt tårta och självklart myste jag med min gudis också. Hon är ju trots allt huvudattraktionen nuförtiden.
 
 

2 september, 2013

 
Har drabbats av ett förskräckligt halsont, trots att jag i tron om att sprit skulle döda lite bakterier i lördags hivade i mig ett helt barskåp. Ja, jag var så glad över att ha shot-kompisar för ovanligheternas skull, att jag tog den 4e enbart för att inte vara en bangare. Ett mycket dåligt beslut såhär i efterhand.
 
Sen har jag också en besvärlig träningsvärk efter att ha låtit G piska mig på gymmet. Jag försökte på alla sätt att be om nåd, men han är hård.
 
- Dina puppy-eyes hjälper inte, jag är INTE din pojkvän nu!
 
Förhoppningsvis ger det resultat, och så kan jag leva på berömmet jag får efteråt.
 
Och på tal om beröm hade en patient på Mammas avdeling berättat för hennes kollega om vilken underbaaar dotter Christina har. Ja, jag vet hur man charmar människor.
 
 

RSS 2.0