Söndag

30 novemer, första advent och Elins födelsedag.
Idag fyller min bejbi 18 stora år, GRATTIS!!

(BILD PÅ ELIN)

Lördag

Upptäckte till min fasa igår att jag inte hade några pengar på mitt busskort när jag skulle ta nattbussen. Hade inte heller börsen med mig, men jag hade inga planer på att gå av bussen för det. Alla var jätteless mig (kände blickarna) men jag var trött, sur och hade lätt kunnat ta till med tårarna eller en snyfthistoria för att få min vilja igenom. Tur att det var en manlig busschaufför, det är lättare att charma dom, och efter ett tag lät han mig traska in.

En från jobbet ringde på kvällen och frågade om jag kunde jobba idag och visst kunde jag det. Skönt med cash. Sen ringde han upp typ 5 minuter senare och sa att jag inte skulle försova mig. Som om jag någonsin kommit försent, nej.
Har alltså jobbat idag 8-15, det gick helt okej. Kände mig dock lite ringrostig på morgonrutinerna eftersom det var år och dar sen jag jobbade det passet. Trots det så flöt dagen på, ända till 20 i 3 då jag kände att det var dags avlossa 3 skott i pannan. Men hade ingen pistol så jag tog mitt pick och pack och kutade därifrån en kvart tidigare än vad jag egentligen slutade.

Nu samlar jag krafter för att resa mig ur sängen och gå ner till Elin. Det blir en lugn kväll med henne denna lördag. Ska gå till konkan om vi hinner och sen är det stjärnor på is klockan åtta. Mys.

PUSS

Fredag

Ännu en skolvecka är avklarad och jag har äntligen lämnat in allt som har varit försenat. Det är en obeskrivlig lättnad kan jag meddela.

Nu kan jag ta helg med gott samvete och jag ska njuta av varje stund. Inget speciellt är inplanerat, men nu blir det fan i mig en vit helg. Det var inte igår jag hade det..
Ikväll ska jag åka till Ida och kolla på Idol osv. Äta lite chips också som pappa hade köpt åt mig. Sen får vi se vad som händer och fötter.



Fick skolfotona idag också, pappa sa att jag var vacker på mitt, men jag tyckte det var att överdriva så han ändrade till att jag var fin. Ja, jag vet inte, det är väl föräldrars uppgift att tycka att ens barn är det finaste som finns oavsett hur de ser ut.

TREVLIG HELG PÅ ER ALLA!

Torsdag

Har otrolig nackspärr efter att ha lyssnat på föreläsningar och mänskliga rättigheter i flera timmar. Eller lyssnat var väl att ta i, jag och Teza spårade som vanligt. Jag tappar helt förståndet när jag har långtråkigt och är med henne. Idag var det ju som upplagt för att leka "bio-dejt" där i aulan medan kärring efter kärring malde på om ointressanta saker. Teza var tjejen och jag var killen som skulle försöka lägga in lite diskreta moves. Det slutade med att hon satt och gapskrattade medan jag försökte lägga armen om henne.
- Vilken tur att du inte är kille, för då skulle du aldrig få någon tjej!

Imorgon är det mer sånt där svammel med föreläsningar och grejer så vi får se om jag orkar ta mig till skolan. Är så otroligt trött hela tiden att jag mest av allt vill krypa ner under täcket och sova.
Nu ska jag iaf ta en dusch så att jag kvicknar till.


PUSS

Onsdag

Sitter här och höstdeppar för att det är mörkt ute, för att jag är så blek och för att jag har en meter, lång, grå utväxt i håret. När jag ändå är igång och klagar kan jag säga att jag har absolut ingenting att ha på mig och allt mitt smink börjar ta slut.

Som ni märker har jag ingen bra dag, nä jag har verkligen vaknat på fel sida. På den fula, negativa sidan. Vill bara ut och göra nåt ikväll, men en 3 veckor uppskjuten rapport håller mig hemma. Lämnar jag inte in den imorgon kommer min lärare ge mig en IG-varning och det känns väl inte superlockande. DRA ÅT HELVETE.

Igår roade jag mig iaf, får leva på det ikväll när jag sitter instängd på mitt rum och känner mig isolerad från omvärlden. Hade fan sällskap hela dagen, till och med en "efter-skolan-dejt" med Teza, fast då stod väl jag mest i duschen medan hon kollade mina serier på datorn.

Nämen fan, nu är det dags att sluta vara så in i helvete lat och så ska jag verkligen sluta tycka synd om mig själv. Jag ska ta av mig offerkoftan och elda upp den. Kul iaf att Lisette är i svängen ikväll. Jag är då inte avis.

Söndag

En fantastisk tv-kväll är det denna söndag. Passar bra eftersom jag fortfarande ligger i sängen, har gjort det hela dagen i min morgonrock.

Helgen har som vanligt bara sprungit förbi. I fredags var jag och Linda på cleo. Öl, cider och shottar i baren, en helt vanlig utekväll för oss. Mycket skratt, men nu blir det nog ett tag innan jag kommer att besöka stället igen. Kan ju inte nöta ut det redan nu.

I lördags var jag nästan inte alls bakis, kors i taket. Har alltid mått så illa efter utgångar på senare tid, men nu verkar det ha lugnat sig lite, trots att jag fortfarande var onykter när jag somnade med huvudet på tangentbordet. Stannade hemma hela dagen och sen på kvällen fick jag besök av Ida och Therese. Tog det bara allmänt chill och kollade på tv och hade tjejsnack.

