Sommartid

Inatt är den här, natten jag har längtat efter sen den här förbaskade vintern kom. Natten då det äntligen är dags att dra fram klockan till sommartid, då man är ett steg närmare Årstiden med stort Å.
Men denna natt hade kunnat få vara vilken natt som helst.
BARA INTE DEN HÄR!
Jag har inte tid att förlora timmar, min tid är värdefull. Hur ska jag överleva om jag måste sova en timma mindre inatt, hur ska jag orka upp till jobbet klockan 8? Stod att jag skulle jobba till 21, men får se om Ylva dyker upp och tar kvällspasset eller om det blir mitt också.. Om det blir mitt betyder det pengar, tar Ylva det betyder det ledighet, bara så ni vet.



Kvällens planer då?
Jo, fick två erbjudanden, svårt val!

Team 1 bestående av Emma skulle på party. Lockade mig med att få vara nykter och åka hem tidigt.

vs

Team 2
bestående av Lisette skulle ha hemmakväll. Lockade mig med film och gotta.

Hm, vad väljer man, spänning och draaaama, eller en myskväll med tjejsnack?

Väldigt tufft, men team 2 blev vinnaren ikväll, känner inte riktigt att jag kommer att lyckas plocka fram party-råttan i mig ikväll, sorry Emmsi! Är på nästa gång, LOVAR. Hon hotade dock med att vi inte är kompisar längre om jag dissar, men så hårda ska vi väl inte vara *blinkblink*
Och grattis Lisette, Karin kommer som ett skott med 7-bussen, myskväll låter lockande! Kanske att Elin svänger förbi också, har inte sett den lilla räkan på ett bra tag!

(Hm, jag är svamlig, lite nattfullhet kanske, men det bjuder jag på)

Ha en 3vlig kväll gott folk!

Lördagsfika

Jobbade idag, men kan ju inte påstå att jag var särskilt pepp för ett stadsbesök igen, är något så jävulskt less på stan plus att jag var helt ofixad, så vi fick roa oss med annat.

Vi tog oss över till hans madre där det bjöds på fika och hela kittet, det var nåt som föll mig betydligt bättre i smaken! Satt där med hans familj hade det riktigt trevligt och åt smarriga grejer.

Och för att inte känna mig alltför mycket som ett barnbarn (vilket det kan bli stor risk för när man umgås med bara 60+ are) tog jag mig även en stor kopp kaffe.

Måste ju säga att det imponerade på mig, och när jag tackade ja till en påtår var det för att det var gott och inte längre i försök att öka min mentala ålder en smula.

Dock hade jag nog inte behövt anstränga mig för att vara äldre, dom frågade om jag hade körkort, bil osv.. Fast sen envisades dom ju med att kalla mig Sara hela tiden också, så jag vet inte om dom kanske trodde att jag var henne. Orkade inte rätta dom, inte spelar det väl mig någon roll egentligen om dom tror att jag är Sara, bara lönen kommer in på mitt konto så är det chill ;)


Nu sitter jag här hemma och väntar på pizza, ovanligt pigg med tanke på mina få timmars sömn inatt. Någon ringde och störde min skönhetssömn hela tiden. Så det är även denna någons fel att jag såg ut som ett svin idag, med mörka ringar under ögonen.

Menmen, tack vare kaffet förmodligen klarar jag av att gå på högvarv några timmar till ikväll, för om jag inte känner efter märker jag inte ens att jag är trött, eller borde vara det iaf.


Gossip

Jag älskar att gå till frissan, typ mitt enda intresse här i världen. Hade jag vart rik (mindre snål) hade jag lätt gått dit en gång i månaden bara för att det är så skönt när nån pysslar i ens hår.
Diggar verkligen min frisör, hon vet hur jag vill ha det. Plus att hon alltid tror att jag är äldre än vad jag är, det sitter aldrig fel.
Annat var det när jag klippte mig innan nian nån gång, då frissan min frågade typ:
- Jaha, börjar du högstadiet nu eller?
Hm, jo lilla förolämpningen, hon tog ju bara fel på vilken klass jag började med en sisådär två år, neråt..
Då kan jag ju säga att jag var snabb på att berätta att jag hade hoppat över en klass och egentligen skulle gå i åttan, men ändå..
Idag var det också 2 år fel, fast uppåt, tur för henne. Annars hade jag strypt henne och aldrig kommit tillbaka.
Men 1 timma och 40 minuter senare kilade jag iaf därifrån, glad i hågen med nyfixat och blont hår. Dock lite fattigare men det får man ta.
Ska väl boka tid igen om en vecka kanske och gå och klippa det, haha, delar alltid upp det så man får gå dit två gånger, mycket värt vill jag lova ;)


Städning väntar

Sitter här på jobbet, tyckte att det var nån som stoppade nyckeln i låset nyss. Blev så rädd att jag flög, ja helt seriöst flög, ut i hallen. Aldrig har det gått så fort att fraktas den sträckan.

Det är så stökigt här för tillfället, ytterkläderna ligger slängda på golvet, uterullstolen står i köket tillsammans med en grotesk mängd disk och min halvätna middag, en tacopaj. Vill inte att någon ska komma och se det, speciellt inte mamman eller syrran. Nog för att det är ganska osannolikt att någon av dom skulle ha vägarna förbi, men man vet ju aldrig.

Nä, måste gå och leta fram duktiga Karin.
Karin som städade hela rummet och alltid diskar och plockar undan efter sig. Hon som fick beröm i dagboken: "Karin hade lämnat fint efter sig. Plus".
Den Karin måste jag hitta nu..

Torsdagens bravader

Vaknade 20 i åtta imorse och var helt jävla pigg, jag har typ vänt mitt dygn totalt.. Fat till det bättre, så det är ju alltid ett plus!


Igår då, stadsbesöket med söta Emmsi var kul, full rulle hela tiden, det får man räkna med när man är med henne. Blev en del flumm också, som vanligt!
Jag köpte bus och Emma trocadero, och sen traskade vi hem till ännu en söt tjej, Lisette som körde på mjukisbyxor, osminkad och hela kittet dagen till ära.
Fanns även en smarrig kladdkaka där som bara vändade på att bli attackerad av Karin!

Emma svek dock efter ett tag, men det rörde inte mig och Lisse i ryggen det minsta, vi hade lika trevligt ändå :)
Efter ett tag blev det även full rulle på Lisette, efter en läskig grej, ett sånt där mystiskt sammanträffande igen.

Och nej, jag är inte så frälst i någon som det verkar, för det var nog så scenariot igår måste ha sett ut, jag gömd bakom en snöhög "spanandes" på något som försigick en bit bort.
Jag hade gärna skippat det, kölden i tassarna och krampen i ben och vader efter att ha stått på huk i klackedojjorna som Lisse propsade på mig, var inte roligt.
Men det var sorgligt nog det bästa stället jag kunde hitta, för att stå som ett fån mitt ute i ingenstans eller förjäves försöka få upp porten med typ min bankkod hade jag ingen lust att göra. Emma hade gett mig så många fyrsiffriga koder att det var ett stort koller i hjärnan, hade ju redan tidigare slått bodyns portkod på åhlens när jag payade.

Har iaf insett efter allt att jag och Lisette hade kunnat göra karriärer som groupies, tro mig vi har skillsen! Dock är det inte riktigt så våra handlingar har varit avsedda i detta fall, även om det har kunnat tolkas så.
Det är bara så här vi är.

Allt för att förgylla vardagen, och det har vi då lyckats med!

Stadsbesök

Ylva mådde dåligt idag :( så jag fick rycka in och jobba några timmar för henne. Krya på dig ulfi!
Men rätt easy pengar för mig eftersom vi gick på stan nästan hela tiden. Nöter h&m, vila och åhlens för att det är så lätt att ta sig fram där inne. Har märkt att dom som jobbar har börjat kolla lite konstigt eftersom vi alltid är där ;) Men upptäckte att det var rätt chillt att hänga på mq idag också.

