Söndag

Nu är det söndag och alla mina trogna läsare sitter troligtvis som på nålar och väntar på den obligatoriska söndagsbloggen. Så trots noll inspiration, får jag väl knåpa ihop några rader.

 

Eftersom att vinboxen och koskenkorvan kollade på oss med ledsna ögon från kylen igår och undrade om dom inte fick leka med oss, så bjöd vi in dom att vara med. Ett glas blev två och tre (kanske 4 för mig) och vi hade så trevligt att vi inte tog oss ut förrän väldigt sent.

 

Vi dansade på soffan..

 

Emma kollade på Erik Saade ("hennes pojkvän") 56 764 gånger..

 

Ja, ni vet, det man brukar göra på förfester. E och E var helt crazy sega på att välja kläder, så jag fick ha party med min telefonbok och på face.. Och det går ju som det går.

 

Utgången är väl inte så mycket att orda om, nån flata var arg på oss och det var övervägande rutiga skjortor på stället. Väldigt söder alltså! Kanske inte vårat place, eller!?!?!

 

När vi kom hem var det jag som kastade in handduken först (för ovanlighetens skull) och fick en chock imorse när jag vaknade. Elin satt uppkrupen i soffan bredvid mig och jag hade jäst ut mig och upptog 90 % av space:et. Funderade på varför hon inte skedade med mig, när jag upptäckte en till människa som sitter intryckt i hörnet av soffan. Vad är det här egentligen, här tar man en liten tupplur och läggan invaderas av efterfestare. Oh my gosh.

 

Jag hade iaf inte varit blygsam och trots gästerna drog jag ordentliga timmerstockar där jag låg supersöt och sussade!

 

Min fantastiska, första bild som mötte mig imorse när jag slog upp mina ögon...

 

 

Nä, nu är det dags för mig att krypa till kojs och ladda om batterierna. En rejäl handling måste ske imorgon, vi kan inte längre leva från nudelpaket till nudelpaket och ha en kyl som enbart innehåller alkohol. Det är inte hållbart i längden.

 


♥ KARIN


Lördag

Jag och Emma har intagit jäsar-soffan i varsitt täcke. Ska inte lämna min plats på ännu några timmar. Elin har bosatt sig i kojan, har inte hört ett ord från henne på en evighet. Tar väl igen förlorad sömn från igår. 7 vinglas och 2 vinboxar hånar oss. Vi hade kompisar på kakan igår.

Sen blev det efterfest med "Cypern" + jobbig typ (som jag idag fnissar för mig själv åt när jag tänker på honom). Pain in the ass igår, som var dum mot min Elin. Jag och Emma var inte poppis hos henne.
Emma får sms av Elin:
"Jag ska dödda er imorgon"

Arg brud. Hade jag inte vetat att Elin är världens snällaste tjej hade jag känt hotet, blivit skraj.

Vi stack fortare än kvickt imorse. Mitt utseende är inte på topp. Emma bekräftar med att säga att jag inte är fräsch. Väntar på att Filip ska komma med frukt åt oss. Nudelkosten kommer att göra oss gråa(re) och fula(re).

Bävar för att duscha och vara ensam. Måste deala med Emma om att vi ska sällskapa på toan när vi duschar. En och en förstås med duschdraperiet stängt. Lite privacy måste vi ju ha.


♥ KARIN


Torsdag

Ikväll är det hockey som gäller på vetekakan. Luleå möter Skellefteå, tydligen en stor händelse. Emma är eld och lågor, inne i matchen som alldrig förr. Leker att hon är med i klacken. Pratar med sig själv och klappar med händerna. Krossaaa dom! Måste påminna henne om att vi sitter i våran jäsar-soffa och inte i publiken.

Vem hade kunnat tro att lilla Emmsan skulle vara en sån hockey-brutta?



Jag håller alla tummar och tår för att Luleå ska vinna, inte för att jag bryr mig om dom så kommer sist i serien, utan för att få behålla friden på vetekakan. En upprörd Emma kan vara lite .. små-svår .. att hantera!


