30 april, 2012


Ser på facebook hur folk festar, grillar och umgås. Själv sitter jag med brillorna på och ska åka till jobbet.

Mamma pratade om hur Valborg är en farlig helg med mycket fylla.
- Då är det väl skönt att ni vet att jag är i säkerhet på jobbet!!

Vi tog inte upp något annat om mina glansdagar med huvudet nere i vodka-flaskan, det är som att vi båda förnekar den tiden.

Jag minns en Valborg, Mamma och Pappa kom och hämtade mig hos Emma, fly-förbannade! När vi kom hem var jag full och arg. Slog ner nattygsbordet i ilskan och grät mig till sömns.

Så hade vi det minst en gång i månaden i säkert ett år. Mammas ord ringer fortfarande i öronen, repliken hon alltid drog:
- DU ÄÄR BAAARA FEMTOOON ÅÅÅR KARIIIIN!!!!!

Nu fyller jag 21 och Pappa står i köket och gör kvällsmackor åt mig att ta med på jobbet. Tänk vad tiderna förändras..

 



♥ KARIN


Solning + Naglar







♥ KARIN


Valborg!


Har varit och fixat mina naglar imorse. Gjorde ganska korta (jobbar ju faktiskt som personlig assistent, så kan inte spåra iväg föör mycket) med rosa glitter på tipparna. Så mig så det sjunger om det..

Hon som gjorde naglarna på mig tyckte jag var brun, frågade om jag varit utomlands. Det är ju det jag säger att vårsolen är stark. Alla mobbar mig som solar nu, men nog jävlar tar det.

Nu tror jag Mamma har fixat iordning avokado och räkor åt oss, så ska fika det på terassen. Som de soldyrkare vi båda är!


♥ KARIN


29 april, 2012


Har fått mig en skön nattsömn på 12 timmar inatt. Tror det var välbehövligt. Har nyss ätit lunch, och ska ta mig en kaffekopp i solen på terassen.

Sen ska jag jobba extra hos en tjej ikväll, som jag inte varit hos på flera månader. Men det ska nog gå bra, har flörtat till mig bilen eftersom det är så konstiga tider där, så det är skönt.


♥ KARIN


28 april, 2012


Igår efter jobbet mötte jag upp Ida, Liina och Susanna för lite vin på Allstar. Var en väldigt trevlig kväll, alltid kul att träffa lite "nytt" folk att surra med, och få lite andra synvinklar.

Vid 2 bröt vi upp, och eftersom både jag och Ida fortfarande var sällskapssjuka, åkte vi till henne och kokade thé, åt mackor och pratade om livet långt in på småtimmarna. (Gud vilken tant jag låter som).


Min fina Fågel i höstas

Imorse vaknade vi upp sida vid sida, och Ida sa:

- Nä, nu ska jag gå och duscha. Ska du följa med..?
- Nejnejnej!!

Avbört jag fort - bara för att vi kosar under samma täcke en natt, betyder det inte att jag är öppen för att duscha tillsammans.
- ..till stan?
- Aaha, juste. Jo, det ska jag. Hehe, tänkte du menade i duschen..


Vi köpte med sushi och satte oss och solade utanför Kulturens Hus. Eva kom också och sen köpte vi kaffe och gick vidare till Floras Kulle.

Har mått så himla bra de senaste dagarna och känner för första gången på länge att jag är helt nöjd. Jag är nöjd med livet som jag har det nu, men har samtidigt stora och små mål för framtiden. Det är en bra känsla kan jag tala om.


♥ KARIN


27 april, 2012


Nu väntar jag på att T ska komma. Vi har dejt idag. Måste sysselsätta mig och slå mig själv på fingrarna för att inte ringa och terrorisera henne.

Gamla, stressade, otåliga Karin hade säkert redan ringt och väckt henne. Och sedan hunnit ringa 2 gånger till och frågat när hon ska åka. För att avsluta med ett sms:

"Hallåå, lever duu??"

Men med tanke på att det verkligen har hänt något 2 gånger jag skickat såna sms, är det slut med det.

Nu sitter jag i stället tålmodigt och väntar. Ringer samtal jag annars brukar skjuta upp och tar tag i saker. Ska fixa hår och make nu. Och äta frukost!


