Tisdag och helg

Ja, idag börjar min helg, känns skönt kan jag lova!

Idag har vi bara haft nationellt prov i engelska b, kändes alldeles underbart, eller så inte. Svamlade mig som vanligt igenom uppsatsen sådär ytterst pinsamt så att jag skäms över att Jenny ska läsa den. Ännu skämmigare att läsa den själv sen, men det brukar jag skita i, kollar bara betyget och sen dimper den i soporna.
Betyget kommer dock inte att vara allt för mycket att hänga i julgranen det heller eftersom jag aldrig riktigt kom fram till min poäng, om jag ens hade nån poäng vilket är tveksamt..

Men nog deppat om det, imorrn är det kompdag och sen lov torsdag, fredag. Så det blir riktigt långledigt!. Glad att jag inte svarade när jobbet ringde igår, dom skulle fråga om jag kunde jobba 8 på torsdag. Jag är lättövertalad så jag hade säkert sagt att jag kunde, men nu blir det ist Sara som kommer att komma inklampanes alldeles bakis och fortfarande i party-outfitten. Och mitt rykte kommer fortfarande hålla sig på topp!

Har vart och handlat lite idag också, plockade på mig lite underkläder och sen ett par jeans, är så lat att jag inte ens orkade testa, men man kan ju alltid lämna tillbaka. Ska väl se hur dom sitter nu och sen har jag absolut inga måsten jag behöver göra.

PUSS

Måndag

Kom sent till skolan idag, vaknade 10 över 9, jag skulle åka 13 över.. Aa, det gick ju inte riktigt ihop, men sen när jag skulle ta bussen så kom den ju aldrig. Jävla nya busstidstabeller, det går ju AS-sällan bussar nu :O

Skoldagen tog iaf slut ganska fort, ett plus. Sen är det bara nationella i engelska imorrn, och sen på onsdag kanske vi får vara lediga.  Det kommer jag förhoppningsvis att överleva.

Var hem till Emma sen där även hennes pojk var, och så följde jag Emmsi på ärende. Hann dock ta mig en titt i hennes garderob där jag skymtade en del plagg som var mina, men dom var tydligen hennes nu.. Fick med mig en klänning hem iaf, får ta resten nästa gång ;)

Nu ska jag skriva nk-rapporten klart, senast 00:00 måste den in, men om jag blir klar med den snabbt kanske jag hinner en sväng ner till Elin. Så kan jag passa på och hämta mina grejer som fortfarande är kvar där.

Puss


Mobiltelefon

Inatt sov jag med mobilen under kudden, fråga inte varför. När jag vaknade hade jag skickat tomma sms till flera i min telefonbok, tryckt bort samtal från Sara och ringt *31#4, kul. Jag tror aldrig jag kommer att bli kompis med mobiler, det är alltid nåt som går snett för mig med dom.

Så om nån fått sms eller samtal där det varken står eller sägs nåt behöver ni inte bry er om det, det är bara mobilen som är på rethumör mot mig då.

En liten chock

Mamma reagerade precis som mig när jag berättade för henne:
- Nä du skojar?! Så stog hon och var förvillande lik en :o-gubbe.
Exakt samma som jag sa när jag fick höra.
- Jag är alldeles i chock nu, klämde hon också fram.

Jag har fortfarande svårt att smälta det, så oväntat.
Men ändå, efter det jag fick höra igår så förståeligt.

Puss och godnatt!

Hm, dagen idag, helt otippad!
Började med ett 5-kilometerslopp. Karin höll seriöst på dö, men till Idas förvåning klagade jag INGET. Kom i mål på en helt okej tid, under halvtimmen. Och jag vann över Ida, yes! Det kan jag vara mallig över några veckor.

Sen traskade jag ner till Elin i mina dunderfjortis-byxor, vita med rosa text på röven, UCLA för att vara exakt, från bikbok. Mm, mer fjortis får man leta efter.
Kvällen slutade iaf med leggins, högklackat och drinken i handen!

Var hos Elin och hennes mamma asså, sötast i stan! Jag tror jag talar för både mig och Lisette när jag säger att vi typ dog för att hon var så söt. Fällde några tårar över det som har hänt, är man kräfta så är man, men jag tror det är för det bästa! Allt kommer att bli bra såsmåningom :)
Vet dock inte om jag är den bästa på att trösta. Det hela brukar sluta med att jag gråter floder och den jag skulle agera stöttepelare åt måste ist trösta mig, men jag gör mitt bästa för att vara stabil!
Blev iaf bjuden på middag och fest nästa lördag av söta Eva.

Åkte vidare in till stan, snackade med Sara, tröstade! Väntar här hemma tills du dyker upp så ska vi lösa det! Snackade även med den ena och andra. Cornet hade ett seriöst snack med Ubbe, hur ofta händer det på en skala? Kom kanske på god fot med honom, han är så sur mot mig alltid så man vet aldrig..

Var sen på nå ställe dit även Emma och Maria kom. Trevligttrevligt!
Fick skjuts hem av nån som visste vart jag bodde, det var ju lite smått läskigt. Men det är sällan jag har sett en sån faschination av mina naglar asså, det var riktig beundran! Men dom var ju killar, dom förstår sig aldrig på nagellack ;)

Nu ska jag sova, plugg imorrn. Sorry Ylva att jag inte kunde jobba, men har verkligen en nk-rapport som ska in på måndag, jag har inte ens börjat..

What's up with the text, går inte att få bort det kursiva :O Aja, ni får överleva!

Helg :)

Ibland är det påfrestande att ha Sara som syster, nu är det en sån period. Hon ringer och stör när jag ligger och sover och frågar dom konstigaste sakerna. Vad var det igår, typ om mamma hade gått och lagt sig..
Och busspengar måste jag alltid ge henne, fick öppna spargrisen och ge pengar därifrån. Det var mycket frestande att ge henne tjugo 50-öringar, men då hade jag fått spö, så jag lät bli.

Fast klart jag gillar henne ändå :)

Min morgon imorse var inte bra, hittade inte busskortet så jag missade bussen. Sen missade jag en till för att jag råkade somna när jag vilade. Höll på missa en tredje för att jag letade mobilen.
Jag måste seriöst skärpa mig och hålla koll på mina saker. Men det känns som om allt typ har ben och springer iväg och gömmer sig för mig. Antar dock att det är mitt kassa minne som står för dom benen.

Skönt att jag bara hade spanska idag, men sen var jag med på Idas idrottslektion. Hm, ganska satsigt. Hade nån genomgång om hur man ska träna och sen blev det löpning. Och ja, Ida har tydligen anmält oss till nåt lopp som är imorrn på 5 km, kul Ida, jättekul!
Var trött idag redan efter uppvärmingen, så man kan ju undra hur det kommer gå imorrn.. Vi får göra vårt bästa helt enkelt, fick även lite råd om hur vi ska ladda upp, så jag får väl följa dom.

Alltså blir det nyttigt ikväll, frukt och en massa vatten. Har btw inte ätit nåt onyttigt på över en vecka, ganska stort för mig. Inte ens kakor som jag är en riktig sucker för. Mina kära splits ligger snällt och väntar på mig i skafferiet tills denna nyttighetsperiod tar slut, vilket den lär göra snart ;)


Nu ska jag ta med mig plugget ut och sola, mys!