♥ KARIN


Onsdag

Idag har jag verkligen haft hål i magen.. Äter och äter och äter, men är ändå sugen på mer. Kylen ekar tom, så man får ta hopkop på det man har. Saknar kylen hemma mer än någonsin! Det blir inte heller bättre av att Emma berättar vad residenset (tror jag) hade på menyn på middagsbjudningen ikväll. Kurrkurrkurr

Äh, inte ska jag klaga, jag och Emma köpte chips för 3 kronor på våran nya favvo-butik idag och gick runt och käkade chips i affärerna. Tur att vi var på söder, här får man göra lite som man vill utan att någon kollar konstigt.

Sen ikväll var det jobb som stod på schemat, men lägligt nog fick jag ett sms om min älskade "betalda ledighet", just när ångesten för att bege mig ut i kylan började krypa under skinnet på mig.

Så ist har jag gjort lite nytta, målat naglarna och så har Elin klippt av mina kluvna toppar! Måste fräscha upp mig till helgen, ett heltidsarbete bara det!! Även B.U.S. och inpackning i håret står på schemat innan läggdags.




KARIN


Nudist, javisst!

Kul att vi har grannar som alltid går nakna, och inte bara i en av lägenheterna i huset mittemot, utan i TRE!

Emma upptäckte den första nakna stjärten för några veckor sedan och sen såg jag en ny i en annan lägenhet, som kom hem, tog av sig kläderna och började dammsuga, spritt, språngande naken!

I lördags stod en av dem naken och lagade mat och då var vi snabba med att plocka fram kameran och vara paparazzi i fönstret (nej, vi har inget liv).

Syns inte superbra eftersom vi inte vågade använda blixten, men en liten rumpa skymtar man.

Kul att han sedan hade middagsbjudning, frågan man ställer sig då är ju om gästerna visste om att maten hade lagats i ett naket tillstånd !?

Sen ikväll blev vi eld och lågor över att se att även en tredje lägenhet hade naket i sig. Det är ganska sinnes faktiskt, är det typ ett nudisthus eller vad?


♥ KARIN


Zipper, 19/2-11

Vad är grejen med att man efter x antal vinglas ALLTID blir en kamerakåt pajas?
Man posar hur som helst, med vem som helst.



Tur att man är glad iaf


♥ KARIN


Ge mig en spanjor.

Jag ligger efter med bloggandet och Emma sitter som en hök på mig, så nu måste jag ta igen hela helgens bravader.

Den efterlängtade fredagen kom och gick. Alldeles för fort. Förfesten avslutades runt halv 2, och något krogbesök hann vi aldrig med. I stället körde vi på kontorsfest med E&E:s föredetta chefer och inte förrän efter 7 stängdes mina ögon.

Ångesten har krypit i våra kroppar, så någon ensam stund hade vi inte på hela dagen. Emma låg och kramades med en sovande Elin, och att stänga dörren när vi skulle duscha kom inte på fråga. Och även om man ser ut som ett invalidiskt monster dagen efter går det alltid att svira om till party-stassen.

Vi kan ju sammanfatta lördagen som:

Jag + Emma + Elin + Filip + Schlagergolvet på gayklubb = Sant.



Varför kan straighta män vara lite mer party, varför ska alla vara så stela? Nä, bögarna håller lite mera våran standard om man säger så.

Och med vårat själförtroende som är lite på vajsing var det skönt att höra av Filip att vi skulle vara dom snyggaste faghagsen på stället!

Tiden går verkligen fort när man har roligt, så stängning kom alldeles för tidigt. Kvällen kunde ju självklart inte sluta med hemgång, så vi körde på efterfest. Och imorse saknade jag verkligen dagen efter-kittet som jag, Emma och Elin ska bli rika på i framtiden. Räddaren i nöden för alla sliriga tjejer.

Idag är dubbelkakan mastigare än på länge efter att ha haft en bottenlös magsäck. Nudlar, ris och chips har slagit läger i mitt ansikte. Buhu.



Blåmärken efter denna helgs obligatoriska halkning och en afro-lock i luggen, hehe.

