Godnatt!

Snälla människor väx upp!
Nån skicka nyss en sån där jävla grej att det ringer från dolt nummer och sen piper.
Fick fan hjärtklappning när jag hörde min jävligt höga signal som som säkert hördes ända till månen.
Lovar att det var Emmsi som jag hade ett smått aggressivt samtal med på msn innan hon drog ;)

? Emma sa:

fjortis!!!!!!!!!!!!

karin sa:

men h000000r4!!!

? Emma sa:

jävla f1tt44444444

Jaja, idag hände det iaf, mamma sa att jag var stor. Och inte stor som i tjock utan att jag var stor. Trots att pappa självklart skulle försöka förstöra ögonblicket med att dra klyschan:
- Hon är bara 16 år!!
Alltför ofta har mamma dragit den, fast värst var ju när jag var 15, ("DU ÄR BARA 15 ÅR KARIN!!!"). Alltid när hon var sur för att jag gjort något dumt, vilket var ofta, skrek hon det så väggarna skakade. Då kände man sig lika liten som en myra kan jag lova.
Men ikväll var hon på min sida.
- Nä Karin är 17 år, nästa år får hon gå på krogen.
Det är bra morsan att du ligger ett år före ;)
Sen fick jag henne att hålla med mig om att jag var mognare än Sara, där fick du Ollfan!!

Nä nu är jag trött och vill sova men spyr om jag går in i Saras rum.
Hon och hennes alkoholiserade kompisar satt och söp där innan krogen och nu stinker det sprit något så in i h-vete.. Vart man än kollar ser man halvfulla groggar och en och annan tom spritflarra.
Och i vardagsrummet stinker det öl som min pappa och morbror har pimplat.
Vilken miljö jag växer upp i, omringad av alkohol.
Okej så illa är det inte, men i Saras rum är det fan äckligt.
Dom har trampat runt med skor på min madrass och kudden ligger bland dammråttorna. Men som tur är kommer inte Sara hem så hon lånar ut sängen till mig, bussigt!

Ska nog göra ett försök att sova. Får väl ha en spypåse bredvid mig. Eller sova på soffan i vardagsrummet i värsta fall. Bara för att Sara ska tycka extra synd om mig efter allt hon utsätter mig för ;)

Natti

Godmorgon!

Igår var jag med Ida och Eva. Vi åt på Dagobert och ssen drog vi till Ida och plöjde oss igenom halva säsong 6 av Sex and the City.

Tog bussen hem och halv 3 var klockan när jag klev av.
Efter att jag hade klivit av hör jag hur en bil ställer sig på busshållplatsen.
Kollar bak, nej en Byggare Bob-skåpbil.
Börjar gå fortare, den kanske bara skulle lämna av nån.
Vänder mig om igen, ser hur den kommer körandes efter mig på gångvägen.
Aldrig har vägen hem känts så lång.
Jag börjar springa, nej kuta.
Svänger upp för backen och ser till min fasa att skåpbilen kommer efter.
Ökar på stegen, med den farten hade jag vunnit ett 100-meterslopp. Lätt.
Hör hur bilen kommer närmare.
Funderar på om jag ska springa in i buskarna där bilen inte kan köra, men insåg att det inte var så klokt eftersom det troligtvis var någon i bilen som hade kommit efter mig och det hade kunnat sluta illa.
Sen slog det mig, fan porten är låst och jag har inga nycklar.
Bara pappa har ställt upp porten.
Men nej, ingen matta emellan.
Det kommer att ta en evighet för nån att komma och öppna.
Så känner jag på porten, den var.. öppen?
Ja den var öppen!
Så kilar jag in i säkerheten.
Och som tur var så var dom stora och modiga pojkarna Olle och Uffe hemma så att Tindra kunde krypa ner i sängen, eller på madrassen, med dom och få tröst.

Olle och Uffe är egentligen Sara och Ylva.
Bara så att ingen tror att jag sover med värsta karlarna.

