31 maj, 2012

Satt här i godan ro och slösurfade halvsovandes på min säng när jag såg en gubbe som ogenerat stod i buskarna och glodde in genom mitt fönster. Jag tittade på honom, fick ögonkontakt och tittade ner igen. Tittade upp efter ett tag och såg att han stod kvar, riktigt ansträngde sig för att se in. Jag reste mig för att dra för gardinen och när fönsterkarmen skymde honom i två sekunder hann han gå upp i rök. Sprang till ett annat fönster för att se var han tog vägen, men han var helt borta..
Så nu vet jag inte om ryktet har gått att en brud brukar råka blotta sig i fönstret på 51:an, eller om jag håller på att bli tokig och ser i syne. Har sovit dåligt flera nätter. Antingen så vaknar jag av att jag känner mig åksjuk, eller så kliar det så mycket i örat att jag måste ligga och klia sönder mina hörselgångar halva natten. Brukar bli knas av för lite sömn..

31 maj, 2012


De på jobbet tycker jag är ambitiös som alltid cyklar eller promenerar till jobbet. Det är bra, jag har alltid sett upp till ambitiösa personer och nu ser folk mig som en av dem!

Satt och skröt för Ida i tisdags att jag fått sån disciplin och att jag motionerar och äter bra. Sen tog vi bilen 100 m för att köpa chips och dipp. Så var det med den disciplinen.

Tog igen lite av det igår dock då jag cyklade i hagel till stan. Jag och min blåa blixt skyr oss då inte för lite dåligt väder! Har jobbat kväll och natt och sen jag kom hem har jag degat framför tv:n och kört lite morgonyoga för att vakna till liv.

Blir att ta det lugnt idag och ikväll, från och med imorgon till nästa fredag jobbar jag över 80 timmar. Det är en halv månads heltidsjobb som jag klämmer in på 8 dagar. Effektivt.


♥ KARIN


30 maj, 2012

Gjort nya naglar idag, var väldigt välbehövligt eftersom jag slitit bort mina gamla. Hon var lite sur på mig över det, sa att det är det vääärsta man kan göra mot sina naglar och att det skulle brännas ordentligt för mig när vi gjorde nya. Då skulle jag spela tuff och sa att det inte alls brändes, fast det smärtade så mycket att jag trodde jag skulle tappa hela naglarna..

29 maj, 2012

Har kommit hem från jobbet nyss och chillar framför tv:n. Har knappt sovit något för att jag varit så yrslig hela natten, har känts som att sängen har varit ett stormande hav. Sen var benen som spagetti när jag cyklade hem, undra om jag kanske är på väg att bli sjuk. Inte okej eftersom att jag tagit på mig 4 extra pass nästa vecka. Ska hoppa in i duschen nu, dejta min kära vän "heureka" ett tag och sen åka till blomsterlandet med Mamma. Tydligen räcker inte blommorna vi köpte igår.

28 maj, 2012

Eftersom att min plattång aka min livsräddare, helt plötsligt dog igår, åkte jag på åhlens idag och fick en sprillans ny. Vad skönt, då kan jag återigen bli mig själv igen!
Sen har jag och Mamma varit och köpt blommor, så nu har vi en blomsterträdgård på terassen. Plus blommorna Mamma fick igår på morsdag.

27 maj, 2012

Har varit i s-byn idag och hållt i T's lillasysters kalas. Och det är tur att jag spenderat så mycket tid hemma hos dem eftersom T jobbade och kom 3 timmar efter mig.. Det var bara stunden när det endast var jag Uffe och hans mamma där som jag kände mig en smula malplacerad! Men det gick bra och nu har jag myst ner mig på min teddy-filt och känner mig som en  "jätte-cafe au lait" med beigea byxor, tofflor och cape..
Mamma brukar fråga om jag gillar beige. Nähä!? Jag äälskar beige. Hela jag är väldigt beige.

26 maj, 2012

Känner att min kreativa ådra flödar och sysselsätter mig därför med lite pyssel. 2 nya armband har skapats och så har jag även köpt tyg till en klänning. Så nu har jag att göra ett tag framöver!

