Less.

Länge sen man skrev, midsommar och allt är över och jag har bara 3 dagar kvar av mitt jobb.
Idag var det chill, målade bara om nåt djurbord men skyllde hela tiden på att det behövde torka så då satt jag bara och kolla när Sandra och Jenny jobba ;)

Emma och Lisette kom hem från Bullis igår så jag, Elin och Sandra gjorde en tårta till Emma som fyllt år. Det gick väl sådär, rätt god ändå men det var typ bara Elin som gjorde nåt, jag och Sandra förstörde nog mest :D

image14


Mamma var också snäll och fyllde på min mobbe så nu har jag gratis sms ;p

Wohoo ;)

Helg nu, jippijeeej!

Fick sluta en timma tidigare, Majlis (har lärt mig stava hennes namn) har börjat tina upp nu :)
Nog för att jag typ inte gjort ett skit idag, jag, Sandra och Jenny satt mest och svamla ;)

- Kan ni gå ut flickor och se till barnen?
- Nej, Majlis sa att vi skulle sätta nya lappar på muggarna.
- Men jag är ensam med alla, ni kan göra det sen!
- Men hon sa att det var jätteviktigt och att vi skulle göra det direkt.

Haha, vi satt och rev bort alla namnlappar från muggarna bara för att det var så chill att bara sitta och göra om dom.


Sen ikväll har jag vart med Elin, vi var ute och cyklade ;) Våran überheta vurpa var ju dagens. Fyfan, A-brunnar ger otur. Elin skulle knacka mig i ryggen men hon var så seg, och så poff, låg man klämd på marken mellan två cyklar. R.I.P. Elins cykelkorg..
Elin var inte heller i bästa skick, hon hade inte sovit nå inatt, men trots det var det jag som somnade, huvva när hon väckte mig, värsta chocken jag fick :P


Midsommar imorrn får hoppas på bra väder :)
Måste till stan en sväng med Elin, kanske cyklar om jag hittar min cykelnyckel.. Eller mammas egentligen och hon lär cutta mig om jag säger att den är borta! Aja, det löser sig.


Pusspusssss!



Hela året har jag väntat på..

..juni, juli augusti!

Idag var det midsommarfirande på dagiset.

image12

Vi dansade runt midsommarstången, åt mat och hade det mysigt i solen :)
Fick sluta en timma och tjugo minuter tidigare för att jag var så duktig!
Sen var jag till Elin, och på kvällen har hon, jag och Sandra varit och fettat på max..
Det gick ganska segt att cykla, vi höll mest på flamsa och tramsa ;)

Idag fyller också Emmsi år, ett stort grattis till dig!

image13



Imorrn ska jag till Totti umgås lite med några klassisar, ett tag sen man såg dom, eller var ju där i lördags, men ändå :D Självklart bjöd jag in mig själv att äta middag där, men Teza åt ju hos mig nån gång så hon är skyldig mig en middag ;) Jag är iofs skyldig henne en massa, typ 100 klubbor eller nåt, men du får tillbaka när jag blir rik :D


Ska börja sova på ett tag, eller ska lägga mig och se One Tree Hill eller nåt, så otroligt skönt att somna med TV:n på. Sen har jag ju typ 10 000 klämmor i håret som jag måste ta ut, och typ ett kilo hårsprej, Elin krydda som fan med det när hon gjorde en frisyr på moi ;)


Pussciaooo!



Söndag, rutinernas dag

Idag är det söndag, som alla säger att är så otroligt tråkig, men om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är en ganska lugn och skön dag :) Man har aldrig några krav på sig, man kan ligga i sängen och dega hela dagen om man vill och man behöver aldrig göra sig fin.
Söndag är den dagen som oftast följer samma mönster:

- Man vaknar när man vaknar, förhoppningsvis utvilad och äter lunch i sängen. På söndagar finns det alltid massa god mat i kylen som bara väntar på att bli uppäten.

- Dagens aktivitet blir oftast joggning, solning eller varför inte att ta en fika. Är man sliten kan man också bara stanna hemma, som sagt, det finns inga krav på att man ska göra nåt :P

- Middag kan man äta när man vill och sen traskar man oftast ner till Elin, i sköna mjukiskläder och nån svammelfrilla, för en skön TV-kväll.