Pussar

Sol <3

Gick och la mig tidigt igår, men blev självklart väckt av Sara som ville ha mig som översättare. Att säga att jag sov funkade inte för att få iväg henne. Och inte heller min engelska funkade mitt i natten för mig, därav: "du när het". Inte för att min engelska brukar funka nånsin, men ibland har jag mina ljusa stunder även där. Som på test-nationella, där var språket perfa! Dock var innehållet desto sämre, suck..

Idag hade jag iaf matte, och efter det ringde jag och väckte Ida och sen promenerade jag hem till henne. Vi skulle ut och springa, men hallå, det var ju sol! Så vi satt på hennes balkong, jag solade och hon pluggade, tur att en av oss är satsig iaf (och jag menar mig själv som satsade hårt på solningen). Det gav resultat, solen tog helt bra och jag ha bränt mig, yes! Kommer snart falla offer för hudcancern eftersom jag ser det som en vinst att bränna sig, då övergår det ju till brunt såsmåningom.

image128
Längtar!

Gav upp solandet vid 2 och promenerade även hem, Ida följde som sällskap halvvägs, soft. Så då har jag ju fått lite motion iaf. Ska ta igen joggingen imorrn ist, slutar ju halv 10 så jag har tid på mig.

Kom hem och möttes av lönekuvertet, mm! Så från imorrn fylls förhoppningsvis mitt konto med härliga slantarrrr.. Ganska välbehövligt eftersom mina pengar nu är typ slut.

Det var allt för nu, återkommer kanske senare.
Puss ♥

Apberget

Snälla snälla snälla, kan apberget dra från stan snart. Jag är väl knappast ensam om att bli påhoppad varje gång jag kliver in i smedjan och det är så enerverande!

Så idag, när samma person kom fram till mig för tredje gången, och skulle ge mig en sån där jävla lapp, ja då kunde jag inte låta bli.
- Vet du vad jag gör med lapparna jag får? frågade jag och rev sen demostrativt lappen i 4 bitar som jag knosade ner i nått udda fack i min väska. Så gör jag, så ni behöver inte ge mig fler lappar.

Då blev han tyst, säkert sur, men klockan var mycket, bussen hade precis åkt iväg utan mig och jag hade räknat fitt-matte över en timma, då var mitt humör inte på topp.

Så snälla, dra härifrån så jag slipper börja ta omvägar för att undvika er.

Get rich or die trying

Måste gå till bussen på typ 20 min, men här sitter jag i mina blåa mjukisbyxor och osminkad.. Fan, jobbigt det kändes att fixa sig idag.
Tänkte att jag kunde åka hem efter datan, men kom på att vi har nå hlr-grejs på idrotten och sen matte klockan 3, sug. Så det blir en lång dag idag. Men skönt att jag imorrn och på fredag slutar halv 10!

Kom på att Emma är skyldig mig 200 spänn också, inte har du väl glömt det Emmsi? ;)

Tisdag

Började halv 2 idag typ, ändå var jag i skolan halv 9. Ganska satsigt om jag får säga det själv. Gjorde klart engelska redovisningen med Teza och sen jobbade vi på samhällsrapporten. Hade möte med Kjell som tyckte vi var ambitiösa. Jo, visst är vi!
Kopierade några 100 papper till enkäterna som vi ska dela ut imorgon typ.

Sen vart det en stadsrunda med Emmsi som jag inte sett på väldigt länge! Svamlade väl på som vanligt, snackade nog mer än vad vi gick på stan ;) Men det var ju mysigt.

Har också hunnit med att jogga med Ida, typ 6,5 km. Var väl rätt tungt.. Men det ska det vara. Sara hade tagit mina joggingskor så jag fick låna mammas typ storlek 38. Kändes som att ha två dunderklumpar på fossingarna. Som tur var peppade Ida bra när jag tänkte ge upp x antal gånger, men vi klara hela på en bra tid.
Har träningsvärk i magen som fan nu, får alltid det av att jogga, lite skumt.

Nu ska jag flytta datorn till bordet och göra lite läxa. Sitter i sängen nu med datorn på sängbordet och det är inte så skönt. Men datorn hamnar alltid där efter söndagarna när jag ser andra avenyn och så ids jag aldrig flytta tilbaka den. Vilka problem jag har.
Emma visade en datastol hon vill ha idag, från duka. HAHA ofta man går in på duka? Och ofta man spanar ut en datastol därifrån. Men varken jag eller Emma är väl så seriösa med datastolar, ganska överskattat. En pall funkar alldeles utmärkt att ha!

Nä, plugg vare. Puss


21:38

Jag måste helt seriöst sluta stå och glo i mitt fönster. Får superdamp på mamma när hon alltid gör det, men då står ju hon också som ett fån och vinkar till mig varje morgon när jag går till bussen. Nädå, hon är söt min mamma, en tradition som hänger kvar sen jag var liten bara, att alltid när man kommer till svängen vända sig mot fönstret och vinka till mamma som står där. Har dock slutat vinka, men ändå står hon där och kikar när jag går (kutar) iväg :)

Det är så bra utsikt från mitt fönster, man ser alla som stressar till bussen, halkar till och sen fortsätter och låtsas som ingenting. Och alla grannar som kommer och går, eller famijemedlemmar som kommer hem. Perfekt läge liksom.
Fast då är det ju också insyn, mindre kul. Som igår, då slog ett killgäng läger i lekparken just utanför. Mm, det är inte varje dag man har publik när man sitter och målar naglarna endast iförd handduk om man säger så..

Nyss såg jag en bil komma borta vid carportarna, aha Sara som kommer hem. Ser hur bilen fortsätter och kör upp på gården, i en faslig fart, jävlar vad Johanna tröck på gasen.
Står och glor helt mycket och väntar på att min lilla Olle ska komma ur bilen. När jag ser dörren öppnas höjer jag handen för att vinka, men det är inte min lilla skit som hoppar ur bilen, istället är det en hel drös med killar som väller ut.
Hur kul var det då att stå där och glo med handen på halvstång och klädd i klarblåa mjukisbyxor?

Nä, nu är det definitivt slutglott från min sida!

Åh, hörde att dom började spela partymusik, kanske är det en liten ferre här under mig. Säkert röker dom på också, kände att det började lukta lite skunk.
Det är nog lika att börja fixa sig och kila ner och höra om jag får vara med, lite party på en måndag skulle ju inte sitta fel. Sen har jag ju iaf nära hem, bara att springa upp för trappen ;) Hehehehe... Eller så inte.

Puss :)

God morgon

Så sitter man här, ännu en morgon för klar alldeles för tidigt..
Idag är det tung dag i skolan, går till 5.... + att jag har ett kloakhål med absolut ingenting att göra på. Jag lever ett hårt liv.

Har även jättemörkt hår, och massa utväxt, igen.. Ska slinga det snarast, men det kommer säkert bli fult, min vanliga otur när jag ska börja mixtra hemma. Har bara gjort nåt med det själv typ 3 gånger, och alla har blivit misslyckade, softish!
Första gången inget resultat, andra gången gult, tredje gången inget resultat och fjärde gången ? Hm, statistiken pekar mot att det ska bli gult, mysigt :)

Nä, ska se om Olle vill leka med mig nu, men han har jobbat natten så kan vara lite småtjurig. Men ändå värt ett försök för här var det inge roligt att sitta längre.

