Meddelande till systeryster

SARA CHRISTINA NILSSON FIXA KAMERALADDAREN!!

To win some or learn some

PDOL igår, har en liten smågnagande ångest över hur mycket pengar som brändes och undrar - var det värt det?

Men så ser jag Emmas förväntansfulla fejja framför mig när vi väntar på att Håkan Hellström ska börja sjunga och inser att jag skiter i pengarna, VI ROCKADE PÅ HÅKAN!
Vi var längst fram, precis som vi bestämde att vi skulle vara, men detta år behövde vi inte slå oss fram, vi gled bara smidigt som 3 sillar genom människo-stimmet, jag, Emma och Teza.
Och detta år var det inte heller jag som orsakade att någon började blöda näsblod, det skötte dom aggressiva brudarna så bra själva.
Kan dock tänka mig att folk hade lust att slå ner oss också, men för att få vad man vill måste man ibland bitcha.

Annars var det inte så mycket drag, jag och Teza tappade bort alla och gick till tivolit där vi lurade nåra killar att jag var 20 för att bli bjudna att åka dom läskiga karusellerna. Hade nog aldrig gjort det nykter, men det var en spännande upplevelse med ruset i kroppen.

Mycket uppskattat sen att få skjuts både dit och hem, åkte med Tezas brorsa och hans kompisar. Där satt jag på vägen hem, mittemellan syskonen Markström, med huvudet lutat mot Alexanders axel och med en inte alltför pigg Therese som hade huvudet i mitt knä. Bilresan hem tog säkert dubbelt så länge som dit, av lite olika anledningar.

Vi lämnade sen Teza hemma, och så for jag och grabbarna och åt på max innan dom skjutsade hem mig.

Idag har jag solat lite och sen åkte jag och jobbade. Har inte varit där på 2 veckor och alla sken upp som solen i karlstad över att jag äntligen var tillbaka.
- Vad skönt att Karin är tillbaka nu!
Så sa hans mamma och till och med ett leende fick jag. Det är ovanligt. För er som aldrig träffat henne kan jag ju berätta att hon är den sura, snåla kärringen som ingen vill ha som mormor/farmor. Men mot alla odds så gillar hon mig, trots att jag är den minsta tjejen som osminkad ser ut att vara 12 år. Jag som varken kan städa, diska, tvätta eller hålla koll på något annat än mina egna kroppsdelar (om ens det). Jag är den enda assisenten som tar 10 minuter på mig att få på honom ett par sockar och ser nog mest ut som en förvirrad höna när jag är där.
Men som sagt, av någon mystisk anledning gillar hon mig och bara därför måste jag ju säga att jag diggar henne också ;)

Sen ikväll har jag varit med Lisse Larsson. Bruden har lite svängande humör för tillfället, men det stoppar inte mig från att umgås med henne. Köpte cola och satt ute och pratade och sen gick vi in till henne. Fan vad värt att bo i stan säger jag bara!



Hej!

Är verkligen inte på blogg-humör nu, har faktiskt ingen aning om vad jag ska babbla på om ikväll..


Mjaooo, kan ju berätta vad jag har haft för mig idag.

Åkte in till stan och la mig och solade på udden med Ida och Teza. Hade dock ingen ro i kroppen och var nog mest jobbig där jag ålade omkring som en säl på filten.


Ringde Lisette för att höra vad planerna för eftermiddagen var, precis samma stund som hon tog upp mobilen för att ringa mig! Riktiga tankeläsare är vi.

Gick på stan ett tag med henne och Emma, men stan hade inte så mycket att erbjuda oss, så vi var och inhandlade tacos-grejer till deras middag. Jag for dock hem och lagade mat till familjen, pasta med räksås typ. Var tvungen att göra allt själv för Sara var totalt oduglig. Fattar varför hon inte var hk-kikkans favoritelev.. Hennes zuccini-bitar hon skar var stora som tefat typ, så jag var tvungen att skära om alla. Pappa var inte heller till särskilt stor hjälp, han klagade på att han fick så mycket tårar i ögonen när han skärde löken.
Maten blev iaf god, TACK VARE MIG!

Tog med mig Elin sen och åkte tillbaka till Emma. Vi hade ett häng där vi 4. Roade oss med det vanliga, prata och lattja vid datorn. Kollade på Stockholm och Göteborgs-fjortisar, underhållande.



Imorgon bär det av till arcus om det blir fint. Jag och Lisette var tankeläsare där också, just när jag tänkte ta upp det frågade hon om det blir arcus imorgon, nästan lite småläskigt.
Fick tyvärr inte med oss Emma, skräll, men det blir jag Lisette och Elin.
Då får vi alla hålla tummarna för STRÅLANDE väder imprgon, men bara för att vi ska iväg kommer det bli moln, suck!


