Gott nytt år!

Nu ska jag ut i dimman, ses och hörs 2010 :)

JULAFTON

GOD JUL ALLIHOPA!

Sitter och väntar medan mamma och pappa dukar fram julbordet. Mums vad gott det ser ut, men om jag går dit provsmakar jag så mycket att jag är mätt när vi ska äta..

Idag har jag och Sara varit ute på en julpromenad som var alldeles för lång för mig, jag släpade mig dock efter Sara med bara lite klagomål.

Har kollat på Kalle Anka, men jag var så trött att jag somnade. Min favorit såg jag dock, Musses husvagnssemester. Har alltid varit faschinerad över den där husvagnen, en sån skulle man ha!

Efter maten blir det julklappsutdelning, får se vad tomten har kommit med. Kom på att jag måste slå in mammas och pappas julklapp nu, i sista stund eller vad?



Hoppas ni alla har en mysig jul!

Dan för dan..

Var och hämtade Sara och hennes 50 kilo packning imorse på kallax. Sen har vi inhandlat julklappar till mor och far. Tog en stanrunda med Ida och Eva också, alla är i sista stund med klapparna.

Nu ligger Sara och snarkar i min säng, mamma har åkt och jobbat, pappa kollar på bingo lottos uppesittarkväll och jag ska se om det finns någon skinka att provsmaka. Sen kanske det blir ett parti kort med pappa. Sara är nog inget att hänga i julgranen eftersom hon har varit uppe hela natten, rädslan att försova sig var större än behovet att sova för henne..



Imorgon är det julafton (till er som missat det) och jag är spänd på mina klappar som jag inte har en enda aning om vad de kommer att innehålla. Detta år, till skillnad från alla andra ligger de ännu inte under granen så jag har inte haft en chans att tjuvkika vad det är!

PUSS och ha en trevlig kväll alla!


22 december

Idag har jag tagit en stanrunda med perfektionisten Elin, den bruden har seriösa problem att bestämma sig. Vi har verkligen inte samma shoppingstil, jag plockar på mig det jag ska ha och går till kassan, medan hon står och väljer och velar några år innan hon är klar. Vi var iaf på jakt efter julklappar, till oss själva! Och vi lyckades till slut ganska bra!

Sen åkte jag till Teza och provsmakade när Maria julbakade. Medan jag satt och gottade mig var Teza i full färd med att slå in sakerna jag hade köpt, och jag fick stränga order om att inte öppna dem innan julafton. Kanske kan hålla mig, sakerna kommer ändå inte till användning förrän juldagen.


Undra vad det kan vara ..

Slussades vidare efter ett tag till Ida där vi bakade pepparkakor, drack julmust och spelade kort. Riktigt mysigt.

Nu är jag hemma igen och ska väl krypa till kojs snart, ska och hämta syster på kallax imorgon halv 9!! Det är tidigt det, men det löser nog sig.

PUSS


Svenska Hollywood-fruarna

Idag vaknade jag 11.17 och tyckte att jag förtjänade att ligga och dra mig en stund. Nästa gång jag vaknade var klockan halv 2.. Jag kommer aldrig kunna ställa om mitt dygn till normala tider.

Åkte iaf in till stan och träffade tjejerna och sa hejdå till Emma som åker till London imorgon över jul!

Nu har jag sett Anna Ankas jul och spec. programmet om Maria Montezami. Det är helt sinnes vad jag tycker det är kul, dom är så humoristiska. Jag stör mig inte alls på dom, tycker bara det är underhållande att se att det finns folk som är rättframma och vågar säga det dom tycker. Att det får dom att låta dumma i huvudet och blåsta är ju faktiskt inte deras fel.


       


Roligast är ju nästan att Ankan har blivit dumpad av Paul, vilken ironi med tanke på hur mycket hon har pratat om hur man ska göra för att behålla sin man!


Gårdagskvällen

Utgång i mitt röda fodral..


..med öppen rygg, som visade sig vara en riktig uppmärkssamhetsmagnet.

Beställd från Nelly för länge sen.

Under det en klister-BH som är en trogen bästa vän under party-kläderna. Människan som uppfann den förtjänar fan en puss!

