Lördag!

 
Igår hämtade jag och Ida Mamma från hennes personalfest. Det var chockande att se hur party panter-tanterna var. Mamma stannade minst en timme efter att vi hade kommit, så vi åt kexchoklad och drack päroncider och tittade på när de shakeade loss!
 
Sov max 5 timmar inatt och jag är så trött. Ska jobba till 22.. Är företagsfest ikväll så håller på fixa till mig. Sen kanske jag ska ut. Om jag orkar.. Annars känns sängen lockande.
 
 

Klirrklirr

 
 
Om jag bor hemma några månader till kan jag snar köpa mig en lya kontant och trycka upp den i baken på herr fisberg på banken som verkar tro att jag inte har några pengar.
 

23 augusti, 2012

 
T kom och plockade upp mig halv 9 imorse, hon släppte av sig själv på jobbet och sen for jag till badhuset och simmade 45 min. Jag älskar att träna på morgonen, för helt allvarligt, vem vill ta sig till gymmet på kvällarna, i det mörka höstrusket, när man bara vill vara hemma och mysa. Inte jag.
 
Nu ser jag desperate housewives, samtidigt som jag fixar mig. Blir storheden med Mamma på ett tag. Ska luncha och titta på ett nagellack till henne. Sen finns ju alla möjliga möbelaffärer där, så vi blir nog där ett tag.
 
Klockan 5 ska jag dock hämta T och vara med henne ikväll!
 

22 augusti, 2012

 
Ledig dag - hör inte till vanligheterna! Vaknade vid 9 och lyxade till det med att ligga kvar över en timma, då jag förflyttade mig till soffan ;)
 
Ska ta en promenad, fixa mig och sen åka till stan med Mamma. Hon ska fixa brynen och leta ett läppstift tills hon ska på "casino-night" med jobbet på fredag. Innan ska hon på förfest och jag är anlitad som chaufför hela kvällen.
 
- Några rödvins- och rosedrickande kvinnor är inte farliga!
- Bara ni inte spyr i bilen är det lugnt..
 
Varför känns det som att förälder/barn- rollen är utbytt?
 

21 augusti, 2012

 
Hade personalmöte idag och när vi pratar om att jag jobbar mycket säger min chef:
 
- Vi har ju sagt att vi ska hjälpa Karin med att få ihop pengar!
- Men gud, hur fattig låter det inte som att jag är nu?!
- Hahaneej, säger Christina, du är nog rikast av oss alla!
 
Jag vet inte varför folk alltid ska hjälpa mig, av någon anledning hamnar jag alltid i en sits där folk tar mig under sina vingar. Känner mig ofta som ett välgörenhetsobjekt, trots att jag egentligen är väldigt självständig. Det är bara ingen som tror det.
 
 
 
 

Måndagskväll

 
Mitt magsår får väl ligga kvar i magen en vecka till, börjar vänja mig ändå..
 
Har haft fullt upp med hästarna idag. Trivs förvånandsvärt bra, lite smutsig blir man ju, men det får man ta. Sen har jag ont i ljumskarna så jag tror jag dör.Av någon anledning får jag alltid en av de största hästarna. Fast jag älskar ju höga höjder och fart under mig, sånjag klagar inte!
 

20 augusti, 2012

 
Samlade mod och ringde mäklaren och la ett bud på lägenheten. Han skulle meddela säljaren och återkomma. Nu känns det som att jag har en centrifugerande tvättmaskin i magen, händerna skakar och jag är i upplösningstillstånd.
 
Ida sa att det är bra att göra saker som utmanar en.
 
-  Ja, men om jag dör på kuppen kanske det inte är värt det..
 
Ligger på soffan och försöker koncentrera mig på desperate housewives medan jag knorrar fram "jag dööööör" med jämna mellanrum. Vet inte vad som är så stressande, men jag har lovat mig att aldrig ge mig in i bostadsbranchen igen. 
 