Sunny day

Det blev ju en riktigt härlig dag idag också, molnen drog åt fanders och solen tittar nu fram. Har vart ute på långpromenad på jobbet, sen solade vi lite på balkongen och så tog vi båda en tupplur. Var skönt att slumra lite.

Nu ska jag ut och jogga, tänkte cykla, men det var ju tyvärr inge luft i däcken. Ganska skönt ändå, så fick jag en annan orsak att ta bussen ist för att jag är lat.
Ska be pappa lämna in cyklarna så fort som möjligt på service (mamma är superkinkig med sin och måste alltid ha nån att kolla på den innan man får börja cykla med den). Det är ju ändå härligt att cykla, fast senast jag cyklade drog jag en vurpa, då insåg jag att det var dags att låta den gå i ide över vintern.
Men nu är det vår och bar mark igen!

En annan grej, helt irriterande, mobilen har börjat svara av sig själv i fickan. Händer typ hela tiden, senast idag på bussen hörde jag nå svaga "Hallå":n från fickan. Det var Anette som undra om jag kunde jobba natten, hehe.. Men jag sa NEJ, wow. Sen frågade hon om Sara kunde jobba, haha ofta jag vet när hon kan jobba. Jag sa att hon kunde ringa henne, och då sa hon helt förvånat:
- Är du inte med henne?
Hahah, bara för att vi är systrar betyder det väl inte att vi sitter ihop. Träffar fan mina kompisar mer än vad jag träffar Sara ;)

Godmorgon alla!

Var rätt trött när jag vaknade imorse, men nu är det 2 veckor sen jag var ledig senast, så det börjar tära lite kanske. Ska ta en kurs med Sara om hur man säger nej till att jobba.
Nästa helg ska jag nog bara ta det chill, ladda inför valborg typ ;) Umgås med flickorna jag inte varit med på väldigt länge, om dom har tid i sina fullspäckade liv.

Men en dag i sänder, idag är det söndag och vad ska jag ha för mig då?

Ja, dagens planer ser ut såhär:

  • Jobba
  • Plugga
  • Jogga
  • Se Andra Avenyn
  • Fixa naglarna

Mm, jag gillar söndagar, extremt underskattad dag. Man hinner så mycket utan att egentligen ha några måsten. Synd bara att det är dåligt väder idag, har blivit lite bortskämd av all sol det vart på senaste tiden. Hoppas att den visar sig igen till veckan, ska kika på smhi's hemsida nu.

Puss och kram


Kvällen

Ska snart åka till Teza, solen skiner och mitt humör är på topp. Ja, jag är typ överexhalterad och alldeles strålande glad, Teza och Ida kommer att få en tuff kväll med mig ;)
Ett sånt inre lugn infann sig hos mig idag, kändes typ som om jag hade blivit upplyst eller nåt. (Är dock inte buddist, men jag kan tänka mig att det är så en buddist känner när den blir upplyst). Det måste vara våren som har smittat mig, det är ju trots allt min favoritårstid!



Sa till mamma också nyss att jag ska och jobba imorrn, alltid är det det man har ångest över, att berätta för mami. Hon är så rädd att jag ska bli utbränd osv, men hon tog det rätt chill idag. Men att cykla dit, nä det fick jag ju verkligen inte. Jag som skulle börja mitt hälsosamma liv, men klart att m och p ska förstöra. Nu kom pappa och sa att han hade köpt chips och dipp till mig ikväll som jag kunde ta med. Men där sa jag nej, no more chips för mig nu! Annars kommer det se ut som om jag har en bebbe i magen snart ;)

Ska kila till bussen nu, jag tvingade ju Ida att stressa till halv-bussen, så det skulle ju inte vara lite sura miner om det sen var jag som missade den.

Ha en bra kväll, puss.

Lördag

Idag, för första gången på 13 hela dagar fick jag sova ut hur länge jag ville. Klart att jag vaknar 07:20 då och är pigg. Kunde verkligen inte somna om, så jag började fundera på hur mobbat det skulle vara att fara ut och springa ensam en lördagsmorgon runt 8-snåret.
Ganska mobbat kom jag fram till, så blev glad när telefonen ringde eftersom jag var så rastlös. Det var Anette som fråga om jag kunde komma och jobba klockan 8. Trots att jag var pigg så var jag lite smått borta och höll på svamla en hel del, men jag kan nog inte ha vart värre än Sara som hon först ringde till. Jag sprang iaf runt och letade nån som kunde skjutsa mig och gick och frågade mamma och pappa som sov, fortfarande med Anette på tråden.
- Nu har jag till och med varit med in i mammas och pappas sovrum, jag är ju snart bundis med hela familjen.

Haha, nu ringde hon igen, för att höra om jag kunde jobba imorrn också. Jag kan inte säga nej!
Sen sa hon förlåt för att hon alltid ringer:
- Hela familjen Nilsson måste hata mig för att jag ringer och väcker er en lördagsmorgon, snart kommer ni väl börja tänka "Jävla Anette" så fort telefonen ringer.

Men 8-15 på lördag och söndag måste ju ändå vara den härligaste tiden att jobba. Helg-OB och en chill tid eftersom man slutar när jag annars brukar gå upp ur sängen. Var jättehärligt idag, satt vid södra hamn och solade, riktigt mysigt.
Imorrn kanske jag till och med plockar fram hojjen och cyklar dit om det är fint väder!

Puss!

.

Fick veta en hemsk sak idag som vekligen tog på mina krafter. Något som inte passar sig att skriva om här, men jag kände att jag behövde ventilera och sökte tröst hos mamma. När jag berättade vad som hade hänt började tårarna komma och jag var tvungen att springa in på mitt rum och gråta.
Grejen var för stor för mig att förstå så jag grät lite mer över den på jobbet.
Jag måste vara världens sämsta assistent, kul att den som ska ta hand om en sitter och gråter floder. Hur stabilt känns det på en skala?
Antar att jag inte skulle lyckas som psykolog heller.. Avundas dom som kan visa medlidande utan att gråta, jag saknar tyvärr den förmågan.

Mamma kom in hit nyss och började prata om det. Hon tog upp precis det jag hade tänkt på, sammanträffandet. Hur vi båda letade, men bara en av oss var tillfreds med det vi hittade.
Varför just jag?



Att det krävs något sånt här för att man ska uppskatta..

Trabajo

Trots att jag bestämt mig för att hålla mig borta från jobbet är det klart att jag tillbringar kvällen där. När IK ringde och sa att Ylva som skulle jobba var "försvunnen" ryckte jag in och var där på 20 min.

Fast höll på vända och springa därifrån när tvättincidenten kommer på tal så fort jag satt foten innanför dörren. Men jag tog på mig min oskyldigaste och sötaste min och övertygade mamman om att det inte var mitt fel. Och även om det skulle vara så att det var mitt fel (vilket det var) så är jag ju bara en 16-årig vikarie som faktiskt inte kan vara helt felfri.