Nu ska jag till stan och slinga håret. Efter en tid som hm.. brunett? känner jag att det är dags att återgå till blond igen. Blondiner har roligare.

Ciaao!

En riktig jul..

Julafton är överskattad, ja det kom jag och Emma fram till igår.
Man vet redan innan vad man kommer att få och det enda som är gott på julbordet är gravad lax och äppelmos (dock inte tillsammans).

Så är julafton över detta år. Har typ bara umgåtts med syster och padre.
Sara sminkade mig jag råka säga att jag såg ut som en hora, men det var lite taskigt mot henne insåg jag, så ändrade till geisha som lät mer graciöst.
Åt pizza till lunch, väldigt juligt, och för första gången dissade jag kalle och co helt, såg inte ens i början som jag annars alltid brukar göra.
På kvällen, i väntan på tomten (eller på att mamma skulle komma hem så att vi kunde börja julklappsutdelningen) spelade vi lite kort och la pussel, typ det enda enligt traditionerna detta år.
När mamma äntligen kom hem öppnade vi våra klappar. En bärbar dator till Karin, oj vad oväntat, hade jag ingen aning om att jag skulle få!! :O Bara det att jag hade valt ut den och var till och med med när dom beställde den ;) Nåja, sen fick jag lite smått och gott, lite kläder, pengar, underkläder, böcker osv..
Och juste, den där mobilen som jag ännu inte valt ut, får ångest bara av att tänka på det, gaaah!

image84

Jaja, när kvällen led mot sitt slut fick vi lite brist på sysselsättning så Sara börja busa i min telefonbok, säkert bara för att ge igen när jag tog kort på och mobbade hennes charmiga doublecake ;)


Ollfan, du vet att du är tanigast i stan!! 
Och att man måste hålla i dig när det är blåsigt för att du inte ska flyga iväg ;)




Sen filade jag och Emma lite på våra planer igår som vi har att se fram emot när skolan börjar igen, eller hur Emmsii ;) En liten trevlig onsdagstradition att flumma med henne ;)

En ovanlig söndag

Jag blev nyss förvånad, glad förvånad. Oftast när jag blir förvånad är det något dåligt, kanske just därför jag hatar överraskningar, jag är alltid inställd på att det ska vara något dåligt. Men så var inte fallet denna gång, wiie!

Nåja, ídag har dagen gått åt till att vara på stan. Vaknade krig 12 och efter en halvtimma och lite torr mascara på ögonfransarna sitter vi på bussen till stan, jag och syster. Systrarna Skabb som faktiskt beskrev oss väldigt bra idag.
Vi hade fått pappas kort och gå och köpa smink för. Tindra och Olle ensamma på stan med ett bankkort med x antal kronor på kan bara sluta på ett sätt, illa. Vi började våran stadsrunda med att äta. Sen var det foundation, ögonskuggor, fransbörjare, ögonbrynsskuggor, penslar och borstar, mascara, eyeliner, concealer osv. som stod på inköpslistan. Att handla för andras pengar svider aldrig riktigt lika mycket som att handla för egna, det var nog därför vi spårade litegrann ;)
Själva syftet med att åka till stan var ju egentligen att köpa julklappar till mor och far så även det fick kortet stå för.

Imorgon är det julafton till er som missat det vilket man lätt kan ha gjort i bristen på julstämning. Som Sara sa,
- För mig hade det lika gärna kunnat vara mars, jag skulle inte ens ha tänkt på att vi hade missat julafton.

Pusspuss och god jul!


Dan före dan före dopparedan

Inatt vaknar jag av att det plingade på dörren. Ingen syntes i titthålet, men jag tog risken och öppnade trots att det kunde vara ännu en läskig förförljare. Det var ännu läskigare, en alkoholluktande typ som kom instörtandes enbart iförd partyoutfiten och en kofta, Sara..
Jag gick och la mig och självklart kommer hon in 5 sekunder efter:
- Jag sover med dig!
Fan. Ännu en natt var jag tvungen att ha henne bredvid mig, och dessutom hade hon druckit så det stank alkohol i hela rummet och hon höll svamligt på att berätta om nattens händelser. Om hur hon blev hemskjutsad av polisen (jag ville bara sova och brydde mig inte ens om att fråga varför) och att hennes jacka och väska hade blivit stulna.
Självklart låg hon och fettade i mitten av sängen också, det som blev över till mig var en pytteliten springa och jag fick ligga pressad mot den kalla väggen.