Nu ska jag sova, pussgodnatt.

I can't change it, but I can fix it

Vaknade inatt en massa gånger av att Teza var så jobbig. Hon höll på slänga armarna i fejjan på mig och mosa in mig i väggen. Sen nån gång fick jag hennes arm tryck mot min näsa så den blev alldeles platt. Fick putta undan henne hela tiden, men sen gav jag upp på morgonen och tog mid mig täcket och la mig på soffan och kollade oth.

När vi gick ner till storstugan sen kollar Angelica, Tezas syrra, på mig och frågar:
- Har du sovit här inatt.. IGEN? Det är tredje gången nu.

Hahah, bra att hon håller koll på hur mycket jag är där. Men jag gillar att vara i deras stuga, och jag gillar familjen också. Speciellt Tezas mamma, och inte bara för att hon alltid säger att jag är gullig och brun, utan för att hon är så mysig. Hon är så ungdomlig (och ung också för den delen) och man får alltid skratta när hon är med.

Senare idag har jag bara varit hemma och kollat på olika serier. Har tagit avsnitt från andra datorn så jag kan se här. Hittade också gamla bilder från förra hösten. Det var ju tider det också.. Även om jag önskar att jag kunde göra om vissa saker.

Råkade somna nu ikväll, vaknade och var helt borta, funderade på varför jag inte låg under täcket och varför jag hade kläderna på mig. Tänkte att morsan hade glömt bort sin lilla älsklings-dotter. Men sen kommer pappa med telefonen och jag blir ännu mer fundersam varför nån ringer mig på morgonen, eller mitt i natten eller vad i helsike nu klockan var.
Det var Elin, men jag var så borta att jag var tvungen att ringa upp efter att vi hade lagt på och fråga vad hon ville. Som sagt, jag hade inte riktigt alla hästar hemma om man säger så..

Värmebölja

Ringde till jobet och sa att jag fortfarande är sjuk, av 12 pass som jag har kommer jag då ha jobbat 4.. Kommer att vara tät när lönen kommer, eller så inte.
Jag ska ta tag i jobbandet, men kanske inte är så kul att åka med igenklistrade ögon. Dessutom kan jag inte ha linser så jag ser ju som en kratta. Hos Gajja i lördags kände jag inte ens igen min egen klasskompis, funderade på om hon hade ny kille eller vem det kunde vara ;)

Idag har jag gjort absolut INGENTING. När klockan var halv 5 fick jag lite panik eftersom jag fortfarande låg med pyjamas under täcket och var tvungen att skynda mig upp att äta min fösta måltid denna regniga dag.

Vädret ser dock ut att bli bättre, spana in detta!
Prognos för torsdag, uppdaterad måndag 21 juli. Bild: SVT.
Osis bara att man ska bo i norr när det är söder som alltid har värmen först. Men på fredag ser hela Sverige ganska lyckligt lottat ut.
Kanske att helgen kommer att bli riktigt varm, jag är iaf positiv!

Fan vad kul, NOT

Förväntade mig att vakna med huvudkudden fastklistrad mot örat imorse med en massa öronvax, jag menar nu har det ju kommit gegga från halsen, näsan och ögonen, så varför inte ta öronen också när vi ändå är igång?
Men hepp, ingen öroninflammation fick jag, det var ju.. skönt.

Har dock fått tillbaka mitt halsonda och en förskräcklig hosta. Mamma pepprar mig med en massa medicin, typ kinesiska örtblandningar som jag ska hutta i mig. Funkar väl inge vidare..

Nä, nu ska jag sluta tjata om hur sjuk jag är!

Igår var jag och några andra från klassen till Gajja som fyllt 18 och fikade och sånt. Hon hade mycket gott fika som vi smällde i oss!
Sen har jag inte gjort så överdrivet mycket, tog med mig Teza hem igår och äta hos mig för att få lite sällskap när mamma håller mig inlåst här hemma.
Börjar känna av en liten dödsångest som gnager i mig av att bara vara hemma, har seriöst bara legat under täcket med datorn ikväll, känner mig som världens offer. Har iaf solat lite på dan, men det var för varmt så jag gav upp, är less på att sola.

Har inte mycket annat att skriva, så kan slänga in en bild på mig, Emma och Elin som afrodite. Bruna och fina som vi var ser man ju en slående likhet!
Uppträdde på lulekalaset för lääänge sedan som dom och kom på andra plats. Tillsammans med 8 andra tävlande.. Men vi förtjänade att vinna, vi dansade ju nästan i takt alla 3.


Blubb blubb

Så sitter man här, framför datorn en fredagskväll med härligt sommarkvällsväder..

