Totally addicted

Idag var jag en liten sväng till stan, kom iväg halv 4 så något annat har jag inte hunnit med ;) Låg och degade så länge framför tv:n och såg Nya Tider och sånt shit. Köpte faktiskt ingenting på stan, fast dom 60 kronorna jag har i börsen räcker ju inte särsklit långt.

Har nyss lagat mat till mig eftersom det bara är jag och pappa hemma och det enda han hade att erbjuda var blogpudding eller ärtsoppa, inget av det lät vidare lockande om man säger så ;)
Så det blev lite nudlar med wokade grönsaker och räkor á la Karin som jag sitter och avnjuter här i min ensamhet framför datorn :P

Och nu ska jag dra vidare, mätt och belåten.
PÖZZAR

Leva i nuet

Nu vare ett jävla tag sen jag skrev ;)

Idag så var mamma sur som ett åskmoln när jag vaknade, nästan så att man inte vågade ta sig utanför rummet.. Hon sa något om att jag och Sara aldrig hjälper till här hemma, hmm.. Jag tog mig iaf i kragen och städade upp lite på rummet mitt :P Vilket hon blev glad över.

Sen ikväll vart det iaf mys och chill hos Emmsi, med Lisse och Brännis också :)
image75
Vi spelade BarnGeni och vi ska inte tala om hur det gick för mig. Jag hade otur säger vi ;) Alla vet redan att jag är det största snillet av oss, allmänbilding är helt enkelt inte min grej om man säger såå..

Såg också Ugly Betty och Desperate Housewives alltid lika skooj! :)

Sen hade jag världens läckraste 90-talistiska tele ikväll ;)
Min är ju lite borta, sådär för hundrafemtielfte gången kanske, jag börjar vänja mig kommer bort lite då och då :P Jag är inte den bästa på att hålla koll på saker. Menmen den kommer säkert fram om ett tag eller två.

Läste Mia Törnbloms bok, Självkänsla nu! som jag lånade av Idhasch. Lite tjatig det används typ bara två meningar i hela boken, Du är bra som du är och Bra självkänsla gör livet lättare att leva. Jaa visst säkert, men hur cool känner man sig när man står och snackar med en spegel?
Nä, jag tror jag nöjer mig med den självkänsla jag har nu, hela boken går ju ändå ut på att man ska vara nöjd som man är :)

Jaja, nu ska jag göra något vettigare, pussar!

Lov nästa!

Tjohooo!






Ikväll när jag kom hem till Elin låg det nån fuling på sängen. Laban hette han tydligen, hon hade fått honom av Emms eller nåt.. Jag börja svamla med honom så Elin fick ett utbrott. Har inte riktigt än förstått mig på Elins kärlek till honom, men han är tydligen speciell för henne, haha ;)

HAHA, det fanns ju till och med en bild på en likadan ;)






Nåja, sen så baka vi iaf, och för en gångs skull så hjälpte Elin mig litegrann, fast det blev rätt misslyckat..
Det var roligare att leka med Finkan och Majsan, jag skulle starta en catfight mellan dom och jag lyckades ganska bra med att få Finkan att morra. Fast det var kanske för att han inte diggade att vara i min famn ;)
Sandra kom också upp ett tag, först så ringde hon och kollade så att vi skulle köra tutti-frutti, jag lovar att hon inte hade kommit om jag hade sagt nej ;) Jag vann iaf när vi körde det, oslagbar är jag!!


PUSSSHEJ!

Kommer absolut inte på någon rubrik

Skola idag igen, rätt slappt nu såhär innan lovet.
Jag var ovanligt pigg idag när jag vakande, kanske för att jag har somnat innan 11 två dagar i rad! Ganska härligt :) och imorrn så har jag ju sovmorgon och efter det kommer ett efterlängtat lov då jag ska sova ut.

Idag så hade vi först matte där vi bara fick tillbaka och sen gick igenom provet. Det blev ett MVG för mig, 31/32 ett ynka fel.. Jaja, jag får väl överleva det för denna gång då ;) Men nästa gång så blire full pott!
Och eftersom Emmsi så gärna vill att jag ska berätta projektbetyget kan jag ju säga att jag drog ett MVG på det också ;) "Ett exeptionellt bra arbete" enligt Kjell och Ellinor tycker att jag har varit seriösare i skolan i tvåan än i ettan, vilket jag inte riktigt kan hålla med om :P

Nu ska jag se OTH, pussciaao!