Nu ska jag locka håret, det brukar fungera som lugnande terapi, och sen köra Mamma till jobbet så jag får ha bilen. Ska till Angelicas stall och sen på min ridlektion. Skönt att få styra tankarna någonstans.
 

19 augusti, 2012

 
Igår hade jag och Ida middagsbjudning för Hanna och Emil, vi bjöd på tre-rätters vilket de verkade uppskatta! Åh, vad jag tycker sånt är trevligt. Är helt ute ur party-stimmet nu, men jag antar att det går i perioder, kommer väl in i festandet igen någon gång - hoppas jag!
 
Idag har jag en sån orolig rastlös känsla i kroppen att jagtror jag kreverar. Vaknade inatt halv 3 och kunde inte somna om för att jag var så stressad över att köpa lägenhet. Planerade taktiker i huvudet om hur jag skulle få det högsta budet utan att det drar iväg för mycket. Jag får magsår. Det är inte att jag jobbar mycket som kommer göra mig utbränd, det är den här förbannade katt- och råttaleken som att köpa lägenhet innebär.
 
Skönt att det är måndag imorgon, då kommer troligtvis nya lägenheter ut på hemnet som jag kan drömma om, jag kan ringa herr fisberg (risberg egentligen) på banken och ge snygg-mäklarn ett bud. Hur mycket jag än hatar att ringa folk är känslan efteråt så värd. Mycket bättre än denna väntan som gör att mitt kontroll-behov spårar ur och bränner hål i min mage.
 
Försöker dricka en pk för att se om detvkanske hjälper..
 

18 juli, 2012

 
Det här med att leta lägenhet är ett heltidsjobb, varav jag la ner det på sommaren, men nu är jag tillbaka. Får jag inte denna lägenhet ska jag säga åt mäklaren att han ska hitta en likvärdig åt mig, för jag orkar inte springa på visningar.
 
Mamma sitter och läser upp lägenheter som har blivid "sålda innan visning", jag vet inte riktigt vad hon vill att jag ska göra, ringa mäklaren klockan 11 en lördagsförmiddag och säga att jag tar den? Ska fixa klart med banken och ringa honom till veckan, så Mor min blir nöjd.
 
Han ringde mig förresten igår:
 
- Hej Karin, det är Erik, mäklaren.
- Hej hej!
- Ja, nu var det ju såhär att det var ju inte dig jag skulle ringa, utan säljaren och meddela hur visningen gick. Jag råkade bara slå ditt nummer av någon anledning.
 
Sen önskade han mig en trevlig helg och sa att jag skulle ta mig en funderare. Fundera och fundera.. Jag ska ju ha lägenheten. Ångrar att jag inte sa det då, att vi bara kan göra en snabb affär och få det överstökat, för det känns som att han pikat en del på det.
 
Nu ska jag till Ida, får se hur vädret blir och vad vi hittar på! Ska iaf laga middag hos henne ikväll, mys!
 

..

 
De har hållt på bygga om vägen vid lulsundet hela sommaren, vilket gör mig lika arg varje gång jag kommer dit, så igår när ena avspärrningen var öppen och jag såg en annan cykla in cyklade jag glatt efter. Mötte en kille i en bil som kollade hemst mycket på mig, tänkte han tyckte jag var snygg, ja jag har storhetsvansinne, och tänkte inte mer på det.
 
När jag närmar mig avspärrningen på andra sidan inser jag att det är helstängt. Den andra cyklisten lyfter över sin cykel - helvete heller att jag skulle göra det..
 
Vänder och cyklar tillbaka igen. Ser till min fasa hur kille i bilen håller på att stänga igen avspärrningen och utbrister:
 
- Tänker du stänga in mig!?
- Men vad gör du här??
 
Inser att han inte alls kollat för att jag var snygg, han undrade nog bara vad fan jag gjorde där.
 
- Hur ska jag nu komma ut?
- Går det inte att komma ut på andra sidan, för nu har jag bultat igen här..
- Nä.. Men kan inte du lyfta över min cykel? frågar jag och fyrar av mitt sötaste leende.
 