Har gått fram och tillbaka genom hallen i brist på sysselsättnig, vaddå uttråkad?? Har vart hemma i 2 dagar och håller på att dö av tristess. Jag som brukar klaga på alla Emmas myror i kroppen och hur hon klättrar på väggarna, men nu förstår jag henne verkligen!
Har även stannat till då och då i vardagsrummet och skrikit:
- JAG ÄR SJUK!!
Till mamma och pappa som bryr sig mer om filmen än om mig.
Pappa har iaf vart och köpt en tidning till mig, men den är redan utläst så jag funderar på att gå och spela kort med honom ikväll igen. Igår vann jag, en riktigt utklassning. Men jag ligger 5 poäng efter i statistiken vi har, så jag får kämpa lite. Vi kör kortspel på allvar jag och pappsen.

Idag beställde vi mat från Östens Pärla också, gott gott. Eller det var typ inte gott, eller jag tycker all mat smakar typ samma, hade väl lika gärna kunnat äta fiskbullar. Men jag kommer nog uppskatta maten imorrn när jag utsvulten kikar i kylen efter lunch. Åh, nu började jag längta tills jag får äta lunch imorrn.

Lisette och Emma är på party ikväll, jag hade gärna kunnat följa, men med mitt öga skulle jag nog skrämma iväg allt party-folk. Skoja, mitt öga ser inte ens läskigt ut, bara det att jag inte får sminka mig och DET skulle skrämma iväg folk, en osminkad Karin, ojoj säger jag bara..
Jag är iaf med i Lisettes tankar och det räcker för mig ikväll. Varför man nu vill ha torrbollen Karin i tankarna, som äter chips och sitter 5 cm ifrån skärmen på datorn som en annan cs-nörd, förstår jag inte riktigt ;)

Jag har också dig i tankarna Lisette, en liten blondin på lyset ute i vida världen (okej, Luleå är inte överdrivet stort, men med Lisette vet man aldrig, hon kan säkert vakna upp i Kina imorgon, spontan som hon är).
Har även Emma i tankarna, undra vad hon hittar på för bus ikväll, och Elin (vad hon nudå gör, torris som dissar fest, eller festar hon kanske, ingen koll liksom). Kan skänka en tanke till Ida och gänget i Trästocks också, undra om det är nå drag där.. Och undra var Teza håller hus, Töre? Vettefasen asså, men vet att Sara jobbar och sliter iaf.

Nu ska jag gå till mor och far som jag vet sitter på sina vanliga platser i soffan, skönt att nåt är i sin ordning!
Ni får ha det så bra alla i fredagskvällen/natten, vars ni nu håller hus ;)

Och du L: CHRISTINA stavas det ju ;)
Pussssssss!

Ögoninflammation - är det tacken..?

Vaknade inatt av att jag drömde om ögon och samtidigt höll på klia i mitt. Det sved och hade sig, så jag kunde inte blunda. Låg och drog upp ögonlocket med ena handen och höll för med andra så det skulle bli mörkt, men min taktik funkade inte så jag gick och blötte en bomullsplatta och satte på ögat som en sjörövare.

Måste iaf ha somnat, för när jag vaknade och försökte öppna mina ögon kändes det lite konstigt. Jag såg, men jag såg bara ena halvan av rummet.. Kollade i spegeln och såg att.. ja mitt andra öga fortfarande var stängt, under en gegga av.. äh, ni fattar, det var äckligt.



Bändade upp ögat och sprang och letade mamma, men självklart finns hon inte när man behöver henne, så likt!
När hon kom hem sprang jag till dörren för att visa hemskheten som slagit läger i mitt öga, och vad möts jag av, jo att hon skrattar!
- Det var ett riktigt rackar-virus du åkte på!
Hon skulle ju tycka synd om mig, inte skratta..
Var tvungen att tvätta rent ögat själv, mamma ville inte ens röra.

Nu ska jag ut på terrassen, får väl ha ögonbindel eller nåt, för sola, det ska jag.

Ps, mitt halsonda är nästan över! Det har dock ersattits av hosta och heshet, och ögoninflammationen förstås..

ONT I HALSEN!!

Sov inte bra inatt alltså, drömde om att jag tog en yxa och kapade just under hakan och vid nyckelbenen och bara slängde iväg min jävla hals i en papperskorg.
Sen kom mamma vid åtta och tjatade om att vi skulle till vårdcentralen, jag ville sova vidare, hade just kommit in i ett bra sov-stim. Men hon hade jobbat natt och orkade inte vara vaken så länge, så det var bara att pallra sig upp och iväg.

Efter att ha fått mega-topsen tryckt så hårt på min halsmandel att jag höll på kräkas, kunde dom konstatera att jag inte hade halsfluss utan ett fucking-virus som inte kan behandlas med medicin.