25 maj, 2012

Grillar korv och njuter av solen, det är hårt att ha ett så ansträngande jobb!

25 maj, 2012

Ska snart iväg till jobbet och laddar upp med frulle. Brukar inte äta det, men har märkt att det tar bort kvällssuget, som jag brukar ha himla problem med!
Har gått ner 3 kg av min nya diet - att aldrig äta mig proppmätt och att gå och lägga mig hungrig.
Förutom några små spårningar har jag klarar mig riktigt bra! Hungerskänslan som jag konstant hade i början är nu ganska behaglig och det enda som återstår nu är att göra om det sista fettet till muskler innan jag är nöjd.


24 maj, 2012


Efter jobbet idag mötte jag upp Ida på stan och letade bikini till henne. Kräsen som hon är hittade hon ingen. Sen på kvällen åkte jag dit, drack kaffe och surrade med henne och Emil.

Tog med henne på uppdrag till Gammelstan för att köpa en cykel åt mig som jag hittat på blocket. Nu har jag inga ursäkter för att ta bussen.

Och eftersom att jag spårade iväg inatt och gick upp och smällde i mig en halv påse chips var jag tvungen att ta mig ut på en runda ikväll. Plus att jag åt två kanelbullar på jobbet. Inte okej. Men nu gick jag +/- noll i alla fall..

Imorgon tog jag på mig några extratimmar och börjar klockan 11 i stället för 16. Och jobbar till 22. Sen får vi se vad som händer och fötter!


♥ KARIN


23 maj, 2012

har fått sommarschemat i min hand nu och sitter och studerar det. har fått 104 % i 4 veckor och tänker att nog jävlar hade de kunnat peta in lite mer pass.
visst, de 2 första veckorna är ganska packade, men sen är jag ju ledig 4 dagar i rad!? jag hinner ju bli tokig på den tiden. men det är ju löningshelgen i juli, så kanske kan ta en resa någonstans då :-)
sen har jag ju lite annat smått och gott och pyssla med så jag kanske överlever. och sen lär ju någon bli sjuk också så jag kan jobba extra!

23 maj, 2012


Åkte ut till Sunderbyn direkt jag slutade igår där T var hos hennes mamma. De hade frukosten redo när jag kom, och vi hade det så mysigt!

Jag älskar att vara där, mycket för att det är precis tvärtemot hur det är hemma hos mig. Här är det tyst och lugnt och så fort något låter frågar någon vad det var. Där är det liv och rölelse, alltid folk i farten, mycket ljud.

Som T säger:
- Hos dig kan man höra en knappnål falla, här skulle ingen ens märka om man stod och krossade tallrikar!

Sen var vi och handlade till Angelicas kalas som vi ska hålla i där på söndag, och planerade inför det. Åt jättegod laxsoppa som Maria gjorde och jag kände mig som en liten parasit efter att ha ätit dagens alla måltider där. Inte för att någon skulle bry sig, och när vi åkte sa Maria att det var så roligt att vara med oss, för då får man skratta så mycket!

Idag har jag varit väldigt effektiv, tagit kål på mig själv på min joggingtur till ormberget, upp för backen och tillbaka, tentat av 3 kapitel i fysiken och hämtat min laddare till surfplattan som jag glömde hos T igår. Fick panik igår när jag upptäckte att jag glömt den, är verkligen beroende av min sp.

Ska cykla till stan på en timma eller 2, fixa några ärenden och sen jobba kvällen. Men först lite sol på terassen och lunch!


♥ KARIN


21 maj, 2012

ibland kan man inte annat än älska livet, idag är en sådan dag. ligger på terassen, surfar min vanliga bloggrunda och dricker lite kaffe. känns som att jag har världens underbaraste liv och inte ett enda bekymmer. och har jag det kan det gott vänta tills imorgon!


söndag

var på jobbet typ 20 min innan jag började idag, tänkte att jane kunde få gå tidigare eftersom att jag tappade kontrollen igår och försov mig till jobbet.. vaknade 8.50 och börjar klockan 9, så det blev lite tajt där. men var ändå bara 10 min sen, och kom inkutandes med andan i halsen utan sockor. hade glömt betala parkeringen också, men gud var på min sida, så jag fick ingen p-bot!
nu ska jag äta min middag - pumpakärnor, vatten och kaffe. drog upp världens slemmigaste hårklump ur handfatet när jag städade, så var hade inte superstor matlust när jag skulle åka och tog därför inte med mig någon middag..