Återfick förtroendet (förhoppningsvis) efter ett tag. Fick mig en del smaskiga komplimanger också, typ "Vad skulle vi göra utan dig?", "Det borde vara du som jobbar här, Karin" och "Du och Sara i sommar, det blir bra det". Lilla Ulfi har det dock hett om öronen ;)

Morning

Vaknade 05:14, låg och drog mig till kvart i 6 och sen gick jag upp och började fixa mig. Så nu sitter jag är, klar att gå, lite för tidigt. Men vad gör det, nu hinner jag även skriva ut lite skolgrejer (Teza kommer bli stolt över mig) och även leta fram boken som måste tillbaka till bibblan. Pappa tjatar och tror världen ska gå under för att den är en vecka sen, trots att jag har försökt förklara för honom att det inte spelar nån roll även om den skulle vara nåra månader sen..

Sen har jag bara 2 lektioner idag, spanska och nk. Fast där emellan ska jag plugga, vara lite duktig för en gång skull. Fast först blir det nog en stadsrunda, i väntan på att Teza ska sluta sin idrott... Dock så ska jag inte köpa något, har typ slut cash. Eller kanske skulle kunna skramla ihop nån tusing eller så om jag tömmer alla konton, börsar, spargrisar och alla andra ställen jag har fått för mig att ha pengar. Tycker det är så kul att ha på olika ställen, då blir man så glad när man hittar pengar som glömts bort.


Nu ska jag göra något vettigt, typ packa väskan så jag inte glömmer något..

Puss

Härliga väder!

Sara skjutsade mig till Hasslers imorse, ont gjorde det, och det gör faktiskt fortfarande. Men mamma förklarade att det var för att det var intramuskulärt, då får man det i muskeln och då ömmar muskeln ett tag. Får man något intravenöst gör det enbart ont just när man får sticket. Hon lärde mig även en massa andra termer, men antar att ingen bryr sig om det, dom råkade bara fastna i min skalle..

Sen hade jag bara matte idag, så det har varit en mycket behaglig dag. Nog för att Viveka var lite besviken på mitt resultat på matteprovet, men herregud jag kan ju inte få full pott varje gång! Nä, men det har varit rätt mycket svammel från mig dom senaste mattelektionerna, så jag ska ta tag i det och jobba lite hemma eftersom hon tjatade om att jag skulle ångra mig när jag skulle söka in till högskola att jag inte tog det på allvar nu. Hon har höga förväntningar på mig lilla Vivis :)

Efter det kilade jag och Teza till stan, var till frissan. Toppade bara det absolut mest slitna så det är ingen jättedrastisk skillnad, bara lite fräschare.

Kom hem vid halv 1 och då satt jag med mamma ute och solade. Hon är den enda som förstår att det är lika att börja i tid. Så nu, efter typ 3 timmar ute med nk-boken och en babblande Christina, har jag fått x antal fräknar och linjer efter linnet (om än mycket svaga, men dom finns där!).


Godmorgon

Mhm.. Gick och la mig 9 igår och vaknade halv 6, jag känner mig som en tant på 80 bast! Har till och med bäddad sängen nu och så ska jag gå upp och göra frukost på ett tag.
Får se om mamma orkar skjutsa mig sen när hon kommer hem till doktor Hassler så jag kan ta min 1 månads försena spruta jag aldrig tog i tisdags.. Blir bara mer och mer nojig för att det ska göra ont ju längre jag skjuter upp det, men jag har ju klarat mig två gånger tidigare så oddsen är väl på min sida!


Läskigt..


Igår fick jag iaf Ida att hoppa i löparskorna.
- Bara för att du ringer och frågar om vi ska jogga, så måste jag väl göra det trots att jag är förkyld.
Haha, det är tydligen en stor grej att jag föreslog det. Sen var hon så rädd att jag skulle bli mallig om jag joggade ensam och att hon skulle få höra i tusen år hur mycket bättre jag var än henne. Hm, kanske lite sanning i det ;)

Rundan gick iaf super, vi klarade hela runt sjön, det var inte ens jobbigt! Det trots att jag inte direkt kan påstå att jag gjort något fysiskt jobbigt sen.. maj förra året? Okej, kanske nåt litet, hade ju min träningsperiod där, typ en vecka, men det räknas inte.

Nä, nu ska jag och mina röda kinder (brände ju dom igår lite, känslig hy or what?) kila och äta.

Puss!


Vårkänslor

Har nyss kommit hem och sitter här ute i det fina vädret.
Skulle väl vilja säga att jag solar, men eftersom alla mobbar mig för det och säger att man inte kan sola i april, får jag väl säga att jag sitter och myser lite i värmen bara. Nog för att jag inte tycker det är något fel med att sola nu, det är ju lika att börja i tid. Förresten så tar solen lika mycket nu som den gör i augusti..

Nåja, har iaf vart i skolan idag, hade data och idrott typ. Provet på idrotten gick väl bra, kunde ju som all fakta, men när man skulle skriva där på slutet om hälsobefrämjade grejer mot övervikt och sånt svamlade jag väl mest. Tur att det bara är Ingegärd som ska läsa, för det var ganska skämmigt det jag skrev när jag tänker efter.

Sen slutade vi, eller det var väl typ nåt vi skulle läsa till lpl:en imorrn, men jag har inte ens det häftet så det var ju lite svårt ;) Jag och Teza roade oss på stan ist, jag var snäll och stannade några timmar tills hon skulle ha sin matte. Bjöd på mat också, nu är det fan hennes tur nästa gång!
Var och spanade på lite kläder, och jag spanade in lite annat kanske ;)

Ikväll kanske jag ska jogga eller nåt, såg att mina löpardojjor stod framme, säkert Sara som har vart i farten och sprungit. Undra om hon är pepp för en till runda ikväll eller om jag kanske ska chocka Ida och ringa och fråga om hon vill jogga med mig. För själv hade jag då ingen lust att fara ut.

Imorgon ska jag och klippa mig, mysigt! Fast lite ångest förstås. Köpte också blondering som jag hade tänkt att Sara ska få göra slingor i mitt hår med. Det är bara Sara som får röra mitt hår eftersom hon själv är så noga och håröm så då vet jag att hon tar det försiktigt med mitt hår också :)

Godmogon

Vaknade klockan 6 imorse, solen sken in genom fönstret och min mage skrek efter mat. Gick upp och åt min frulle i lugn och ro medan jag löste sudoku, ganska kul faktiskt.
Nu är jag klar att åka, har till och med hunnit röja upp lite på mitt rum såhär på morgonkvisten.

Ska ta ut alla mina lösa pengar ur börsen så jag bara har kortet där, annars kommer jag handla så mycket i fiket. Har också blivit så generös att jag bjuder, inte likt mig, hehe ;)

Är sugen på att handla nya kläder, så jag behöver mina pengar till det.
Sara upptäckte igår att vi inte har några tröjor överhuvudtaget, det har jag vetat länge, men inte orkat ta tag i det. Vi har typ gemensam garderob, eller hon handlar och jag tar av henne, men nu är det faktiskt ett väldigt tunt lager tröjor i hennes rum så jag antar att jag också kan bidra med lite. Kruxet är bara storlekarna, jag ska alltid ha den minsta storleken som finns, ju tajtare desto bättre även om jag vet att jag då för stå och blådra i kläderna efter tvätten. Sara är tvärtom, hon överdriver alltid och ska ta huuuur stora kläder som helst, men vem fan vill gå och se ut att ha på sig en potatissäck?
Hm, jag antar att det var dagens i-landsproblem.