På morgonkvisten insåg jag att det var lönlöst att försöka få henne att vakna och flytta sig så jag gav upp och gick och la mig i mammas säng.
Blev väckt av snålheten i mig, en massa pengar hade gått till spillo, Saras mobil, jacka, nycklar, mitt busskort och säkert en massa annat. Och när jag väcker Sara släpper hon bomben, allt smink hade varit i väskan, ALLT, både mitt och hennes. Fan, jag klarar mig inte utan smink! Vad dyrt att köpa nytt! Fan.
Sara, motsatsen till mig vad gäller pengar, tog lungt på det hela och försökte övertala mig att det skulle bli fräscht att bara ha nytt smink.

Var på stan med Elin idag. Men inte en chans i världen att jag skulle åka utan smink, så jag kom på den brillianta idén att ta en sväng förbi hos henne och sminka mig.
Imorgon ska jag och Sara på stan och köpa allt nytt. Mamma har lovat att bidra med pengar.

Jul

Vaknade med tuppen imorse, 08.05 hade Emmsan ställt mitt alarm på. Hon och Lisette hade tvivlat på att jag skulle orka upp, men där stod jag redo i stan klockan halv 10. Strax efter kom Emma traskandes men nej.. ingen Lisse. Nä, för hon var inlåst i deras nya lägenhet (som hon vägrade låta mig se igår..), Råggan fick åka från obs där han var och handlade enkomt för att öppna åt dom, dom borde lära sig öppna själva tycker jag..
Vi skulle iaf välja en hårfärg till Lisette, men tiden inne på åhlens fördrevs med 99 % svammel så det tog ju ett tag. Önskemålet var en varm ljusbrun färg med en touch av röd. Självklart fanns det ingen som hette så, men vi gjorde vårat bästa för att hitta rätt nyans och mitt förslag vann! Men jag och Emma var noga med att påpeka att vi inte ville ha nån skit om det blev fel, vilket vi säkert kommer att få iaf..

Sen skulle jag med Sara och köpa julklappar. Men hon satt hemma och åt soppa när jag ringde och hon lät allmänt frånvarande och morron, så jag insåg att det skulle dröja x antal timmar innan hon var klar och så länge hade jag ingen lust att traska ensam på stan. Så jag åkte hem och åt kakor medan hon fixade sig.
När jag är på stan med henne inser jag hur snål jag är. Hon flashar med sitt kort hejvilt och lever ruskigt flott med tanke på hennes inkomst, 0 kr/månad. Jag med mina kära tusingar på kontot unnar mig inte ens lunch. Som tur var bidrog mamma och sara övertalade mig att gå på mat & prat som faktiskt fick godkänt för sin avokado och kyckling-macka.
Så mycket julklappar blev det dock inte, ett korsordslexikon till pappa och ett besök hos frisören för slingor till mamma ska vi fixa. Sen köpte Sara en bok till sig själv, eller det var en julklapp från mig ;) Det var det enda hon önskade sig och hon ville börja läsa den nu så hon gick och köpte den. Vad hon har köpt till mig vet jag dock inte, hon tänkte säga men nån överraskning vill man ju ha. Vet redan vad jag får av päronen.

Ska kila och se om pappa fixat nå käk till oss, fast jag är typ fortfarande mätt sen lunchen..
Aja, pusspuss

Äntligen jullov!