20 maj, 2012


Går runt och städar och fixar hemma innan M & P kommer hem. Vill att allt ska vara perfekt så de ser vilken underbar pärla de har till dotter. Dock är det inte jättesvårt att överträffa deras förväntningar.

Så här lät det innan de for:

- Du kan ju byta soppåse någon gång, och ställa ut på terassen.
- Ja, fast jag kan ju gå till sophuset och slänga den.

Mamma flikar in:
- Det hade varit jättebra!!

Och sen inser Pappa när de just ska åka att han glömt bära iväg tidingshögen:
- Om du har tid någon dag så kan du ju plocka ner tidningarna i en pappkasse och ställa undan, men du behöver inte gå iväg med dem, det kanske är för tungt..

Och Mamma säger:
- Om det är fullt med dammråttor som möter oss när vi kommer hem..
- .. då vänder du i dörren?
- Nej nej, jag tänkte säga att det gör mig inte så mycket, bara du håller rent vid diskhon och på toan så är jag nöjd!




Nu har jag dammsugit, torkat och gjort allt fint. Och för att smöra lite extra har jag renbäddat deras säng med "Världens bästa Mamma/Pappa"-örngott!


♥ KARIN


18 maj, 2012



sitter och avnjuter min middag med min surfplatta som enda sällskap. har gjort lax med stekta champinjoner' paprika och rödlök och hemmagjord tsatziki, smakar helt okej!
eftersom att jag hade för mig att jag jobbade kväll idag bestämde ida sig för att fara till maria, så det blir att sova själv inatt.. håller på med mental förberedning för det nu. får se vad jag ska hitta på tills dess, jobbar 9~22 imorgon, men det är ju trots allt fredag ;)

17 maj, 2012

ligger och chillar i soffan med min surfplatta som jag fått hem. min nya bästis, lätt!
förutom att jag har umgåtts med den hela dagen har jag och ida hunnit vara hem till henne på kalas för hennes mamma som fyller år och gjort pizza till middag. nu har hon lagr sig och det borde jag också göra. ska tillbaka till arbetslivet imorgon och jobba 9~16. 

16 maj, 2012

Spårade iväg lite igår och var vaken till solen gick upp och satt påterassen och lyssnade till fåglarnas kvitter. sen kröp jag ner i sängen och sussade så sött. ända tills t ringde klockan halv 9.
då åkte jag iväg till sjukhuset,lunchade med henne där och spenderade dagen där i väntan på att hennes mamma skulle vakna upp från operationen hon gjort. fick agera extra dotter till henne (börjar bli en riktig familjemedlem snart).
sen åt jag och ida middag här hemma,  t var förbi en sväng och vi har suttit och surrat mest hela kvällen. nu har ida krypit ner i sängen och jag ska göra detsamma. tror jag kommer sova gott!


...


Kom hem för ett tag sen. Till en tyst, tom och mörk lägenhet. Tänkte plocka upp Ida på vägen hem från T, men det blev så sent att jag inte ville besvära henne. Hon erbjöd sig att jag skulle komma dit och sova, men tänkte att jag skulle träna på att sova själv..

Jag är inte rädd för inbrott, spöken, eller något sådant. Nej, jag är mer rädd för.. ensamheten. Har alltid tyckt kvällar varit väldigt sorgliga, att liksom borsta tänderna, släcka ner och göra natt är något jobbigt för mig, att dessutom vara helt ensam när man gör det skrämmer mig.

Alla säger att man vänjer sig, och det förstår jag ju. Jag undrar mer bara hur länge det tar innan jag kommer att vara lugn med det. Handlar det om några dagar, en vecka eller en månad? Vill inte ens titta på lägenheter längre. Vill inte bo ensam.