Han tittar på mig och säger ynkligt:
 
- M-men jag har ju gips..!
- Oojdåå..
 
Jag ser hur hela hans arm är gipsad, ändå tar han tag i min cykel och börjar lyfta den.
 
- Jag.. kan ju kanske.. hjälpa till.. lite.. svamlar jag fram och tar tafatt tag i pakethållaren som han håller med sin gipsade arm. 
 
Han får över cykeln och jag tackar hjärtligt. Tänkte fråga om han kunde lyfta över mig också. Tror lätt att han hade gjort det, stackarn såg alldeles förblindad ut av Karin-charmen. Inte många som kan säga nej till den!
 

Drömlägenheten..

 
Det var den mest perfekta lägenhet jag någonsin sett som jag just var och kollade på.Den var så mycket finare, fräschare, större och mer perfekt än vad bildrna visade. Egentlugen ville jag bara skrika till mäklaren att jag tar den idag, jag bjuder över alla om jag får den nu. Jag är salig och helt såld.
 
Och så ligger den 1 minut från mitt jobb. Mitt i stan.
 
Det var en annan kvinna med på visningen också, tur det för mäklaren var så snygg att jag hade dött om det bara var han och jag. Hon la sig dock direkt, för hon tyckte den var perfekt för mig.
 
- Du ser ut att vara gjord för lägenheten, det hade inte förvånat mig om du hade varit med på mäklarbilderna, för du passar perfekt här.
 
 
Ska prata med min hårdkokta bankman som gjorde ett räkneexempel på om räntorna blir skyhöga och jag blir arbetslös, han tyckte 5000 kronor i månaden inte var värdigt att leva på. För den där lägenheten hade jag kunnat leva på 500 kronor i månaden - då har jag råd att göra naglarna och mat får jag hos M och P. Ska dra fram mitt äss ur rockärmen för honom, så kanske han blir lite medgörlig. Och absolut inte nämna den detaljen att jag ska börja plugga och leva på studielån nästa år..

16 augusti, 2012

 
Har haft en intensiv dag. Började med ett frisörbesök, då jag - hör och häpna - blev nöjd. Gjorde utväxten och klippte topparna, ingen drastisk förändring.
 
Sen skickade Mamma iväg mig för att köpa ingredienser till våran surströmmingslunch. Gick som vanligt dåligt. Är alldeles för tankspridd och åkte skytteltrafik mellan kvantum - konsum på björx - ica på porsön - hem - kvantum igen.. Men den som väntar på något gott..
 
Åkte in till stan efter det, pratade med en mäklare på telefon och bokade in mig på en förhandsvisning av en lägenhet imorgon. Varför utsätter jag mig för så konstiga saker, det var inte alls planen att ha en privat visning, speciellt inte med en 28-årig mäklarkille som verkar snygg. Ja, jag har kollat upp honom på facebook.. Och ratsit.. Kommer garanterat göra bort mig, så det kommer väl en rolig historia imorgon
 
Gick sen till banken och hade ett möte med en annan snygg kille om lån. Jag frågade 1000 konstiga frågor som han tålmodigt svarade på. Man måste ju fråga det man inte vet. Helt plötsligt var klockan 15.56 och jag var tvungen attvkuta till jobbet så fort mina ben bar mig. Jag har fortfarande träningsvärk sen ridningen, hur otränad är jag egentligen?
 

Godmorgon!

 
 
Frukost på sängen innan jag ska iväg och fixa frippan. Ska se om bilen är hemma, hade varit guld att slippa cykla, för jag har fortfarande dödlig träningsvärk sen ridningen i måndags..
 
Sen blir det surströmmingspremiär till lunch med Mor min!
 

Nya naglar!

 
Sommaren har verkligen valt att visa sig nu, var glad imorse då jag var klar med mina nya naglar redan halv 11. Så nu ligger vi och solar - jag och disconaglarna!
 

