TISDAG

Idag har jag haft den mest meningslösa dagen i mitt livs historia. Jobbade natt och slutade 9, så jag tänkte att jag skulle ha hela dagen på mig att göra massa nödvändigheter. Men av någon anledning har jag aldrig kommit till skott så dagen har sett ut på detta vis:

Spelat spindelharpan, hämtat pappa från jobbet, spelat spindelharpan, skjutsat pappa till frissan, legat på min säng, hämtat pappa från frissan, spelat spindelharpan, ätit middag, legat på min säng.

Till slut var jag tvungen att ta en promenad (i regnet) till konsum för att köpa 2 clementiner, trots att vi hade det hemma. Bara för att jag inte skulle drabbas av liggsår.

Pratade med Teza om min depressionsdag och hon påstod att man var tvungen att ha dessa dagar ibland för att uppskatta livet.
- Det blir säkert en bättre dag imorgon!
- Jo visst, jag jobbar 9-22. Jättekul.

Nu ska jag spela spindelharpan innan jag sover. Har ju som inte gjort det på länge nu!


♥ KARIN


För ovanligheternas skull..

När vaknade du imorse?
Svar:
07:47 av att dolt nummer ringde 3 gånger.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
Fan, jag vill inte svara.

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
Therese. Hade vårat dagliga samtal bara.

Vilket humör är du på?
Svar:
Ganska likgiltig.

Vad har du på dig just nu?
Svar:
Morgonrock.

Har du ont någonstans?
Svar:
Har satans mycket tandvärk.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
Chips, as always. Ska nog hämta lite, trots att jag skulle banta denna vecka. Äh, jag kan bli smal någon annan dag.

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
Hm.. Känsligt ämne. Förra månaden fick jag ingen lön. Men månaden innan fick jag ut runt 20k.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Bra fråga. Båda mina kort är försvunna, så nu är det jag och cash som kilar stadigt.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
King.com tror jag.

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Har varit och lunchat och glidit på stan med Emma som är på beök, sett ett program om matematikens historia och spelat kort med pappa. Bra dag.

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
Lyssnade på adele. Skräll.

Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
För att man har tråkigt. Ett bra tidsfördriv.

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
Jag var hos Therese och Filip. Pustade ut efter att ha spacklat och målat om deras vardagsrum (måste åka dit och se om de har något spackel kvar, älskar spackel).

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
Har fått en komplimang. Av Mamma som tyckte det var duktigt att jag klarade av lägga upp babyspenat på ett fat. De har inte så höga krav på mig om man säger så.

När fotade något senast, och vad?
Svar:
Det var nog senast när jag var i London jag fotade nåt.

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
Köpte mat på dagobert. Sen var pengarna slutt! 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
Ingenting alls.

Vad tror du att klockan är?
Svar:
23:00. Såg att Sex and the City började just.

Vad borde du göra idag?
Svar:
Jag borde ha packat upp och ställt undan min resväska. Men å andra sidan har jag behövt göra det sen jag flyttade hem från Sthlm, sen jag kom hem från Milano och sen jag kom hem från London, så jag antar att den lika gärna kan stå där tills jag ska packa och åka någonstans igen.

Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
Jag har haft på mig jeans och en topp.

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Jag hade frågat Ingvar Kamprad om jag kunde få stå med på hans testamente.

Vad ska du göra i helgen?
Svar: Är lite kluven. Det återstår att see!


♥ KARIN


Söndag

Har varit en otroligt lugn helg, vilket har varit skönt. Efter all tid på vift i Stockholm märker jag hur mycket jag uppskattar lugnet hemma. Och medan alla pratar om lägenheter och att flytta hemifrån känner jag bara hur mycket jag trivs här i mitt rum hos Mamma och Pappa. Jag vill aldrig flytta härifrån.

Ida däremot har alla möjliga idéer och ska ena dagen flytta tillbaka till Stockholm och andra dagen bila genom USA. Och medan hon klättrar på väggarna av rastlöshet sitter jag här på mitt rum med mina levande ljus och säger:
- Kul! Men jag ska inte med. Jag har det bra här hemma.
Och känner mig som världens glädjedödare.


♥ KARIN


Otursförföljd

Inte nog med att jag tappar bort min egen telefon efter typ 2 månader, jag var självklart tvungen att dra ner Therese i skiten också (bokstavligt talat) och tappa hennes telefon i toastolen. Efter att jag hade kraschat in hennes kaffepress i vaskkanten så den sprack. Jag blir så less mig själv. Fortsätter jag såhär tvingas jag snart att säga upp kontakten med mig själv.

Mamma brukar alltid att man lär sig av sina misstag, bara att det blir så dyrt om man gör för många. Nu har jag tappat bort säkert 5 telefoner, 2 stycken har åkt ner i toan och jag är påväg mot en ekonomisk konkurs. Varför lär jag mig aldrig?