- Självklart tar man också en sväng till konkan för att köpa nå gotta man kan äta som tröst för att en ny vecka börjar nästa dag.

- Varje söndag tänker man att man ska duscka men likförbannat skiter man i det och tänker: "Äh, jag går upp tidagare imorrn och gör det då".

- Ett extra + på söndagar är att man alltid slipper att tvätta bort sminket innan man hoppar i säng, såklart alldeles för sent eftersom man alltid fastnar vid datorn.






 

Jag har tråkigt!

Idag blev jag väckt 12, Sara ringde och skulle ha med mig att äta på max. Jag som tänkte ligga och sova hela dan, men hon kan vara ganska så krävande, speciellt när hon är bakis ;) Men det var mysigt att umgås lite med henne, känns som att det var aslänge sen vi träffades trots att vi bor tsm :P Och ikväll åker hon och Linda till Stockolm också så jag får inte träffa henne på typ 5 dagar eller hur länge hon nu är borta..
Sen när vi skulle åka hem med bussen så fick vi inte åka med :( Eller jag fick, men Sara hade inte på sig sitt åkband, hon höll det i handen och då gilldes det inte.. Fatta less vi blev på surbusschauffören! Han typ: "Nä det blir 9 kronor", vi började tjorva och sa typ att vi bara hade 4.50, men han var svårflörtad ;) Jag tänkte åka med iaf och låta Sara gå hem, men det fick jag såklart inte, så vi prommade till Kvantum och åkte hem med pappsi.

HAHA, sen såg jag ju han jag trodde var tjej också på stan, stackarn, första veckan i 7:an för honom råkade jag tro att han var en tjej.
- M-men jag är ju kille..
- Jaha..? Oj..
Herregud, då ville jag endast sjunka genom marken!

Nu har jag börjat se OC från början igen, gör typ det varje sommar, helt mycket minnen man får :) Och så ska jag väl vara snäll och bränna ut lite mer One Tree Hill-avsnitt åt Teza. Pusspuss!

Heeelg!

Otroligt skönt!

Fick sluta en timma tidigare idag, för att jag hade varit så duktig :) Min handledare (kan inte stava hennes namn) var riktigt stolt över mig, "Du är så duktig Karin, det är guld värt att ha dig här, du ska vara stolt över dig själv" osv.

Och på lunchen, haha, det var fan veckans bästa, en annan sommarjobbare ramlade av stolen. Hon typ snackade i telefon och så såg jag hur hon dök ner och försvann under bordet. Jag brast ut i världens asgarv, seriöst jag kunde inte hjälpa det. Så fort jag lugnat mig så kolla jag på Sandra så börja vi skratta igen, så jävla kul det var asså! Hon drog typ efter det, helt jävla röd i fejjan!


...

Vilket underbart väder vi har här i Luleå!
Nu kan jag ju erkänna att jag är en gnutta avundsjuk på Emmsi och Lassie som åker till Bulgarien på måndag.. Aja, jag önskar dom en trevlig resa och glöm inte solkrämen Lisette, jag förväntar mig att få pepparkakor tillbaka hem, inte kräftor ;)


Jag hoppas verkligen att det blir lite bättre väder här också, så deprimerande med regn hela tiden! Det var blött som fan att cykla till jobbet idag, huvva.. Annars gick det rätt bra där, fast jag var tvungen att göra om alla namnlappar eftersom min handledare är så kinkig och tyckte att dom var snea!! Synd att dom inte fick perfektionisten Elin dit ist, då hade det blivit rakt noga som hon är ;) Jag gjorde iaf om alla och då blev det snyggt :D


Och Elin har köpt en kissemiss-unge, vad sweeet! :D Finkan har ju blivit så stooor nu.

Igår var vi hos Sandra, jag, Elin, Lisette och Emma, det var ju naajs.



Nu ska jag se om vi ska äta snart, pussheeej!



Spöregn!