Imorrn är det frissan som gäller, 11.40. Till min vanliga, skönt det. Vart inte så himla lyckat när jag var hos nån annan där vid nyår..
Sen jobb klockan 3. Hinner nog inte hem, men tar väl mig en runda på stan och går och provar alla kläder jag har sett ut under min x antal timmars rundvandring bara ;)
Undra om jag vågar säga till mami att jag ska jobba, hon kommer börja nojja, jobb 6/7 dagar denna vecka..

Nu, ja nu blir det också stan, herreguuud! Med Emmsi, har inte sett denna Liakkakkaka på ett tag så det blir väldans trevlish! Får väl se om nån annan hänger på också.

Okej, nu vet ni mina planer, kul att ni bryr er!!

Hejdåå och puss på alla snälla från en glad Karin.

Hola

Har varit extremt aktiv imorse, städat hela mitt rum, dammsugit och allt och även renbäddat i sängen. Så nu är det fräsch här och mamma kommer förhoppningsvis att bli nöjd!

Ska jobba ikväll, det blev så ja. Men ska åka lite tidigare för att hinna en sväng på stan först. Ögonbrynsfix ska inhandlas om jag har nå pengar på mitt kort, tror jag har en 50-lapp kanske så det funkar nog. Antar att Sara har slarvat bort mitt gamla för jag efterlyste igår det, concealern och en kajal och jag hittade concealern och kajalen imorse, men inget fix.. Aja, det är väl inte en så stor utgift.
Sen ska jag även gå förbi frissan och boka tid för slingor, känner att det är på tiden nu. Mitt hår är groteskt, har inte ens nån bena för att jag har haft diadem i nåra veckor nu. Har dessutom slitit det så mycket så jag har värsta stubbön i hårfästet som inte är så smickrande..

Nåja, ska hämta in mattan och sen börja röra mig mot bussen.
Längtar tills jag kommer hem och får lägga mig i min renbäddade säng, har till och med lagt rena sovkläder under kudden som mamma alltid gjorde när jag var liten :)

Höres!

Morrn morrn

Blev väckt imorse 09.45, det var inte populärt kan jag ju meddela. Ville bara dö när telefonen ringde och tänkte just slänga ner den på golvet och hoppas på att batteriet skulle åka ut när jag såg att det var jobbet.

Så jag svarade och tackade i dimman ja till att jobba lördag och söndag dag... Jahapp, då var det tack och hej till att sova ut på mornarna redan på lördag och i hela 7 dagar framåt eftersom skolan börjar sen.

Men det är ju pengar, så jag överlever. Hade just börjat bli lite nojig över att passen där skulle börja ta slut, men det verkar dom inte göra, skönt!


Ska kanske jobba ikväll också, får väl sända iväg ett litet sms och höra hur det blir. För mig spelar det absolut ingen roll hur det blir, har väl inget bättre inplanerat ikväll så kan ju jobba. Men det hade ändå varit jäkligt skönt att vara ledig och bara chilla järnet. Om inga planer dyker upp så har jag en liten grej som jag tänkte göra iaf!


Nu ska jag gå och se om Sara är vaken, om jag vågar ;) Hon har ganska kasst morgonhumör, men jag är ju van.

Sen har hon vart så snäll och köpt två navelsmycken åt oss också! Och en ny kofta som inte skulle sitta helt fel på mig, hihi!


Våffeldagen

Åkte till Ida ikväll, dit även Susanna kom.
Satt och klurade på vad vi skulle hitta på, Ida kom med idéerna, men inget föll oss i smaken.
Susanna kom med den klockrena kommentaren:
- Vi skippar allt som kostar pengar eller har med fysisk aktivitet att göra.
Äntligen någon som tycker som mig!

Slutade med att vi åkte till stan för att byta filmen jag och Ida hyrde tidigare på lovet, som av någon mystisk anledning inte fungerade. Att vi hade hyrt nån jävla hd-film kunde väl inte vi veta. Jag tyckte mest att det var ett fränt fodral, inte alltid det är blått och helt nytt fodral på filmer man hyr ;)
Det visade ju sig dock att man inte kunde se det eftersom att det var nå blu ray som bara funkade till hemmabio-system eller vad det nu var Emil hade försökt förklara..
Nåja vi deppade inte ihop, det var ju bara lite pinsamt att upptäcka att det stod blu ray stort ovanför där vi hittat filmen ;)

Sen hyr jag ju på Saras hemmakvälls-kort också. Har gjort det så många gånger att jag inte ens reagerar när dom i kassan drar kortet och sedan kollar frågande på mig:
- Sara?
Första gångerna var jag tvungen att tänka till en extra gång, men nu nickar jag bara automatiskt. Lika automatiskt reagerar även handen och skriver Sara Nilsson på kvittot, bara så där.

Åkte tillbaka till Ida och eftersom det är våffeldagen blev vi ju självklart sugna på lite sånt.
Ida gräddade dom, Susanna fixade i köket och jag, ja jag åt för kung och fosterland. Grymt gott, jag älskar våfflor! Känner mig dock lite illamående av alla nu, men det får jag leva med.


25 mars

Hade en lugn stund på jobbet igår, så jag tog med mig lite fika och satte mig på balkongen för att äta det där. När jag kommer ut förvånas jag över hur otroligt varmt det är, solen värmde och det var helt vindstilla. Satte mig tillrätta och vände ansiktet mot solen, och herregud, jag svettades ju. Blev till och med tvungen att öppna koftan.
Men just som jag ställer mig upp och tänker ta av koftan så kollar jag runt och inser, balkongen är ju för fan inglasad..
Jävla skit, jag som verkligen trodde för en stund att sommaren väntade runt hörnet.

Öppnade upp och kände hur friska (läs kalla) vindar började cirkulera runt mig. Men efter att ha suttit ett tag började solen faktiskt värma skönt och hoppet om varmare tider blev återigen större!

Idag är det också sol, har suttit på terrassen under mitt duntäcket i västa Big Brother-stuket. Ganska naaajs!

Man vet aldrig vem som läser ens blogg

Hahahaha!

När Lisette ringde första gången imorse, kom hon med värsta grejen asså. En sån där grej som bara är för kul, och ja, jag satt och skrattade åt det i några timmar, haha.
När hon sen ringde nästa gång, efter nån timme kom nästa grej, haha. Jag trodde inte att nåt kunde toppa den första grejen, men tji där fick jag, HAHA! Jag dog, haha, så jävla kul.
När trejde samtalet kommer har jag inte så höga förväntningar, vad kan var bättre än dom två första grejerna? Men det kom ännu en grej, haha, och det var så jävla kul att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag skrattade så jag knappt kunde gå, vek mig dubbelt för att magen var så utmattad av allt skratt.

Detta händer inte, det är bara en sån grej som är för långsökt för att vara sann. Men den är sann, och det är klart att det är Lisette det händer för, vem annars?

Nu måste jag avrunda för jag känner att en skrattattack är på väg. Måste lägga mig på sängen och hämta krafter för att inte magmusklerna ska bli överansträngda.

Om skratt förlänger livet har jag nog förlängt mitt med några årtionden idag!

Hahahaha!

Någonting bättre är redan på väg..

Fick nyss världens roligaste samtal av Lisse-Pisse, eller nyheten hon hade var rolig, hahahaha! Lisette, Lisette, Lisette.. Vad ska man ta sig till med dig!?
Nä, nu måste det nästan bli Stockholm nästa för mig om jag ska ha nån chans i tävlingen ;)

Fick mig iaf ett gott skratt här på jobbet, och jag kan leva på det resten av dagen!

Nu måste jag göra nåt mindre roligt, ska tvätta :O Möttes imorse av repliken:
- Det är ju bokat tvätt-tid idag, du vet hur man tvättar eller?
- Jag har ju aldrig tvättat här, men det är ju klart att jag kan tvätta!

Hm.. var det dagens lögn eller? Klart som fan att jag inte kan tvätta, inte fan sysslar jag med sånt. Minns att vi hade i läxa i typ 6:an att lära oss tvätta, men nog var det allt mamma som gjorde den läxan åt mig ;)

Nåja, han skrev iaf en lapp åt mig om grader och sånt och sa att det bara var att ringa om jag behövde hjälp, riktigt snälla är alla här!