Saknar när T bodde på skurholmen, då kunde jag åka dit när jag kände för det .. :(


♥ KARIN


26 april, 2012

Den inplanerade vinkvällen ikväll blev inställd pga sjukdom för Fröken Fågelqvist.

I stället har jag roat mig med att gå igenom hela datorn. Har haft den i 4 år, så har hittat massa roliga saker jag skrivit och pysslat med genom åren.

Hittade den här bilden på mig och Sara också, kul att vi har exakt samma min och kroppshållning:


Det syns att vi är systar ;)

Annars har jag försökt städa lite, men jag tror jag lider av en allvarlig funktionsnedsättning när det gäller att fokusera på en sak i taget.

Tappar tålamodet och hittar massa annat att göra, så tillslut blir allt så struligt och stökigare än vad det var innan och då får jag alltid någon tvångstanke att gå och spegla mig..

Det brukar göra mig lugn, men på senare tid blir jag bara irriterad över att se min spegelbild - jag är så jäkla less på mitt utseende!! Varje morgon slår denna tanke mig:

"Näääe, ser jag ut såhär idag igeeeen.."

Och tanken på att jag ska se ut såhär i flera år till (tills jag blir ett rynkigt russin) gör mig förtvivlad. Inget är fel egentligen, men fy så less jag är. Jag kanske speglar mig för mycket, kanske ska ha en spegelfri vecka, så jag får sakna mitt ansikte ett tag ;)

Nu ska jag i alla fall spela kort med Pappa. Han har tjatat i flera veckor, så nu är det dags!


♥ KARIN


25 april, 2012


Lön och en godkänd uppgift i biologi - bra dag!

Mina studier börjar ta sig, ska det bli tredje året gillt kanske..? ;)


Sen ringde min chef imorse och frågade om sommarschemat. Jag svarade som vanligt att jag vill jobba så mycket som möjligt. Helst dygnet runt, hela sommaren.

 

Nu ska jag äta lunch på terassen och sola lite, sen förbi kommunal och lämna in några papper och avslutningsvis jobba kvällen.

Men först banka lite, beundra alla mina konton ett tag. Fan vad jag älskar pengar..

 



♥ KARIN


24 april, 2012


Idag har jag inte gjort många knop, blev så jävla trött och less efter jobbet imorse när jag såg att de tagit bort bussen jag brukar ta hem och i stället var tvungen att åka till porsön och gå därifrån...

Snuddade vi tanken på att ta taxi hem, men sen kom jag på att jag inte hade pengar på kortet...

Sen har jag halvsovit framför tv:n i x antal timmar, så snart får jag väl liggsår...

Enda gången jag varit ut var när jag hämtade Mamma. Svängde förbi optikern också och hämtade ut linser för 710 spänn. Ska kolla om man inte kan deklarera bort lite optikerkostnader, borde ju vara avdragsgillt, för jag kan ju inte jobba om jag inte ser något...


♥ KARIN


23 april, 2012


Har skjutsat Mamma till jobbet imorse, de skulle åka till Cape East. Vi skulle "börja gå till bilen" 20 över 7. Fem i halv 8 har hon inte ens fått på sig byxorna..

Mamma som alltid varit den ordentligaste, mest plikttrogna människan jag vet, slirar och spårar som aldrig förr!

- Jag har varit punktlig i hela mitt liv, men ingen annan är ju det, så nu skiiiiiter jag i det!!

Själv ska jag åka till T idag. Sa att jag skulle åka snart när jag pratade med henne för en timma sen, så undra när hon börjar sakna mig. Fast hon har säkert somnat om, så jag gör mig ingen brådska, bättre att vänta tills hon vaknat till liv.


♥ KARIN


22 april, 2012


Igår blev det massa vin och surr med Emma. Fick medjes ej och sådär i baren, men annars var det bra! Skyller på att 3 personer har tillgång till mina konton....


Barefoot - släckte törsten fantastiskt bra

Nu väntar jag på att Pappa ska komma med en cola-burk till mig. Likt om han kommer med en pet-flaska i stället, hade förstört min dag.

Sen ska jag jobba och slita häcken av míg. Ska fortsätta min hemmafru-träning där. Igår putsade jag fönster och bakade äppeltartarer, blev himla gott och K var nöjd och glad!