Idag gick det lättare att jobba, eller det var tungt att stiga upp, vaknade när mammsi kom hem halv åtta, ops jag börja visst åtta så det blev att stressa iväg. Hann inte ens äta frukost drog bara på mig värsta mjukisdressen så det har känts som att jag har gått runt i pyjamas hela dagen ;p
Kul att det spöregnade när jag skulle hem på lunch också, såg typ ut som en blöt hund när jag kom tillbaka igen. Barnen har iaf börjar tycka om mig och vi har värsta listan över vad som finns att göra, rätt chilla saker typ att göra namnlappar åt dom nya barnen osv.. Sandras handledare kör hårt dock med henne gav typ hur många uppgifter samtidigt åt henne, stackarn ;) Jag har också fått i uppgift att göra mitt egna schema, enda kravet är att jag lägger ut mina 90 timmar så det har jag pusslat med efter jobbet.
Var förbi hemma hos Elin för jag pallade inte att cykla upp för backen hem till mig, fatta tungt det ääär! Vi såg typ tv, och självklart somnade vi när det var sjunde, vettefan om jag nånsin har sett ett helt avsnitt av det ;p
Nu ska jag nog gå ner dit igen, eller vi ska ta en sväng till konkan så ska jag handla nån sallad att ha med imorrn och sen blire väl nå gotta också :) Ingen ide att säga att vi ska mötas nånstans, igår hann jag ändå hela vägen hem till henne seg som hon och Sandra är ;)


Hejdååå!



Usch, jobb

Så jävla båååååring det är asså!

Eftersom att jag inte visste vart dagiset låg så tänkte jag att jag skulle åka lite tidigare, jag åkte lite väl tidigt och var där en halvtimma innan jag börja ;P
Det är två andra sommarjobbare där också, hon som är på min avdelning är suuuur! Mer behöver jag inte skriva om henne. Sen så är Sandra Sandström på den andra, så då har jag iaf henne att vara med :)
Ungarna är duma.. Dom leker bara på med sitt och varje minut känns som en evighet. Det är bara två snälla tjejer på andra avdelningen som älskar mig och Sandra, dom ger alltid teckningar och kommer fram och kramar oss :D


Jag och Maria tränar inför studenten!

Fick en timmes lunch idag så att jag skulle hinna hem och äta, det tar typ 10 min att cykla, men imorrn måste jag typ ta med mat att äta för jag kommer att ha mindre lunch så att jag kan sluta tidigare :)
Fast kanske ändå måste hem en sväng på lunchen, jag väntar ju på mitt fina brev från polisen, haha :D

Nu ska jag dra mig mot tv:n och sjunde himlen,
vi höres!


Skolavslutning!

Jaa, kvällen var najs, vi började och hade det lite mys på Elins balkong och sen åkte jag och Maria ensamma till stan med buss eftersom vi var lata och ides inte gå ;P Träffade Linda och Johanna på bussen och joinade deras studentfirande ;) haha, Piggy var med oss också men tyvärr så råkade han bryta benet :/

image4


Jobbigt också att vi har haft massa släkt här typ hela helgen men det är väl sånt man får räkna med så här i studentider, får typ allergiska reaktioner av alla blommor.. Igår var också 7-åriga Pernilla här ett tag, så var med henne och köpte typ glass och var och doppa fötterna :P Sen på kvällen umgicks man med nåra i klassen och var typ en sväng på tivolit, FY FAN VAD SUG, säger jag bara!

Idag hade jag tänkt pressa hela dagen, men såklart vare mulet! Cyklade till stan och mötte Teza, då vare lite sol faktiskt så tänkte sola på udden, men vi gick hem till mig ist. Gick förbi minigolfen och bestämde oss för att spela lite, och FÖR EN GÅNGS SKULL VANN JAG! Så jävla bra jag var asså! Sen har vi typ vart och handlat lunch till imorrn, jag börjar ju jobba :( Aja, det är på dagis på porsön så det är ju rätt chill ändå. Teza drog för ett tag sen och jag ska göra mina mackor tills imorrn och sen blire nog att krypa till kojs så jag orkar ;P

Glad sommar!


Studentfirande!