Sen ska jag se om jag får med mig Ida ut på en prommis, ska väl ut om ett tag i det fina vädret!

Krogbesök och drinkstölder

Tänkte dra en Cleo ikväll med Lisette och hennes kroggäng, men insåg att mer saker talade emot än vad som talade för.


För det första ska jag upp till jobbet imorron, 8-21. Inget problem för mig, men med en mamma som inte bara är oroligheten själv, utan även rädd att jag är utbränd, så funkar det nog inte.

Sen tror jag inte att Sara heller skulle tycka att idén var den bästa, så jag får väl lyssna på dom gamla och visa kvinnorna i min familj. För en gångs skull.


Det blir också så mycket utgifter, har slösat nog med pengar den senaste tiden, hundralapparna har bara sprungit iväg.. Sen har jag inget dricka, och vet inte om ekonomin talar för att jag ska ha råd att köpa det heller.

Och att sno drinkar i baren, nä det har jag gett upp. Efter att ha blivit jagade runt Cleo av aggressiva herrar och vart tvungna att snacka med vakterna tror jag att jag lägger det på hyllan. Dock så räddade charmen oss då, men vet inte om jag skulle ha samma tur denna gång. Linda var ju med då, och av vad jag har hört så ska hon ha varit en riktig hejare på drinkstölder back in the days.


Just efter att en kille har fått sina två beställda drinkar kollar han bort och Linda tar, snabbt som en hare, en av drinkarna och smusslar vidare den till Sara. Killen kollar förvånat ner där det nu bara står en drink.

- Men hade inte jag två drinkar här nyss?

- Nä, fan vad hemskt att folk ska SNO drinkar, säger Linda och ger några tröstande klappar på axeln innan hon och Sara smiter iväg för att diskret avnjuta den snodda drinken.


Kanske kan få privatlektioner av henne medan jag sparar mig till nästa gång, då jävlar!

Den som väntar på nåt gott ni vet..

Plus att det faktiskt kommer ut nya Andra Avenyn avsnitt ikväll, bara det är ju värt att vara hemma för!


Påskafton

Sov inte hemma inatt, för första gången på mycketmycket länge. Men det var mys, ingen hemlängtan alls inte ;)

Kom hem idag runt 4 och sen dess har jag suttit och dragit ut slingor i Saras hår. Tog ett jävla tag och där på slutet blev vi båda ganska less. Hon var sur för att jag var seg och jag blev irri för att hon stressa mig, inte så jävla lätt att göra snabbt när hon har typ 5 meter långt hår och dessutom skriker så fort man råkar dra i en tova eller när ett ynka hårstrå går av..

Men jag börjar vänja mig vid henne, har ju trots allt levt med henne i 16 år 8 månader och 19 dagar. Japp, där fick ni min ålder på köpet!



Nu, lite bilder från ett mirakel, Karin Nilsson intar alkohol, jajamensan, kan tänka mig att folk vill ha bildbevis på det eftersom det händer.. typ aldrig!



Ett annat mirakel är ju att jag har fått in dom på datorn väääldigt snabbt! Brukar annars komma in nåra veckor senare ;)



Ärlighet varar längst..

- Jag är så stolt över dig, Karin! Mamma kommer och kramar om mig.

- Mm, det ska du vara!

- Det blev inge party igår då?

- Joo..? Har inte pappa sagt nåt till henne? Jag blir ett frågetecken.

- Blev det? Mamma kollar på mig.

- Ja, men vi var ju på Grace

- På Grace? Mamma blir ett frågetecken.

- Ja, sa inte pappa det?

- Sa vad då? Pappa kollar på mig.

- Att vi var på Grace?

- På Grace? Pappa blir ett frågetecken.

- Ja, sa inte Sara det?

- Näe..?

Tre frågetecken står och kollar på varandra.


Det blir mamma som bryter tystnaden.

- Jaha, ja det är ju bra att du har roligt. Jättebra. Roligt.


Jag mår bra, så bra!

Gårdagens planer såg ut så här på morgonen:

  • Praktik 8-15
  • Hem, äta, chilla, se tv & käka chips

Hade jag hållit mig till dom planerna hade jag sluppit min groteska morgon..


Men planerna ändrades när jag snackade med Lisette som skulle på Grace, var med ett par skor till henne och det var väl då jag insåg att det inte hade suttit helt fel med lite ferre.


Sara skulle fixa alkoholen, men häpp det hann hon inte innan jobbet. Virrade runt i stan, Sara lovade att höra med stoorpojkarna om dom skulle till bolaget nåt. Jag har ingen aning om vad jag pysslade med, för jag satte mig på bussen hem. Trodde jag att drickan skulle bli levererad till dörren eller? Nä, tar mitt förnuft till fånga, hoppar av på golfängen och lill-Cornet blir själv tvungen att höra av sig till pojkarna för att få nå alkohol.

Gick in till stan, där jag får lite cider och även skjuts hem, riktigt gulliga pojkar. Dock kändes det väldigt ynkligt att sitta i bilen med 3 typ 2-metersherrar!


Hade en kväll då jag "aldrig blev klar" när jag fixade mig, tog en alldeles för lång dusch, hittade inte nå kläder, sminket blev inte bra och håret torkade aldrig.


Trots det blev kvällen bra, började hos Lisette, med henne, Ida och Sandra och drog vidare till Grace.

Jag och Lisette tävlade, i vad håller vi nog hemligt, men resultatet konstaterades idag att det blev oavgjort, vi är jämna brudar! Dock drog Lisse kanske på sig några bonuspoäng när jag låg och sussade så sött ;)


Sara och Ylva kom och kom och hämtade, och efter en halvliter vatten stupade jag i säng.

Nu mår jag bättre än bra och har haft dom sedvanliga telefonsnacken med Lisette och Ida, där alla detaljer om gårdagen tagits upp, alltid lika spännande!


Skärtorsdan sätter sina spår

Vaknade imorse av att mamma stökade på, var helt säker på att klockan var efter 3 och att hon hade kommit hem från jobbet. Minns att hon var in i mitt rum och jag hade sovit så tungt att jag låg och gapade. Var tvungen att skärpa mig så att hon inte skulle se att jag var bakis, det var nog illa att jag sov så länge. Sen hörde jag ytterdörren slå igen och såg att klockan var strax före 7. Tack och lov!


Nästa gång jag kollade på klockan var den 10 över 7, oh herregud, jag ska ta bussen till jobbet om 20 minuter! Christina, på jobbet, ´s ord klingade i öronen:

- Hur hårt du än festade och hur bakis du än är ska du vara redo att jobba klockan 8!

Och jag mindes hur jag hade lovat att jag skulle gå dit direkt från festen om det så blev nödvändigt, för jag skulle vara där på måndagsmorgonen och jobba hennes dubbelpass.
Men vänta nu, det kan inte vara måndag idag, det var torsdag igår.. Min hjärna jobbade på högvarv för att komma till klarhet med vad jag hade för planer för dagen, och vilken dag det ens var!


Ännu en gång kollade jag på klockan 08:08. Jag kommer att missa jobbet idag. Framför mig såg jag hur han åkte runt ensam i lägenheten, och helt plötsligt var det hans säng jag låg i.

Jag hade blivit offer för "Bakis-svamlet-morgonen-efter", och det var nästan lika illa som när min säng en gång var busshållplats och jag inte kunde sova för det var så trångt när alla väntade på sina bussar.


Efter någon timmes halvsovande/svamlande hörde jag skratt och skrik som skar ända in i benmärgen på mig. Huvudet började bulta och jag gömde mig under täcket, Sara är i farten. Hörde även andra röster, varför i hela fridens namn har vi besök så här tidigt?
Det var Ylva, juste, hon sov här.

Sakta men säkert kom resten av minnena från gårdagen fram, det ena jobbigare än det andra, men även vissa groteskt underhållande!


Denna jäkla alkohol asså!