- Åk hem och vila, drick mycket och ta alvedon om du är trött.

Jag som ville ha medicin, starka tabletter att knarka och känna skillnad direkt. Men häpp, nu ska man tydligen gå och ha ont i halsen några dagar till och invänta snuva och hosta som hon sa skulle komma senare, jippie!!

Börjar redan känna mig som en fånge här hemma och rummet känns som en fängelsecell. Föreslog till och med till pappa att vi skulle spela kort ikväll för att jag är så rastlös.

Tänkte bara ge er en snabb update om mitt tillstånd så ni kan tycka synd om mig.
Tack på förhand!


Fisherman's friend och varm choklad..

Lisette har skräck för att ha halsfluss och vad ska man säga, har hon det har jag det.. Har haft ont i halsen i 3 dagar nu, det är inte likt mig. När jag är förkyld är jag en typisk "täppt-i-näsan-och-snorig-brud". Lite hosta och heshet kan också förekomma, men ont i halsen, nä det är Saras område.
Lisspiss varnade mig för att jag skulle dö om jag fick halsfluss, hon har haft det nyligt, och ja jag tror dig. Senast jag hade det var några år sen, ett jullov för att vara exakt. Jag kunde knappt äta av julbordet och sen dess har det aldrig varit lika gott som förr.
Men vad ska man göra, imorrn blir det jobb så jag får väl härda..

På tal om jobb vet jag inte varför jag jobbar nu i sommar alls om jag ska vara ärlig. Men nu är det så och jag får väl axxa, bara 15 pass kvar nu. Det var 22 från början så det har ju krympt lite!

Då kan jag ist leva flott, idag har det stuckit iväg fyrahundra från mitt kort på absolut ingenting. Eller ingenting nödvändigt iaf, bara roliga saker.
Gick på stan med Ida och Teza, köpte en födelsedagspresent till en blivande 18-åring.

Sen mötte jag upp det gamla gänget, en efter en. Först Elin, sen Emma och sist men inte minst (eller iofs så är hon kortast) Lisette.
Det är mina Sex and the City-brudar. Samantha, Miranda och Charlotte, själv är jag Carrie.
Vi var nog rätt småa första gången vi bestämde vem vi skulle vara där, jag visste inte ens vad Sex and the City var, efterbliven som jag är, men självklart låtsades jag hänga med när vi snackade om det samtidigt som vi bråkade om vilka chips vi skulle ha där på konsum. Haha, det var tider det.


Det fanns ju till och med en tid då vi hade samma hårfärger som dom, Lisette hade Samanthas ljusa, Elin Mirandas röda, Emma Charlottes bruna och jag Carries fejk-blonda med utväxt. Vad passande!

Pusspuss

Minnen

Ikväll har jag varit med Sara och Linda, "sett film" och letat upp gamla godingar som vi har läst ur, dagböcker! Tänk vilka tider det var, med mig, Sara och Linda. Och förstås alla pojkarna vi var kära i.
Hittade en berättelse som jag hade skrivit, en kärlekshistoria om Karin och piiiip. Jag var kär så kär i honom, trodde jag då iaf. Egentligen var det Saras kärlek, men jag hade sett honom i skolkatalogen och hört henne tjata om honom så mycket att jag helt enkelt trodde att jag var kär i honom.
Tänk att jag bara var 8 år och redan då skrev en kärlekshistoria där ett kapitel heter "Sova över-dagen". Ja, jag lärde mig tidigt när jag alltid umgicks med Sara och Linda, jag blev skadad av dom. Jag har ju bara umgåtts med dom som är äldre än mig, har aldrig haft någon jämngammal kompis i hela mitt liv..

"Piiiip hade hemlängtan så han fick sova med Karin och så kramades dom och pussades lite innan dom somnade."


Herregud jag var 8 år och bara barnet.. Jag förstår det inte, Pernilla är 8 år, jag ser mig henne som ett barn som inte kommer att minnas vad hon gör nu. Men jag minns allt från den tiden när jag var 8, känns som att jag var precis likadan då som jag är nu.


Dissen

Jag har blivit dissad.. av filuren :(
Japp, såäre. Jag är inte tillräckligt intressant längre.

Sjukling

Jag har gått och blivit sjuk, ruskigt ont i halsen, värk i kroppen och feber igår. Så när jag kom hem från jobbet ringde jag och sjukanmälde mig och sen la jag mig under täcket.
Natten har varit rätt hemsk, som alltid när man är sjuk. Har legat och gnytt och tyckt synd om mig själv. Sen kom mamma hem på morgonen och hon tog över att tycka synd om mig ist ;)

Med min morsa är att vara sjuk nästan detsamma som att fylla år, man får precis vad man önsakr sig och blir uppassad hela dagen. Jag är nog sugen på nya tidningar till ikväll kanske...