Plan B

Hade en rätt onödig skoldag idag, först var det data, som jag verkligen inte hade lust att gå på, vettefan vad det var som fick dit mig.. Där så var iaf datorerna paj så man kunde inte jobba eller nå. Sen hål och efter det idrott där vi inte ens hade någon lärare. Sista lektionen gick mest ut på att vänta, vi hade betygsamtal om rapporten.
Kjell började mitt samtal med att säga att han upptäckt att jag var en tjej med humor. Han drog nå exempel vad jag brukar göra och han är nog den första som kallar mitt taskiga beteende för humoristiskt, säkert för att han själv drar så dumma skämt.. Speciellt om hans praktikant som det är assynd om, mååå!


image73


Sen så fyller ju Teza år idag,
Grattis Grattis!

image74
 





Back in the days!

Sitter och skriver min filmanalys nu, alltid i sista stund, ska in imorrn.. Men jag tänker bäst på kvällarna så :P

Inget speciellt har hänt idag, har bara varit jäääkligt trött. Somnade image72sittandes efter skolan ;) Sen sov jag lite efter maten också, rätt skööönt :) Det är så mörkt nu så man vet fan inte om det är natt eller dag, lite depressing..

Var iaf med Sandra och Elin sen. Jag var ju duktig och vann BÅDA gångerna när vi körde tutti-frutti, mogna.com!

Och Emmsii som fick G på matteprovet, 9 poäng, 1 över gränsen ;) Det är ganska skrattretande hur lätt dom har det, menmen jag antar att det är min förtjänst att hon klarade det, så duktig som jag var på att hjälpa!!

Here we go again!

Susanne kan ta sig i röven, HUR FAN KAN HON VÄLJA BORT PER!?!?! Kommer sluta med att hon tar jävla bög-Måns och barnen kommer att gråta ihjäl sig när han kommer ut ur garderoben och lämnar dom för nån äckelpojke.. Fattar inte har quinnan tänker.
Annars så är det nog rätt klart att Veronika tar Magnus och Lenita Mattias :)
top_730.jpg
Såg parodin på det i Fredag Hela Veckan, ganska så kul ;P

Jag råkade överdosera sovandet idag. Vaknade vid 1 och åt lunch, men sen somna jag om och vakna inte förräns mamma kom in och sa att vi snart skulle äta middag.. Lite borta jag blev när det var helt mörkt ute och allt ;)

Sen har jag iaf vart hos Elin ikväll. Vi var en sväng till Björx's egna J.LO. haha ;) Elin skulle hämta nån tele dära. Fattar inte vilken likhet vi såg mellan dom, men sen fattar man ju knappt nåt av det man tänkte när man var liten.
Vi käka tårta och annat gotta och drack pepsi, muuums! LOVEPEPSI

Nu ska jag ta mig till sängen, pussss!

Something

Idag skulle jag på stan. Vaknar 10.13 och vilken lycka det var när jag förstod att det var lördag så att jag kunde somna om. Drömmer värsta drömmarna och hör hur telefonen ringer i en evighet, men orkar verkligen inte svara. Funderar på vars alla är, men fortsätter ganska snabbt mitt sovande igen.
Sen ringde min mobil, var nå mysko nummer (visade sig vara Lisette sen) så jag vågade inte svara eftersom jag förmodligen skulle ha västa, värsta, VÄRSTA morronrösten..
Upptäckte att klockan nästan var två, fan, ännu en gång vare försent för att åka till stan.. Bara för att ingen jävel väckte mig, Sara skyllde på mitt dåliga morgonhumör, hm..

image71
Mami kom med lunch åt mig, sen kom Ollie och ville gosa.. Men blev lite sur när jag var ego med täcket. Det är fan mitt, hatar att dela med mig :)
Och skräll att Cornet har en beundrare ;) Men hon är lite svårflörtad så Ubbe får ta och anstränga sig lite, kul vi har asså :D


Ikväll var iaf jag, Lisette och Elin på bio. Såg Hairspray, 2 timmar med sång och dans, jippie!! Jaja sånt får man ta.

Nu ska jag krypa till kojs, natti!

Grattis Sandra!

Idag var jag så jävla trött, seg och sur som fan!
Hade som tur var bara 2 ganska chilla lektioner och sen drog jag hem.