Dagens äventyr

Praktik 8-15, sen var det en massa tjorv med vem som skulle komma på kvällen så jag visste redan innan jag kollade på displayen vem det var när min mobil ringde, och mycket riktigt stod det Inre Kraft. Tog glatt på mig passet, vad skulle dom göra utan mig? Lenny hade vart så noga med att se till att ingen skrämde iväg mig från företaget ;)

Ångrade för ett tag att sagt ja, men vi gick ut på en långpromenad i vårvädret då allt blev bra igen! :) Slutligen hamnade vi på sub & co. Satt och fikade och skrattade åt en massa hemlisar ;)
Sara har även gjort intryck på honom med besöket på Thai Thai. Vi skrattade gott och länge åt att dom ätit kyckling för flera hundra kronor.



Kom hit igen efter typ 2,5 timma ute, då kände jag att jag hade bråkat klart med rullstolen. Vi var inte kompisar idag, har kört in i varenda tänkbara grej, hållt på bli klämd i hissdörrarna och fått superspinn när vi fastnade mitt på vägen i nån snösamling. Som pricken över i:et tog elen slut när vi var på upploppet så jag fick använda alla muskler jag har för att putta den den sista biten.

Nu ser jag fram emot en lugn tv-kväll. Sitter här i hans inne-rullstol (mycket smidigare) och ska rulla iväg till köket snart och hämta lite gotta till oss.

Ciaao!

Håll i hatten

Var så himla trött imorse att jag åkte iväg till praktiken osminkad och i kläderna jag sov i, rätt illa, men vafan ingen bryr sig där. Dock så var vi till tandläkaren där jag kände mig väldigt "morron"..

Aja, man kan inte vara på topp jämt.


Tog på mig att jobba måndag nästa vecka, kommer att sitta fint med tanke på att det är ett 13-timmarspass med storhelgs-ob! Låter inte helt fel i mina öron ;)

Därför kunde jag också med gott samvete slösa lite, inhandlade jackan och sjalen innan jag åkte hem. Gillar dom skarpt, så längtar ännu mer efter varmare väder!


Fast Emma varnade mig för att jag inte skulle tycka om jackan så mycket i framtiden, eller att den inte skulle användas av mig. Har ju x antal såna plagg här hemma. Som skinnjackorna, gillar dom helt mycket när dom hänger i garderoben, men på.. nä jag vet inte, blir bara inte att jag använder dom. Valet mellan dom eller den svarta kavajen var ju busenkelt, KAVAJEN! Åh, en riktig favorit som får åka fram igen om ett tag!


Sen ikväll har jag hängt hos Ida. Med chips och dipp i högsta hugg var vi redo för lite OTH, najs! Skönt att vara där, hon slavar åt mig. Jag ligger och tar upp hela soffan medan hon kommer med allt jag ber om, känner mig som en drottning ;)

Sara hämtade mig och vi tog den sedvanliga rundan genom stan, som alltid. Sitter fortfarande på helspänn när hon kör, det är farliga grejer.


Jävla rubrikjävel

Chill hos EB ikväll, jag och Emmsi var där. Jag bakade kladdkaka åt oss som vi åt med glass och lite sånt. Sen har vi även sett tv, lyssnat på musica och guess what, snackat!

Inga konstigheter alls, en väldans trevlig kväll :)
Lisette dissade dock våran kväll för att se Rädda Willy, VILKEN STIL!!

Imorron, 8-15 obetald arbetskraft, eller i skolans värld mer känd som apu.. :@

Men kanske att det blir lite jobb på kvällskvisten, Sara skulle väl tydligen jobba kvällen där, trots att hon jobbar på sitt vanliga ställe? Nåja, får se hur det blir, har inte så mycket emot att vara där, ärligt talat så är det rätt så mysigt!

Om jag fick välja skulle jag kunna jobba hela påsklovet, får hoppas på att alla är sjuka så jag får rycka in ;) Fast då kommer väl mamma mörda mig, tror hon är rätt rädd att jag ska bli utbränd eller något, så likt henne. Hon skulle typ kunna hitta faror i en påse med bomull..


Nä nu ska jag lägga mig och läsa Malin+Rasmus=Sant, lätt den grymmaste boken! Har läst den så många gånger att flera kapitel i början har lossnat och den är gul och luktar bibliotek. Gråter alltid i slutet, so sad!


God natt!


Ps. såg att det var ny design på bilddagboken, vad är det för svammel att hålla på byta, jag diggade ju den gamla! Nu kommer det att ta cirkus några månader för mig att bli van vid denna..


Ps.2 Sara gillade mina skor och erbjöd sig att betala halva för att få använda dom, men jag tackade nej. Vad händer, när sa Karin senast nej till en chans att skramla in lite riksdaler? Världen är nära undergång nu..


Måndag

Sista timmarna på jobbet bara flög förbi. Sjukgymnasten Lasse Backe (älskar hans namn, klingar så fint) var förbi, höll på stressa med anställningsbeviset, så hette det ju! Sa att jag skulle ta reda på mitt kontonummer, hm.. måste fråga mamma om det när hon kommer hem.
Sen var jag ju tvungen att säga personnumret också, fick en liten impuls om att jag skulle ljuga, men tog mitt förnuft till fånga. Han reagerade inte ens på att jag inte är 17 som Ylva sa ;)

Hittade värsta papperna i en pärm som typ svarade på alla frågor till apu-uppgiften, det var ganska najs, så satt och skrev av det ;)

Sen gick jag förbi Emma på hennes praktik. Hon klagade på att jag var snål och att jag aldrig använder nå pengar, så jag tog mig en runda på stan. Fixade med pengar och köpte mig ett par shoes! Dock testade jag dom aldrig där, för skulle nog inte vara så läckert till mina mjukisar ;) Köpte dom mest för att dom var så små och söta, storlek 35. Svarta vanliga stövlar, med liten klack typ..

Hittade även en vårjacka som skulle passa prima ballerina till sjalen, så la undan den, blir nog att köpa imorgon :)

Sen är det ju marknad på stan typ, Emma gillar inte riktigt det. Jag trodde typ det var för att det var mycket folk, eller trångt att ta sig fram som hon inte gjorde det. Men nej;
- Jag hatar när det är marknad för då luktar det munkar över hela jävla stan!
Hahah, hon är rätt lustig den där bruden ;)


Tjoo

Jag har alltid tänkt mig personlig assistent som värsta offer-yrket. Alla ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig och det är nåt för dom som inte kan få något bättre jobb.
Men nu sitter jag här och har ändrat uppfattning om detta, har varit så otroligt chillt idag, allt har gått min väg. Om man bortser från att morsan var här imorse och kollade varje liten rörelse jag gjorde.
Dock gjorde jag ingen tabbe, skönt det.
Hon var bara lite upprörd över att det aldrig är ordinarie personal som jobbar, men det är då inte mitt fel. Sen var hon bestämd med att Sara inte kan jobba, nej det passar verkligen inte med hennes schema att hon ska kunna ta extra här!

Vi har tagit en sväng på stan, hittade en sjal som ska inhandlas senare, har bara typ 74 kronor på mitt kort ;O Haha, men har mer på mitt extrakonto, mamma är så rädd att jag ska tappa kortet så hon har gjort typ 3 konton åt mig. Fast hon har ju rätt att vara orolig, vet inte hur många gånger vi har fått beställa nya kort åt mig..
Mitt sällskap satt typ och sov i rullstolen, men han såg då så nöjd ut när han vaknade till :)

Nu kommer iaf sjukgymnasten snart, så måste fixa till lite här. Han är ju typ chef också så måste göra gott intryck!

Vi höres!

Nu börjas det..

Just när jag hade börjat få planer på att sända iväg en liten sjukanmälan till skolan, ringde mobben, okänt nummer.
Det var Katrin, undrade om jag var upptagen imorrn 8-15 eller om jag kunde jobba.
I det ögonblicket var allt som har med skola glömt, mina ögon blev till dollartecken. Valet att sitta och ruttna i skolan, eller att få cash var rätt enkelt!
- Jodå, nog kan jag jobba!