Har tappat bort min ena telefon igen också. Det finns inga ursäkter, jag kan inte hålla koll på telefoner. Så om någon vill prata med mig når ni mig på 070-numret, puss :):)


♥ KARIN


20 april, 2012


Är trött som en gnu för att jag inte kunde sova inatt.. Det är alltid så när jag jobbar dag..

Sen mötte jag upp Ida och gick och fikade. Jag ville ta en AW med ett glas vin efter min hårda arbetsvecka, men det ville inte hon, så jag fick nöja mig med en chai latte.

Nu ska jag fara ut och springa, packa väskan med smink och kläder färdigt till imorgon och sen gå och lägga mig. Börjar 7:30 och jobbar till 22, så måste fixa mig på jobbet för efter det ska jag möta upp Emma och gå ut och dricka vin. Äntligen har jag någon att dela vinflaskor på krogen med!!


Plingeling-pinglan och jag, valborg -10


♥ KARIN


Kommunal

Jag är en torsk som går med på allt. Var till Kommunal ikväll och självklart går jag med i det. Trots att jag hatar den kommunist- och vänsterpolitiska andan som jag fått för mig att Kommunal har, och trots att deras motto strider mot min filosofi..

För här ska man gå och hålla varandra i handen - "Tillsammans är vi starka". Bullshit. Vi lever i ett samhälle där alla inte kan vara lika. Vill man komma någonstans i världen har man bara sig själv att ta hjälp av. Löner är individuella och borde baseras på erfarenet, studier och kunskap. Inte jämnlikhet. Vem fan skulle göra ansträngningen att plugga till läkare ifall man skulle få samma lön för att rulla tummarna på ett personlig assistent-jobb?

MEN jag behöver ju en a-kassa (tydligen kunde jag gå över från ALFA-kassan och ta med min tid därifrån) och sen ingår det hemförsäkring (om jag nu någon gång tar mig ur hemmet). Dessutom fick man 3 månaders gratis medlemsskap, så vi kör, tänkte jag och skrev under papprena..



Fick även en t-shirt och jag höll på svimma när hon gjorde antydningar på att jag var en medium. Här har jag just accepterat att jag faktiskt inte är en x-small eller 34:a längre, men MEDIUM!?!?

Nu jävlar blir det att snöra på sig löparskorna och ge fan i godsaker framöver..


♥ KARIN


18 april, 2012

Råkade krascha ner min ljusstake i golvet så den sprack i tusen bitar, och nu blir jag alltså tvungen att dammsuga. Har skjutit upp det så länge, men nu sa Gud tydligen till mig på skarpen..



Måste åka förbi Åhléns idag också och köpa en ny, ser så tomt ut med bara en.

Annars så ska jag gå på ett möte på Kommunal angående någon varsel som mitt jobb är med i. Jag har som vanligt ingen koll (och bryr mig ärligt talat inte), men eftersom jag är ett stort smörpaket och vill att alla på jobbet ska fortsätta att älska mig så får jag väl spela intresserad och insatt! Antar att det handlar om löner, och någon krona till i börsen tackar jag ju inte nej till.

Nu ska jag äta lunch med Mamma, hon har hittat en tjänst hon vill söka, så vi ska träna på arbetsintervjuer och skriva CV. Kommer nog bli långt efter 35 år i arbetslivet....

- Jag har ju inte sökt ett jobb sen jag började jobba, sen har jag ju bara fått nya tjänster!


♥ KARIN


Onsdagskvällen


Ett tecken på att jag är trött är när jag blir otroooligt sugen på godis (annars är det bara chips som gäller) och idag var helgens godispåse som en magnet. Så jag våldtog den och la mig och tittade på OC. Efter ett tag fick jag träningsvärk i käkarna av all gelatin och somnade som en stock och sov 1 timma.



Sen blev jag så less på mig själv att jag åkte till John. Bjöd honom på muffins och skvaller och tillbaka fick jag kloka ord och en annan syn på saker och ting.

Nu kom jag nyss hem och råkade sätta på en låt som påminner så förbenat mycket om Stockholm att jag fastnade i tankar om vad som är bra/dåligt med Stockholm och Luleå, om jag ska plugga eller resa, flytta eller stanna..

