30 november

Ikväll ska jag till Elin och fika eftersom hon fyller år, grattis! Ska väl ha det lite mys med flickorna, länge sen vi var alla, så vi har mycket att ta igen ;)

Såg oc nyss, värsta minnena eftersom det är dom första avsnitten som jag nötte en sommar.

Annars idag så har jag bara vart i skolan. Skolkade sista lektionen (A) nä men vi fick plugga hemma.. Inte för att jag pluggade så mycket, har prov på måndag och har inte ens boken hemma, illa karin.. :/ Det löser sig säkert, det är om kroppen så det är väl bara att hitta på lite :)
Ska väl satsa lite mer på min rapport om ätstörningar, snackade med Ellinor och om jag får mvg på den så får jag det i betyg också, så då gäller det att jag skriver den fucking-bra!

Emma var på besök också vi stod väl mest och hängde vid (eller snarare bakom) mitt skåp, eller hur emmsii? ;)

Nåja, ska käka nu PUSSSS

I can't be perfect

Har varit hos min mentor Ellinor ikväll, sööt hon är som bjöd hem sin klass på lite adventsfika ;) Så tar hon så väl hand om alla också.

Idag var det tredje dagen som vi typ inte hade nå fasta lektioner, men ändå stannade jag och Tres i skolan och JOBBADE :O Eller hon jobbade, jag skrev mest på tavlan som jag verkligen älskar! Tres vet hur hon ska få med mig till ett grupprum och börja jobba, det är bara att sticka en whiteboard-penna i handen på mig så kommer jag springandes som en liten hundvalp efter henne ;)

Imorgon blir det kanske en liten dejt med Emmsi på mitt lååånga hål :)

Ska väl ta och renskriva intervjuN nu så Tres inte dampar på mig imorrn :)
Nej fan! Har spanska läxförhör också.. Måste plugga det..
Sen har jag ju fått flytta till Saras rum när min morbror är här, fast hon är ändå inte hemma så det är chill. Ska ta både hennes och mitt täcke, mys med två dunisar :)

Puss och Kram

EMMA ÄR BÄST! /emsii

Har inte uppdaterat er i mitt extremt spännande liv på ett tag så jag antar att det är dags att skriva någrar rader.
Och nej Emma (och alla andra som säkert undrat), så har jag inte dött. Och inte heller blivit kidnappad av någon tok ;)
Har helt ekelt inte haft ork för att sätta mig på msn eller blogga.

Sitter och ser nyaste desp nu, det har typ inge mer att handla om så det är rättså överdrivet..
Menmen kul att se iaf :)

Idag filmade vi klart dom sista scenerna på våran film idag, härligt! En sak mindre att stressa över.
Sen var jag och Tres inte så effektiva, åkte hem vid 2 kanske så det var sköönt!
Den här veckan har gått sjuuukt sakta, känns som att det borde vara fredag imorgon, men fan heller 2 hela dagar till att traska runt i den sugigaste skolan i hela världen.

Nu är jag less och mitt hår är sjukt fult. Måste slinga utväxten snarast!

Hejdå.


You're everywhere to me

4 skolveckor kvar till jul.

Innan jul ska jag:
¤ Hålla en föreläsning om funktionshindrade på en skola
¤ Ha nk-prov
¤ Ha samhällsprov
¤ Göra en fördjupningsrapport i psykologi
¤ Ha engelska grammatikprov
¤ Göra en film på multimedian
¤ Ha spanska-prov
¤ Göra ett matteprov

Men jag har länge på mig, alla prov och inlämningar är näst sista veckan och det är hela 3 veckor dit. Problemet är att jag kommer att skjuta upp allt till sista stund. Och sitta där med 10 000 grejer att göra, men bli så stressad att jag skiter i allt.
Fan vad jag kommer att uppskatta jullovet!

Vaknade 11 imorse, rekord för att vara mig! Men sen har jag ju också blivit torris och börjat lägga mig i tid. Eller i torsdags kan jag ju inte påstå att jag sov så mycket med tanke på det nattliga besöket som plingade på.. Läskigt!
Och sen var det bara att ta emot lill-gubben som stod och darrade som ett asplöv och tiggde och bad om att få sova med mig ;)
- Jag lovar jag ska ta jätteliten plats, jag ska inte röra mig!
Så låg vi där och andades i takt tills vi somnade :)
Det var lockande att ligga kvar när klockan ringde, men nej, jag hade bestämt att jag skulle gå på spanskan trots bristen på sömn!