Jag börjar ana att det bor en liten Sara i mig också, som så fort chansen att jobba kommer skiter i allt annat. Att man redan har andra planer en tid, eller faktiskt inte orkar, nä det löser sig på nå vänster. Man får ju trots allt pengar för det! ;)

Men nu börjar också lögnerna, i skolan är jag sjuk, på spanskan har jag blivit bättre igen, till mamma säger jag att jag går i skola 8 till 5 och om jobbet börjar undrar, ja då är jag ledig från skolan.
Vilken tur att jag är experternas expert på att ljuga, visste väl att allt myglande i barndomen skulle ge resultat. Så det är inte för intet jag har dragit alla lögner, jag har ju vart tvungen att träna på att få en hel massa olika faktorer att gå i lås!

Söndag

Har sovit som en stock inatt, var så himlarns trött!
Vaknade imorse efter 12 timmar, låg på exakt samma sätt som jag somnade, hade inte ens haft ork att röra på mig. Var dock ändå inte riktigt utvilad så har sovit typ en timma nyss. Drömde en massa om sommarn och solning och när jag vaknade var jag helt säker på att det var sommarlov. Blev ju inte lite besviken när jag kollade ut genom fönstret..


Fan vad jag längtar efter bättre väder!

Igår såg jag iaf melodifestivalen hos Ylikangas, med Ida, Maria och Sussi också :) Hade trevligt, åt gotta och snackade åsådär.

Idag står det en hel del på schemat, men mest tråkiga saker, typ plugga, städa osv.. Hm, orkar verkligen inte. Matten kanske jag kan göra, men fan inte spanskan. Ska inte gå på den lektionen imorrn, gör provet efter lovet ist, gangstah!
Sista skoldagen innan påsk är det för övrigt, sen blir det praktik och ett välbehövt lov!

Lördagskväll

En från kontoret på Inre Kraft ringde mig idag och frågade om jag kunde komma in och skriva arbets.. intyg, bevis(?) någon dag till veckan, seriösa grejer!

Hon undrade också om jag kunde tänka mig att jobba natt, men njaa det är nog lite överkurs för mig ;)

För det första så får man ju typ sova, jo visst skönt, men problemet är ju bara att jag skulle sova som en stock, och när jag väl sover vaknar jag inte i första taget.. Stackars min lilla brukare säger jag bara!

För att sen inte tala om att mamma skulle mörda mig om jag jobbade natt, hon tror att jag är ömtålig som en glasskål och blir knäckt av minsta möjliga törn. Ja, jag skulle säkert bli knäckt, jag är ingen hårding, så nätterna överlåter jag till andra, varsågoda!


Sen var mamma impad över att jag har lärt mig koka gröt, snälla.. Och så frågade hon om jag brukade diska där också, om jag visste hur man gjorde och om jag kunde slå på en diskmaskin. Hon tror ju att jag är helt bakom flötet. Bara för att jag aldrig lyfter ett finger här hemma betyder det inte att jag inte kan. Tvärtom, jag är ju en fena på hushållssysslor!


Mamma och pappa är rätt bra på att skämma bort mig, kommer sakna det när (om jag någonsin) flyttar hemifrån. För typ några månader sen kunde jag knappt bärga mig tills jag skulle flytta, men nu tycker jag det är rätt chillt här.

Får ju gratis chips varje helg också, hittade två påsar i skafferiet idag, pappa ba:

- Men ta bara en, den andra tänkte jag att jag kunde få.

Så säger han det så frågande och ynkligt också, som om han bara väntar på att jag ska få ett utbrott och börja skrika, men jag tänkte inte bråka:

- Jadå, inte hade jag tänkt äta två chipspåsar på en kväll!

Han trodde typ att jag sa att jag ville ha båda påsarna och ba:

- Jaja, ta båda då..

Haha, gulligt av honom att offra sitt lördagssnacks till mig J Blev dock lite förolämpad att han trodde jag var så fet att jag äter två påsar på en kväll..


Nä, nu väntar bussen på mig, okej den väntar inte på mig, så det är hög tid att kila! Fast vet ju att pappa aldrig skulle våga säga nej om jag skulle fråga om skjuts, jag har makt här hemma! Men ska inte utnyttja den, inte än iaf, sparar den till ikväll då han får komma och hämta mig, mohahah! ;)

Har på tal om bussar blivit askass på att hinna i tid, inser aldrig att det tar mer än 1 minut att gå dit. Jag skyller dock på att det är bussen som åker för tidigt eller våra klockor som går fel till mamma, då skjutsar hon mig så gärna. Ska skärpa mig.


Ha en bra kväll!


Sunshine

Var med Ida och Eva igår, ingen skräll att vi var hos Ida ;)
Såg Let's Dance, men fick aldrig se klart det för Eva ville se film.. Menmen jag tog mig en liten tupplur då, hatar att se film, jag blir så rastlös. Sen snackade vi och så, lite skvaller, haha!
Var så trött när jag skulle hem att jag gick rakt in i värsta grenen och halkade sen, fyfan, har helt ont i baken nu.. :(

Aja, nu är jag och jobbar, drömde värsta drömmarna om det inatt, att jag somnade och sen när jag vaknade så var han typ död :S Så blev hans madre helt sur på mig och ojojoj..

Han ligger och vilar, men sen ska vi väl ta oss ut.
Solen lyser ju på första gången på jag vet inte hur länge! Får hoppas att det smälter lite snö nu.

Nu ska jag värma pizza och äta, mums!

Fredag och helg

Har så jävla ont i munnen för en tand håller på att växa ut! Typ visdomstand eller nåt, förbaskat ont är det iaf. Sen måste jag alltid hålla på och utmana och äta all mat där och sitter alltid och trycker tungan där, bara för att se hur länge jag kan stå ut med smärtan, haha. Fattar att bäbisar alltid biter på såna där bitringar, stackarna.

Aja, nog om det!


Idag slutade jag skolan halv 10, skönt!

Men sen jobbade jag matte och jag och två från a hade speclektion med Viveka i ett grupprum, haha!

När hon skulle förklara nåt för mig såg hon ut exakt som Björn Gustavsson i parlamentet när han får en snilleblixt. Asså det var så slående likt att jag började skratta. Viveka trodde att jag skrattade för att jag tyckte matte var kul, men så var ju inte riktigt fallet ;)


Imorrn ser det ut som så att det blir jobb igen, ska ta Ylvas dag, 8-15. Det ska väl gå bra, känns inte så värst betungande, lite jobbigt att inte få sova ut bara, men jag överlever.

Morsan hans hade, hör och häpna(!), sagt att det kändes säkert att ha mig där!

Måste väl gå till kontoret och fixa med kontonummer och sånt också, har ingen aning, får fråga Sara hur man gör! Annars kanske mina pengar hamnar hos nån annan, hade ju vart suuuurt!


Nä, nu blir det en tuppis framför tv:n, puss!


Debatt!

Sitter och kollar på debatten från igår där blondinbella var med, och jag förvånades över hur hur hon såg ut och var.. Hade en helt annan bild av henne efter att ha sett henne på bild och läst vad hon skriver, menmen, även om jag inte gillar henne speciellt mycket kan man ju inte sticka under stolen med att hon har lyckats!

Jag har fan svårt att kolla på debatter, alla bara pratar i munnen på varandra och jag blir så sur när folk inte tycker som jag!
Och Maria Wetterstrand, vilken irriterande kvinna. Ser bara en annan person i henne, här i självaste Luleå. Feministisk, negativ till allt, dryg och jävlig, herregud, släpp loss lite bruden!

                    
Maria Wetterstrand                 vs                 Isabella Löwengrip

 

11 timmar 43 minuter..

Jobbar ikväll också, lite tufft (inte tufft coolt, utan tufft jobbigt) att det blir en 13-timmars två dagar i rad..
Menmen!
Linda jobbade dagen, då jag var übertöntig praktikant, man känner sig mycket coolare när man själv jobbar ;) Vi har gått på stan en runda och sånt där.
Sen ringde Sara, hon var lat och orkade inte komma, så snäll syster som jag är tog jag jobbade hennes kväll. Sitter och kikar runt på bloggar, så jag överlever.
Kommer att vara VÄLDIGT värt det när jag får lönen!

Sen blir jag så härdad att vara här att det inte är sant, saker jag har vart supernojig och kunnat börja gråta över är vardagsmat efter en tid här. Mesiga Cornet har skärpt till sig ordentligt!
Fast sprang iväg och gömde mig när han satte i halsen och började "spyhosta". Sen kom jag på, vafan det är ju jag som ska ta hand om honom, och gick tillbaka och sa några lugnande ord medan jag klappade honom på ryggen, dock med spyan uppe i halsen..