Dags att avrunda och spela lite mahjong. Abstinensen börjar komma..


♥ KARIN


Fredag

Nu ska jag snart åka till centralen för att möta upp John som kommer på besök från ovan. Hoppas bara att han inte drar med sig mer kyla, verkar ju vara rena rama istiden där hemma, brrr..

Ska iaf och luncha och John ska få göra det han är bäst på, bota min ångest, få mig att sluta älta och lära mig tänka som den man jag egentligen är!

Sen så är det ju fredag idag, en helt vanlig fredag kan man tänka, men nej. Idag är det sjunde fredagen här på sjuan. Så det måste ju självklart firas med en sjua! (Men tyvärr krackar budgeten med det, så jag får hålla mig till smultronvinet.) Hur som haver blir det iaf en liten, tiny utgång ikväll. Ska föra över money till Emma så hon kan dyka upp med saft åt mig, baad to the boooone, Emmah!

Hade B.U.S.-stuga här igår, så nu ser vi inte ut som vandrande vålnader och vi smälter inte längre in i den vita morgonrocken. Måste köra ett till lager senare ikväll, tror jag börjar få tillbaka mitt beroende .... :S

Nä, lunchning var det, magen knorrar efter keeeek!


♥ KARIN


Torsdag

Nu är jag nyss hemkommen från dagens uppdrag och pustar ut i min lanar-fåtölj.

Jag har blivit så strulig på senaste tiden, så hjärnan och kroppen får gå på högvarv mest hela tiden. Jag glömmer att skriva upp adresser till ställen jag ska till, får med mig saker hem från jobbet som måste lämnas tillbaka och går vilse när jag ska någonstans för att jag bara lyssnar med ena örat när jag får en vägbeskrivning..

Men jag skyller på att mitt liv känns väldigt löst och diffust just nu, har lite slirig mark under mig och inget direkt fotfäste, vet ju för fan inte ens vad jag gör om en vecka! Det enda fasta i in tillvaro är min persso ass-deltid som känns som en trygghet mådag, tisdag och onsdagskvällarna. Och såklart vetekakan och sambosarna som känns mer och mer hemma för varje dag.

Annars lever jag verkligen för dagen, så nu ska jag njuta av stunden. Spela lite iq-befriande spel och plugga fysik i väntan på att E&E ska komma hem från deras ärenden :)


♥ KARIN


Onsdag

Jag har totalt gått tillbaka till mitt gamla liv idag. Var på ö&b där dom hade 500 grams snaskpåsar för 20 kronor. Hallå, ment to be liksom.. Så nu sitter jag här med ena näven i chipspåsen och med den andra i ostkrokarna. Känner hur finnarna gror och funderar på att hänga över alla speglar så jag slipper se mitt pizza-fejs.

Jag har grotesk träningsvärk efter pilatesen och har blivit så bortskämd av mitt förra stillasittande jobb att jag nu på jobbet blev anfådd när jag gick den 5 min långa promenaden för att handla..

Men jag är inte värst, Elin stack just handen i chipspåsen (och nu i ostkrokarna) och utbrast:
- Jag kommer snart inte att kunna gå och måste hämtas med kran!
Så sorry Joakim och Nina, vi kan tyvärr inte lämna tillbaka lägenheten, vi får inte ut bruden utan en kran..

Det var förbannat länge sen jag var så här ful och risig, och inte nog med det så spårar hela jag ur. Mitt största intresse är för tillfället att spela spel på king.com. Hade det inte varit för att min dator blir överhettad och slår av om den används för mycket, så hade jag kunnat tillbringa dygnets alla timmar med att lana.

Senaste överhettningen gjorde dock så att jag och Emma fick tid leka rekrytarare och ha arbetsintervju med Elin för att träna upp henne inför hennes stundande möte imorgon. Tillslut vägrade dock Elin svara på våra frågor, vi gick för långt. Som vanligt.

Nu är det dags att säga natti och krypa ner i kojan med Emma. Hon ligger och kollar på klipp från helikopter-rånet och säger att hon också hade velat vara med.. Måste prata vett med henne. Visst, vi har diskuterat olika lösningar för att få snabba cash, men jag tror inte detta är ett alternativ för oss att ens överväga!