God morgon

Jag har fallit tillbaka i mina gamla vanor och var uppe till 5 igår, trots att klockan var ställd på 11.20 (kom dock inte upp då).
Så nu sitter jag här, okontaktbar som en zombie och äter chips till frukost.

Ska iväg till stan, men jag får liksom inte fingrarna ur.. Ist går jag fram och tillbaka genom hallen för att jag blir stressad av att sitta still, det känns som om jag inte gör något då. Jag får ju hemskt mycket mer gjort när jag går runt och sjunger med till The Ark..

Nu fattas det bara att Fågel ska ringa och säga att hon är redo att åka. Och här står jag liksom, osminkad, i nattlinne, med morronfrilla.

Gammal bild, men ni fattar grejen, kanske inte direkt en stan-outfit.
Eller .. ?

Nä, nu måste jag ta tag i mig själv, även om sängen ser hemskt inbjudande ut.


Ungefär såhär ser jag ut nuförtiden medans jag..

..pluggar matte e..

..har sy-junta för mig själv hela dagarna..

..och sitter på facebook och snokar i folks liv för att jag inte har något eget.



Men inte deppar jag för det, för imorgon är det freedag och jag ska ut i svängen. Förhoppningsvis finns det fortfarande hopp för att jag kan bli en babe!

Tacka vetja smink, volymprodukter till håret och.. hm.. vad har jag glömt? Juste, LINSER!

NATTINATTI

"Nya" leggings

Idag har jag varit pysslig och strykt på strass-stenar på mina gamla glans-leggings från gina. Dom hade blivit så nötta och all glans var borta så jag tänkte att det var lika att piffa upp dom lite!



Strykjärn osv är dock inte min grej, har inte använt en strykbräda i hela mitt liv förutom i skolan, men det gick bra ändå.



Resultatet blev detta, ser ut som att det är stenar hela vägen upp, men det är bara till just under knäna.

 

 

 


Staown

Har nyss avnjutit en god middag, pasta med räk- och kräftsås, mums!

Idag blev det att gå upp tidigt, vid 11-tiden, och städa och plugga lite. Går rätt bra med plugget, dock saknar jag min Linus som stod vid min sida under matte d.. Fast iofs brukade det alltid sluta med bråk och arga miner när jag alltid tvingades erkänna att han hade rätt och jag fel. Hatar att ha fel. Men ändå..

Nåja, åkte in till stan och mötte upp Emma. Vi hade mycket att prata om eftersom vi inte har setts på såå länge. Riktiga skvaller-kärringar är vi!
Fick med mig hem ett mousse, i hopp om att mitt hår ska se ut som jag vill, och två långa linnen från gina.

En katastorf hände när jag skulle gå till bussen också, jag total-bröt min nagel! Panik, jag som hade sparat så länge. Bara en annan nagelbitare vet hur tufft det är att spara ut naglarna när dom är så goda att tugga på :(


Pluggning

Idag har jag gjort mycket nytta. Packade upp resväskan imorse, stort. Brukar annars ta flera månader. Efter det tog jag en promenad med Ida och sen gick vi till henne och drack glögg, julmys!

Ikväll tog jag tag i pluggandet och gjorde klart den första uppgiftsdelen på matte e, woho!



Sen ledsnade jag och gjorde en planering, jag älskar att planera med listor, tankekartor osv. Att jag sen aldrig följer dem är inte så noga att nämna ;) Hittade allt möjligt när jag kollade igenom kollegieblocket, inköpslistor från IKEA, "Veckans to-do", planerade outfits till utgångar, packningslistor osv. Som sagt, listor är min grej.



Nu ska jag sova i min renbäddade säng. PUSS

IDOL 2009

Jag och Sara fick tag i biljetter till idol-finalen och fick uppleva allt live. Riktigt härlig känsla, annat än att sitta och se på tv. Dock satt vi på Calles fanläktare, men det hindrade inte mig från att heja på Erik som var betydligt bättre.



Fast egentligen åkte jag dit för att spana in juryn. Tråkigt nog satt vi så långt ifrån dem så jag tror inte att Andreas la märke till mig.. :( Äh vafan, då var det bara att flörta med Calle ist, trots att han såg ut som en bortkommen köttbulle där han stod!