Idag är det farsdag och jag har gett pappa pengar att själv gå och köpa lotter för. Sen har jag lovat honom att vi ska spela kort också. Det blir han nog mer glad av än alla presenter i världen, han har tjatat om det så mycket den senaste tiden.

Ska värma pizza från igår och fortsätta titta på ensam mamma söker nu.

PUSS&KRAM


Fredag

Haha, väskproblemet är löst. Klart att den är hemma hos Lisse, det minns jag ju nu!

Idag så har jag haft en lektion, historia. Ointressant så det smäller om det, men man måste ju. Sen gick jag på stan lite, med Linda som är hemma nu i helgen. Känns som om man har en stockholmsbrud här varje helg nuförtiden. Har hemlängtan slagit till för dom ordentligt nu kanske? ;)
Diskuterade kvällen lite och kom fram till att vi slår till med ett cleo-besök. Laddade upp med saft från systemet också, så nu är det dags att börja tagga.

Har ätit middag här i min ensamhet framför datorn och tv:n. Det blev skaldjurslasagne som smakade underbart. Dags att hoppa in i duschen nu och piffa till mig lite inför kvällen. Känner på mig att det kommer att bli en skabb-kväll för mig när jag är så blek, men det är väl bara att härda. Kan ju slänga på mig lite mörkare foundation så jag slipper känna mig som spöket Laban.


Ska åka in till stan med min bäbis Elin på några timmar och så ska vi chilla hos Lisse Larsson ett tag innan jag drar mig vidare.

PUSS

Torsdag

Orkade verkligen inte kliva upp när klockan ringde, så jag skippade matten. Jag menar, om man väljer mellan att börja 8.15 eller 12 är valet ganska självklart.
Sov ist ut och lullade på här hemma. Skämde ut mig när en från Ung Företagsverksamhet ringde eftersom jag trodde det var Teza och höll på svamla en massa när jag svarade. Menmen, vad gör man inte för att underhålla?

Var allmänt trött och less idag så det blev bara att gå på en lektion. Plus att jag och Teza gick över gränsen och var tvungna att kuta hem illa kvickt för att undvika åskmolnet som ville mörda oss.

Hade tråkigt när jag kom hem så tidigt, så jag gjorde ett iq-test på typ illustrerad vetenskaps hemsida. Alltid trevligt att se att min iq bedöms vara mycket hög, även om jag tar det med en nypa (näve) salt.



En lugn kväll har det varit, pappa ville spela kort och för en gångs skull var jag pepp för det ist för att dega vid datorn. Bara därför så hittade vi ingen kortlek. Har en i min väska, men den är spårlöst försvunnen. Okej, grejer kommer bort rätt ofta för mig, men en hel väska liksom..? Jag, mamma och pappa har letat den ett bra tag. Vi har lyft på varenda klädesplagg i mitt rum, utan resultat. Skumt. Just när jag hade gett upp hoppet om ett kortparti hittade pappa en annan kortlek, så vi har lirat nån timma. Väskan har dock gått upp i rök.

Helgens planer är fortfarande oklara. Linda är hemma från Stockholm, så vi kanske drar en cleo imorgon. Det var ju så oerhört party förra gången, får se om vi kan slå det ;) Annars blir det nog bara att chilla.

PUSS

Lill-lördag

Har plockat fram "ångest-mappen" nyss och försökt göra lite läxa. Det förklarar varför jag bloggar, jag gör allt för att slippa detta jävla skolarbete. Har suttit och klippt ut bokstäver som jag sedan klistrat fast på min mapp och plastat in. Å, n, g, e, s och t. Som sagt, allt för att slippa göra det jag borde.

Inte gick det bra igår heller när jag åkte till Teza och skulle plugga. Det slutade med att hon satt och kollade på Gossip Girl och jag flummade runt, as usual. Jag var fortfarade skakis och alldeles svettig efter bussresan och vespa-åket. Hatar när det är halt ute, då sitter jag med hjärtat i halsgropen och tror att vi ska krocka vilken sekund som helst. Tur att vespan fick soppatorsk så slapp jag åka så länge och krama sönder Teza när hon hämtade mig från bussen. Värre var det för Teza som var tvungen att släpa den hela vägen hem.

Nu ska jag ringa Lisette som har överlevt halkbanan idag.

PUSS

Länge sen jag skrev nu, men det rullar på för mig.
Ett höstlov har gått, 2 fester har hunnits med, jag har sprungit på stan 5 dagar i rad, varit hos tandläkaren, övningskört och fortfarande är jag i livet, om än ganska mörbultad och seg. Typ tröttare än vad jag var innan vi fick lov.

Förra fredagen fyllde allas våran Teza 18 år och det firades i hennes stuga. Lite partyparty och sen drog vi vidare in till stan. Gjorde ett besök på cleo, men eftersom dom andra bara var 18 år, så var det endast jag som kom in. Ironi på hög nivå. Träffade som tur var lite bekanta där inne, bland annat Saras polare som jag hängde med.


 
Hela lördagen var jag extremt illamående, så jag Ida och Teza stannade i stugan hela dagen. Käkade pizza och låg nerbäddade i sängen och svamlade. Sjöng en massa så det är tur att det inte finns grannar så nära.

Teza ska skicka bilder från halloween men hon är seg så vi tar det senare.
Nu ska jag äta och sen ska vi skjutsa Sara till tåget. Hon har vart här över helgen och åker hem ikväll, buhuuuu..

PUSS ♥


RSS 2.0