Old pic - NYA RÅNARLIGAN !!


KARIN


Tisdag

Jag är verkligen på g nu för att shape:a upp mig lite, så vi just tränat dagens pilates och ätit grötlunch! Så snart är vi lika slimmade som tjejerna i pilates-videon.



Dags för oss att uträtta lite ärenden nu, brev ska postas, böcker ska hämtas från bibblan osv..

På med ansiktet och iväg!


♥ KARIN


Måndag

En mycket kall dag har det varit idag, säkert minst -10 grader!! Jag som var på vippen att börja använda min skinnjacka snart, men nähä..
Det enda som värmer är att se på facebook att tempen går ner mot minus 30-strecket i Luleå. Höhö.



Vi har upptäckt staden lite idag, tog oss en tripp ut till Vällingby! Skulle tydligen finnas ett bra köpcenter där, men det enda vi hittade var ett torg med affärer.. Aja, med mitt köpstopp uppskattade jag tunnelbaneresan mest, där vi fick en liten sightseeing.

Sen har jag varit en sväng till jobbet, behövdes bara 1 timma, så nu jäser jag i soffan och njuter av mina sista betalda minuter.

Vi har alla ♥ dag-dejt här, äter ost och kex och skålar med våra 8 glas vatten som vi ska slurpa i oss. Cheers mate.


♥ KARIN


Hejhej världen!

Igår när vi satt i bakishetens ångstland och tittade på bilder från förr fick vi oss en rejäl tankeställare. Vi var så snygga, så snärta, så fräscha..

Sommaren -08 är min topp, alla tiders. Vi satt och kollade på bilderna och fachinerades;
- Shit, jag har ju inga valkar!
- Men gud, ingen dubbelkaka!
- Åh, vilken bra hy..
- Vad sööööt jag var!


Nu är hela mitt liv en enda stor nedåtgående kurva. Det enda som går uppåt är ironiskt nog siffrorna på vågen. Magen bubblar sig på x antal ställen. Dubbelhakan följer med som en oinbjuden gäst överallt. Gäddhänget dallrar. Finnarna tar över ansiktet och jag är så blek så jag är grå.

Det övergick nästan till en depression, när vi insåg att det är dags att vi tar tag i våra liv. Pilates, vatten och promenader, ett nytt liv ska börjas nu. Sommaren -11 here we come, vi ska vara våra snyggaste jag..!


♥ KARIN


Lördag

Med en död mobil, noll på kontot och en jävla pain i kroppens alla delar, vaknade jag imorse i kvarlevorna av gårdagens förferre. Smultronvinet som var så läskande igår, såg inte alls lika aptitligt ut i dagsljuset och min andedräkt var inte alls lika god som den hemmagjorda hamburgaren (budgetalternativ till fyllekäk på MAX) var inatt..

Flickorna vakande inte förrän innan 3 nån gång och då började magarna kurra på oss. Vi tog med oss stora sopsäcken och traskade iväg, det var dags för pantning!

Vi gissade alla vilken summa det skulle bli, Emma trodde på 70 kronor och Elin på 63 kronor. När vi ska slänga i den sista burken stod det på 62 kronor, och när den skrynkliga burken rätades ut blev det tillslut 63 kronor!! Precis som Elin gissade, tycker hon borde ta och köpa sig en lott idag, med den turen skulle hon lätt skrapa fram storvinsten!

Vårat mission idag var sen att gå på jakt efter en ny mobil åt mig, och eftersom ekonomin inte tillåter en iphone för tillfället, eller någon slags avbetalningstelefon, så fick jag mig en enkel pärla, för 199 kr! Att ha i väntan på att pengarna ska börja rulla in regelbundet.

Nu kommer maten som Elpi har stått för ikväll, pasta och pastasås, muuuuums!


♥ KARIN


Fraydäj najt

Sjätte fredagen på vetekakan idag, och det måste ju självklart firas, så fram med vinet och klackarna, nu kör vi!