Nu har jag just ätit glass till lunch och ska ut i solen. Jag får väl ta och lyda mammas råd:
- Du får inte ligga naken och sola idag! Men du kan ju sitta ute om du har lite kläder. Annars blir du ännu mera förkyld.
Hon brukar ändå a rätt, så det är inte värt att trotsa henne och få höra "vad var det jag sa?!"

Lördag

Vaknade pigg och glad, så jag åkte till Ida och hängde med henne och Carro. Dom låg och sov som två döda sillar typ ;) Sen gick vi till stan och jag och Ida satt i solen på udden ett tag.

Mamma höll på grilla när jag kom hem, så åt en god middag med mina föräldrar.
Cyklade iväg till Emma och lämnade/hämtade nå grejer, vettefan vad det var.. Juste min väska, lämnade den där i fredags för att slippa betala garderob och när jag sen skulle hämta den efter stägning låg hon och Robin och sov. Dampade på ringklockan, men fick åka hem i bara klänning, inte heller strumpbyxor eller kofta kunde jag hämta..

Cyklade vidare till Carro där lite tjejer var, nåra från klassen och så. Det var trevligt att träffa alla, men vi blev inte så länge där utan for tillbaka till stan. Eller jag iaf, typ alla droppade av på nån fest där på bergnäset.


Tittade förbi hos Emma igen, drack lite med Lisette och tog det lungt. Kilade ner på statoil och köpte nödvändigheter och gick sen till heroes och chillade lite mera. Vi var rätt chilla alla, spec Robin där han kom i sin Luleå Kommun-tröja.

Vi drack öl och beställde nacho-tallrikar. Det var så underbart gott och vi åt som om vi aldrig sett mat förr!
Jag drog dock efter ett tag, var förbi Emma och lånade mjukisar och sen började färden hemåt.


Fredag

Vaknade hos Teza, SJUKT otaggad för att ens kliva upp ur sängen. Åkte iaf och slingade håret vilket gjorde mig på riktigt party-humör!

Var med Ida och Maria ett tag och for sen hem och fixade lite. Släppte bomben till mamma om att jag skulle ut igen, gick förvånansvärt bra, måste ha berott på vårat snack vi hade tidigare på nån möbelvaruhus-parkering ;)

Åkte sen till Emma, men det var så torrt att bara vara vi, så vi drog på förferre hos Johan.

  
 
  


Det bar sen iväg med taxi till Grace, efter lite om och men. Den ena taxisnubben var så sur så jag, Emma och Robin fick inte åka med.
- UT HÄRIFRÅN! UT UR MIN BIL!
Bara för att Robin frågade om han inte kunde stänga av tickmaskinen, det hade redan gått 70 spänn medans vi stod och väntade..
Den andra var mer party, så vi fick stanna hos Emma på vägen, var upp på toa och pudra näsan utan att det kostade extra, eller vad vet jag hur mycket det gick på, var ju inte ens med och betalade ;)

På Grace sen, eller köttmarknade som man kan beskriva det som, var det ett jäkla drag. Beställde in alkohol, skumpa, cider och öl i mängder, och då menar jag MÄNGDER. Ingen risk för att man behövde gå törstig.

Jag och Lisette fick sen själva frakta allt dricka sen när vi ville byta bord.. Alla var så torra i baren och ville inte hjälpa, så vi tog saken i egna händer (bokstavligt talat) och kånkade den jäkla is-grejen fylld med skumpa och massa andra flaskor.


   


Denna kväll toppade högt på party-listan faktiskt, trots ledsna miner från vissa och annat smått och gott var allt.. PARTY!


Onsdag, fredag, lördag

Har varit en riktigt hård vecka för Karin med alldeles för mycket party, mot vad jag är van iaf ;)
Är ändå inte speciellt sliten, men har vart och laddat upp ikväll inför en ny hård arbetsvecka på Östens Pärla. Så sjukt gott, åt med Ida och Teza så vi höll på spricka, välbehövligt!

Jobbar 8-21 imorrn, så jag borde väl egentligen sova nu.. Men äh, jag laddar upp lite bilder från den kalasbra helgen som gått!


Hejhopp!

Är rätt trött idag efter bara max 3 timmars sömn, blev en liten utgång igår om man säger så.
Drack en gnutta och sen gick jag, Elin och Lisette på onsdagsklubben och hängde typ. Tog det rätt chillt med tanke på att jag skulle jobba idag, något jag tjatade om x antal gånger om där igår..

Men vi hade det party iaf, och träffade en hel del nice människor där.