Var och bowlade med klassen, och mitt lag ägde ju sönder alla! Blev på bättre humör efter alla mina strikes ;)


Och sen kom pappsi och hämta mig och lämna mig hos Sandra som hade kallekalas :)
Där var redan Elin, Lisse och Emma =)

Vi såg Idol, jävlar vad nervigt det var när Mattias hängde löst :O !!
Sen sista Beck-filmen. Skönt att ingen hade sett den förut eftersom då skulle Emma sitta och fråga hela tiden vem mördaren är. Hur som helst så tappa hon tålamodet och börja locka håret efter typ 5 min ;)
Filmen var lite läskig på sina ställen och det skreks till lite där vi satt hopkurade under filtar.

image70
Lika trevligt som alltid var det

Det spåra lite på slutet då jag och Emma börja leka att vi var siamesiska tvillingar när båda hade på sig Sandras jacka ;)
Sen lockade jag håret och spraya 100 kilo hårspray så det luktar som fan nu.. :(

Kom hem och upptäckte två personer i min säng :O Men dock så var det inte så mycket mer spännande än syrran och Linda, det hade varit mycket roligare med lite action i tillvaron..

Jaja, nu dunkar min skalle och jag ska ta en tablett och sen sova, natti gott folk!

Vatten över huvudet

Möööh! Var hos frisören idag, hon tog bort allt mitt hår :O Tindra har blivit Tord.. :(
Jag har världens sponge bob-frilla, jag ska gå och cötta miig!

Aja, det växer väl ut om några år eller så..
Tills dess sitter jag och roar mig framför datorn (med uppsatt hår..)
Har ett nytt beroendeframkallande spel, Winterbells!
Ska fan få bättre än Sandra, tävlar alltid!

image68
Minns när det var Bubble Trouble som alltid nöttes ;)

Jaja, nu ska jag spela och sen sleepa, NATTI ALLT FOLK!

Myshelg!

Nu äre fan höst på riktigt, det är kallt som nå jävla Antarktis ute.. Ikväll snöa det när jag gick hem!
Och i torsdags när jag skulle hem på kvällen hade mina växlar på cykeln fryst fast, hm.. Kanske dags att dissa hojjen snart, men det tar ju sån tiiiid att gå.. :(

Helgen har gått extremt fort, igår var vi till Emma och såg Idol och Criminal Minds. Eller Criminal är väl inte riktigt image66mitt favvoprogram så jag halvsov väl lite. Men det var myspys :):)
Idag var jag på stan med Lisette och Emma. Tyckte jag var seg som kom iväg vid 2 men dom hade inte ens tagit sig till stan när jag ringde.. Köpte inget men bokade mig faktiskt en klipptid på nån ny salong, lovade Emma att klippa bort min råttsvans som hon kallar det, men vi får se hur det blir med den saken ;) Var också på Akademibokhandeln i typ 10 år, Lisette blev kär i en prinsessbok.
Sen träffa jag Ida m.fl. och jag och gick och åt med henne på sub. Satt och prata lite och sen åkte jag hem lagomt till pizzabudet plinga på dörren så det var bara att sätta sig till bords igen :P

Hjälpte Emma med matten ikväll, det gick sådär ;)
image655 = -6 + m
Lägg till 6 på båda sidorna
56 = m
Emma, Emma, Emma.. Kanske att jag borde låna ut min hjärna till dig på provet, minns när vi alltid höll på med det, och så var vi ju typ seriösa med att det skulle funka ;)
Är avis på Emma som har Grå, hon var ju så sweet! Mobbade alltid henne när hon var praktikant i 9:an.
<- Jag, Sandra och Emma ägde ju på matten då :D

PUSSPUSS!

I'm not gonna sit in silence


Hade det lite myspys hos Elin ikväll med vaniljljus, naturgodis, ljusmeditation och handmassage :) Bra när Elin har sina massage-lektioner, jag har anmält mig som frivillig att hon kan träna på mig :D
Vi hade typ inte på tv:n på hela kvällen, såg bara deeesp. Skulle se nya Ugly Betty också, men vettefan vad som hände med det, får ta det nån annan daag.


Var till konkan också, Sandra blev lite förälskad i han i kassan och skämdes över sina chillinötter ;) Jag skämdes mer över mina händer, och lukten har inte gått bort än. Kul att jag fick sitta mobbad för att Sandra och Elin inte ville vara nära mig.. :(
Sen var jag och rotade i Elins garderob och snodde med mig tröjan som jag spanat på ett tag där ;) Snyltare jag är!

Hade klassfoto idag, hatar sånt.. Och jag var besvärlig och skulle ta om porträttfotot x antal gånger :P
Gjorde också engelska-prov vilket gick utmärkt, kollade bara pytteliite på Liina ;) Men hon kolla på mig förra veckan så nu är vi kvitt!
Och Ellinor lurade mig till skolan halv 10, hade kunnat ta en buss som gick en hel kvart senare!
Nog för att Elin väckte mig vid 7, lite borta jag var. Mötte henne och gav en kofta, som visade sig vara fel kofta så det var bara att traska upp för backen hem och byta, i mina söta mjukis och morronfrilla ;)

Överraskning!