Ikväll och igår har jag varit med Lisette och Elin. Sett tv och annat chill. Ikväll vare lilla melodifestivalen, HAHA! Lisse-pisse blev lite småkär i en av kidsen ;) Alla var helt skämmiga och det var nästan så att man rodnade bara av att kolla på dom..

Nåja, ska ta mig till sängen nu om jag orkar, pusspuss :)


Life is a song

Dagen idag började med dubbel-ios, finns det något värre ämne?
Såg film och diskuterade förståndshanikappades livssituation. Även en trafikskadad var med oss och föreläste. Låååång morgon..
Menmen sen vare rättså chill, är inte superseriös på lektionerna så satt mest och halvsov.

Sen ikväll vart det Plannja med Sara, Linda osv. Såg småpojkarna spela, dom sög. Varken mamma eller pappa trodde mig när jag sa att jag skulle dit, inte ofta det händer att Karin Nilsson tar sig till en basketmatch..

Imorgon är det iaf onsdag vilket betyder idrott med Emsii :)
Har även plannerat in en lunch-dejt med henne, PÅ ÖRNEN, jag diggar min skola ;)
Då blir det Karin&Emma-talk, det vill säga skvaller och fnitter gånger 10 000! MYSPYS :)

Jaja, jag ska lägga mig nuu, godnatt gott folk :D


Goo jävla .. !

- Vissa äter för att leva, andra lever för att äta..

Vaknade pigg och alert, åt frulle, duschade och hade en allmänt bra morgon :) Men då kom jag ju också i säng tidigt igår så det har sina fördelar.
Ingen lektion var spec jobbig, till och med spanskan gick ganska fort. Diggar söööt-lärarn, hon är ju sweeet!

Sen ikväll har jag, Sandra och Elin nött Frets of Fire, hell yeeah!
Jag nötte samma låt nååågra gånger så jag är aningens less den nu. Men kanske tar mig ett litet lir nu, har ändå slopat alla chanser att komma i säng i någorlunda bra tid så då äre lika att spåra ordentligt.

Jaja, pusspuss alla söta snookare!

Me, myself and I

Ännu en helg har gått och ännu en skolvecka väntar runt hörnet. Bara 5 kvar nu till JULLOV!
Har typ lämnat in alla läxor och sånt shit så jag kanske får en någorlunda chill vecka :)

Enligt mitt horoskop får jag 4 getingar av 5, wiie! Temat blir tydligen "Kär och galen", jassssåduu..

Och mamma måste ha gått och blivit sjuk, hon dissar laxen idag! :O I stället sätter hon renskav idag och lax på en vardag! Söndag är fiskens dag.. Jaja, jag får väl överleva och käka chips och dipp senare :)

Blir väl att gå ner till Elin ikväll, jag tar risken trots att hon säkert sur och bakis, huvva inte roligt :P Jag får sätta på nå Betty-avsnitt så hon kan sova en stund.
Sen ska jag också till konkan och köpa mig några röda metrar, muuums!
Men Elin dissar dom, hon säger att hon får blåsor i käften, MES!

Jaja, pusspuss !


Why?

Igår var vi hos Emma, jag, Elin, Sandra och Michaela. Det var naajs, såg idol och var ner till statiol, skräll att jag och Emma delade på chips och dipp ;) Hade också en liten diskussion om hårfästen som ingen riktigt fattade.. Nog för att Elin och Mickis såg ut som frågetecken på det mesta vi snackade om.
Drog hem rättså tidigt och Emma, Mickis och Elin drog vidare på party. Haha Elin var ju verkligen pepp för det ;)
Såg dom nya avsnitten av DH, måste bara säga att serien spårar totallyy! To much helt enkelt.. Lite synd, men det kommer ett nytt avsnitt imorrn, vi får hoppas att det är bättre :)
Nu ska jag nog ladda hem Betty och se lite av deet :P

Får se vad planerna för kvällen blir, kanske ses ;)
HEEEJS!