Mamma kom och hämtade mig och sen somnade jag efter 4 nån gång, alldeles blöt om kinderna och täppt i näsan för att jag lipade som en unge :( Synd om mig var det..

Äh, nu ska jag till Teza som jag inte träffat på 2 LÅNGA veckor!!

Kanske sätter in bilder sen och skriver lite, men tills dess kan ni roa er med Lisettes blogg (lisettels.blogg.se) där det finns lite pixxxxx.

Såg att det var diskus bland mina kommentarer också, mellan filuren och en anonym! Vem är det anonyma då?? Skoja, jag vet vem det är, för den lilla sprätten har skrivit sin e-mail så jag vet allt vem det är till skillnad från filuren.. Okejdå, du lyckades, jag är nyfiken på vem du är!


Steeeek

Kul att folk följer min blogg med spänning. Kanske ni vill veta vad jag har haft för mig idag då också?

Vaknade 06 något av att telen ringde, jobbet as usual. Lät det ringa och gömde mobben i en låda för att slippa höra den vibrera. Det ringde 7 gånger till sen såg jag efteråt. Vid 10 kom mamma in och frågade om jag ville jobba eftermiddag, men inte det.

Kunde inte somna om, tänkte ringa Ida men jag vågade inte väcka henne så jag kollade på Linas kvällsbok. Sen solning med mamma som babblade på som vanligt. Solade med Ida också på lulsundet, sen hojja vi till stan för att äta dinner.

Hade mycket problem med att välja vad det skulle bli, vi ville lyxa till det eller testa nåt nytt. Det blev något nytt, sushi! Var väl helt okej gott, lite skumt. Ida gillade det dock inte så det var typ bara jag som åt allt. Får hitta nån annan som kan äta det med mig nästa gång.

Eftersom Ida inte var mätt (när är hon det?) åt hon en hamburgare innan vi drack lite kaffe på roasters. Ida gillde inte det heller (otacksam kvinna som aldrig blir nöjd...) så jag fick dricka upp hennes också, jävla slasktratt jag varit idag.


Dumpade Ida (okej hon dumpade mig för att vara båtvakt) och cykla iväg till Lisette, men tidigt hem eftersom jobb vankas imorgon. Är inte pepp asså, har typ ångest. Mest för att det är jobbigt att gå upp på morgonen och nu är ju klockan alldeles för mycket som vanligt.

Ps, hur det blev med han i klubbviken-inlägget, ja det tror jag någon annan kan svara på bättre än vad jag kan ;)

PUSSSSSS

Brännskadad

Fick ett sånt fint mail från Lisspiss som beskrev sin sitaution "Att leva med känslig hy" för mig.

"Tjeeenaaa! Jag sitter här och har just smörjt in läpparna lite. Du förstår jag har fått någon blåsa lite här och där. Så nu är det blåsor på hakan och läpparna. Hakan är dock mycket bättre, tack som frågar ;)
Nämen, har börjat flagna numera så smörjer in mig dagarna in och ut med lotion. Jag tänkte bara visa dig hur jag ser ut just NU.
 
Hoppas du inte får dåligt samvete eftersom det var du som sa åt mig att skippa solkrämen ;) Hohoho, du får skratta hur mycket du vill. För det gör jag. - Snart 4 dagar sedan vi stekte och jag ser fortfarande förfärlig ut.."

Herregud, bilder och allt hade hon bifogat, men dom sparar jag för mig själv, kommer att bli ett jäkla liv annars. Hon såg iaf för jävlig ut om jag ska vara ärlig, och allt är mitt fel.. FÖRLÅT! Har varit där och kikat på henne ikväll, spyan var i halsen bara av att kolla på flickstackarn..

Sara kollade på bilderna nu och sa att hon såg ut som en som hade kunnat vara med i Outsiders. Kanske kan bli en tv-kändis av min lilla Pisse ;)


Pajala marknad

Hemma igen efter en helg på pajala marknad, en aning rikare på fickan, bara för att jag har en mamma och morbror som totalt skämmer bort mig med slantar. Mammsen har stup i kvarten frågat om jag behöver mer pengar och min morbror har gett överdrivet mycket lunch-pengar, men inte klagar jag.

Har även ätit som en gris, en dag råkade det bli tre middagar. Så kan det gå när man flänger runt mellan olika hem. Även massa fika och godis har väl ätits, men man kan ju inte vara oartig och tacka nej..

På tivolit blev jag bjuden av nå killar att åka i virvelvinden hur mycket jag ville. Efter 3 åk på raken bangade jag och funderade seriöst på att leta upp en buske att spy i, jag ville bara dö. Jag är inte gjord för sånt där som snurrar runt runt...
Vissa andra mådde ju också ganska ruttet idag, dock av lite andra anledningar än för mig, hans fickplunta hade varit lite väl fylld om man säger så.