Har nå prov i engelska imorrn + att jag måste lämna in bokanalysen, hm det går inte riktigt ihop för mig.. Sen är det redovisning av projektet på onsdag, menmen en dag i taget så blire säkert bra!

Ikväll har vi vart till konkan och inhandlat lite naturgodis och bonaqua, gotta :D
Drack också pepsi, hmm lite mycket kolsyra för min del säger jag bara ;)
BUS:ade lite också, så vi blir fräscha, Sandra var mes gånger 10 000!
Och så såg vi ju nyaste desp vilket var spännande, eller hände inte så mycket men jag väntar redan på nästa avsnitt :D


image64

Sistaah kom hem idag också <3

Perfekt

image63Igår var jag på bio med Iduus :)
Supersugen, inte den bästa rätt mycket grabbhumor vilket inte riktigt funkar för mig ;)
Sen åkte vi till Ida och jag råkade missa några bussar, haha!
Vi kom fram till en hel del vettiga saker :):)
Åkte gratis på nattbussen hem, visade bara mitt busskort som det är typ 3 kronor på och gick och satte mig ;)
Somras ;D

Imorgon åker mor min till Norge och jobbar :)
Hon har gått igenom det mesta med mig och pappsii, till och med gjort matlista åt oss, lilla kontrollbehovet hon har ;)

Sen är det skola igen imorrn, måste skärpa mig och jobba på lektionerna, spec på nk:n där jag, Ida och Carro inte ens har börjat!! Och så måste jag lämna in psykologiläxan som skulle in i fredags :)

Ikväll blir det nog tv @ Elin's place antar jag om hon inte har annat för sig ;)
Är typ mycket ikväll, men bäst är ju ändå Ensam mamma söker, där det blir lite action, me liike! :D

PUSSAR

You're not the same as all the rest

Veckan har fan varit helt toppen, jag vet inte varför och jag vet att jag inte borde tycka det, men mitt humör har varit på topp mestadels! Har typ haft det lungt i skolan och har haft tid att ta itu med andra saker.

I onsdags fyllde Iduus år och det blev tårta hos henne med hennes kompisar, vilket hon otroligt nog har ;)
Satt och umgicks och sådär och sen på kvällen var jag så dålig att mitt självförtroende fanns någon stans nertrampad under mina skor.
Men jag fick chans att höja det lite på torsdag så vi hade orientering. Individuellt på tid och jag gick inte vilse!! Åkte hem och duschade osv bara för att sen få höra av Sandra att jag var ofräsch :) Ja, det värmde!! :D Okej, utan smink och med slickepottfrilla är jag kanske inte världens skönhet ;)
Ikväll var det iaf en förbättring tyckte hon! :D
Var hos Ida igen efter skolan, jag och Yli. Vi fikade lite rester och kände oss som hemma :) Sen drog Yli och jag och Ida fortsatte med våran favoritsyssla, att diskutera och analysera, näst efter att äta förstås ;)

image62
Var med hela gänget och såg idol ikväll.

Oktober

Igår så var jag med Elin och Sandra, eller var och var, jag såg Hidden Palms och dom låg och sov.. Var också på konkan och köpte BonAqua för 5 spänn, måste typ köpa ett lager :D
Kom hem och somnade med kläder och allt på. Självklart kommer mamma in vid 1:
- Du har inte tagit av dig linserna!
Det är bra att hon har koll på mig..
Och imorse också:
- Jag packar ner en frukt och drickyoghurt åt dig.
Hon tror nog att jag fortfarande går på mellanstadiet..
Men det är lika, fick skjuts till skolan, hade hunnit till bussen, men varför stressa när man får skjuts till dörren?

Det bästa jag vet är att vara själv hemma. När man kommer hem efter skolan och ropar "hallå" och man möts av tystnad, helt underbart!
Nog för att pappa kommer hem strax och jag antar att även Sara gör det, vart hon nu är nånstans.. Annars får väl jag och farsan ha ännu en "Romantisk middag för 2", som vi allt oftare har.
Och igår när han väckte mig och sa att det var middag kände jag att jag bara var tvungen att klaga på honom. Men makaronerna var inte överkokta, han hade kommit ihåg att jag inte ville ha korv utan hade stekt köttbullar åt mig och flingsaltet (som jag knarkar) stod på bordet, likaså ketchupen. Han var alltså felfri så det var bara för mig att snällt sätta mig och svälja ilskan över att ha blivit väckt.

Ska ta och göra något vettigt nu, PUSSAR!

RSS 2.0