Tisdag

 
Fick hem ännu ett kort i brevlådan idag. Om någon missat det har jag ett litet beroende av bankkort.. Gick dock förbi handelsbanken och makulerade ett , det skar i hjärtat när han klippte mitt VISA mitt itu.
 
 
Sen har jag bokat en tid för naglarna på Behandlingscentret klockan 9.00 imorgon och en på Gossip för att fixa håret klockan 9.00 på torsdag. Såhär i förhand känns det som den perfekta ideen att ta tider på morgonen, så komer man upp i tid och har hela dagen fri sen. Men när klockan ringer på mornarna bannar jag mig alltid att jag inte tagit en senare tid!
 

14 augusti, 2012

 
Avancerad solning på terassen enbart iförd en liten stringtrosa. Ska bränna fast lite färg på kroppen innan höstmörkret kommer och tar övertaget.
 

Nya hästtjejen

 
Idag hade jag min första ridlektion, något jag pirrig i magen väntat på! Inatt vaknade jag klockan 4 och var jättestressad att jag inte skulle hinna i tid. Det är en liten defekt jag har när det gäller tidspassning, jag kan ha sån oro över att inte komma i tid till något "nytt" att jag blir helknäpp.
 
Idag var tiden dock lite knapp, slutade jobbet 4 och skulle hinna cykla hem, byta om och äta middag innan klockan 5 då jag skulle hämta upp T's syster Angelica som skulle följa med som stöd! Skippade middagen och hann precis vara hos Angelica klockan 5. Vad jag glömde var att hon är en del av "familjen tidsoptimist" (jag vet inte huur många gånger T alltid spelat med mina nerver och varit i sista sekund) så när jag ringer var hon i bilen och skulle komma på en minut. Tog minst 5..
 
Vi hann i alla fall, jag var strålande glad över att hon var med. Ridningen gick helt okej, och nu ska jag bli nästa Malin Bayard. Nästa måndag får bli en riktig häst-dag, frågade om Angelica ville följa då också, vilket hon ville, så då tänkte jag att vi först åker till hennes häst Brama och sen på min ridlektion.
 

Helgen!

 
I lördags  hade jag ingen bra dag, jag var totalt inspirationslös och allt jag har sett fram emot kändes enbart tråkigt och jobbigt. Jag jobbade hela dagen, och för första gången på länge bröt jag mitt löfte om att aldrig låta mitt privatliv gå ut över jobbet. För jag jobbar ändå med en människa och hur mycket jag än jobbar, hur tröttjag än är eller dåligt jag mår är det aldrignågot jobbet ska bli lidande för.
 
Men i söndags var allt bra igen och jag hade en heldag med Ida. Vi åkte halvt planlöst ut till storheden, väl där ringde Emil som skulle ut med båten så jag och Ida följde med han, Hanna och Fredrig på en båttur. Sen köpte vi fika och for till hennes stuga och fikade innan vi avslutade dagen med chips, dipp och en Annika Bengtzon film!
 

Fredagskväll

 
Jag var till Linus och fikade idag. Vi pratade om min storhetstid på fest-fronten under gymnasiet, och om hur jag alltid hade redovisning av min helg fylld av party på måndagsmornarna. Jag brukar fortfarande tänka tillbaka på allt lustigt jag har gjort på fyllan och Linus berättade att han brukar dra historier om "en tjej i hans gamla klass". Det känns bra att party-Karin får leva vidare så, för justt nu är hon rätt död.
 
Åkte till T sen , det var fullt hus som vanligt och lika kul som alltid att vara där. Kom hem för ett tag sen och ska lägga mig och se film.

10 augusti, 2012

 
Jag skäms över vilken arbetsnarkoman jag är. Men hon som går på min rad i sommar, när jag går på Christinas, är sjukskriven. Och tjejen som skulle vikariera för henne har varit med om en tragisk olycka. Så då tar jag självklart på mig att jobba extra passet som egentligen är mitt eget imorgon. En himla karusell.
 