Har åkt rätt mycket grejer med Pernilla, som är 8 år och stentuff på att åka. I den där Aladdin som åker svinhögt i luften var det hon som fick ta min hand och säga:
- Blunda Karin, blunda!


Bilder från förra året!

Har även varit med Frida och David. Frida är världens höft-unge, älskar att vara i famnen. Man bara slänger upp henne på höften, det känns bara som en väska att ha typ.
Och inte att förglömma lilla Elliot, bara några veckor gammal. Jag typ dog av att ha honom i famnen, så liten och skröpplig. Tänkte nästan lägga honom i väskan (ja, han skulle ha fått plats) och rymma.

Alldeles för söta är dom alla. Jag har ju en sån kärlek till ungar. Känslan av att ha en liten knodd i famnen eller en som lutar sig mot ens axel är ju obeskrivlig..

Fick skjuts med Anja och Göte, Pernillas farmor och farfar, hem till Luleå ikväll. Trodde att det skulle bli en lååång resa, vad kan man förvänta sig när man åker med ett par på 65+? Men jag hade fel, har gått i turbo hela vägen, var tvungen att hålla i mig hårt när vi brassade och körde om typ 10 bilar på rad. I en uppförbacke med grymt dålig sikt.
Ja det var då andra bullar än med bussen då det tog över 5 timmar...

Klubbviken

Eftersom jag åker till Pajala imorgon och är borta över helgen tänkte jag att ni kan få ett till inlägg ikväll.


Läste Lisettes blogg och såg att hon lagt upp några av våra TOTALT MISSLYCKADE bilder från klubbis. Hade nån inställning så kontrasten var på ljusaste, inte konstigt att Elin på en bild flöt bort i sin vita handduk. Man såg liksom inte vad som var henne och vad som var handduk. Vi är bleka som bara den på alla, på vissa saknar vi hår och ibland hela huvudet.. Menmen, det är så det kan gå när 3 blondiner ensamma ger sig iväg.

Vi hade iaf kul, badade och solade om vartannat, Elin var riktigt pepp för att bada typ 1000 gånger. Kände mig som en 5-åring där jag plaskade omkring.

Har redan spånat på nästa tripp som troligen ska gå till arcus för mer sol och bad. Så se upp alla ungar när det blir fint väder, för då kommer vi och knockar ner er i vågmaskinen!
Om man bortser från storleksskillnaden mellan oss och småglinen tror jag dock att vi kommer smälta in riktigt bra, vi är väl på ungefär samma nivå mognadsmässigt ;)



Nu är det sängen som gäller, ska upp typ halv 8.. Har inte packat, men slänger väl bara ner lite tjoffs. Resväskan står redo i mitt rum, har väl inte riktigt packat upp klart från Turkland än...

Aja, hörs på söndag eller måndag!
Pussgodnatt och hejdå

Nu är det över..

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Karins födelsedag!

Har haft en helt perfekt dag, den 3:dje juli är ett heligt datum som alltid kommer med bra väder, bara för att jag älskar solen mer än någon annan levande varelse.
Har ägnat mig åt mina 3 största intressen idag; umgås med dom bästa, sola och äta god mat.

Dagen började med att mamma och pappa kom in, mamma sjöng och pappa hummade melodin. Fick mina presenter och fika på sängen. Sen kom även Olle med en bamsekram!

Åkte ut till klubbviken med Lisette och Elin, mysfaktor på hög nivå.
Taggade Lisette att skippa solkräm, resultatet fick jag se ikväll, friterad som en kräfta, men lika söt som alltid! Elin blev rökt skinka direkt från alvik på rumpan. Men det är ju hett, typ..
Jag skälv har gett upp detdär med att bränna mig ;)

Bara för att jag fyller år idag var Lisette generös och lät mig ha rätt i allt. Det var rätt att skippa solkrämen, rätt att ligga som jag sa, rätt det jag trodde pojkarna tänkte osv.. Hur många gånger har jag inte hört "Det har du rätt i" idag?
Svar: A LOT!

Inte för att nästan nåt jag sagt varit rätt, men bara för att det är min dag får man som man vill. Och får man inte det är det bara att säga:
- Det är faktiskt MIN födelsedag idag!!
Tänk vad underbart, en hel dag som bara handlar om mig ;)

Efter stekningen var det dags att gå ut och äta med familjen :)
Sen gick jag till Lisette så gick vi och satt i södra hamn med Emma, Maria och Elin också. Ingen fika hos mig detta år heller, men vi peppar inför nästa. Då lovar jag att det blir.