Känner att jag varken har tid eller energi för det nu, så jag skjuter upp det - jag behöver ju faktiskt inte bestämma min framtid just ikväll, nu vill jag bara må bra. Skit samma om åren går.

Så jag ignorerar de tankarna och låter i stället mitt största livsviktiga problem här i livet vara om jag ska slå på en dvd på tv:n eller se nåt på datorn - och i så fall vad. Det behöver inte alltid vara mer komplicerat än så. Ibland får man vara en ytlig i-landsproblems-människa.


♥ KARIN


17 april, 2012


Jag och Ida hade en jättemysig kväll igår. Promenerade in till stan och stalkade ett lägenhetshus, Ida har nämnligen fått nys om en lägenhet där, så vi ville kolla upp läget. Förra veckan gav hon mig i uppdrag att fråga en kille som bor i området vad det är för hyresvärd och nu går vi utanför och kikar in i porten och genom fönstrena.. Vi är typ besatta..

Sen gick vi hem till Ida och drack thé och gick igenom hennes lådor med "flytta-hemifrån-saker" som stått nedpackade i kartonger i hennes rum sen hon flyttade hem från Stockholm. För 6 månader sen. Det är på tiden att de får se lite solljus snart!!

Idag har jag haft lite ärenden att uträtta och nu ska jag snart åka och hämta Pappa från jobbet. Han verkar tro att jag är hans privatchaufför.. Okej, det kanske är dags för mig att ge tillbaka för allt han skjutsat mig genom åren..


♥ KARIN


Promenix


Här låg jag i min trötthet och inväntade tv-kvällen när Ida ringde och frågade om jag skulle med ut och gå. Känns faktiskt mer lockande än att ligga hemma så ska möta upp henne för en promenix.

Vi brukar börja gå samtidigt och då mötas på mitten, så jag väntar ett tag med att börja gå för att ge henne ett försprång - då slipper jag gå själv lika långt ;)



♥ KARIN


17 april, 2012

Tog mig en kvällspromenad till kvantum igår och lämnade tillbaka en film. Var väldigt skönt, men sen fick jag så ont i benen att jag fuskade och tog bussen hem.


Lulsundet

Inatt har jag jobbat. Hade så mycket tid på morgonen att jag hann sminka mig och fixa håret där, vilken lyx att komma hem från jobbet färdigfixad!

Christina som avlöste mig sa att jag var fin och frågade om jag skulle på dejt. Alla på jobbet tror att jag har hur många killar som helst. Jag brukar förneka det, men då säger de bara att jag är så kräsen och för fin för alla. Hm, kanske ligger något i det..

Ska åka till stan och möta upp T och Mira. Vi ska fönstershoppa lite eftersom min budget är på bantning. Precis som jag!

  
Dounat i håret - måste vara den härligaste frippan ever (och så slipper man tvätta håret!!)



♥ KARIN


16 april, 2012

Har haft fullt upp med mitt hemmafru-liv hela dagen. Städade och renbäddade imorse och åkte sen till storheden för lite ärenden. Åt lunch med Mamma och sen plockade jag fram solstolen och chillade i vårsolen. Somnade till och med en stund.




Mitt nya armband från ICA Maxi, hehe

Satt och funderade lite som vanligt och insåg att jag inte skulle vela byta liv med en enda jävel i hela världen. Jag som oftast brukar drömma om andras liv, är för en gångs skull otroligt nöjd med mitt eget.

Fick en hundring av Mamma för att köpa matlagningsgrädde och göra middag idag, så jag tog bilen ner till konsum. Jag är inte bara bortskämd, jag är lat också.. Måste flytta innan jag blir för bekväm!

Kommer i alla fall hem och ska göra klart middagen när jag upptäcker att matlagningsgrädden var förjävla tjock. Kollar bäst före-datumet så den inte var gammal, men inte det, konstigt. Efter ett tag upptäcker jag att jag inte alls köpt matlagningsgrädde, utan gräddfil. Typiskt. Jag måste vara den mest tankspridda personen i världen.