♥ KARIN


15 maj, 2012


Lämnade Ida här hemma vid halv 10 igår och åkte och jobbade. Hon tyckte det var halvskumt att sova själv hos mig, men jag antar att det gått bra. Kom hem från jobbet för ett tag sen, och allt var i sin ordning här, bäddat sängen hade hon till och med gjort!

Jag däremot var strulig som vanligt på morgonen när jag jobbat natt. Christina som kom och avlöste mig, brukar driva med min alzheimer, och så även imorse:

- Har du med dig allt nu? Mobilerna, bilnyckeln? Dig själv..?
- Jo, jag tror allt är med, sa jag och tänkte just gå.
- Du ska inte ta och byta skor då?
- Jo, juste, hehe..

Hade inte varit någon hit att kuta iväg med inneskorna!

Nu ska jag äta lite frukost och börja fixa mig. Ska vänta på att T ringer och sen åka och plocka upp henne för lite bus.


♥ KARIN


14 maj, 2012


Sitter och ser OTH i väntan på att jag ska åka och hämta Ida från jobbet. Skulle skjutsa henne imorse, men när jag vaknade var hon i full färd med att klä på sig för att gå till bussen. Hon hade inte velat väcka mig, naaw!

Är regningt och stormigt ute, så jag har myst ner mig i soffan med ost, kex och vindruvor framför OTH.



Ska åka och handla mat sen, Ida ska göra tacopaj åt oss ikväll!

Har laddat hem The Vow nu också som vi tänkte se igår, men då funkade den inte. Får se den ikväll i stället. Sen blir det nattjobb för mig. Får se om Ida vill ha skjuts hem då, eller om hon känner sig bekväm nog att sova här ensam.



♥ KARIN


Helgen!


Har haft en strålande helg. Skjutsade M & P till flyget på lördag morgon, då de åkte till Helsingfors. Träffade Mammas kusin Lena och hennes Pappa.

Självklart säger M & P att jag ska vara själv som världens grej och att en kompis ska flytta in med mig.
 
- Okej, tycker du inte om att vara ensam?
- Nä, jag har ju som aldrig varit det.

Lena tittade på mig som om jag var ett ufo.

Sen säger Mamma till Leif:
- Ja, nu när Karin ska vara själv har jag sagt till henne att det är bara att ringa till dig om hon behöver hjälp med något!

Jag kommer nog alltid att vara släktens bebis..

Hämtade upp Ida sen, handlade, åt middag med hennes föräldrar, fikade hos Emil och Hanna och sen hämtade vi upp John och åkte hem till mig. Drack lite vin och tog en sväng på Allstar.

Igår var vi på lägenhetsvisning och sen lagade vi supergod ryggbiff, klyftpotatis, tsatziki och sallad till middag. På kvällen hade vi söndagsmys med Wallander, chips och dipp!



♥ KARIN


10 maj, 2012


Känner mig slut efter min arbetsdag på 13 timmar. Har suttit och pluggat fysik hela dagen som jag tänkte tenta av imorgon, men självklart ser jag ju nu att de har ändrat tentadagarna till tis-tors, och inte tors-sön som det var förut..

Har alla fall bjudit hit T på lunch imorgon och sen blir det den traditionella fredagsfikan på stan innan jag gittar till arbetet. Jobbar mitt 10:e pass på en vecka, så efter det ska det bli skönt med lite helg!

Nu är jag fruktansvärt hungrig, så måste snabbt lägga mig så jag somnar innan jag stoppar i mig något olämpligt som jag har en tendens att göra!


♥ KARIN


9 maj, 2012


Imorse försov jag mig när jag skulle och slinga håret. Vaknade och såg att klockan var 8. Hade ställt alarmet på 07:10, men min mobil hade tydligen fått för sig att ställa om till sommar tid inatt och dragits tillbaka en timma..

Hann ändå till min tid klockan 9, så det var lugnt och nu är jag blond och känner mig som mig själv igen. Min frisör tog hjälp av en praktikant för att föna mitt hår som annars tar sån tid, och så hörde jag praktikanten mumla:
- Guuud vilket håår..

Såg när jag satt där hur otroolig noppriga mina leggings var och skämdes så mycket, slitna kläder måste ju vara det värsta att ha på sig. Försökte dölja det, men det var inte det lättaste och gick sen direkt jag var klar och köpte ett par nya strumpbyxor. Ska bränna upp de gamla.