Jag visste att det var kris och krävde att bli utbeordrad, vilket blir typ 4000 kronor för att jobba heldag, det är värt att offra IKEA-trippen för. Och slutar ju 22 så hinner med en utgång efter det!
 
Nästa vecka jobbar jag så mycket att jag kommer behöva mygla med det inför mina föräldrar. Då jobbar jag både min egen och Christinas rad. Min chef frågade när jag ska åka iväg, har sagt att jag sparar pengar till en långresa då jag tänkte att jag skulle göra det. Jag sa att planen nu är att köpa lägenhet i stället, det tyckte han var fantastiskt.
 
- Då ska vi självklart hjälpa dig med jobb så du kan tjäna ihop pengar!
 
Det är klart att han uppmuntrar sin trognaste anställda till att stanna i Luleå. Och jag vet att om de inta behandlar mig rätt har jag en del i bakfickan mot företaget, en stämning angående hur mycket jag har jobbat hade kunnat ge dem ordentliga skadeståndsräkningar..
 
Win win.
 

9 augusti, 2012

 
Efter nolia-mässan idag träffade jag Ida och gick en promenad runt sjön. Hon har ett beslut att ta inför hösten och jag hjälper så gott jag kan. Efter att ha dragit min harang frågar hon hur jag kan ha blivit så klok. Det är den finaste komplimangen jag fått på länge.
 

Onsdag

 
På måndag börjar jag rida, jag trodde jag skulle få lite förberedelsetid, men inte det. Så det är bara att åka till Hööks och shoppa en outfit i helgen. Eftersom jag vet att jag inte kommer att vara bäst på att rida, kan jag i alla fall vara snyggast i stallet!
 
Annars blev det en helkväll hos T's familj ikväll och så fick jag med mig 2 klänningar som en liten bonus när Maria rensade bland sina kläder! Magen fylldes med förvånansvärt god blodpalt och renhjärta och så lite kaffe från eras inbyggda, alltför moderna kaffemaskin.
 

8 augusti, 2012

 
Idag jobbar jag ett sista dagpass innan jag är ledig i 4 dagar. Ska bli riktigt kul att vara ledig, rena semestern för mig!
 
När jag slutar nu ska jag träffa T, vi ska åka och kika på hennes familjs hus och sen kommer min morbror till oss, så det blir väl att spendera kvällen med familjen.
 
Resten av helgen är som vanligt i mitt liv planerad:
 
Torsdag
 
Nolia-mässan i Piteå med M & P + morbror Bengt
 
Fredag
 
12.00 Tid på Holiday spa
Dejt med Linus och Ylikangas (?)
Dejt med Ida
 
Lördag
 
IKEA med Ida och Tez
UTGÅNG
 
Sen har jag en hel lista med ärenden att göra, samtal att ringa, jag måste plugga och jogga. Men vet ni vad - jag skiter i den, det får jag göra nästa vecka. Hur manisk jag än är med mina listor och hur misslyckande det än känns att gå och lägga mig efter en dag då jag inte får  någon nytta gjord så ska jag inte ha ett enda måste på mig. Jag ska bara njuta, göra det jag gillar och njuta lite till. Hallelujah.
 
 
 
 

Rubrik

 
Jag har ställt in mig på att börja plugga i Stockholm till hösten -13. Just nu är det min dröm och mitt mål, sen får tiden utvisa ifall det blir så eller inte.
 
T har också planer på att plugga då och vi pratade om det för ett tag sen:
 
- Åh då kan vi sitta på biblioteket och plugga tillsammans!
- Aa, fast jag tänkte ju plugga på kth..
T tittar på mig ett tag och säger frågande:
- Det är i Stockholm , va..?
- Aa..
- Jag var rädd för det.. Aja, men nog vet jag vi löser det!
- Ja, vi får väl skypea eller nåt.
T utbrister exhalterat:
- JA! Jag har alltid velat skypea!! Då får vi en anledning att skypea och så kommer du hem på loven....... osvosv..
 