Åkte buss hem och fick för första gången säga min nya ålder, 17. Klingade fint :) Han tyckte dock jag såg äldre ut, att ha fyllt år visar sig tydligen väldigt fort, eller så är det alla rynkor från solningen som börjar krypa fram..

PUSS


2 juli

Vaknade imorse av att min mobil ringde. Det var nån från jobbet som undrade om jag kunde komma och jobba. Helvete heller, jag var död som en sill. När jag sen kollade på klockan var den 05:22, inte konstigt att jag var trött..
Dom har fortsatt dampringa hela dan, och efter 7 samtal och ett meddelande på röstbrevlådan svarade jag, men sa nej till att jobba imorgon. Hallå, jag fyller faktiskt år!

Åkte iaf till stan med Ida och Maria och efter ett tag träffa jag Emma och följde med till henne. Sen tittade även Lisette förbi. Dom hann mobba mig en sista gång för att jag bara är 16 imorrn blir det andra bullar när jag är stor flicka.
Nä, 17 är ganska meningslöst, jag fyller snarare "1 år kvar till 18" som Emma brukar säga.


Nu kommer snart lite släkt så det är väl bäst att avrunda här och plocka fram trevliga Karin. Ja, hon har sina stunder då hon visar sig :)

Pusspuss!

Destination unknown

Ikväll har jag och Elin vart och rört på fläsket ända bort till kvantum. Trodde att det skulle bli en lång övertalningsprocess att få med henne så jag hade förberett x antal starka argument. Det visade sig dock att jag inte behövde använda ett enda, Elin var pigg på att åka iväg.
Tog oss till och med in till stan och satte oss i norra hamn och avnjöt vårat naturgodis.


Bild från förra sommarn

Blev ett jävla liv här hemma innan jag skulle åka iväg, bara för att jag var sminkad (händer inte överdrivet ofta såhär på sommarkvällarna) trodde mamma och pappa att jag skulle ut på party eller liknande. Nä, till skillnad från vissa andra sitter jag inte och pimplar öl på tisdagar, kalla mig torr men där går gränsen.



Har iaf bokat in en tripp till klubbviken, med Lisette och Elin. Elin var väl inte överdrivet pepp, jag tror hon är skraj för båtturen, eller så svider det i kassan. Men jag och Lisette är peppade så det räcker och blir över!
Förra året snackades det en del om att fara, vi kom iväg en gång, den absolut sista sommarlovsveckan. Skönt att komma iväg i tid iår.
Kommer säkert att bli flopp bara för att jag sett fram emot det här sen.. i höstas?
Fanfanfan, jag ser inte alls fram emot det!!

Och på fredag åker jag på semester, alldeles ensam kommer jag sticka iväg med buss där på morgonkvisten. Kan vara skönt att komma bort ett tag, hur länge det blir är än så länge ett frågetecken. Den som lever får se..

Det man ger får man

Ska snart rulla ner till Elin, men hinner skriva några rader.

Idag har det varit strålande fint väder, så mitt humör har varit på topp. Har legat i en solstol mest hela dan och njutit av livet, tänk vad lite sol kan göra!

Nu blev mitt humör dåligt och då är det lika att dra hemifrån, hejs!

We got a world of our own

Cyklade in till stan ikväll, umgicks lite med Lisette och Emma. Köpte cola och satt i södra hamn och chillade, pratade och sånt.

Diskuterade vilka av Hitlers släktigar som lever. Emma hade googlat fram att han har två yngre systrar, alltså borde deras barn leva, de som har Hitler som morbror.
Kul att läsa om andra världskriget i skolan då, när alla snackar skit om honom räcker man upp handen och säger:
- Hitler är faktiskt min morbror..

Är pepp för att åka iväg till klubbviken när det blir fint väder, dock är Emma inte lika på och ikväll fick vi veta varför, hon har inte tålamod att ligga där och sola. Och som hon uttryckte sig:
- Varför ska man vara där när man kan vara i stan och se folk och slippa alla småungarna?
Jag och Lisette tycker ändå att det skulle vara mysigt.. Kanske vi får med oss Elin om hon har nå cash att spendera.

Sen kom Emmas karl, så vi blev dissade och såg det gifta paret traska iväg.
Men inte deppade vi ihop för det, vi (jag) köpte mera cola och gick in till Lisspiss. Blev serverad mackgrillsmacka, nästan bättre service där än vad det brukar vara hos Elin ;)
Sen såg vi film, en spännande sådan, Into the blue.

Cyklade hem rekordsnabbt, på en kvart, och ja, det var min kväll.

Nu lyssnar jag på Sweetest girl och blir alldeles borta för att det är så mycket minnen. Ser typ bara min beiga trenchcoat framför mig, vet inte riktigt varför..


RSS 2.0