Eller egentligen fick jag det igår, då gjorde vi bort det sista provet, samhällsen.
Det provet som alla har stressat upp sig inför i flera veckor.
Det gick bra på det, fast jag kunde väl inte nån fråga egentligen, och jag kunde VERKLIGEN inte det man skulle kunna för mvg, veta vad det är för problem i Sveriges ekonomi idag. Ofta jag har kollat på nyheterna eller läst tidningen på.. nånsin. Men jag slingrade mig och babbalde på om allt möjligt som jag tyckte lät smart, skrev typ att vi hade lite av alla problem beronde på hur man ser på saken ;)
Övertalade Kjell om att han skulle rätta direkt, om nån är lättövertalad så är det Kjell, har inte fått nej på en enda grej som jag frågat om :p
Lite smått nervös var jag när han börja läsa. Så log han lite, nickade:
- Vad bra du har skrivit Karin!
Så såg jag att han skrev betyget. En bokstav.. Två.. Tre bokstäver, yes mvg! Och min jul var räddad, puh..
- Du hade ju skrivit en massa som du inte ens behövde!
Ja, att rabbla upp hur en sjunkande dollarkurs påverkar oss på frågan om räntor kanske inte var riktigt relevant ;)
Sen sa han att han blev förvånad över att jag skrivit så bra, jaha, ser jag inte nog smart ut eller..

Nåja, idag fick vi bara veta slutbetyget i ios. Ellinor var så söt och hade samlat allt vi gjort under året i ett kuvert. Kul att få tillbaka allt :)  Nog för att min människosyn som vi gjorde för typ ett år sen inte är så mycket att hänga i julgranen. Jag fick g+ jorden går under! Och jag vet att Teza och Ida inte kommer att sluta påminna mig om att dom fick bättre än mig på ett bra tag. Men tack vare Tezas duktiga arbete när vi gjorde om adhd fick jag iaf mvg i kursen :)
Och så hade hon också gjort typ ett diplom eller liknade med betyget på och skrivit ett litet meddelande till alla. Hon tar verkligen allt seriöst, men det är gulligt :)

Och Kjell måste verkligen varit förbluffad över att jag fick mvg på provet, Ellinor ba:
- Jag hörde vad bra du fick på samhällsprovet, Kjell kunde inte låta bli att skryta över dig!

Men nu ska jag njuta av att vara ledig, ciaao!

Allt för att slippa plugga..

Har ett stort prov i samhälls på onsdag, jag har inte ens börjat plugga till det.
Nä för när jag kom hem från skolan vid halv 3 (skolkade spanskan för att hinna plugga) var det extremt viktigt att sätta sig vid datorn och se julkalendern. Sen var jag bara tvungen att ladda hem greveholm och kolla på varenda avsnitt av det. Där förövrigt Melitta är förvillade lik min kära syster. Jag är Lillan, det lilla oupptäckta geniet ;)
Var också tvungen att göra ett mensa-test för att bevisa mina kunskaper.


Trots att jag kanske inte ser så väldigt smart ut och kanske inte heller uttrycker mig så väldigt klyftigt alla gånger så har ni beviset här. Smartare än 99 % av befolkningen, jeeepp det är jag!
Efter maten lockade hemprovet i matte som aldrig förr. Jag var bara tvungen att göra det exakt på sekunden, trots att det inte ska in förräns efter jullovet någon gång..

Nåja när jag kom hem från Elin ikväll skulle jag ju plugga.
Satte mig i sängen och gjorde allt klart, men insåg till min fasa "fan vad jag har fula naglar". Och det har aldrig varit så extremt livsviktigt att måla naglarna som det var ikväll, jag menar vem fan kan plugga med ovårdade naglar?
Jag var ju också tvungen att måla med fransk manikyr, 3 lack, men inte för att ta extra tid från mitt pluggande, nä bara för att inget annat var snyggt. Och jag kan ju trots allt läsa lite medan jag väntar på att det ska torka.
Men när jag har målat klart så inser jag "fan böckerna är ju i väskan, jag kan ju inte sabba nagellacket bara för att ta fram böckerna.."
Så då var det bättre att sätta sig vid datorn och skriva det här, det är ju trots allt lite mindre risk för att repa naglarna när man skriver på tangenterna ;)

Min helg

Fredag
Var och åt på Walle med klassen. Var väl som alla andra 1000 gånger vi ätit där med klassen, god mat men annars inte så speciellt ;) Som vanligt så gjorde Ellinor och Eva bort sig.. :P Jag och Teza delade som vanligt på två maträtter som vi alltid gör.
Sen åkte jag till Ida där vi käka chips och satt och snacka typ.