Sen när jag satt öppnade post fick jag från a-kassan (som jag äntligen gått med i) nåt som jag skulle fylla i och skicka tillbaka. Klistar igen kuvertet och när jag ska öppna nästa märker jag att det inte alls är nästa kuvert jag öppnat, utan jag har sprättat upp det till a-kassan som jag nyss klistrade igen. Åh, jag blir så less mig själv.


KARIN


Helgen!

Har varit vaken sen innan 6 imorse och vinkat av Sara som skulle åka tillbaka till Stockholm. Har haft äran att ha henne hemma hela helgen och det har varit supermysigt!

Mötte upp henne, Johanna och Ella (som vanligt söt som socker), på Mat & Prat i torsdags, innan jag och Sara åkte hem och kosade.

I fredags drabbades jag av någon plötslig och skum kräksjuka, sjukskrev mig (mot min vilja) från jobbet och mådde dåligt mest hela dagen.

På lördagen var jag frisk igen och åkte till storheden med Ida. Kul att Pappa så fort jag lämnade hemmet efter att ha varit sjuk förmodade att jag skulle på bolaget.. Det skulle jag inte. Vi hyrde i stället film som vi låg och kollade på hos mig, och sen kom även Sara och Johanna.

Igår hade jag en riktig mysdag med Sara. Vi låg i sängen och spelade Wordfeud, Rumble och andra mobilspel hela dagen. Jag tittade på tv och hon sov, precis som förr i tiden! Sen åkte vi på kvantum och köpte chips, dipp, godis och läsk och flottade hela kvällen.


♥ KARIN


11 april, 2012

Saknade att vakna till solen imorse. Har läst någonstans att man är piggare när man vaknar om man sover i ett ljust rum, vilket har gjort att jag aldrig sätter nåt för fönstret. Så jag brukar alltid vakna vid 7-8 tiden av att jag blir bländad av solen som nått mitt fönster då.



Men idag var det bara grått. Träden vek sig i vinden och jag ville dra täcket över huvudet och dö. Sjukt hur vädret alltid styr mitt humör.

Är fortfarande på kasst humör. Känner mig på krigsstigen och vill bråka med någon. Sen läste jag mitt horoskop där det stod att jag ska unvika konflikter med nära och kära idag. Det kunde inte stämma bättre.

Nu ska jag ta dammsuga upp mina aggressioner, hänga tvätt och sortera i mina "viktiga-pappers-pärmar". Det borde göra mig lugn och harmonisk igen.



♥ KARIN


Tisdag

Försov mig på jobbet imorse. Inte ok. Plus att jag pajjade en lampa där igårkväll. Så nu är jag väl lagomt poppis där.

Har varit igång hela dagen sen jag slutade klockan 9. Pernilla var här på besök från Pajala, så vi var på bio och kikade runt på stan.

Sen mötte jag upp Therese och Maria och fick vara med på deras familjekväll. Paltlagning, Svenska miljonärer på tv och sen avrunade vi kvällen med gurka, morötter och dipp till lite sällskapsspel och massor av skratt!!


Absolut Överrens - Aproligt spel, måste testas!

Imorgon måste jag ta tag i mitt liv igen, mina rutiner är helt åt fanders. Det är så illa att klädberget är enormt, gigantiska dammråttor dansar på golven och jag är så förvirrad att jag till och med glömde bort min tid hos optikern idag.

Skärpning Karin. Imorgon blir det att gå upp tidigt, fixa allt jag ligger efter med och sen jobbar jag kvällen. Älskar att jobba kväll, några timmars jobb på kvällskvisten brukar styra upp livet för mig.


♥ KARIN


Annandag påsk

Igår blev det Oliver´s med Therese, Mira och Felicia. Städad kväll för mig, trots typ 5 shottar. Dansade till hemsk musik, blev nertrampad av några testosteron-pumpade alfahannar som slogs och träffade bekanta att socialicera med.

Som vanligt var en av mina telefoner spårlöst försvunnen på morgonkvisten, men den var inte på vift så länge, utan hittades i T's bil igen. Skönt, slipper beställa nytt sim-kort då, har lagt 500 spänn på det redan, orkar inte mer.

Nu ska jag göra matsäck och åka iväg och jobba natt. Kommer sova som en bejbis, vaknade som vanligt när jag varit ut runt 8 imorse, så är lagomt trötter nu.