Jag förstår inte hur hon gör det, jag släpper bomben om att jag planerar att flytta över 100 mil bort, vilket inte gynnar henne alls och ändå får hon det till någonting bra. Ångesten över att vara så långt bort från en av mina närmaste släpper och helt plötsligt känns det fantastiskt - för då har vi en anledning att skypea.
 
Det är äkta vänskap, Att få varandra att följa sina drömmar utan att tänka på sig själv - för allt sånt löser sig!
 

Mitt hotell-liv

 
 Mamma sa imorse att jag skulle lägga fram kläder som behövde tvättas. När jag kom hem från jobbet låg allt i en prydlig hög på sängen.
 
 
Det känns som att bo på ett all inclusive hotell. Allt ingår verkligen:
 
- Tvätt-, städ-, och diskning
- Alla måltider och snacks, även take away, utkörning och roomservice
- Tillgång till bil, samt skjuts/hämtning
 
Allt detta till den fantastiska summan av 0 kr/månaden.
 
Inte konstigt att jag får kalla fötter av att tänka på att flytta hemifrån..
 

7 augusti, 2012

 
Imorse vaknade jag av att en från jobbet ringde och sa att det var lite kritiskt på jobbet och frågade om jag kunde komma tidigare.
- Aa, visst, jag kommer så fort jag är klar.
 
Sen satte jag mig på tvären, hade ju fått extra betalt om jag kom tidigare, men jag kände att det inte var värt det. Jag ställer alltid upp och visserligen uppskattas jag rejält, men allt kan inte hänga på mig.
 
Så jag bäddade sängen och städade undan allt i godan ro. Bytte kläder 3 gånger och åt frukost med Mamma. Cyklade i lagom takt och det blev till och med lite stressigt att hinna till 9 då jag egentligen började. Funderade på bortförklaringar till varför jag tagit sån tid på mig, men sen tänkte jag att det inte behövdes. Jag börjar 9 och var där 1 minut i, det ska inte behöva förklaras.
 
- Jag hann visst inte komma nå tidigare, sa jag bara när jag kom in och spred mitt lugn så allt blev frid och fröjd igen.
 

Kommunal

Ska betala min kommunalräkning (fackavgiften) och ser att den är procentuell efter vad man tjänar. Sånt gör mig arg. Varför ska man alltid, allid straffas för att man tjänar pengar? Det räcker inte med att skatten är procentuell, och att procenten till och med höjs efter en viss gräns, eller att rika batalar förmögenhetsskatt. Nej nu ska räkningarna börja betalas procentuellt. Vad kommer näst, hyror efter vad man tjänar? Jag kan ärligt säga att jag förtjänar varenda krona jag tjänar, och jag jobbar mycket för att tjäna mycket. Då tycker jag det är orättvist att jag ska betala mer än andra. Faktiskt.


6 augusti, 2012

 
På väg till T. Det luktar parfym över hela bussen, samma parfym en kille jag vet brukar ha. Kan inte bestämma mig om den luktar gott eller äckligt. Kan inte bestämma om jag tycker killen som har den är söt eller ful heller. Stora funderingar i mitt annars bekymmerslösa liv.
 
Jag och T ska i alla fall pyssla på hos dem, måla om ett skåp och så ska jag sy inen topp som är för stor. Sen blir det väl surr över en kanna kaffe och kedjerökning - ibland får man!
 
Nu mår jag illa, ska ta en PN, jobbat 27 timmar i helgen, det känns!
 

Solning!

 
Semestern börjar rulla ut för de flesta. Ida börjar jobba imorgon, Sara åker tillbaka till Stockholm och så även Anna-Karin. Jag som just vant mig vid att ha folk som är lediga på dagarna med mig.. Får utnyttja T's sista lediga dag imorgon och åka till henne, och sen får jag börja hänga med Morsan igen.
 
Idag har det varit strålande väder, så jag åkte till Ida och satt ute med henne och AK. Idas mamma hade bakat, så vi tog med oss fika och åkte till varvet och solade. Mys!
 