Lördag
Vaknade av att Sara kom in i mitt rum och skrek att vi skulle önska oss guitar hero i julklapp. Som vanligt eftersom vi sitter ihop kommer vi säkert att önska oss det mesta tillsammans. Men man tjänar ju på det, så får man dubbelt med grejer. Bara den lilla grejen att Sara kommer att flytta härifrån snart och då kan ni ju tänka er hur det kommer att sluta. BRÅK säger jag bara ;)
Nåja, jag har iaf kommit på vad jag ska önska nu, och det kommer jag inte att dela med Sara!
Tillsammans ska vi nog önska oss en krepptång. Det är något som funkar att dela på som tur är.
Sen på kvällen så var jag iaf hos Elin dit Lisette och Emma också hade vägarna förbi.
Vi åt MINA chips och satt och flummade bara, men det var naajs.
Och eftersom alla (förutom jag då) lider av lite pengabrist så klurade ut smarta ideer på vad vi kan göra ist för att köpa julklappar till varandra ;) Riktigt smart måste jag ju säga!
Mamma blev förvånad när jag kom hem så tidigt och undrade om Elin hade åkt på fest så att jag var tvungen att gå hem. Men så mobbad är jag väl ändå inte ;)
Okej jag är mobbad, somnade typ på direkten jag kom hem ;P

Söndag
Idag har jag städat hela mitt rum. Okej, tagit kläderna på golvet och sorterat i två högar, den ena slängde jag i smutsen och den andra mosade jag in i garderoben.
Sen har jag väl flyttat runt dom andra grejerna för att få det att se städat ut iaf. När mamma kommer hem ska hon också lovat att byta gardiner åt mig :)
Ikväll blir det troligen att gå ner till Elin, ovanligt! ;)

Pussheejs!

Zzzznark

Denna vaka asså ;)

Vid halv 7 började resten av familjen Markström/Johanssom att vakna och det var lite luciamys när Tezas syrra lussade osv.
Just när jag började bli pigg var det dags att se julkalendern och efter att ha kollat på den blev det lite smått sömningt, men vi åkte iaf till skolan och hade matte och engelska som funkade rättså bra. Trots allt var ju jag och Teza inte dom enda som mådde lite kasst ;)

På iosen var det då dags för dessa redovisningar. Jag och Teza gjorde det bekvämt för oss, kanske lite väl bekvämt.. För typ 5 sekunder efter att den första börjat ser jag hur Teza sitter och blundar. Jaja inte mitt problem tänker jag efter att ha försökt få henne att titta typ två gånger.
- Karin och Therese! Hm.. Ellinor säger mitt namn..
- KARIN OCH THERESE, GODMORGON! Vafan, jag ääär vaken.
Så kollar jag upp, ser hur hela klassen har vänt sig om och kollar på oss, kollar på Teza, men nä, ingen reaktion hos henne.
- Teeeza..
Så öppnar hon ögonen, stirrar tomt framför sig som en död sill innan hon tillslut kollar på mig med världens surase blick. Fyfaan asså, så jävla borta hon var och resten av klassen fick sig ett gott skratt :D Hon sov verkligen TUNGT till skillnad från mig som bara vilade ögonen lite ;)
Resten av redovisningarna ser man henne sitta och spärra upp ögonen för att inte ögonlocken ska trilla igen ;)

Nåja, ikväll så somna jag direkt efter maten. Höll på drömma hela tiden om att jag skulle göra redovisningar men bara somnade när jag skulle prata ;) Så hade jag tydligen pratat med Emmsi, men jag kan inte riktigt påstå att jag hängde med i samtalet. Jag kände mig rättså virrig om man säger så.
Så vakna jag vid 9 och var helt övetygad om att det var morgon och att jag hade missat spanskan. Jaa önska mig lycka till att somna senare ikväll!