Ciao!

Tisdagen lider mot sitt slut

Nu har jag skrivit klart min uppsats på spanska som ska in på fredag, första gången på länge som jag är i tid med något! Fast då har jag ju inte pluggat lika mycket till idrottsprovet som är imorrn.. Eller kosten har jag ganska bra koll på, kan typ hela texten utantill för att jag har läst den och antecknat så många gånger. Men ergonomin var så tråkig så jag orkade inte läsa så noga. Det är ändå ganska logiskt, hur många gånger har man inte hört att man ska lyfta med benen osv.

Så jag kan gå och lägga mig med gott samvete. Har även duschat och flätat håret ikväll så jag slipper fixa det imorgon, skönt. Då kan jag sova en kvart längre. Fast kommer väl vakna där vid 5-snåret eftersom jag alltid är typ pigg 3 timmar innan jag börjar. Inte för att jag klagar, rätt skönt att slippa morgontröttheten.

Sen har jag ny foundation också så jag längtar tills jag får sminka mig, haha! Alltid roligare när man har nytt smink. Jag och Sara tog en tripp till stan idag och köpte, båda osminkade, iförda mjukisar och skinnjackor, vi måste ha varit väldigt söta!
Sitter fortfarande på helspänn när hon kör, sorry! Inte för att hon kör dåligt, men ibland är det lite väl ofokuserat och mycket tittande på annat. Som när mobilen åker fram, då är det fara och färde..
Passade på att byta en kofta då också, till en mindre storlek och tjänade en hundring på kuppen, inte illa :P

Godnatt!


Sacramento

Idag har det varit superfint väder, äntligen!
Åkte till skolan, men har typ inte haft någon lektion så jag och Teza spenderade dagen med att plugga lite själva. Blev en hel del svammel, speciellt när vi satt i grupprummet då jag först höll på trilla ner från fönsterbrädan och sen ramlade då hela stolen bara välte.. Så har lite ont i huvudet nu.

Ja, jag är ganska klumpig. Slarvig också för den delen, har glömt min väska i matsalen x antal gånger på senaste tiden. Tycker lite synd om Teza som måste jobba med mig i allt, jag är ju inte så skillad att hålla reda på sakerna. Men hon är ganska van, och jag väger ju upp det med att i slutändan kamma hem bra betyg åt oss ;)

Råkade göra bort mig idag också, när händer det inte? Men vi stod typ just vid fiket som hp-sären har och så skulle Teza fixa nåt med min väska och jag ba:
- Hahah, jag känner mig som västa säret nu!!
Hur högt som helst, jättetaskig kände jag mig. Då var vi kvickt tvugna att sticka ;)

Gick till kullens hus och pluggade till idrottsprovet, gick strålande tills brandlarmet gick och vi var tvugna att sticka. Jag hetsade och skulle ut fort som fan, men trots att Teza chillade och sket i om hon skulle brinna inne eller inte var hon ute före mig, seg som jag är.

När jag kom hem satte jag mig iaf på terren och solade lite. Var riktigt varmt och nog odlade jag fram lite fräknar allt. Blir alltid pricki-korv i ansiktet på våren, men det övergår förhoppningsvis till brunfärg i hela ansiktet när sommaren närmar sig :)

Har jag fixat mina naglar sen och nu ska jag plugga lite.

image126

Puss och kram ses på stan

Sjukling

Ligger är i sängen täppt i näsan så jag knappt kan andas. Alla dessa förkylda snorungar runt om i Luleå måste ha sittat mig.. Känns ganska surt efterso m jag senast idag tänkte på hur länge sen det var jag var sjuk. Men glömde göa "peppar, peppar.." så jag antar att det beror på det.
Eller så kan det tänkas bero på att jag smittats av en speciell person, du vet vem du är! Det är nog ganska troligt.

Det är iaf ny vecka nu, har rätt mycket jag måste göra bättre än tidigare.

- Sova bättre, ja jag sover för lite. Spräckte det nästan redan inatt när jag höll på bli tvungen att slagga på bortaplan, men jag fick skjuts hem i gangsterbilen, typ ;)
- Äta bättre, mina matvanor är inte dom bästa, äter supermycket eller inget alls, skärpning!
- Plugga mer, jooo.. Men orken, hallå? Nä, tyvärr den finns inte. Ska dock försöka leta i alla gömmor och vrår. 
- Jobba mindre, för det är ju typ jobbet som sabbar allt annat, jag sover dåligt, för lite, och tar typ aldig med mig mat så jag äter inte så bra heller. Det enda som blir bättre är pluggningen, kan plugga som ett as när jag är där!

Nåja, imorrn blir det lite skola kanske, har dock inga fasta lektioner vad jag vet, men måste väl jobbai af.
Ska nog och ta mitt sista (yes!) livmoderhalscancervirusgrejsimojsspruta. Eller ta Gardasil mot pappillionvirus som vi brukar kalla det här hemma, (mamma gör det iaf).
Känns vö inte så jättekul efersom jdet faktiskt gör lite ont, men överlever förhoppningsvis. Kankse får träffa charmiga birgit Hassler då, skön typ :)

Nu ska jag sova, har inga linser så ser inte texten jag skrivit, men förhoppningsvis är det inte för många stavfel eller bortglömda bokstäver.

Pusss och godnatt på alla (eller nästan alla, vissa förtjänar fan inte mina pussar medan andra förtjänar dom mer!)

Godnatt

Sitter här ganska trött och ska snart göra natt och krypa ner i sängen och se lite andra avenyn. Låter ganska mysigt va?

Jobbet gick bra den sista timman, jag gillar att vara där och jag gillar honom jättemycket! Så jag har ingenting att klaga på. Har nog berättat hela livshistorian för honom i helgen och alla mina problem och bekymmer har han fått ta del av. Har även visat en massa bilder på pixbox och sånt, så det är inte helt omöjligt att jag har berättat om just dig för honom ;)

Sen kom Sara vid kvart i 9, och störde tyckte han.
- Sätt dig vid datorn och var tyst!

Haha, jag och Sara satte oss i köket och snackade i väntan på min buss, typ den enda tiden vi har haft att umgås på i helgen.
Tycker lite synd om honom som måste stå ut med någon av systarna Nilsson i 24 timmar i sträck nu :P Tror nog att vi är ganska lika att ha där, iaf till sättet. För varför annars skulle jag ha fått heta Sara hela dagen?





Avslutningsvis 2 bilder från fredagen

Helgen

Så har en helg sprungit förbi, igen. Känns som att veckorna bara går fortare och fortare, men att sommaren samtidigt är lika långt bort. Måste bero på vädret, ge mig lite vårväder please!

Fredagskvällen var iaf mycket trevlig, spenderades hos Cissi med ett gäng tjejer från klassen och några till, en härlig mix! Kul att umgås med lite nytt folk, eller nytt och nytt, träffas ju som varje dag, men umgås inte lika ofta. Det var najs och borde göras om nån gång.
Kanske kommer bilder sen..!

Det blev iaf lite singstar, alkohol och girltalk mm. Dock tog jag det ganska lungt, andra var värre än mig, nämner inga namn ;)
Men jag hade ju anledning att ta det chill, jobb vankades 8.00 på lördagsmorgonen.