Everything

Försov mig som fan imorse, vakna 07:33 och bussen gick 07:41, lyckat..
Men jag hann iaf, slängde på mig nå som låg på golvet och det jag hade sovit i fick duga som idrottskläder ;) Mötte mamma i dörren som kollade lite smått mystiskt på mig när jag kuta ner till bussen i halkan.

image80Hade föreläsningen på morgonen, som jag var på med Lisette och Emma. Men jag såg nog att Emmsi kollade på nåt annat än föreläsningen! ;) Lisse tyckte att jag och Emma pratade för mycket och att det störde, men det var nog bra att jag hade pratkvarnen i örat, trött som jag var hade jag säkert somnat annars.

Åt lunch med Emmsi, Maria och Isabella, hade finbesök på örnish ;) Nog för att det bara var jag som åt typ, hp-töntarna hade nå jävla grönsaker på tallriken bara..
Satt och chillade på ledarskapsområdet som dom äääälskar!
Satt och kollade när Viiiiiiiiiiiiveka tvättade whiteboarden med en glasögonputsningstrasa ;P

Sen var jag tvungen att stessa till vårat prov i familjerätt som jag oroade mig så för.
Var med Larsa-ponken, vi var ju superduktiga :) Satt och hittade på lite eftersom ingen av oss varit så seriös med pluggandet. Men jag tycker ändå att vi slingrade oss bra kring de frågor vi inte hade den blekaste aning om!

Nåja, nu ska jag gör nå vettigt :)


Vinter..

Skola igen. Känns som att jag har haft värsta lovet :O Säkert för att jag fick en dag extra helg när jag inte var på öppet hus..
Har prov imorrn i ios som jag kanske borde ta och träna till. När jag orkar..

Ikväll har jag iaf vart med Johansson och Brännis ;) Det var fan lääänge sen nu, förra tisdan senast :O Så vi hade lite att ta igen, flummade alltså extra mycket. Var till konkan, typ huuur länge som helst för att alla skulle plocka sitt jävla godis som tog ett jävla tag..

Morgondagen har jag väntat länge på. Ska på föreläsning på morgonen, dit en viss Emmsii också skaa ;) Hörde ett rykte om att Lassie också skulle dit.. Dom där BF:arna får man aldrig riktigt koll på ;) Sen har jag ju idrott också med Emmsanpemmasan :) Wiiie!

Klockan rusar iväg. Egentligen ganska meningslöst att blogga. Jobbigt och jävligt TRÅKIGT!
Så jag ska sluta. Börja plugga. Ska försöka iaf.
Pussar.

Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.

Idag skulle det bära av till Pajala, men när jag kommer hem säger mamma att hon inte vill köra i det dåliga vädret så vi åker imorrn ist, skönt! Inte för att jag har så mycket emot att vara där, men nog fan äre skönt att sova hemma. Jag är ju trots allt kräfta, hemmakär nivet ;)

Här har vi då hela tjocka släkten, okej  halva släkten på mammas sida bara :P Blir å träffa nåra av dom mañana :)

image78

Ikväll ska jag till Emmsi i stället dåå. Ska se idol som vanligt. Måste åka själv till stan eftersom Sandra inte är hemma och Elin inte ska dit :O Vad händer med flickan, när nånsin stannar hon hemma en fredag, hon har säkert något fuffens för sig ;) Eller så är hon kanske är pank, det brukar vara nå sånt.

Ska väl börja peppa mig själv för att gå ut i ovädret, vi hörs!

Nytt inlägg

Ikväll var jag hos Elin dit också Emma hade vägarna förbi ;) Lite ovanligt, det händer inte alltför ofta. Men idag fick jag iaf höra lite braa hip hop, annars äre bara Sandra och Elins kassa niggalåtar som rullar. Man märker inte ens att det byter låt eftersom alla låter likadant..
Färgade Emmas hår, eller Elin gjorde det, men jag hade den viktiga uppgiften att trycka ut färg i Elins hand :) Resultatet blev naais!

Sen satt vi och diskuterade vårat favvo-ämne: Pojkar! Blev som vanligt rätt så flummigt.
Denna gång var det hur dom skulle vara klädda och jag kan ju säga att jag har det klart för mig ;)

Imorgon har jag lovat att lämna nå bilder till Lisse som ska ha dom till hennes plansch som tydligen var lite naken. Jag har en bild av hur den ser ut, får se om jag känner henne rätt och kan förutspå hur den ska vara, haha :P

Såja, ska fortsätta med mina VIKTIGA uppgifter nuu!
Pusssciaao

Ömma tår ;)

När jag vakna imorse och titta ut vare alldeles vitt på marken, faan..
Hatar snö!