Nu ska jag ut och köra bil. Ska köra 30 km/h hela vägen så att jag inte orsakar alltför stora katastrofer på bilen och i trafiken och min otur håller i sig. Tack och hej.


♥ KARIN


13:e....

Efter att ha varit i Italien, London och Stockholm de senaste 2 månaderna, utan att ha fått lön däremellan, har jag en liten ekonomisk kris just nu och hela Stockholms-vistelsen har jag väntat på ett "medges ej" när jag dragit kortet.

Och när jag igår skulle ta flyget hem var jag redan innan jag gick iväg till tunnelbanan lite orolig, hoppas hoppas jag har råd med Arlanda express. Annars borde jag ha 4 tior på mig, så då borde jag ha råd med upptåget, som jag borde hinna med om det blir medges ej på expressen.

Som tur var går köpet igenom, för jag hade bara 2 tior i börsen, som inte hade räckt till upptåget, som jag inte ens hade hunnit med att ta innan flyget skulle gå. Puh.

När jag kommer fram till Arlanda studsade jag nöjt fram till inchecknings-automaterna, jag var i tid och nu skulle jag få komma hem och kolla kontot, styra upp lite i ekonomin och slippa oroa mig varje gång det var kortdragar-dags.

Jag sätter in kortet som jag betalat med - "ingen resa registrerad på kortet"
Aja, det brukar strula, jag plockar fram bokningsreferensen och skriver in den - "ej giltig bokningsreferens"
Okej, det kanske var en nolla och inte ett O - "var vänlig kontakta personalen"

VAD I HELVETE VAD DET SKA STRULA, KAN DE SKAFFA AUTOMATER SOM FUNKAR!?!?!

Jag går mot inchecknins-diskarna och tänker att de får checka in mig manuellt där, när en kvinna stoppar mig och säger att jag måste ta hjälp av personalen på golvet för att checka in i automaten.

TROR HON ATT JAG INTE VET HUR DEN FUNGERAR!?! JAG HAR FÖR FAN FLYGIT 16 GÅNGER I ÅR JAG VET HUR INCHECKNINGSAUTOMATERNA FUNGERAR, MEN DET ÄR NÅGOT FEL PÅ DEM!!!!!

Vid det här laget börjar jag bli arg, arg över struliga maskiner och dålig service. Jag kommer på att jag måste ha fått en felaktig bokningsreferens och stegar fram till gubben som står vid automaten och skäller på honom över det (som om det skulle vara hans fel?).

Jag blir irriterad över att han inte kan läsa sms:et från sas på min stenålderstelefon, så att jag till slut läser det högt för honom.
- Du är nu incheckad på SK009 från LLA till ARN 13 NOV 2011!!! Din bokningsreferens är.... blablabla.

Då börjar jag tänka att fy så pinsamt om jag skulle tagit fel på dagen, är det verkligen den 13:e idag..? när han ber mig bläddra upp igen.
- SK009, LLA till ARN, du har ju bokat en resa från Luleå till Stockholm!

FANFANFAN

Jag tror aldrig jag har känt mig så pantad som när jag skickas iväg till biljettdisken och ska förklara för biljett-kvinnan om min miss och att jag behöver boka en ny biljett. Hon säger att planen är ganska fulla, men att det finns en biljett för 700 kronor som går om 45 min.

Medan hon babblar på funderar jag på hur jag ska kunna betala med mitt kort som nu verkligen måste ha slut pengar. Undra om de kan skicka en faktura, fungerar det?

- Betalar du med kort eller kontant?
- Kort. Men det är inte säkert att det finns pengar på det.

I värsta fall får jag ringa mamma som får läsa upp kortnumret på hennes kort, det borde väl gå? Jag är redan så förödmjukad att jag skiter i vilket, bara jag får biljett-jävlen. För att åka in till Stockholm igen lär jag väl inte heller ha råd med.

Och jag vet inte om det är jag eller biljett-kvinnan som blir gladast när vi hör hur datorn börjar skriva ut och hon utbrister:
- Åh, du hade pengar! Du fick ut biljetten!!

När jag kom hem och kollar kontot upptäcker jag att det är för att min LLA->ARN-resa (he he) ännu inte dragits och att det var därför köpet gått igenom.

Jag upptäcker också att jag av misstag fått med mig Elins bankomatkort som jag haft i fickan hela tiden. Och idag hittade jag även nycklarna till tjejernas lägenhet som jag fått med mig i min väska och förbannar mig själv över att jag är så strulig.

Och nu när jag ser att inte heller de 700 kronorna för den nya biljetten är dragna är min första tanke att jag fort som fasen måste iväg och bränna dem innan de dras från kontot.

Ja, jag är i behov av terapi.


♥ KARIN


RSS 2.0