5 augusti, 2012

 
Igår när jag kom till jobbet var jag så trött att jag lovade mig själv dyrt och heligt att vara ledig nästa helg torsdag till söndag som jag är på schemat - och inte ta något extrapass! Nu är jag pigg igen, så nåt pass skulle jag ju kunna ta ifall det finns något ledigt ;)
 
Börjar klockan 4 nu igen, jobbar kväll+natt. Tycker det är mysigt att jobba söndagskvällarna. Får se om det blir någon solning någonstans innan, jag är som vanligt positiv till att molnen snart drar bort helt! Har hunnit renbädda, duscha och gjort mina skönhetsritualer sen jag kom hem imorse i väntan på att någon ska vakna..
 
Älskar mina hårprodukter jag beställde, jag tänker alltid att det bara är svammel  och myter att olika schampon ger resultat, men det här är det bästa som hänt mitt hår.
 
 

4 augusti, 2012

 
 
Sitter på jobbet och äter en gudomligt god frukost. Hade inte med mig någon middag igår, så var vrålhungrig!
 
Har jobbat kväll+natt, och det var lite motigt när alla andra var på Lulekalaset. Men man kan ju ine få allt här i världen, sparar en massa pengar i alla fall ;) Förut hade jag säkert varit alldeles förstörd och hoppats på ösregn bara för att ingen annan skulle få ha roligt om jag var fast på jobbet. Nu är jag inte så brydd längre.
 
Ska hem och duscha när jag slutar och sen träffa T i stan. Kanske dra en solning någonstans med Ida och AK också om vädret håller i sig. Ikväll blir det middag med familjen och sen nattjobb igen!
 

3 juli, 2012

 
Efter kvällsjobbet igår tog jag mig till LK en sväng. Tittade på lite band och åkte den läskigaste karusellen så det sög i magen! Var hemma innan 1 nån gång och somnade med sp:n i famnen, lamporna tända och glasögonen på. Sara kom på mig. Alltid lika genant ;-)
 
Idag vaknade jag upp till ännu en undbardag i mitt underbara liv!
 
 
Solen lyste in och jag gick bara upp och hämtade en kaffekopp innan jag kröp ner under täcket igen och tittade på DH (Ida mobbar mig alltid för att jag ser det..). Sen hoppade jag i bikinin och åkte iväg till udden för en dag på stranden med Ida och Anna-Karin. Kortspel, fika och årets första dopp!! Perfekt :-)
 

2 augusti, 2012

 
Jag hade så roligt på färjan igår. Och jag var så glad att folk blev chockade. Funderar på hur bitter jag är i "vanliga fall".
 
Sov hos Ida och vaknade som vanligt redan halv 9. Slumrade lite, men eft 10 låg jag bara och filosoferade och smajlade för mig själv. Ida frågade om jag hade blivit frälst när hon vaknade och mötte min glada nuna.. Ja, jag tror fan att jag blivit frälst!
 
 

Onsdaaag

 
Det blev lunch/fika på floras kulle. Riktigt mysigt!
 
 
Är riktigt pepp för ikväll, var ut en sväng med K och såg att det var fullt med folk i farten. Och toppenväder är det.
 
Träffade en av K's gamla assistenter. Jag sträckte fram handen för att hälsa:
- Jo, jag vet vem du är, vi har träffats, det är du som är hans favorit!
 
Åh :-) Jag som var nog glad innan, eft det gick jag runt med ett saligt leende.
 

1 augusti, 2012

 
Vilken vinst imorse att vakna upp i min säng och inte på jobbet. Och att veta att jag lugnt kunde ligga och dra mig eftersom jag inte börjar förrän 4!
 
Ska vara med Ida, AK och Sussi innan jobbet. Föreslog en picnic, men vädret verkar inte vara det bästa. Får se vad vi hittar på, har lite ärenden på stan att göra också.
 
Måste packa väskan nu, efter jobbet blir det direkt  att möta upp Therese, Ida, Sara och Johanna. Vi ska på LK/färjan. Kul!
 

RSS 2.0