Aja, har alltid haft svårt för sånt där, minns att jag som liten tröck kudden mot öronen och gömde mig under täcket när pappa "satte tandborsen i halsen", som vi döpte det till nån gång när Linda sov hos oss ;)
Huvvaligen, det var tider det, men efter några gånger till här lär jag vara total-botad från den skräcken!

Imorrn blir det iaf skola igen, vilket jag är väldigt glad över!
Har bara en lektion, fast måste göra lite matte och fråga Vivis om en del grejer sen.

Sen är det helg, wiie!!

Phone

Telefonen ringde nyss och både jag och bodyn hoppade till som två studsbollar!
Det var dock bara morsan som ville berätta att hon skulle gå och lägga sig, sweet hon är :)
Var så nervös av uppståndelsen att telefonen hade ringt att jag råkade säga hejs när vi la på. Jag menar, vem fan säger hejs när man avslutar ett samtal med en typ 85-årig tant?
Vem fan säger hejs när man avslutar nåt samtal överhuvudtaget?
Nä, skärpning Karin!



Har btw fått ett nytt sim-kort så jag har mitt gamla nummer igen!
Om nån skulle få för sig att vilja ha tag i mig ;)

Är det så här det är..?

Sitter här med bodyn vid min sida, har gått förvånansvärt bra här ikväll, med tanke på min bristfälliga kunskap inom personlig assistans ;) Har ju inte ens fått nå kvällsintro.
Morsan var förbi, inte min då, utan hans. Hon skrattade åt något jag sa, det måste väl vara ett bra tecken, hon ser rätt sammanbiten ut i vanliga fall.

Väckte iaf bodyn efter nån timme och hade lite problem att få honom till rullstolen, glömde göra bältet som han håller i mindre så det typ snurrade runt mig och han vacklade till.
Men nu sitter han som en kung i stolen och har kollat tv typ hela tiden. Eller vi satt i köket ett tag också, jag gav honom nyponsoppa och (förhoppningsvis!) rätt mediciner.

Lite surt att jag ska hit 8 imorrn igen, speciellt när jag är här gratis då. Men att börja fråga Lenny om betald praktik, nä, det är att gå över gränsen. Det var ju det Sara och Linda sysslade med, funkade utmärkt för alla parter tills flickorna började hota med att berätta brottet för lärarna, ojoj, då fick Lenny det hett om öronen ;)
Jag är snäll flicka som inte börjar tjorva, till skillnad från min syster, vad var det Lenny hade sagt om henne: "Din syster är inte rädd för att säga det hon känner", eller liknande.
Jadå, det är stake i lilla Olle!

Känner mig astaskig när jag sätter honom vid tv:n hela tiden så att jag ska kunna sitta här, men han skrattar för sig själv lite då och då så jag antar att han är rätt nöjd! :)
Okej, nu när jag kolla satt han typ och sov, ska fixa nå frukt och grejer så han blir pigg och glad!


APU

Praktik hos bodyn idag igen, Ylva jobbade dagen så det har vart kul :) Fast om man frågar mamma så har jag jobbat med Gustav, pga. nån obetydlig lögn som Sara drog för mamma av nån mystisk anledning.
Aja, vi har tagit en sväng på stan och så, bodyn sov väl mest i stolen där, men han såg ut att ha det mysigt.
Sen hände väl en liten incident nyss, blev lite orolig och gömde mig här i vardagsrummet, men Ylva skötte det så bra. Nu är iaf dagens praktik över!
MEN, vad gör jag kvar hos bodyn?
Jo, jobbar. Ylva har lämnat mig och nu är jag ensam här, lite smått orolig och sådär, men tror jag kommer att klara mig rätt bra till 9, då har jag hängt med honom i 13 hela timmar!
Rätt svamligt företag, Lenny har typ bara träffat mig 10 minuter och jag får redan jobba, plus att jag bara är 16 år, alla tror typ att jag är 17 ;)
Bodyn ligger och snarkar lite smått, ska fan låta honom vila hela kvällen.
Ska ta och göra lite matte nu, inte helt fel att få betalt för att sitta och göra sina läxor ;)

Pusspuss!

Tisdag

Om jag tyckte waldorf var chillt är det inget jämfört med att vara hos bodyn!

Försov mig dock imorse, vaknade när mamma kom hem halv 8 och jag började klockan 8. Lite stress blev det men hon skjutsade mig så jag hann i tid iaf.

Sara har snackat så mycket om allt där så jag hade värsta bilden när jag kom hem dit, men den stämde inte alls med verkligheten!
Tror inte morsan gillar mig över huvud taget, hon sa åt mig att koka gröt och jag stod som ett fån och funderade på hur jag skulle göra. I ärlighetens namn har jag inte kokat gröt en enda gång i hela mitt liv.. Tänkte just fråga efter nåt recept när jag insåg att man nog inte använder recept till att koka gröt. Efter ett tags tvekanade plockade jag iaf fram lite havregryn och hon hjälpte mig att sätta iordning. Det är typ det enda jag lärt mig idag.

Sen har jag bara suttit och snackat med han som jobbade idag, inte så värst ansträngande ;)
Eller juste, har vart till tandläkaren med bodyn. Det ilade i varenda gadd på mig bara av att stå och kolla på :S Han ska tillbaka på tisdag också så då måste jag också följa..

Aja, imorrn åker matteboken med så ska jag sitta och plugga inför provet som är på måndag. Fattar typ ingenting, rätt illa.. Men det brukar alltid lösa sig på nåt sätt mellan mig och matte!

:@

Blev pigg efter att ha sett lite tv, är så mycket på måndagar, dubbelavsnitt av 2 ½ men, my name is earl och scrubs, kan inte bli mycket roligare än så.
Har legat och sett det och faktiskt gjort spanskan och även lite matte.

Nu ska jag snart försöka sova, nåste ju vara någotsånär utvilad imorgon! Men min powernap råkade ju spåra så antar att jag inte kommer tatt somna på ett tag..

Såg nyss att Sara inte har tagit hem sminket än, uppyäckte imorse när jag skulle sminka mig att ALLT var borta! Övervögde att gå ner till Elin och låna hennes, men hon har så kasst morgonhumör så jag vågade inte ;) Nä, så viktigt är det inte, men less jag blev på Sara nu när det fortfarande inte har kommit hem. Det blir fan spö när jag träffar henne nästa gång!! :@

Aja, har tagit ut linserna så ser typ inte om det kommer rätt bkstäver på skärmen, men det blir säkert bra.

Pusspuss


Slitet

Fan vad jobbigt att vara i skolan asså, gick till 5 idag och höll på somna på spanskan..
Kom hem och åt ett fucking enormt mål mat innan jag gosade ner mig under täcket. Hade på tv:n men somnade nog redan efter några minuter,
Vaknade av att pappa var inne i mitt rum och höll fram en chokladkaka, marabou digestive, mycket upskattad!! Länge sen jag åt det, men gud så gudomligt den smakade.




Sen somnade jag om igen och vakande inte förrän Sara kom inspringandes i mitt rum för ett tag sen, efter att ha sovit i cirkus 3 timmar, vilket är i princip hela kvällen.

Nu ska jag se klart sluttampen av 2 ½ men, nog för att jag redan har sett det förut, så det är inte lika kul..
Sen kanske det blir att.. hm, sova lite låter inte alltför dumt?
Ska ju faktiskt upp med tuppen imorrn så: NATTI!