Nu ska jag packa ner massa plugg och andra broschyrer att gå igenom på jobbet. Ska skriva ut lite om lån, budgivning och lägenhetsköp också. Måste tydligen lära mig hur man gör själv, har ringt alla möjliga olika människor på banken och sånt och frågat om allting, men inte blivit mycket klokare för det. Så då kör vi på google i stället!



♥ KARIN


Arbetsnarkoman


Hittade en semesteransökan som en på jobbet hade gjort och eftersom jag är arbetsnarkoman och inte vill att de ska ge passet till någon annan satte jag fast en lapp på den, där jag skrev:

"Ring mig, jag vill jobba. /Karin"

De på jobbet hade läst den och skrattat.
- Vi kanske måste skriva "OBS OBS OBS!!" också över hela pappret så de verkligen inte missar att ringa Karin!

Sen ringde Christina nyss och sa att hon skulle vara ledig på torsdag kväll:

- Jag tänkte att jag ringer och hör med dig innan jag ringer kontoret, fast sen såg jag ju att du redan jobbar dagen då.

- Nej men det gör inget!! Jag tar det, det är ingen fara! Ni kan ta ledigt hur mycket som helst, det är bara bra, så får jag jobba i stället.
- Ja, det slutar med att vi inte får någon lön, för alla pengar går till dig!


När jag berättar för T brukar hon alltid skratta och säga att jag måste sluta låta som en sån nörd utan liv. Undra vad de på jobbet tror om mig. Jag jobbar alla extrapass som finns och har världens separationsångest när jag slutar om jag är ledig några dagar.. De måste tro att jag har världens tråkigaste liv..


♥ KARIN


7 maj, 2012


Jag och Mamma var på en förmiddagspromenad upp på ormberget, och nu känner jag mig härlig i humöret. Tror det kommer bli en bra vecka.

Tisdag: Träffa T efter nattjobbet, hemligt uppdrag 10.00, jobb 16-22

Onsdag: Frissan för slingning 9.00, jobb 16-22

Torsdag: Jobb 9-16, dejt med Ida?

Fredag: Stan m T? Jobb 16-22

Sen åker M & P till Helsingfors på lördag och då flyttar Ida in hit med mig :)

Nu ska jag sitta ute på terassen med Mamma. Prata om när jag ska flytta hemifrån. Förut har hon brukat säga om jag flyttar, men nu har vi båda insett att jag ska flytta. Måste bara hitta den perfekta lägenheten..

I väntan på det roar jag mig med att teckna upp mig på en surfplatta, så jag har något att göra på jobbet i stället för att "fantasi-flytta-in" i alla lägenheter jag vill ha..


♥ KARIN


Lägenhetsvisning


Satt och surfade runt på Hemnet och såg att den här lägenheten hade visning idag, vet inte alls varför jag inte tänkt på den tidigare.



Är ju egentligen ute efter en 2:a, och kanske att jag tycker att detta är på "fel" sida av stan, lite för ocentralt, men titta kan man ju alltid.

Ringde Ida och frågade om hon skulle med, det ville hon självklart. Hon tycker det är minst lika roligt som mig (om inte roligare), att leta lägenhet åt mig.

Och nästa vecka ska vi på riktig visning av den lägenheten vi stalkade för några dagar sen ;)


♥ KARIN


Gårdagskvällen


Igår mötte jag då upp Ida och A-K på O´learys efter jobbet. Vakterna var kinkiga mot mig eftersom att åldersgrändes egentligen är 23 där, men efter 4 år i branschen av att alltid vara liite för ung, eller gå på falskleg, börjar jag lära mig hur de fungerar och vilka knappar man ska trycka på..

Det var trevligt, mycket folk, men faktiskt få man kände igen. Träffade Adam från vår gamla klass, han sa att jag såg städad ut - för ovanlighetens skull! Det är inte för intet att 90 % av alla kommentarer i min studentmössa innehåller ordet "party"..

Efter ett tag begav vi oss till Allstar i stället. Det är mer "hemma" för oss. Träffade John och surrade med honom och drack Barefoot Rosé, det godaste vin som finns.