Kom hem där innan 4 nån gång, då var det bums i säng. Det var nog mest tungt mentalt, bara att veta att man inte skulle få så mycket sömn, men jag vaknade redan 06:50, då höll jag på svamla om att Gajja skulle komma med mackor åt mig, typ såna jag gör på jobbet varje dag, små fyrkanter med ALLA pålägg man kan tänka sig, men jag fick dom aldrig osvosv..
Vet inte riktigt varför jag alltid håller på om en massa morgonen efter, men jag är ju lite som jag är också så det är väl förklaringen.

Det var iaf en riktigt bra dag på jobbet, trots att jag avlöste Sara som hade jobbat natten, hon hade ju inte direkt gjort fint efter sig. Inte heller sysslorna hade hon gjort.
- Har du gett medicinen?
- Nä, bara en bulla.. Och så åt jag 2 själv också.
Sara i ett nötskal!

Idag har jag också jobbat, hela dagen. Sara kommer till natten, längtar tills dess! Dock inte för att jag saknat henne, men för att jag får gå hem då, wiie!

Nu blir det att kolla på andra avenyn som börjar på typ 10 min!

Fredag

Skolkade skolan idag för att jobba, för sista gången nu!
Ska börja ta skolan på allvar och sluta skippa en massa lektioner, men har vart duktig och suttit här och pluggat. Sen har vi vart på stan en runda, det är i princip vad jag har pysslat med idag.
Blir väl att gå en sväng på nk:n kanske, typ en halvtimma, måste iaf gå till skolan och hämta lite grejer.

Får se sen vad kvällen har att bjuda på, känner att jag måste fixa mig och umgås med folk i min egen ålder innan jag får ett psykist sammanbrott. Har inte varit med nån, förutom i skolan, sen i söndags! Ganska illa. Har helt  slutat fixa mig också, sitter här osminkad och i mjukiskläder. Snart, när solen kommer fram och smälter lite snö kan jag ta tag i sånt där igen. Men tills dess är det ganska härligt att inte bry sig ;)

Kan också meddela att mitt dygn har vänts helt upp och ner. För nån dag sen gjorde jag mig klar för natten redan halv 9, dock tvingade mamma mig att se "Barnmorskorna" med henne, så jag kom inte i säng förrän halv 10 kanske. Igår la jag mig också tidigt, innan 10 nån gång.
Men då har jag ju också börjat vakna.. hm, tidigt. Gick upp imorse, tänkte gå och göra frukost, men så kollar jag på klockan, 03:29. Heheh, lite tidigt kanske. Halvsover, men vaknar igen kvart i sex, helt pigg. Då vare bara att ta fram nk-boken och läsa lite om evolutionen, det fick mig att somna!

Splits

Allt, precis allt har gått snett idag, ända sedan jag vaknade och det blir bara värre och värre.

Jag menar varför kunde jag inte bara kolla så att korken var stängd innan jag skakade min yoghurt, då hade jag sluppit få den över mig och istället kunnat dricka upp den som normalt folk gör. Som tur var hade jag en annan tröja i skåpet, att den sen såg ut som en skurtrasa fick jag stå ut med.
Sen tvingades jag se en viss drake vart jag än kollade, började nästan tro att jag var förföljd.
Matten gick inte heller bra, var tvungen att hoppa över en uppgift och det har aldrig hänt förr, nånsin..
Som pricken över i:et möter jag min granne när jag kommer hem, eller möter och möter, jag krockar med honom, livet har verkligen varit grymt mot mig idag!
Och när Sara kommer in och leker "mamma" och tvingar mig städa på rummet ville jag dödaaaaa. Slängde dock bara in kläderna under sängen och lät överkastet hänga ända ner i marken för att täcka.

Nä, nu ska jag se laguna för en sisådär 10000:de gången och äta splits, världens godaste kakor. Finns dock bara att köpa i råne, men pappa har vart så snäll och laddat upp med x antal paket. Dom ser helt torra ut, men gud så goda, är typ smält choklad där i och choklad är aldrig fel!


Snöstorm..

Slutade runt 11 idag, så då åkte jag hem, men nu ska jag snart tillbaka till skolan och göra ett matteprov. Är inte så jävla pepp för det, och ingen är hemma heller så jag får ingen skjuts till skolan, jobbigt att gå i detta vinterväder.. Eller gå och gå, men gå från stan ;)

Är egentligen inte på humör för nåt idag, är jävligt trött, jävligt seg och jävligt sliten. En jävlig dag helt enkelt. Ska hem och sova direkt när jag har gjort provet, som för övrigt inte kommer att gå så prima eftersom att jag inte fattar.. Men jag får ta igen mig till nationella sen helt enkelt.

Har inte så intressant liv för tillfället, gårdagen bestod mest av skola och jobb. När jag kom hem lyssnade jag på Saras bekymmer ett tag och sen somnade jag, superkul dag, VERKLIGEN!
Nä, nu ska jag inte vara så negativ, halva veckan har gått och snart är det helg, wiie! Då jag ska jobba hela, ingen sovmorgon för mig inte.
Men nog är det klart att jag kan klämma in lite nöjen också, 24 timmar om dygnet är ju mycket, får bara dra ner på onödiga saker som att sova så blir det ju mycket längre!

Fan, nu måste jag springa till bussen, som vanligt..


MVG i allt!

Chillar här på jobbet, ska jobba till 9. Dom ringde och väckte mig alldeles för tidigt imorse, men morgonpigg som jag faktiskt blivit, tog jag på mig lite jobb.
Mådde dock lite illa, men med lite snodd, varm, okolsyrad cola blev allt bra igen.

Hade typ ingen lektion, men jag och Teza promenerade till kh och lånade lite böcker och gjorde typ klart engelskan, känns skönt. Ska renskriva lite sånt snart.

Sen lånade vi också böcker om studieteknik till våran samhälls-uppsats, "MVG i alla ämnen".  Ska ta och läsa lite i dom, kanske man lär sig hur man ska plugga också på köpet, vore ju inte helt fel.
Har väl inte den bästa studietekniken för tillfället, "skjuta upp allt till allra sista stund, och lämna in några dagar/veckor/månader försent". Nä, det ska bli ändring nu.
Har iaf all tid i världen att plugga nu ikväll, synd bara att matteboken lämnades hemma ;)

Gjorde spanska-provet nyss och ja, det gick ganska kasst.. Men jag kan nog överleva trots att jag inte får alla rätt och mvg, har redan gett upp mit mål i kursen när jag fick veta om nationella ;)
Kan ju glädjas några veckor till på mvg:t som vi fick på ena nk-debatten, av MARIANNE! Ja, det är en stor händelse. Hur det sen gick på den andra debatten håller vi tyst om..

Ny vecka

Vaknade 3 timmar innan jag började så jag roade mig med att se andra avenyn ett tag innan jag tog tag i att börja fixa mig. Hade en otroligt kass "hår- och sminkdag" så efter att ha tagit ut en massa aggressioner på stackars mamma kutade jag till bussen eftersom Elin säkerligen hade mördat mig ifall jag skulle missa den.

Skoldagen flöt på utan några större händelser. Jobbade inget på nk:n, jobbade lite på datan, jobbade inget på matte och jobbade lite på spanskan. Helt klart godkänt för att vara mig!