HLR

En ny vecka börjar imorgon, skola känns ruskigt jobbigt. Går till 5, fy fan, man har ju blivit lite bortskämd under praktiken, har bara jobbat typ 4 timmar om dan :)
Sen på tis-tors blir det att gå 8-15 hos bodyn. Är lite nervous, men kommer väl att gå bra. Ylva jobbar väl nån dag nästa vecka så kan vi diskutera hair, spännande! Då kan jag också kika på hennes naglar som var så fina, fuskigt att hon ska få gratis lösnaglar!! Fast rätt kul när hon är så intresserad av skönhetsgrejer. Gå nu en massa kurser för olika saker, jag kan vara försöksperson för allt vettu!!

image114
Sen hittade jag denna bild sen i fredags och blev lite fundersam över vad Elin pysslar med, gör hon hjärt- och lungräddning på killen?
Måste komma ihåg och fråga det sen, fast hon kommer väl säkert inte minnas, Elin med sitt guldfisksminne och kan ju inte påstå att det blir bättre med lite alkohol ;)


Aja, nu ska jag återgå till mitt Wallander-tittande, har faktiskt inte sett den som är ikväll, ovanligt för har typ sett alla. Men fattar typ inte vad den handlar om, den var rätt konstig..

Sen blir det väl sängen, men tvivlar på att jag kommer att kunna somna, så som jag bara har legat i sängen hela dan..

Nåja, ha det!

Helg

Trött jag är asså, Emma väckte mig nyss, har typ sovit nån timma.
Har haft den mest oaktiva dagen på länge, ligger fortfarande under täcket ;)

image113
I fredags så firade vi Lisse med middag och mys med flickorna först, drack lite och sånt. Dock så var jag typ immun mot alkoholen, den påverkade aldrig mig.
Åkte iaf vidare på party sen, men jag och Lisette torrade lite och fixade hämtning rätt tidigt, men det gjorde inte så mycket för det var en bra kväll :)


Trots min chilla fredag var jag bakis som fan i lördags, haha.
Sen vet jag inte vad det var med mig, blev typ borta 3 gånger. Först när jag slingade Saras hår. Satt typ och drog ut slingor ur hättan flera timmar trots att jag mådde lite kasst ;) Så fick jag sådär konstigt, tänkte på en massa grejer och ba: "Nu måste jag komma ihåg vad jag tänker på", men sekunden efter var det helt glömt vad jag tänkte på :O

På kvällen blev jag också lite myskoo, var typ helt säker på att jag hade sett chefen på waldorf ligga där på golvet bakom kassan.. Vettefan vart jag fick det ifrån, men då var jag ruskigt trött så jag antar att jag var i nåt jävla tillstånd mellan sömn och vakenhet, så mycket jag har för mig alltid.

Nåja idag mår jag bra, ska kila och äta, den vanliga söndagsmaten, LAX!
På söndagar är det aldrig fråga om vad vi ska äta, frågan är hur vi ska äta laxen ;) Idag blev det stekt med nån sallad, gott!

Pusspuss!

Sjunde marzo

Är så jävla trött asså, har inte sovit alls bra dom senaste nätterna.
Där vid 12 igår kom jag på att jag var tvungen att skriva klart min labbrapport, men ögonen höll på ramla ihop så jag kom på värsta klyftiga iden, tyckte jag då.
Jag skulle sova ett tag och sen ställa klockan på 2 och kliva upp och göra den då. Hur jävla blåst får man bli, trodde jag på fullaste allvar att jag skulle vara piggare om jag väcktes mitt i natten efter att ha sovit två timmar?
Nä, just när jag höll på fara in i dimman tog jag mitt förnuft till fånga och skrev klart den jäkla rapporten, skönt!
Fast sen fastnade jag ju och började spela kungen så jag somnade inte på ett bra tag i alla fall.

Sen steg jag upp efter alldeles för få timmar till spanskan, men när jag kommer ser jag att lektionen är inställd :@ Det var inte en lite sur Karin som lämnade språklådan..

Spenderade tiden till 14.10 på waldorf, mest med att äta om jag ska vara ärlig. Är så jävla mätt fortfarande, har ätit som en häst.
Satt med Edward och snackade festminnen, han är en rolig prick ;)
Kan inte tänka mig honom sörpla i sig en massa tequila och sen däcka, höll på garva ihjäl mig! Sen tror jag han blåste mig totalt när han sa hur gammal han är, har inte han barn i min ålder, det skulle han då fan inte kunna ha om han var i den åldern han sa ;) Fan svårt att se ålder på thaiare.

Sen när jag kommer in där på nk:n, bara ett år försent känner jag, nä nu pallar jag fan inge mer. Så var det med den saken, jag tänkte lägga mig ner och dö, men behövdes aldrig för det blev bättre efter lite vatten. Tur det, hur hade alla klarat sig utan mig?

Nä, nu är jag stressad, ska ju till en 18-åring tonight! Ingen mindre än Lisse-Pisse fyller quinna idag och ska ha lite middag osv. Grattisgrattis, ses snart! Ska slå in paket nu, tihi ;)


Marrrrz

Kunde verkligen inte sova igår, det enda jag såg framför mig var den där jävla biffen! Fick nöja mig med ett päron och sen runt halv 4 somnade jag på soffan.
Vaknade efter en timma typ och tyckte att det var ytterst viktigt att beställa ett nytt kort till mobben då, så då fick jag det gjort iaf och efter det somnade jag lungt i min egna sköna säng :)

Sen har jag inte haft internet på hela dan idag, fick tillbaka det nyss. Sara hade tydligen vart och pillat ut nå sladdar hörde jag det ryktas om.. Jag varnar dig, du är inte så populär här hemma för tillfället ;)

Imorrn är det back to school, inte så jävla najs att gå upp typ halv 7..
Har spanska som vi ska ha prov i på måndag typ, tror jag.. Har absolut ingen aning om vad det är på, men det brukar lösa sig när den dagen väl är inne.
Ska lämna in labbrapporten också, måste skriva klart den nu, fuck it!


.


Fan vad det skulle sitta fint med biff, bambuskott och champinjoner nu!!


Nudlar med kyckling

Fan vad jag har pressat mat och grejer ikväll asså, jag typ rullade hem. Kommer komma tillbaka efter påsklovet smällfet; waldorfmat i en vecka, sen dom två veckorna som kommer antar jag att jag inte kommer att ha mycket annat för mig än att äta och sen är det ju påsk veckan efter som grädde på moset!


Aja, var iaf på walle typ 5-9 ikväll, inte alltför jobbigt med tanke på att Maria jobbade och vi satt och käkade ganska länge ;)


Fast det var ju kväll och lite nya sysslor, typ bära ut dricka, vilket kanske inte är min specialitet (okej, inget där är min specialitet, men att bära ut dricka slår allt).

2 ölflaskor och 2 glas skulle jag då ta, rena helvetet att bära ut, eller själva bärandet gick väl över förväntan, men att sen ställa ner och hälla upp, ojoj är allt jag har att säga! Dom måste typ ha trott att jag smakat av ölen och blivit alldeles på lyset ;) Men som tur var hann jag rädda situationen innan jag ställde till en scen.

Surt sen att se Maria traska iväg med en vinflaska, 3 vinglas, 3 vattenglas och två cola-glas, utan att ens vingla.


Nä, efter det höll jag mig till mat och desserter, lite enklare, speciellt när jag hade Maria som personlig assistent, hon sa vad allt hette och vart det skulle.


Kan även nämna att min mobil är borta, igen.. Vettefan vad det är med mig och mobiler, men kompisar är vi då inte!


Tack och hej!


Sol äntligen!


Ställde klockan på 9 imorse, men drömde så mycket om en massa så klev väl upp runt halv 12 :)
Sen skulle jag göra labbrapporten, men den kan vänta tills imorrn, ska åka iväg till stan på ett tag. Ida kommer in senare när hon slutat så ska vi gå och fika/äta, mysigt.

Sen bär det av till Waldorf klockan 5, kände att jag ville sova ut så jag snackade med chefen om att vara på kvällen ist. Dock innebär det att jag missar lite på tv, men det överlever jag säkert, ändå värt att få en lugn morgon!

