Söndag

Var ut med John och Anna-Karin igår på Allstar. Jag körde nyktert eftersom jag skulle jobba imorse klockan 9, men Anna-Karin körde järnet!

Var ut i onsdags också och jag kände att mina krogenbesök har spårat en aning när vakten igår - innan jag ens hade hunnit fiska upp legget - sa:
- Välkommen Karin!

Var trevligt igår faktiskt, Anna-Karin illrade dock runt, så John fick agera wingman åt mig och sen kom även Fågel och gänget.
Träffade en från min gamla klass 1-9 som inte kände igen mig.. Det som gjorde att han kom på vem jag var tillslut var min röst. Jo, jag har hört förut att den är speciell.

Nä nu ska jag skaffa mig ett liv och åka till Tessss.


KARIN


..

Sitter hos fågel och börjar bli lite smått rastlös.. Hon sa att hon skulle komma hem till 8, men nää ingen fågel än så länge. Får gå och vara lite social med Emil nu och se om hon dyker upp snart!

Åh nu kommer hon, hallelujaaaah!!

Dagen efter

Då sitter man här dagen efter-fräsch och härlig! Men mår faktiskt riktigt bra, trots att jag blandade öl, vin, sprit och cider hejvilt. Har sovit fantastiskt gott i natt också, jag som brukar vakna i extremt dåligt skick redan runt 8-9 har nu fått min skönhetssömn ända till klockan 12.

Den enda lilla grej jag möjligtvis kan klaga på är ju då en stukad fot..



Det var mycket folk, jag och Marie var óch headbangade till Twisted Sisters, jag blev trampad på och foten vek sig. Tapper som jag är kämpade jag ändå på några timmar till i mina 13-centimeters innan jag kastade in handduken och tog på mig flatsen.

Imorse var det omöjligt att stödja på foten så mamma har lindat den och ordinerat högläge för foten och sängliggande för min del.

Nu har jag gjort mig klar och ska halta iväg till jobbet. Kändes som en extremt lång väg att ta sig till bilen, så några långpromenade med rullstolen kommer det inte att bli den närmsta tiden..


♥ KARIN


God morgon

Hemma från jobbet nu, så jag är pigg och fräsch till skillnad från alla fyllesvin.

Det var riktigt trevligt att cykla till jobbet igår när alla andra skulle in på området. Det var inte alls jobbigt att stå ute på balkongen och höra musiken. Att jag dessutom ser in på området från jobbet är ju inte alls som att strö salt i såren..

Nejdå, jag är inte bitter!

Faktiskt skönt att tjäna pengar istället för att slösa dom, men till ikväll är jag taggad!!

Ska snart åka in till stan en sväng och köpa biljett till ikväll och åka förbi Impski, lämna en klänning och så. Sen lite fix på det så är jag redo för möhippan.

Nu ligger jag dock och myser i sängen med mina nya brillor som jag hämtat ut. Känns superovant, har inte haft glasögon sen i sjuan/åttan nån gång, så världen snurrar när jag har dem. Men det är bekvämt, så skönt att kunna slumra till utan att vakna med ihopklistrade ögon av linserna!



Nä, ska ta mig i kragen nu och göra mig till människa igen. Vi ses ikväll ;)


♥ KARIN


Torsdag

Ikväll antar jag att folk börjar tagga för Luleå Kalaset, en tredagars hade inte suttit helt fel för mig heller, men eftersom att vissa har ett jobb att sköta så kan jag inte vara med och slå klackarna i öltälts-taket. Jag jobbar natt både inatt och på fredag så det är tyvärr fysikt omöjligt för mig att gå då.

Men på lördag blir möhippa för min kusse som ska gifta sig och sen skulle vi väl gå på kalaset. Blir lite stressigt eftersom jag slutar klockan 9 och möhippan börjar klockan 13.. Så det blir bara hem och firra sig och sen iväg igen!

Men ikväll, när alla andra korkar upp, åker jag istället iväg för att umgås med mina fina. Tiara och Shya.








♥ KARIN


Senaste

Okej, vad har jag gjort på senaste då..

Fest onsdag, fredag, lördag.

Färjan i fredags var dyr, alldeles för mycket spårande i baren, men kul ändå! Eller kanske därför ;) Efterdojja och hela kittet blev det, som vanligt nuförtiden.

På lördag fanns ingen stund att vila, det var bara att hoppa i duschen och börja fixa sig igen. Åkte till PDOL med sovsäcken. Och Fågel, John och Anna-Karin var också med.
Jag var typ nykter och äldst på stället, kändes det som. Menmen, fick fina minnen av hur det var när man var "liten".

Sen har jag mest bara sovit och jobbat. Ska göra båda dom sakerna snart, börjar klockan 22.


♥ KARIN


RSS 2.0