På hålet sprang jag på stan med Teza, införskaffade mig två koftor och en tunika. Gick på 500 så har fortfarande en hel del slantar kvar även om det börjar tunnas ut lite..

Men ska jobba igen i helgen, var ett tag sen nu, en välbehövlig semester har det känts som. Nu är jag pepp för några nya lååånga stadsbesök och fixande och trixande i lägenheten. Undra om det inte är en massa so you think you can dance-repriser då också, brukar vara mycket populärt att kolla på så det är ju chill.

Det ringde nån från kontoret idag, men jag hoppas på att dom ringer igen imorgon för jag ides inte ringa upp. Måste väl gå dit och skriva på nå papper också eftersom dom inte verkar komma hem i brevlådan som jag hoppades på.. Menmen, då kan jag passa på och hetsa lite och framställa mig själv som "det största offret i världen som totalt saknar liv" genom att säga att jag kan jobba hela sommarn.
Kommer att vara spyless att ta hand om nån annan än mig själv då, men vad gör man inte för pengar ;)

Nä nu ska jag för en gångs skull plugga, skriver alltid att jag ska det, men har en tendens att hitta på andra saker som lockar mer, typ äta..
Men nu ska det för en gångs skull bli av. En engelska-uppsats ska skrivas till imorgon, kul! Speciellt som engelska lika gärna hade kunnat vara grekiska för mig. Eller jag förstår engelska, men kan inte skriva själv.. Så önska mig good luck!

Manligt och kvinnligt

Idag har både min kvinnliga och manliga sida fått visa sig, först fixade jag naglarna och sen blev det guitar hero för hela slanten.
Den enda gemensamma egenskapen som visade sig båda gångerna är min extrema perfektionism.
Under nagelfixandet avlöste den ena svordomen den andra när det blev fel och fult och jag vet inte vad. Tvingades måla om x antal gånger pga allt och inget.
Även under spelandet kan Elin intyga att jag plockade fram mitt mörkare ordförråd. Så fort jag missar en not måste jag börja om, och ja, det blev x antal omkörningar.. Samma låt som nu snurrar i skallen på mig, kul..

Sen har jag sattit in en massa pengar på mitt konto som jag tänkte bränna imorgon.
Är så less på snö och detta jävla piss-väder, så jag ska tröstshoppa en massa sommarkläder och grejer. Sen ska jag även köpa nya nagellack och börja vårda mina naglar bättre. Har ju min fula ovana att hålla på bita och riva i dom, men nu ska jag spara ut långa, riktiga klor ska jag ha.


Frågan är bara vilket märke, Mavala eller Depend..?
Antar att jag kommer att lösa det på det enkla sättet, jag tar det som är billigast.


Nu ska jag sätta på Andra Avenyn och kolla på det tills jag somnar. Lär dock somna ganska fort eftersom jag inte sov särskilt mycket inatt, hade nån jävligt störande person next to me!! ;)


Lördag

Ska strax åka iväg till Teza, eller till kvantum först för att ladda upp lite, men hinner väl med en liten bloggning.

Igår gjorde jag bort nk-debatten som jag tänkte skita i först. Men det gick helt okej, jag och Lars ägde hela skiten. Eller så inte, men vi var dream team iaf, precis som på ios-provet. Sen får vi väl se vad Marianne tyckte, det är ju alltid spännande..

Efter skolan bar det hemåt, Ida följde hit, hämtade en bok och sen stack hon hem i princip.. Eller okej, jag kickade ut henne när jag skulle äta eftersom jag inte ville att hon skulle vara ensam i mitt rum och snoka ;) Nä, mitt hem är inget man är i, huvva hatar att ha folk här.

Sen idag var jag, hon och Teza och fikade.
När jag kom hem ville jag så gärna slå Sara, det riktigt kliade i fingrarna, så det blev en liten fajt mellan oss. Riktiga slag och allt, dock bara på skoj, men efter ett tag var båda superseriösa.. Ja, så det kan gå!

Nä, nu ringde Teza så jag ska väl börja åka. Måste hinna packa väskan eftersom jag kanske sover där om jag inte får nån hämtning. Fast det vet inte Teza om än, men klart hon inte vågar säga nej till mig ;) Om ingen annan vill ha mig som nattgäst förstås, man vet ju aldrig vart man hamnar ;) Heheheheh.. Skoja bara, mamma skulle väl få spader ifall jag drog ut på egna nattliga äventyr, hon har ju aldrig varit så positiv till dom, det har jag ju fått erfara ett antal gånger i mitt busiga förflutna!

Ha en bra kväll allihopa, och sorry Pisse och B-lin att jag dissar, var redan bortlovad ;)
/Karin Nilsson!!!!


Sightseeing

Hade spanska imorse och sista 5 minuterna då det diskuterades när vi skulle göra nationella proven satt jag som på nålar. Dels för att jag inte bryr mig ett skit om när vi gör dom, jag fattar inte ett dugg av spanska så jag förtränger att jag ska behöva visa mina "kunskaper". Dels också för att jag ville hinna till bussen hem som gick på nåra minuter.

Så när vi äntligen får gå är jag redan ute genom dörren och väl inne i stan ser jag att 2:an går på 1 minut, bussen står där och väntar och jag kliver på.
Blir lite fundersam över att det är så många på bussen, brukar oftast vara ensam och åka till björx runt halv 10, men släpper den tanken ganska fort.
Tills jag ser det, på den rullande remsan står det ju: Linje 5 mot Hertsön.
Fan, jag hade gjort det igen. Helt utan att tänka mig för hade jag satt mig på fel buss, alltid mot hertsön..

Så åker den, kunde klivit av på malmuddsviadukten, men jag åker vidare. Passerar skurholmen och örnäset, det var ju skönt att åka så jag orkar inte kliva av.
Skyltar visar vägen till Herstö ängar, Hertsö kullar, Hertsölund, vars fan är jag?
Det hade varit så likt mig att typ plinga på värsta random stället mitt ute i ingenstans och sen inte hitta busshållsplatsen tillbaka, så när Hertsö Centrum kommer är jag snabb på att plinga.

Går av, tar en sväng runt skolan, passar på att se mig omkring eftersom jag aldrig vart där förut och traskar sedan tillbaka till busshållsplatsen. Skäms lite över att folk måste tycka att jag är mysko, men när bussen kommer och jag ser att det är samma busschaufför som körde ut dit slutar jag att bry mig.
När det sen också kommer världens fetaste gubbe som stinker en blandning av cigaretter, svett och jävligt äcklig "hemmalukt" tappar jag hoppet om att komma tillbaka till mina hemtrakter levande. Känner hur jag sakta avlider av varje andetag där jag sitter stel som en staty och stirrar blint ut genom fönstret.

Efter världens längsta bussresa ser jag äntligen tutti-frutti husen träda fram ur dimman och väl på smedjan kastar jag mig ur bussen, lycklig över att äntligen vara på säker mark.
"Högra" delen av Luleå, som jag alltid tänkt mig att örnäset, hertsön, svartöstan och skurholmen är, är inte mina kompisar. Tacka vet jag "vänstra" sidan, björx, porsön, bergviken och gänget! Är till och mer stammis i sunderbyn än där borta i farligheterna..

