SÖNDAGSBLOGGEN

Helgen har spenderats i lugnets tecken, för första gången på flera månader jag kör en vit helg.

Igår promenerade jag och Sara till mitt jobb, för att jag skulle lära mig vägen inför en eventuell promenad imorgon.. Sen tog vi även ett varv runt vattnet förbi Hammarby sjöstad innan vi var hemma på rutgerfuchs igen.

Efter det fick jag mig en skräckupplevelse hos frisören. Jag tvättade inte håret innan, trots att det såg ut som om jag hade haft ett smörpaket som huvudkudde, ENBART för att jag tänkte att frisören ändå skulle göra det. Men tji där fick jag.. "Klippningen" tog 15 minuter allt som allt, eller kapningen kanske man ska kalla det. Att min frisör sen såg drogad ut gjorde mig inte lugnare när hårtestarna flög åt alla håll och kanter.

Jag överlevde iaf, och på kvällen bytte vi ut våran skokartong på södermalm, där vi lever på cirkus 10 kvm var, mot en våning på östermalm, med minst den 4-dubbla kvadraten. Då kunde vi alla vifta på armarna samtidigt utan att stöta i varandra, har inte hänt på länge!!

Nu är vi dock tillbaka i lådan, tv-kväll ikväll och nu ska jag tagga för EMS!


♥ KARIN


Onsdag

Linda TJATAR som en gris om att jag ska blogga. Nu har hon till och med diskat undan efter våran taco-middag för att jag ska sno ihop ett inlägg. Så släng er i väggen ni som tjänar pengar på eran blogg, jag har fan ett personligt hembiträde när jag bloggar!

Men eftersom att jag aldrig kan göra något på kommando blir det inte mer än dessa rader.


♥ KARIN


Alkoholens effekt

ALKOHOLINTAG 2 munnar vin



ALKOHOLINTAG 3 glas vin, 3 munnar explorer



ALKOHOLINTAG
 4 glas vin, 2 shottar explorer


ALKOHOLINTAG 4 glas vin, 2 shottar explorer, 1 fishermanshot



ALKOHOLINTAG 4 glas vin, 2 shottar explorer, 1 fishermanshot, 1 glas vin


HEMGÅNG ...

Bakischill

Det är inte nådigt vilken betongkepa som har varit på mitt huvud idag. Trots ett bad, sängläge i princip hela dagen, lite sömn och thaimat från ett sunkigt hak är jag inte helt återställd.
Jag och Linda har verkligen varit två strandade valar och med tanke på våran alkoholkonsumtion är det inte konstigt. Det är klart att man inte mår hundra dagen efter när explorerflaskans innehåll shottas ur ett decilitermått redan på förfesten.

Varje bakisdag är det ett lika stort frågetecken varför i helvete man utsätter sig för detta helg efter helg.. Att man frivilligt drar i sig shot efter shot, vinglas på vinglas. Men när det väl är partydags är detta helvete glömt.

Det blev iaf en tidig hemgång och jag somnade (däckade) så hårt att jag missade 5 samtal av Linda trots att mobilen låg bredvid mig i sängen + att hon dampade lös på plingan och skrek i brevinkastet. Har inget minne av att jag gick upp och öppnade, men hon låg då och slaggade här på soffan imorse så jag vaknade väl till slut. Ansvarsfullt av mig att låsa dörren när jag kom hem iaf!

Nu blir det cheddarpopcorn och laddning inför ensam mamma och Beck!



♥ KARIN


Söndag

Förra söndagen vid den här tiden låg jag bakis i min säng och hade inte ens börjat packa inför min flytt som skulle ske 21.15. Jag fick stresspacka ner hela mitt liv på 2 timmar.
Idag en vecka senare märker jag att min packning inte var optimal, jag har använt alla kläder jag har med mig.

När lönen kommer ska jag ut på en rejäl shoppingrunda!

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och invänta Sara och Linda som är och handlar. Vi ska göra hemmalagade köttbullar och äta till Ensam mamma söker. Kos!




♥ Karin

Stockholm.

Sitter här i lägenheten på söder med Sara och Linda och myser framför Idol.
Har jobbat hela dagen och hela veckan också.

Så jag antar att jag bor här nu.



♥ KARIN


THAILAND September -10



Koh Tao

RSS 2.0