♥ KARIN


Påskafton

Spårar ur av trötthet - skiter i att tvätta bort sminket, kryper ner under täcket med alla kläder på och har ätit upp halva kylskåpet.

Men höjden av detta måste ändå vara att jag tog med mig soporna hem från jobbet för att jag inte orkade gå till soprummet (just utanför porten) och slänga dem där..

GODNATT!!


♥ KARIN


Långfredag

Ska strax åka in till stan och ta en liten biljardomgång med Ida, Anna-Karin och hennes pojkvän - vi gör ett nytt försök att ses ikväll!

De har bokat bord på Allstar så jag är så pass säker att det blir av att jag faktiskt har vågat locka håret och ska ta bussen på en kvart. Men vem vet, de kanske drabbas av akut trötthet hela bunten och måste åka hem och vila. I den här stan har man antingen pojkvän eller så är man trött.

Nä, nu ska jag sluta klaga. Ska ringa min chef och säga att jag behöver jobba mer. Blir så uttråkad annars och så är jag i behov av pengar.

Jobbar 9-22 imorgon så har hemtid klockan 1 ikväll. Eller 3.


♥ KARIN


5 april, 2012

Bowlingen blev inställd ikväll och jag jobbade i stället extra 16-23. Det var bra, kommer få närmare 40 timmars storhelgs-OB med tanke på att jag jobbar hela påsk.

Kände att det var en sådan ekonomisk vinst att jag unnade mig ett par nya sommar-dojjor. Perfekta vardagsskor och ändå lite fräsiga när de var rosa! Köpte även vanliga, svarta bikinitrosor och ett par solbrillor. Så nu väntar jag med spänning på sommaren.

Euro sko, 399 kr

Efter jobbet hade jag lust att ta ett glas någonstans, men det ville ju självklart ingen annan. Torra och tråkiga kompisar - check!

Fick i alla fall låna Janes bil hem, riktigt skönt eftersom det varken gick några bussar hem eller till jobbet imorgon!


♥ KARIN


Skärtorsdag

Håller på göra mig iordning för en lunchning med min Mor och Morbror Bengt! Som vanligt över storhelgerna kommer han på besök, det är som rutin.

Ikväll pratade jag och Ida om att styra upp bowling och sånt med Anna-Karin, hennes pojkvän och John. Hon skulle dock hjälpa sin nya kompis att flytta, och det lär dra ut på tiden. Annars får jag övertala John att bärsa lite med mig. Längesen jag träffade honom.

Ska dock jobba imorgon, så ska väl inte gå all in, men inte är jag den som bangar. Har en extrem fobi för människor (i vår ålder, som inte har väärldens seriöstaste arbeten) som säger nej till utekvällar för att de ska jobba dagen efter och måste sova. Herregud, 1 glas vin och lite surr till klockan 12 har väl ingen dött av, även om man ska upp 7!

Men visst, det är nog bara jag som är konstig som inte uppskattar mysiga hemmakvällar måndag-fredag, superfest på lördagar och bakisdagar på söndagar och så börjar det om igen..


♥ KARIN


April 4, 2012

De senaste dagarna har jag jobbat hårt med min "Beach -12"-livsstil. Joggat, ätit bra, hivat i mig en massa vatten osv. Tänkte att nåt ynka hekto borde kanske ha lämnat kroppen, men neejdå.. 1 kilo upp ist. Wooho. Om det inte ger resultat snart slänger jag ut vågen genom fönstret och återgår till min chipsdiet!

Annars trivs jag bra med livet idag, trots bristen på chips och sällskap om dagarna, mår jag mycket bra. Har varit ute på dagens löparrunda nyss, solat fram några fräknar på nästippen och nu ska jag hoppa in i duschen, se OC, fixa mig och sen möta upp Ida i stan när hon slutar jobbet halv 5.

Så, då vet ni vad jag pysslar med idag.


Stoppljus, hihi..



♥ KARIN


Min och Pappas middagskonversation:


- Har du varit hemma hela dagen?
- Jaaa, jag har inget liv!
- Tänkte bara om du hade varit med någon..
- Neeej, Pappa, jag har ju inga kompisar. Inga kompisar och inget liv. Jag kommer att bo i flickrummet resten av livet och dö i min ensamhet.
- Mm, vad bra..