Sen blev det nattbussen hem, känns väldigt tattigt, men jävligt party var det där. Och när Ida, A-K och John hoppat av var det jag och ett gäng spanska utbytesstudenter kvar, som frågade om jag skulle med på efterfest. Jag tackade nej, och kände mig gammal. Förr i tiden hade jag säkert gjort det, men även jag börjar väl få ett förstånd och gränser..

I stället gick jag hem, upptäckte att jag inte hade hemmanyckeln med och plingade förjäves på dörren utan att någon kom och öppnade. Tog fram telefonen för att ringa i stället och upptäckte att den ena var borta. Less less less, inte igeeen. Hade den på bussen och nu var den försvunnen. Gick på jakt och hittade den nerbäddad i snön på busshållsplatsen..

När jag väl kom in fylleåt jag en kycklingklubba och ägg med kaviar, somnade och vaknade pigg och glad upp vid 9 imorse, med kycklingrester i ena mungipan och torkad kaviar i andra. Jag är så mysig av mig.



♥KARIN


6 maj, 2o12


Vet inte riktigt om jag ska bli smickrad eller avskräckt, men hittade detta mail i min facebook-inkorg när jag kom hem från krogen nyss.

Såg dig i baren på o'learys och leta efter dig hela kvällen men hitta inte dig! :( Du var väldigt fin! :) "


♥ KARIN


5 maj, 2012


Från att ha varit soligt och superfint igår, snöar det nu lovikka-vantar som lägger sig som ett vitt täcke på marken. Skönt i alla fall att jag fick låna Jane´s bil hem igår efter jobbet, är såå värt på mornarna när man ska iväg igen.

Värt också att jag inte gick ut något igår. Ida ringde när de var på Allstar och frågade om jag ville komma, och jag var 2 sekunder ifrån att hoppa i skorna och åka iväg. Men sen kom jag på bättre tankar och kosade ner mig under täcket och läste min dagbok från 2007 (ojojoj vad jag skrattade) innan jag somnade.

Nu ska jag packa väskan och bege mig snart, kanske möter upp Ida och Anna-Karin när jag slutar klockan 10 för något glas, om lusten till det infinner sig. Alltid bra att ta med en party-stass till jobbet vilket som, bara ifall att..


♥ KARIN


Lyxlivet som hemmaboende..


Gick min vanliga kvällsrunda till kylen nyss och upptäckte att det inte fanns någon matlåda till mig i kylen, så jag frågar M & P:

- Vad ska jag äta imorgon på jobbet?
Mamma blev alldeles begrövad:
- Ja juste.. Vi har ju inget färdigt.. Tror inte det finns något alls i frysen heller.
- Då äter jag inget då.
- Nämen ojojoj, vad skulle man kunna hitta på..? Men Pappa kanske kan åka och köpa något på förmiddagen och åka och lämna till dig.

Mamma och Pappa går in i en diskussion om vad jag ska äta, att Pappa ska åka på Kvantum och köpa mat åt mig. Kanske kan jag äta något från Guldfisken, eller en grillad kyckling.

Då tänker jag lite spontant:
1. Jag är 20 år gammal, jag borde kunna fixa mat till jobbet själv.
2. Är det så att jag inte har gjort det så borde jag själv kunna svänga förbi någon affär på vägen till jobbet.
3. Skulle Pappa väl åka och köpa något åt mig så borde jag vara kapabel till att bestämma själv vad jag ska ha.

Till slut hittar jag en bit gravad lax i kylen som jag säger att jag tar med och äter potatis till.
- Finns det potatis? undrar Mamma.
- Nej, säger Pappa.
- Jo, säger jag och håller upp dem.
Pappa vänder sig om i soffan och kollar chockat på mig och potatisarna:
- Men då måste du ju koka dem!?

Åh herregud. Vad tror de om mig, att jag inte kan koka potatis? Och som pricken över i:et frågar Pappa om han ska skära upp laxen färdigt åt mig.

1000 spänn på att det står en iordninggjord matpåse i kylen åt mig imorgon - det gör Mamma varje dag jag jobbar.
Och skulle jag glömma den får jag den körd till jobbet av Pappa - det hände förra veckan.


