3 juli

Emma ville ha ett första inlägg av mig som vuxen, så ska väl knåpa ihop ett ord eller två.

Var på Utecompagniet igår, och eftersom Emma den lilla skiten springer runt och säger att jag fyller år till allt och alla blev det både en shot och öl för mycket.

Gick över till toan på Sturecompagniet eftersom det inte finns någon där, och när jag kommer tillbaka är vakten lite smått kinkig mot mig.
- Du kommer inte in här.
- Jo det gör jag, jag har bara varit på toa, men nu ska jag in igen.
- NEJ DET SKA DU INTE!!

Aja, tog mig en runda och sen gick jag tillbaka igen och var då välkommen igen. Så när jag väl får komma in blir jag så glad av att se gänget, så jag vinkar och ska skynda dit. Kommer dock inte alltför långt innan jag vurpar och drattar ner på backen.

Repade mig och var sen tvungen att avvika för ett nytt toabesök. Efter det var det stopp, jag var inte välkommen längre, så jag tackade för mig och åkte hem till Brompa.

Hade fyllesnack med en nykter Filip och sen kommer Elin hem och lever rövare.. Däckade dock ganska hårt..

Idag har det inte varit roligt att vara Karin, toan har varit välbesökt om man säger så. Tror aldrig mer att jag kommer att kunna äta chili con carne heller..

Mamma läskade mig med att de satt på terassen hemma i solen och åt jordgubbar. Buhu.

Men Fågel kom med cheesecake och chokladpraliner åt mig och sen ikväll har jag och Emma varit ut och ätit go-lamm!

Nu ska jag sova, upp 05:00.

Godnatt och grattis på dig Karin. Tacktack.


♥ KARIN


Lördag

Nu är det mina sista timmar som tonåring, imorgon blir jag stor flicka. När jag var liten såg jag det alltid som att när man fyller 20, då blir man vuxen. Nu flyttar jag dock upp den gränsen, när jag fyller 25, då kan jag överväga att börja bli vuxen!

Har kopplat av i badet med en cider, i ett försök att svalka mig lite i denna värmebölja. Om det är någonting jag hatar så är det att svettas, fy fan.



Ska börja fixa mig för lite festligheter. Ikväll blir det bara ben utan att frysa ihjäl, great!



♥ KARIN


RSS 2.0