På slutet höll tårarna på att smita fram ibland för både mig och Sara, båda är vi så blödiga av oss när det gäller detta.

      

Jag innan med mitt nyklippta hår

Godnatt!

Jag riktigt njuter av att vara tillbaka i Luleå igen. Nog för att jag är bra på att anpassa mig, finns det en säng och ett kylskåp så kan jag känna mig hemma överallt. Det spelar ingen roll om det är i Stockholm hos Sara, hos kompisar och även på stan kan jag tycka att det är helt okej att slå läger och känna sig som hemma.

MEN, när man kommer hem till sin favvo-mat till middag som mammsen har lagat och ser en påse chips i skafferiet som pappsen har köpt lagomt tills man anländer är det ändå ganska bekvämt att vara just hemma.
Och att få sova ensam känns inte helt fel, no offence, men Sara har en förmåga att ligga väldigt nära, plus att hon snarkar.. En morgon vaknade jag till och med upp med ett sår på näsan och en förnimmelse av ett bråk i nattmössan.

Nä, nu blir det Glamour-läsning innan sömnen kommer!




Puh..

Hemma igen efter vad som skulle vara en weekend i Sthlm. Blev 1½ vecka..
Så nu sitter jag här, helt utpumpad med ett tomt bankkonto. Helt seriöst så blev det köp medges ej när jag skulle handla. Tur att man har flera kort. Ångest för att logga in och kolla kontona.

En rejäl bunt brev väntade iaf på mig här hemma + några paket, så det var som lilla julafton! Fick veta att jag kommer få 20 000 kronor för att jag "pluggar". Måste helt seriöst ta tag i det. Så att jag kan fortsätta leva mitt liv som den räka jag är.

Tänkte ringa min gamla chef imorgon och säga att jag vill jobba lite extra där, men absolut inte på schema, det får jag seriös krupp av. Jag gillar att göra vad jag vill, när jag vill, och inte ha några onödiga måsten.
Annars så ringde en tjej idag med ett jobberbjudande, men jag kan ju inte tjäna för mycket, då får jag inte mina plugg-pengar.

Nu ska jag krypa ner i min säng och lukta på mitt täcke som luktar mig, var ett tag sen.

PUSS

Stockholm

Sitter här i Saras lägga och väntar med maten redo på att hon ska komma hem från jobbet! Slog till på stort och lagade bacon-inlindad kycklingfilé fylld med fetaost samt hemmalagad potatissallad med stekta champinjoner (tror en viss EmmaLiakka skulle få en liten dreggel-pöl under sig av detta). Förhoppningsvis blir det uppskattat även av Sara!

I lördags blev det party med Sara, Sandra och Ida&Carro som också varit i Stockholm över helgen. Det blev goda drinkar och MYCKET dans. Söndagen spenderades bakis på soffan, med bara lite krama toan.
Igår fick jag ett sms: "Hej minns du mig? :)" och det förklarar väl hur hård kvällen var eftersom jag inte har den blekaste om att jag varit framme och gett numret till någon.. MEN jag var inte den enda som körde fullt ut, Sara var och shottade i baren, något jag aldrig varit med om att hon gjort!

Nä, ska kila nu. Till er som undrar kommer jag väl hem när pengarna tar slut. Som Saras kompis sa:
- Du har ju ändå inget att åka hem till!
Jag undrade vad fan han visste om det, men tydligen hade jag varit i farten och berättat om mitt underbara liv i Luleå. Kanske är dags att börja jobba igen.. Snart.. Efter jul.. Kanske..

PUSS


Onsdag

Sitter här med en extrem jobbig känsla i kroppen efter att ha tagit vaccinet igår. Har känt mig döende tidigare idag och börjat gråta över allt, men nu är det bättre med det.

Känner att det är nog med degande i sängen nu, så jag styr min kos till Stockholm imorgon och hälsar på syster! Även Carro och Ida åker ner då, så jag stalkar och har bokat in mig på samma plan som dom.
Borde packa nu, men har ingen ork till det. Så jag lägger mig och kollar på efterlyst ist, mycket mera mys.

PUSS

RSS 2.0