Ekonomin krackar för oss alla, och att kontona sinar kan vi inte längre förneka. Elin skrapar ihop 59 kronor i mynt till bolaget och Emma kläcker idéen om att vi ska panta våra 3 miljoner flaskor och burkar.
- Nej, men dom sparar vi till mat ist, tycker Elin.
Ja, det är ju faktiskt några dagar kvar till den 25:e fortfarande....

Aja, det tar vi sen, nudlar är ju faktiskt gott!

Nu är Emma och Elin är i full färd med sminkning, påklädning och lockning av hår. Jag sitter i morgonrock, osminkad och med slickepottfrilla.. Som vanligt är jag segast.

Men inte deppar jag för det, trots att jag snart kommer höra Emma gasta:
- KARIIIIN NILSSOOOOON, nu går du och fixar dig klart!!!!!!

Ska möta upp Sara och Linda och gå ut med dom, får se var vindarna tar oss ikväll.



SKÅL PÅ ER :)



♥ KARIN

Good morgon!

Jag och Emma sitter inrullade i varsitt täcke och har nyss ätit varma mackor till Desperate Housewives. Ska iväg på ett möte 13.30, så jag antar att det strax är dags för mig att sätta på mig ansiktet.

Sen är det tvätt som måste fixas. Jakten på den försvunna tvättstugan avslutades igår, så nu har vi ingenting att skylla på längre :( Har slängt ner i princip hela garderoben i en stor sopsäck. Vi har inte tvättat på hela tiden sen vi kom hit - för en månad sen, så det är en hel del kläder som behöver få ett nytt liv.




♥ KARIN


Tisdag natt.

Jag tror för en gångs skull att Gud har lyssnat på mina böner om att pengarna ska trilla in utan ansträngning, för igår liksom idag har jag haft jobb på schemat 18-22. Det visade sig dock att jag bara behövde vara där 1,5 h igår och idag behövdes jag inte alls - men får ändå full betalning. Katching!

Men jag kan ju inte påstå att det har varit en slö dag för det, var iväg imorse för att lämna ett brev, slank in på bibblan och reserverade en fysikbok och tog mig en promenad. Sen väntade STOR-städning i lyan, välbehövligt. Och när vi delade upp det i stationer (jag toan+garderoben, elin hallen+köket och emma sovisen+vardagsrummet) och med partymusik på surroundsound, var det inte alls jobbigt. Som sagt, det finns vissa fördelar med en liten lägga!

På kvällen mötte vi upp birdie i stan och vi besökte hennes nya lägga. Ett rejält uppsving från stugan i Huddinge har hon fått!

Sen har även Elin gjort sig en blogg, så nu kan ni följa livet på vetekakan från två olika vinklar. Hennes blogg hittar ni här ----> elinbrannmark.devote.se

Nu ska jag återgå till det jag nyss spenderade en timme åt, att titta på skärmsläckaren som visar ett bildspel med alla mina 132427 bilder på datorn. Så kul att se på bilder sen förr!

Natti :)


♥ KARIN


Måndag

Imorse vakande jag när E&E stack iväg till jobbet. Somnade om, och vaknade en timma senare, av att dom kommer tillbaka igen!

Ja, så lång historia kort, nu sitter vi här, panka som kyrkråttor och funderar på vårat nästa move i livet - att pengarna ska rulla in utan större ansträngning. Har övervägt olika alternativ som:

  • Blodgivning - Visade sig dock att "betalningen" inte var pengar utan en gåva, så det strök vi.
  • Äkta, svenskt hår till salu - Absolut inte sönderblonderat och utan kluvna toppar.
  • Storbloggare - Hehehe .. inga kommentarer. Men ni är välkomna att annonsera på bloggen, 1 öre per klick är alltid något!
  • Shoppa hem billigt från utlandet och sälja på tradera - En alldeles fantastisk affärsidé, och mina sista slantar ska nog kunna skramlas ihop och räcka till en enkelresa (endast flygstol) till Thailand. Sen får man sköta buisnessen därifrån liksom.