♥ KARIN


Godnatt!


Sitter och kopplar av några hekto här innan jag ska sova, min personliga väckarklocka T ringer och väcker mig 8.20 imorgon. Om hon inte glömmer bort mig.

Vi ska på stan, tror Jessica och hennes lill-tjej också skulle med, och sen blir det att möta upp Maria MJ för en obligatorisk fredagsfika.

Har varit ofixad, osocial och oaktiv idag, så jag riktigt längtar efter att få göra mig fin och omges av folk! Glassa lite. Sitter och planerar i detalj hur jag ska se ut, allt från skor till ögonskugga. Ett tecken på att det är dags att skaffa ett liv kanske.

Men sen jobbar jag kvällen imorgon, hela helgen och ända till fredag kväll igen. Så då får jag lite mindre fritid. Fast mina jobbtider är så chill att jag slaggar mig igenom mina "tuffa" jobbperioder också. Fan vad jag älskar mitt jobb. Hade det inte varit för att jag har högre ambitioner med min framtid hade jag jobbat där för evigt. Lätt.


♥ KARIN


3 maj, 2012


Nu har snart hela dagen gått och här går jag fortfarande i morgonrock och tofflor. Det gör mig otroligt stressad, men jag lugnar mig med att jag är på kurering, så jag blir frisk från min jävla förkylning snart..

Har passat på att städa när jag ändå bara gått hemma. Dammtorkade även tv:n i vardagsrummet och fotolisten i hallen och av min Mamma blir man verkligen uppskattad när man hjälper till:
- Tack älskade Karin för att du putsar vårat hem!!

Nu ska jag se klart oth och sen läsa gamla dagböcker som jag hittat i mina gömmor.



Jag tycker nämnligen om att älta saker. Och när jag ältat det med alla så många timmar att deras öron blöder av skavsår, då skriver jag ner det i stället. Vilket har resulterat i över tusen ångestladdade sidor i 9 block över de senaste 6 åren.

Hittar säkert någon rolig historia från mina spårartider som jag kan delge er ;)


♥ KARIN


2 maj, 2012


Igår åkte jag, Mamma och Pappa till Brändön, bara för att kolla läget. Var riktigt fint där ute, så dit ska jag ta med mig någon (läs Ida) och åka till i sommar.

Vi kilar stadigt som vanligt. Åkte dit igårkväll och fikade väärldens godaste efterätt som hon och Hanna bakade. Jag är inte den som gillar fika, men det där var så gott att jag dog litegrann.

Idag har jag jobbat och sen ikväll tänkte jag vara hemma och städa, men då ringde Ida, så jag ändrade om i mitt schema och tog en promenad med henne i stället. Jag har verkligen noll karaktär. Men samtidigt är det skönt, för om det är något jag hatar så är det människor som är totalt oflexibla och ospontana. Har de bestämt sig för att göra något är det omöjligt att träffas. Det är en ocharmig egenskap..

Efter promenaden (och lite lägenhetsstalking) gick vi hem till Ida. Skräll. Är seriöst där varje dag. Eller i alla fall 4-5 dagar/veckan. Fick lite ångest över att Idas föräldrar ska bli less att alltid ha mig där som ett hemsläp, men då berättade Ida att hennes pappa tycker om mig så mycket, att han tycker att jag är en av de bästa vännerna Ida har. Då blev jag varm i hjärtat och generad i stället.


♥ KARIN


1 maj, 2012


Har städat och pysslat på sen jag kom hem från jobbet. Jag och Mamma har varit ner till källaren med alla vintekläder och tagit upp vårjackorna i stället. Känns lovande.

Hade velat fara ut och springa nu (mina favoritbyxor sprack igår, så det känns nödvändigt..), men är förkyld, så ska inte göra det värre. Ska i stället ta nån varm dryck och sätta mig ute och lapa sol. 

Sen ska jag väl ringa min trogna vän och vapendragare Ida och höra hur hon mår, om det blev hårda festligheter igår, eller om hon vill dejta mig.


♥ KARIN


RSS 2.0