Pusspuss :D

Luciavaka!

Sitter här hos Teza nu som håller på att locka håret så jag har ingen att vara med. Jag har redan hunnit lägga upp mitt hår på spolar för typ 100 år sen, hon ska då alltid var så seeeg!
Haha så har vi suttt och garvat åt min lugg som har blivit till värsta knorren, det ser jävligt skoj ut ;)
Fast kanske är det bara skoj för att vi börjar bli lite smått övertrötta, klockan är runt halv 6 vi har snart varit uppe 24 timmar. Börjar känna av lite sömnighet och antar att skoldagen kommer att spåra för oss, mer än vanligt alltså! Det kommer antagligen att bli en lång dag och nog kommer vi att ta oss en tupplur när vi lyssnar på redovisningar i typ 3 timmar. Säkert redan på engelskalektionen som är sååå båring..

Näja, idag så gjorde vi våran redovisning som vi fick mvg för! Eller okej, Teza fick mvg, min insats har väl inte varit den bästa, men jag var med som moraliskt stöd åt henne under arbetet. Nä jag skojade, vi fick mvg tillsammans.
Fast när vi redovisade för barnen ute på skolan satt dom mest och kollade på oss som om vi var ufon när vi snackade om adhd och änglar och djävular och allt vad vi babblade om.. :P

Hade även idrott idag då jag och Emmsi var hemskt aktiva på pingisen ;) Hade problem redan med att sätta iordning bordet men som tur var fixade vi det och kunde stajla inför alla med våra skills!
Så spelade vi med typ 3 bollar och det var lite.. svårt att hålla koll på alla :P

Nä nu ska jag få Teza att vara med mig, vi höres
pusspuss

9 december

Dags för en liten söndagsblogg där jag drar alla detaljer från helgen, eller så inte.
Kanske inte riktigt en helg som är värd att minnas, och vilken tur för mig att minnena är just suddiga.
Fredagen blev som den blev och vaknade på lördan med smärta i varenda kroppsdel. Hade ont i munnen och gjorde en fasansfull upptäckt när jag kollade i spegeln :O Något som var värre än det faktumet att jag såg ut att ha knarkat i typ 10 år så sliten jag var ;)
Nåja, det går att fixa, trots allt så har det ju hänt förut ;)
Då har jag också en anledning att lämna in min psykologi-rapport en eller två dagar försent, Elli-pelli kommer nog att förstå varför jag inte har kunnat skriva klart den :)

Jag och Sara satt och diskuterade fredagskvällen, eller det var väl hon som fick berätta det mesta för mig. SJUKT LÄSKIGT att höra allt. Smidde planer om var vi skulle säga till mamma, trots att det inte riktigt hade behövts.
Jag är fortfarande fundersam över att hon tog det så lungt, inte likt kikkan ;)

Sen på lördag kväll fick jag äran att umgås med Sara, Linda och Ylva och dom var så snälla och bjöd på candy och allt bara för att jag mådde lite smådåligt. Vi såg film som ingen riktigt såg och sånt :)

Idag har tiden bara rusat förbi. Vaknade och var hundra på att klockan var typ halv 12, men nej, den var halv 2.
Slösade bort tiden framför datorn som vanligt. Sen ikväll var jag ner till Elin och vi skulle se julkalendern men det funkade inte :(

Jaja, men nu ska jag göra något annat, pusspuss!


