Söndag

Elin ligger och sussar så sött här bredvid mig, så jag har inte mycket att göra.. Har duschat, BUS:at, fixat naglarna och ska välja ut kläder till imorgon. Värsta söndagen!

Idag har jag, Elin och Fågel traskat runt i affärer här på söder, fikat och så var vi ut till Nacka Forum en sväng. Såg en massa vårkläder och längade som fan till våren och sommaren. Fanns lite hopp om att den kommer snart eftersom att det var några plusgrader idag och regnade!

Har varit en extremt lugn helg. Igår kom Linda hit och vi hade solsidan-marathon med chips och godis! Vi hade planer på att dra ut igår, men min powernap som jag skulle ta klockan 7 var inte över förrän klockan 9 .. så efter det blev man ju lite småseg. Elin kom och drog täcket av mig, så jag lackade. Funderar på att om det är dags för hämn nu .. ?

Fast nu när det bara är jag och Elin här så ska jag nog inte bråka med henne, vill ju inte att hon ska dissa mig inatt och slagga på soffan.


Sommar, sommar, sommar <3



KARIN

Lördaag

Dålig uppdatering från min sida, jag vet!

Vi myser på vetekakan, om än läggan den senaste tiden mer liknat en pundarlya än ett hem. Igår åkte Emma hem så det har bara varit jag och Elin här nu. Vi köpte chips, dipp, godis och läsk igår som vi proppade i oss till förrätt, sen blev det pizza till middag och mer chips till efterrätt innan vi däckade på soffan. SÅ JÄVLA ÄCKLIG JAG KÄNDE MIG!!

Nu har vi städat upp här och ska ut på stan om ett tag.

Hörs och syns!!



KARIN

Söndagsblooooogg

Ligger här i våran sovalkovskoja och ska sova. Imorgon väntas jobb igen för första gången på typ 3 veckor. Har blivit så bekväm på senaste tiden att jag funderar seriöst på ett jobblöst liv. Det enda som hindrar mig är den ekonomiska konkursen som jag förmodligen hade gått i.. Någon som har tips på hur man blir ekonomiskt oberoende för resten av livet ??

Nä, nu ska vi sova här så vi orkar med morgondagen.

Godnatt från tjejerna på vetekakan!





KARIN

Fredag

Semestern är över och det är dags att återgå till buisness och börja blogga igen.

Landade i Stockholm i onsdags och nu har jag, Emma och Elin installerat oss här på vetekakan! Packade upp kläderna igår och insåg att vi har så mycket kläder att jag kan ha olika varje dag ända till sommarn typ! Gemensam garderob i mitt hjärta ..

Nu ska vi snart iväg på staden, kika upp vart Elins jobb är och köpa alkohol inför kvällens festligheter. Inflyttningsfest!! Med oss och våran inneboende Linda som för tillfället slaggar på våran soffa!


KARIN


RSS 2.0