God kväll

Det stod nå killar i shopping som försökte ragga kunder till apberget idag. Men hallå, apberget, det är ju inte lite pasé. Lockade med att vi skulle då banankondomer, jag var dock mer sugen på dom hederliga bananerna som dom också bjöd på. Men när han skulle börja registrera oss där kände jag att det gick lite långt, jag gör väl inte vad som helst för en banan heller. Och ja jag erkänner, jag kanske tog i lite väl mycket med drygheten innan vi gick därifrån..

Men pappa var ändå värst igår, hörde hur han snackade i telefon och avbröt sedan mitt i allt med kommentaren:
- Nä nu har jag verkligen inte tid att prata med dig nåmer!
Innan han la på luren i örat på den andra.
Trodde typ han skämtade med nån, men hörde sen hur han svor över hur jobbig personen var. Fick veta att det var nån försäljare och allt klarnade, om det är nåt pappa stör sig på är det sånt, han tål dom verkligen inte.

Jag stör mig också på påstridiga människor, antar att jag har fått det av pappa, så jag skyller drygheten idag på honom och hans gener.

Dryg måste ju ändå vara den mest osmickrande egenskapen man kan ha.. Vet en ruskigt dryg människa och man får typ krupp av att vara i närheten av denne jävel.

Vilken tur för mig att jag aldrig någonsin fått höra att jag ser dryg ut!
Dock så nämde mamma nåt om att jag skulle skrämma iväg alla pojkar om jag gjorde en viss min inför dom, men då skämtade jag ju bara.
Och Lisette sa något om att jag såg elak ut och att hon skulle vara rädd för mig ifall hon inte kände mig. När jag tänker efter sa Teza nåt liknande för ett tag sen..
Men äh vafan, jag är inte så farlig som jag ser ut ;)

Nä, jag skoja bara, ska plugga och sen sova.
Pussgodnatt ♥


3 april

Mitt busskort var spårlöst försvunnet imorse, igen..
Får damp på mig själv för att jag är så slarvig med allt, hade verkligen inte lust att slösa nå mer pengar på bussen. Tänkte att Sara hade tagit det, men hon var i nattmössan och svår att få kontakt med på morgonen. Tvingade mig typ att ta en tia från henne och när hon var så givmild passade jag på att ta två ;)
Hittade iaf busskortet när jag sen kom hem, bland nå kvitton i väskan, tur det.

Dagen flöt iaf på fort. Hade typ nå drama-grejs på lpl:en som trots allt var ganska underhållande. Sen drog jag och Teza tidigare och spenderade några timmar på stan. Ingen av oss ville åka hem, vi visste att plugget väntade på oss ;) Men jag bjöd på lite fika och så var vi och skannade igenom varenda skoaffär, hade lite skomani.

Nu sitter jag här och har ont i typ varenda kroppsdel. Skyller på att det är influensan trots att jag innerst inne vet att det är träningsvärk från idrotten igår. Men att få träningsvärk av lekar känns ganska illa.. Så jag ska ta lite echinagard nu och fortsätta lura mig själv att jag håller på att bli sjuk!

2 april

Glömde börsen hemma imorse, med busskortet och alla pengar i.. Vet inte varför jag alltid är så strulig och glömmer eller tappar bort allt som kommer i mina händer.
Detta hindrade mig dock inte från att spendera pengar idag, har väl fikat en sisådär 3 gånger. På Tezas bekostan, haha. Hon är allt bra gullig, betalar allt åt mig, till och med min bussresa hem. Lovar att bjuda tillbaka nästa gång, om jag kommer ihåg börsen dvs ;) Har nog lite att bjuda igen till Ida också då..

Fick iaf veta att matte-provet är uppskjutet till på onsdag, apu-uppgiften kan lämnas in om en vecka och idrotts-provet är inte nästa vecka som jag trodde utan veckan efter det.
Vad betyder detta då?
Jo, att jag slipper plugga på ett jävla tag, underbart!
Tror inte heller att jag ska gå på nk:n på fredag, vill hellre göra ett prov än att ha debatt, så då är det endast spanska-provet som jag behöver lägga energi på denna vecka. Känns ju bara för härligt, att jag sen skjuter upp allt bekymrar mig inte så mycket, får väl ta det då, onödigt att hålla på stressa i onödan.

Hm, vad ska jag sysselsätta mig med nudå, fick plötsligt en jävla massa fritid.
Kanske ska träna lite pilates, var ju ett tag sen. Och städa rummet om jag är riktigt duktig!

Uppdatering

Nyss hemkommen, tog ett jävla tag för det kom ju ingen buss när jag skulle åka hem. Fatta less jag blev, fick typ stå och vänta en kvart längre :@

Tur för llt att det inte är så kallt ute, annars hade jag klivit in där med yxan! Hm, lite overdriving kanske, jag hade stått ute och frusit häcken av mig utan att säga något, men i mina tankar då jävlar hade dom fått det hett om öronen.


Skönt med finare väder iaf, solen har till och med visat sig idag och dödat lite förbaskad snö, tack för det! Ska gå och köpa ett par nya skor också, ett par vita söta! Har dock inte hittat dom än, men jag har en klar bild av hur dom ska se ut. Har så ont i mina fötter nu, ena hälen och andra trampdynan, så det är lite synd om mig. Men kan inte beklaga mig för mamma för då kommer hon bara att skylla på mina klackedojjor, som för övrigt håller på att kollapsa efter typ en veckas användning..


Btw så är Lisette ingen sopa, jag och Emma var bara lite smått svamliga då! Men jag fann henne i matsalen idag iförd min kofta! Okejdå, kanske är Emmas egentligen, men det är min faviortkofta.. Så som jag har letat den här hemma, men hade tydligen glömt den hos Lisette någon gång, så hon tog sig friheten att använda den. Aja, får väl sno tillbaka den framöver.


April, april din dumma sill..

Surt att bloggen har vart nere när jag har haft så mycket på hjärtat..
Så då fick ni aldrig höra om Lisette som är en sopa och borde slängas i "plast" där hon hör hemma, byggarbetarna my lovaahs och alla andra underhållande saker som har hänt i mitt liv sen sist.

Menmen, nu är det iaf skola som gäller, ska försöka komma ikapp, men jag är så laaat. Skjuter upp allt och kommer på allt annat viktigt som måste göras hela tiden, som ikväll då måste jag faktiskt åka in till stan och lämna igen en film..
Kan plugga lite inatt, tänker alltid bäst på natten då jag är lite i nattmössan och svamlar på.

Fick på tal om svammel ett mms från min ex-mentor Ellinor imorse, "Hej gullungar .. saknar er!! .. " osv. och en bild på hennes "lilla" mage. Haha hon är så kär i oss att hon till och med tänker på oss några dagar innan hon ska ha sin bebbe ;)
Men jag vill ha tillbaka henne som fan, vet inte om jag diggar den nya riktigt..

Nu ska jag ta mig till staden och lämna filmen. Tur att jag var och köpte ett nytt busskort, tappade ju som bort mitt, as usual.. ;) Att köpa det för 150 sved inte alls, men ifall jag hade köpt nå kläder för det hade jag säkert haft värsta ångesten, jag har lite speciell relation till pengar..

Nåja, pusspuss!

RSS 2.0