Muttrar Pappa som har näsan i korsordet igen. Han tycker att jag överdramatiserar allt och tar mig aldrig på allvar.

Nu har jag i alla fall fått ett lånelöfte av HB (den enda banken att lita på!!) och bokat in mig på en lägenhetsvisning. Inte för att jag bestämt om jag ens vill ha en lägenhet här, men det är ju alltid bra med lite träning på hur det går till med lägenhetsköp. Så jag slipper sitta och googla nå mer...


♥ KARIN


April 2, 2012

Har hängt med Tessan hela dagen. Åkte och hämtade henne i stan imorse och sedan dess har vi inte fått så mycket gjort, har mest skrattat. Men det behöver man också.

Det är helt ombytta roller när det är jag som kör och inte hon. Känns som när jag kör och en förälder sitter bredvid, helt fel liksom, det ska ju vara T som kör! Men idag har vi då tränat på det, och jag har tränat på att parkera i parkeringshus och hon har tränat på att sitta bredvid och vara tyst, en konst i sig om man heter Therese Markström som annars skriker, ojar sig och ska bry sig i allt.

En annan sak som var ombytta roller var när hon för någon helg sen fylleringde mig (det är oftast jag som står för den jobbiga delen av våran relation). Hon pratade i alla fall på för kung och fosterland där mitt i natten när jag helst av allt ville sova och en av de en miljon sakerna hon sa var att:

- Ingen får mig att känna mig lika fin som du!

Det tycker jag var fint sagt, för det är precis en sådan vän jag vill vara, en som får de jag är med att känna sig fina. Och hon har den effekten på mig också, så vi är ett förjäkla bra team!


♥ KARIN


2 april, 2012

Hade nästan hela gamla tjejligan samlade i helgen när Maria var hem och bjöd in till fest. Sushi, surr, vin, drinkar och massa skratt.

Hade inte för mitt liiiiv kunnat ana att allas liv skulle se ut som de gör idag för några år sedan. Alla verkar ha det jättemysigt, det är barnprat, husköp, semestrar med sina respektive - ett liv alla i denna stad verkar drömma om.

Alla pratade så mycket om det, så tillslut var det den här:
- Nej nu pratar vi om något annat, för Karins skull!

"Ja, hej hej, här sitter jag - tjejen utan framtidsplaner.. Min största dröm är att lyckas. Vet inte riktigt med vad eller hur, men någonting stort ska det i framtiden bli av mig, om det så sker när jag är 85 år.

Annars tycker jag om det mesta som är spontant, en sista minuten med ett tjejgäng hade suttit fint, spontana vindrickarkvällar som spårar ur. Jag älskar uppmärksamhet, att synas och stå i centrum.

Jag kan ringa till någon efter en helg, prata om mig själv i en timma, lägga på och sedan inse att jag inte har en aning om vad personen själv gjorde i helgen.

Jag är alldeles för egoistisk för att kunna ta hand om ett barn, jag hade säkert varit en sån morsa som glömmer mitt barn på dagis för att jag sitter hos frisören. När dagispersonalen ringer tvingas jag komma på en nödlögn om att en anhörig är på sjukhuset, men att jag kommer så fort jag kan (slingorna måste bara blekas klart så jag slipper gult hår!).

Ja, det var lite om mig. Nu kan ni berätta om er, men säger ni något ointressant kommer jag nog fastna med blicken i fjärran eller sitta och studera mina naglar och inte höra ett skit av vad ni säger."

(Ta detta med en nypa salt)

Det är absolut inget illa menat, vissa dagar önskar jag att jag hade kunnat slå mig till ro, vara nöjd med livet och inte alltid tvingas vara på väg någonstans. Men det är svårt när jag ena stunden vill ut och resa, andra stunden vill flytta till Stockholm, tredje stunden börja plugga och sen helt plötsligt vill köpa lägenhet i Luleå. Och helst ska allt hända NUUUU!!

Hur som helst hade jag en toppen kväll, med superfina tjejerna och till sist så har jag snott lite bilder från Lisse Larsson.



 






♥ KARIN


RSS 2.0