6 december

HATAHATAHATA detta väder.
Slask, halt och Karin är ingen bra kombination. Har gått och hängt på Teza hela dan så jag inte ska ramla, trots det råkade jag dra en vurpa när vi gick från kronan till bussen. Men hon var ju ändå värst när det höll på bli en splitt på smedjegatan ;)

Vi hade ju bestämt att vi skulle jobba klart med vårat adhd-jobb idag, men självklart blev det inte så. Satt typ i skolan en timma i onödan innan vi insåg att vi ändå inte fick något gjort. Så blir det oftast för oss, vi börjar svamla och hålla på ist.
Fick världens träning i magen när jag höll på skratta. Haha Teza spotta papper på mig också som jag trodde var något annat ;) Lovar att jag kommer ha träningsvärk imorgon otränad som jag är.
Och på tal om imorgon måste jag gå och fixa lite nu. Och det handlar inte om att plugga till nk-provet eller att göra spanskan som jag har till imorrn. Nej jag har andra saker att göra, viktigare saker!

Pusspuss


5 december

Ja, då var det dags för ett litet blogginlägg igen!

Imorse var jag så jävla trött och ville bara somna om men chokladkalendern lockade mig upp ur sängen. Till skillnad från Sara så äter jag en varje dag och det är typ dagens höjdpunkt. Henne hittar man alltid med näsan i luckorna, hon har redan satt i sig ända till 18..

Nåja, skolan flöt på rätt bra. Hade "ont i halsen" på idrotten, satan vad jag blivit dålig.. Men har inte vart borta från nån idrott och det ska inte uppepas :)

Sen kom Emma och Michaela och hängde med mig på örnish på mitt hål.
Emmsi den smartisen trodde inte att bebisar hade skelett ;) Herregud vilken polare jag har!!
Fick dagens skratt när Michaela satte sig på stolen.. Eller stolen och stolen det sluta med att hon hamna på golvet ;)
Nästa onsdag längtar vi till, eller hur Emmsi? ;)

Nåja, nu ska jag ta och sova. Vi har ju idrott för funktionshindrade imorgon, JÄVLIGT KUL! Eller så inte. Men det lär ju passa mig eftersom dom flesta har börjat fundera på att jag måste ha någon skada. Aja, natti!

3 december

En lugn helg har det vart, i lördags visade jag mina frisör-skills och färgade håret på Idhasch. Okej, jag kanske behöver lite mer träning men så dåligt blev det ju inte.
Sen igår var jag en pytteliten sväng till Elin, tradition att vara där på söndagar. Såg Ranking the Stars och åt upp resterna av hennes lördagsgodis ;) Men traskade hem redan vid 9.

Imorse var jag inte på dom två första lektionerna, men jag dök upp lagomt till mum:en då vi började redigera våran film. Gick alldeles utmärkt må jag säga.
På spanskan gick det också bra, fick tillbaka läxförhöret, bara några småfel som jag nog kan överleva.

Jobbigt bara att sluta 5, då går klockan så fort och nu är det redan dags att kila till Elin.
Ringde dit och skulle fråga nåt viktigt, men jag fick aldrig fram det. Lovade bara att jag skulle börja komma, så det är väl lika att jag går nu för annars anar jag att jag kommer att få spö av en viss EmmaLiakka! Får hoppas att jag kommer på det där viktiga som jag skulle säga..

Pusspuss!

1 december

24 dagar kvar till jul.
Inte för att jul är så speciellt längre, men det är ju god mat iaf :)

Ska ta och städa upp på mitt rum och julpynta nån dag, men har lånat ut mitt rum till min morbror som är här nu så jag får ta det när han åker.
Måste sova i Saras rum nu, och inatt vakna jag av att hon satt och pratade hur högt i telefon som helst typ klockan 3. Sen tvingade hon mig att sova på madrassen, jävla egoist!! Inatt ska jag ta sängen..

Igår iaf så var vi hos Elin, käka tårta och Evas goa fika ;)
Äppelkakan var ju godast, jag och Emma tävlade om att få i oss dom sista smulorna.

Bad pappa köpa en chokladkalender åt mig, sånt ska man ju ha :)
Han hade snackat om det igår med mamma att dom tiderna var förbi när han alltid köpte chokladkalendrar åt mig och Sara, så då blev han lite snopen när jag sa att jag ville ha en ;)

Nåja ska kila, pusspuss


RSS 2.0