Skolan var chill som fan typ, känns som att jag bara sitter av alla lektioner. Jag gör aldrig nåt, nej det har jag inte gjort på hela terminen. Det känns fortfarande som att terminen just har börjat ;)

Sen när jag gick till stan hör jag hur Emmsii ropar och vi tar en liten runda på stan :) Eller tills min buss skulle gå. Sprang bara runt och snaxxade lite, sen när min buss skulle gå ser Emma någon förvirrad person på mitten av vägen som skulle med min buss så njaa.. jag väntade hellre på nästa haha ;)

Imorgon har jag fitt-spanska på morgonen :@ Orkar inte stiga upp.. Menmen annars så blir dagen rätt chill, har typ bara hål och funderar på om jag faktiskt ska ta tag i lite arbete som jag så skickligt förtränger ;)

Tror jag ska ta och göra en avokado med räkor och rom och slå mig ner framför oth, det äger juu :D
Så vi höres alla glada!
Pusspusss

Gardinstång

Har fått lite klagomål på att jag inte är så seriös med mitt bloggande så här kommer det väl ett inlägg då :)

Dagarna flyter på fort nu, rätt vad det är kommer det att vara jullov känns det som. Jag har ganska mycket att göra, eller vi har typ eget arbete på alla lektioner, och då vet ju alla som känner mig hur det går, jag sitter och snackar bort all tid ;) Menmen det brukar lösa sig tillslut :P

Idag ska jag ta det rätt chill, pallar inte att göra läxa så jag ska strax slänga mig på sängen och kolla lite tv. Eller jag kommer väl som vanligt att somna..
Sen så får jag se om jag får nån middag, bara jag och pappa hemma och då är det lite si och så med deet..
Sara är på nå jävla läger med facket i sunderbyn, stöörd ;) Men hon kommer väl hem imorgon tyckte jag mig höra mamma och pappa snacka om.

Jaja, nu ska jag kila vidaree! Pussheejs!

Skola nästa..

Egentligen äre fan rätt jobbigt att skriva blogg, menmen.. :P

Ikväll var då den efterlängtade finalen av Ensam mamma söker som jag såg med Sandra och Elin :) Veronika och Lenita valde mina favvograbbar :) Men Susann, helt seriöst vad pysslar hon med, inte välja nån!! Jag, Sandra och Elin satt typ och snacka om annat men när hon sa det satt typ alla tre och såg ut som o-gubbarna på msn :O HERREMINGUUD!

Sen satt vi typ och fråga frågor till låtlistan om hur veckan skulle bli, lite luddiga svar blev det dock, svårtolkade ;) Fick inget riktigt svar på hur spanskan skulle gå, den börjar ju imorrn, aaaasnervööös! Då går jag 8.15-17.00 längtar redan ;)

Enligt mitt horoskop kommer jag få en stressig vecka, låter inge vidare.. Men fick iaf 3 av 5 getingar :P

Blev inte så kul inlägg har typ inget att skriva,
så jag har väl med nåt gölligt också :)
image77
EMSI & ZORRO 2006

Lyx

Idag vaknade jag runt 2 och då gjorde mammi lunch åt mig :) Nudlar för typ 3:dje dagen i rad, men idag hade jag faktiskt kräftor till ist för räkor, omväxling förnöjer :b

Sen har jag varit med Idhasch hela eftermiddagen och kvällen, jag kickade ut henne för ett tag sen ;) Vi hyrde Sex and the City och fettade lite.. Måste nästan ladda hem resten av avsnitten, eller så får jag hyra dom och se i veckan. Spännande äre!


Jag ska helt klart flytta till USA, gifta mig rik (helst med en fotbollsstjärna) och gå och shoppa hela dagarna. Dricka champange till lunch, vin till middag och Cosmopolitan på kvällen, mitt liv ska vara en blandning mellan Sex and the City och Desperate HousewivesLÄTT! Sen kan jag flytta tillbaka till Sverige och leva svensson-livet, Villa, Vovve, Volvo, hela kittet nivet ;)
Okej, liite orealistiskt, men drömma kan man ju alltid ;)

RSS 2.0