Nä, nu ska jag sluta svamla, vi ska iväg till stan och jag har lovat att vara klar att åka efter Desperate Housewives, vilket är på typ en halvtimma. Och jag sitter här under täcket i morgonrock, så den ekvationen går inte riktigt ihop.. Men det har varit väldigt tyst från kojan nu ett tag, så jag misstänker att tjejerna har somnat, där har jag min chans att vinna lite tid!




PS. Någon som känner sig manad att skänka pengar till behövande tjejer?


Vi är i behov av:

- Nya kläder
- Frisörbesök
- B.U.S.
- Buffé på PONG
- Drinkar och utekvällar

Alla summor är välkomna. Märk insättningen "Flytta hemifrån-bidrag".

 


 

♥ KARIN


Sondagsblogg

I helgen har jag övernattat hos Sara och haft det mys med syster min. Vi har pluggat jättebra, gjorde bort 3 tentor i Bi B, vilket i princip är hela kursen, så vi kan vara riktigt stolta över oss själva. Sen åt vi även supergoda bär med smält, vit choklad över och såg Solsidan.

Ikväll kom jag tillbaka till oss och vi har haft söndagsmys här hemma. Chips, godis, popcorn och läsk står ännu framme och hånar mig.. Har även hjälpts åt att färga Elins hår, och vi har nu blivit powerpuffpinglorna!



Nu har Emma och Elin lagt sig för att sova för nån timme sen inne i kojan och jag hör allt hur dom drar snarkningar där inifrån, gardinen som man drar för är väl inte speciellt ljudisolerande om man säger så ;) Jag fastnade vid datorn och har fått nackspärr av att ligga på golvet med den. Fram tills alldeles nyss fungerade bara täckningen på bredbandet just under fönstret, men nu gjorde jag den fantastiska upptäckten att jag även kan ligga i soffan med datorn...

Men det är nog dags för mig att sussa nu också, börjar bli så hungrig nu så att om jag inte somnar inom en snar framtid kommer jag att proppa i mig hela kylskåpet.

Så natti.


KARIN


Fredag

Imorse skulle jag gå upp när Emma och Elin kilade iväg till arbetet vid halv 8, men självklart somnar jag om och först nu börjar jag känna mig redo att lämna mitt soffläge.
Ska ta ut soporna, leta efter tvättstugan så att jag kan boka en tvättid och sen promenera bort till Weekday och spana in rean på Cheap monday-jeans. Trots att ekot på kortet bara dånar tänkte jag ändå unna mig ett par om jag hittar några som är passande, är verkligen i behov av ett par snygga jeans.
Sen är jag nog hemma lagom till OC och Wallander. Älskar våra canal+ kanaler som visar minst en Wallander- eller Beckfilm varje dag, hehe.
Nä, nu låter det som om diskmaskinen kommer att sprängas vilken sekund som helst, måste gå och titta till det. Sen är det dags att börja göra sig till människa igen!

♥ KARIN

Torsdag

Nu är det kanske dags att uppdatera och printa ner lite om mitt liv. Folk har börjat klaga på att jag aldrig bloggar, och Emma vägrade tro på min förklaring om att mitt inlägg jag skrev idag försvann.

Känner mig jättecool nu med Emmas lilla, vita, macbook i famnen, en riktig bloggerska ser jag ut som!
Har gjort lite omorganiseringar i mitt arbetsliv, så har haft fullt upp med att springa runt och visa upp min bästa sida för mina framtida arbetsgivare.
I tisdags promenerade jag ut från Qall en sista gång, med en liten tår på kinden (sentimental som jag är). Men jag njöt till fullo av att kunna luncha med Filip, snacka skit och traska omkring på stan i vårvädret igår. På en vardag, det har inte hänt på typ 4 månader. Helt underbart. Började sen mitt nya jobb, 40 min var jag där och fick betalt för 4 timmar, helt okej för mig!
Idag har jag spenderat dagen på soffan i min ensamhet. De enda knopen jag gjorde var när jag promenerade ner till ringen, postade ett brev och köpte ett 6-pack töla. Puh, vilket stressigt liv jag har..

♥ KARIN

RSS 2.0