Och juste, resultatet av Saras färgning igår kanske jag ska berätta.
Efter avfärgningen var håret brandrött, jag skojar inte, hon matchade fan en stoppskylt! Sen var det även lite inslag av lysgult i hårbotten osv, läckert ;)
Mamma var oerhört lugn med situationen, hon sa att det var fint och trodde att det var så hon skulle ha det. Hon är nog bara glad över att det inte är svart längre.
Men sen färgade vi iaf över med brunt, hoppas att det täckte allt, jag såg aldrig håret i torrt tillstånd, så det blir spännande att se ikväll ;)

Hm, vad mer då.. Snackade med Ylvis igår som berättade att hon har gått en hårförlängningskurs, musik i mina öron!
Mitt hår är så slitet så det skulle inte sitta illa med en rejäl avklippning, men har ju ingen lust att gå omkring som en snaggad råtta tills det växer ut igen. Så om jag fixar fram pengar till hår så får hon nog gå lös i det nån dag här framöver ;)

Blondie


Jävlarns vad trött jag är asså, trots att jag sluta efter 2 nån gång idag, då hade jag endast vart där 5 timmar ;) Och en timma går bort för frukost och lunch så jag har väl bara jobbat cirkus 4 timmar.
Sen sa chefen åt mig att jag bara behövde "stå och se snygg ut" där ett tag, så det var ju inte en allt för komplicerad uppgift för mig ;) Skämt åsido!
Men det tär att vara där, creds till alla som jobbar och sliter hela dagarna!

Ska göra Saras hår sen ikväll, äntligen har jag fått min vilja igenom och hon ska göra ljusare.
Men jag fick ju lilla paniken när hon kom hem med en såndär förpackning, jag trodde hon hade fått spader. Men sen såg jag ju att hon hade en annan färg också, det där var bara avfärgning, puh!

Tror för övrigt att det var en sån där blekning jag gjorde på den gamla goda tiden, där i sjuan nån gång när jag fick planer på att göra blont hår. Fast blont och blont kan jag ju inte påstå att det blev, gult är en bättre beskrivning. Men i vissa ljus såg det faktiskt helt okej ut.
Det tyckte dock inte mami, hon förlät mig nog aldrig för det.
Minns den dagen så väl då jag gjorde, hos Elin utan att hon visste, jag var värsta gangstern. Hon ringde när jag hade geggan i håret och frågade när jag skulle komma hem och jag svarade käckt att jag skulle komma när min blondering var klar.
Heheheheheh.. När jag kom hem fick jag smaka på en utskällning som hette duga!
Tror fan inte att hon tog i mitt hår en enda gång på flera månader. Och när jag hade hittat en tröja som jag ville ha, typ vit och ljusblå så kollade hon bara på mig, snörpte ihop munnen och sa kort och gott:
- Blått passar inte med blont hår.
Japp, så var det med det, hon kunde inte ha visat sitt missnöje tydligare!

I can't wait


Första dagen på Waldorf har gått, utan att något proslin krossades, puh..
Var lite orolig att jag skulle ställa till nån scen där, men tydligen inte.
Klarade mig ändå rätt bra för att vara första dan, serverade till och med mat till gästerna. Trots att jag inte hade den blekaste om vad det var för nåt jag hade på tallrikarna eller vilket bord dom skulle till lyckades jag på nåt mirakulöst sätt frakta dom till rätt person!

Sen fick jag ju också servera till mina lärare som var där och lunchade, det var mindre kul kan jag ju meddela.
Men Margareta blev så överexhalterad över att se mig så hon börja krama mig, haha hon är ju rätt gullig ändå! Trots att min och mammas favoritsysselsättning är att mobba henne ;)

Är typ fortfarande mätt sen lunchen, kocken, som för övrigt är aspeddo, sa att jag var smal och lastade ett helt jävla berg på min tallrik. Men gott var det!



Skulle egentligen vara ledig imorrn, men häpp det fick jag inte.
Nån jävel som jag inte hör vad säger börja typ dilla om att jag skulle komma.. Menmen, han är ändå ledig imorrn så det är skönt, han säger typ mitt namn 100 gånger i varje mening:
- Karin, det går bra det här Karin, ja, Karin vad bra, Karin, gör så här, Karin, just precis Karin.
Så jävla irriterande! Plus att han spillde varmt kaffe på mig :(
Så nä, han är inte favoritpersonen där..

Nåja, nu ska jag lägga mig och kolla tv ett tag, hejs.

Better safe then sorry


Kvällen igår spenderades som sagt med Emma och Elin, dock drog Emma senare på party, ingen skräll ;)
Varken jag eller Elin var pepp på att följa, Elin var ju en aning bakis och jag.. ja, jag skyllde på att jag var så blek ;)

Vi roade oss med att spela Guitar Hero ist, inte riktigt min grej, lite för ofeminint om man säger så, men jag chockade och fick bättre än Elin på två låtar!


Sen sysselsatte jag mig med att sy, sånt ligger lite varmare om hjärtat mitt ;)

Var uppe alldeles för länge, satt och kollade på One Tree Hill, var så sorgligt..
Åt glass direkt ur paketet och trots att jag egentligen hatar Peyton kunde jag inte låta bli att fälla en tår för hennes skull.

Sen kunde jag inte somna för min rumskamrat låg och snackade i sömnen, eller mer typ grymtade och hade sig, inte så jävla mysigt.
Skönt att jag får flytta tillbaka till min säng inatt!!

Tasty lips


Är helt kär i mitt nya läppglans!
Från Viva la Diva är det, haha b-märket nummer 1, men måste då meddela att det är det bästa läppglanset jag nånsin haft! Värsta budgetpriset också, me like!
Så stannar det kvar på läpparna hur länge som helst, man kan typ äta och dricka med det också utan att det försvinner :O
Ett litet minus bara att det är lite smått kletigt, har man munnen stängd länge klistrar läpparna typ ihop sig, haha. Menmen, inga problem för mig, är jag med nån går ofta munnen i ett och är jag ensam sitter jag alltid och gapar som en firre har jag märkt ;)
Nåja ringde (och väckte) Elin nyss och meddelade att jag och Emma skulle komma och våldgästa henne ikväll.
Hon är bakis och jag är lite smått rädd för henne då, men jag har ju Emma med mig så det ska säkert gå bra!
Efter typ 6 minuters babbel om ingenting är hon så snäll och meddelar att hon har bytt till parlino, blää så har jag slösat massa pengar!

Aja, nu måste jag börja kila om jag ska hinna möta Emmsi vid bussen halv 8!
Ha en bra kväll alla :)

Helgens aktiviteter


Dags för en liten update kanske?

Kom hem från stan för ett tag sen där jag var med min tremänning Ellen, så nu är jag några hundralappar fattigare. Köpte typ inget roligt, bara lite basic-stuff, smink, örhängen och nån t-shirt. Självklart så fikade vi ju också!

Och värsta grejen, i torsdags var jag partysugen! Tro det eller ej, men torrisen själv hade planer på att festa ;)
Men sen så vaknar jag ju på fredagmorgon, blek som ett lakan och tanken på att duscha, sminka mig och välja kläder kändes inte alls lockande.

Det slutade med att jag traskade omkring i sovkläderna hela dan, tills Ellen sen kom på kvällen då jag hade vett nog att byta tröja.


På vardagar kan jag vara helt sugen på att festa, men sen när det kommer till kritan blir jag så in i h-vete lat. Tror det är för att det är vinter, får ta igen allt jag missat sen när det blir vår!


Sen är ju Bengan här i helgen också så det är nog lika att skona honom från "Karin-kommer-hem-full-och-ställer-till-en-scen". Han har redan varit med om det alldeles för många gånger ;)
Men det är klart, när han är här på typ nyår, valborg, skolavslutningar, midsommar, lk, halloween osv är det ju klart att han prickar nån gång när antingen jag eller Sara är lite runda under fötterna.
Nåja, känns iaf bra nu att han på senaste tiden sett vilken duktig flicka jag egentligen är :)

Ett plus med att ha honom här är också att mamma och pappa är så glada då!

Kvällens planer iaf ser ut som så att jag ska väl ragga upp nån som inte festar, haha, vilket offer jag känner mig som ;) Kanske chilla lite och se melodifestivalen, är ju som tradition att se det.
På tal om det så träffa jag en annan morbror på stan för nån dag sen som sa att jag var så lik Charlotte Perelli (eller hur fan det nu stavas). Dock vet jag inte om jag tog det som någon komplimang eftersom hon ser ut som värsta plastic-fantastic-monstret..


RSS 2.0