Älskade syster!

image1

Idag tar Sara studenten, efter hårt slit och många försenade arbeten har hon äntligen fått sitt slutbetyg som förvånansvärt nog var helt fritt från ig:n! Stolt jag är över henne :)

ÄNTLIGEN SOMMARLOV

Känns förjävla underbart och vädret är kanon, vilken hetta alltså :D
Var på udden idag, rätt onödig dag men sluta tidigt så solade sen med Teza till typ 2 ;P Jobbigt att jag inte hade bikini eller nåt att ligga på men det gick ju rätt bra ändåå. Rätt många där bl.a. Emmsi, Lassie och Sandra som låg och pressa.
Träffade Elin och sen åkte vi hem och jag gick till henne ett tag, såg dom sista avsnitten av Ugly Betty. Jag var så jävla trött så råkade somna :P Men Elin väckte mig, och fy så spännande det var i slutet, lite saad också.. LÄNGTAR TILLS NYA AVSNITT KOMMER!
Är fortfarande trött så det är väl bäst jag går ner till Elin igen så jag inte somnar här hemma ;P Antar att Sandra kommer upp dit också, hon kan knappast skylla på att hon ska plugga nåmer ;) Vi tar nog en cykeltur till stan ikväll, Elin skulle lämna nå böcker och det är onödigt att sitta inne när det är så vackert väder.

Aja, ut i solen nu allt folk!
Heeeejdå!

Uddish

Idag var man på udden en sväng, tänkte pressa lite men det var ju fittdåligt väder :/ aja, trevligt sällskap vare iaf. Drog hem sen och så gick jag förbi hos Elin. Vi, eller mest jag gjorde lite på hennes skolgrejer och så hade hon laddat hem dom nyaste Ugly Betty-avsnitten så vi satt och kolla lite, hann med lite mer än ett avsnitt sen skulle man hem och äta mammas hemmagjorda potatissallad och nå jävla pålägg, inte så lockande men jag var jävulskt hungrig efter att ha hört Sandras family ätit där nere hur länge som helst ;)

Ikväll var jag med mina små pollisar, sista gången innan sommarn, var typ sköönt ;P Nä nog äre kul men det ska bli skönt med lite sommaruppehåll :)
Sen så satt jag och häckade med Sära och Lindaay som satt och söp här, inte fick man smaka nåt :( Aja, dom drog ut sen nånstans, har typ festat konstant i en månad så nog är dom lite slitna ;)
Sista Grey's för säsongen vare också, lite småspännande dära :D

Imorrn blir det nån slags avslutning med hela Led1:an på udden, kan väl bli trevligt om det är fint väder osåå, måste sola så jag förblir brunare än Ida, du är inte brunare än mig! Måste också komma ihåg att lämna in lite grejs som jag såklart har glömt bort :D

Fattar inte att det är sommarlov nu!! Fast iofs så ska jag ju jobba första perioden, men det blir rätt chill när det bara är på dagis :)


Nu ska jag göra
nå jävla apu-shit
som jag inte orkar!

Wish me good luck!

Pusspuss.

Tralalla

Fortfarande varmt väder och strålande sol, vi får se hur länge det har tänkt att hålla i sig :)

Idag var det sista "vanliga" skoldagen, vi fick bara veta betyg och sen såg vi våra reklamfilmer. Efter skolan blev det att ta en glass med klassisarna och sen stressa jag hem så jag hann till dom sista soltimmarna.

På kvällen gick jag en sväng till Elin, Sandra kom också och vi gick till konkan där dagens andra glass köptes ;P Sista avsnitten av Ugly Betty och Desperate Housewives för säsongen, lite saad.. Men man kan ju alltid ladda hem och se på datorn om man får för stor abstinens :D Vi blev sugna på kyckling, så vi gick en sväng till mig, men väl här hemma upptäckte jag att det var slut :@ Less jag blev.

Imorrn om det blir sol tar man nog en sväng till udden och solar :D Mamma har fått nå konstiga tankar på att jag ska städa på mitt rum, men palla det.. Det är fan hennes uppgift att göra det, jag bryr mig inte om det är lite stökigt :P

Nu ska jag fixa nåt att käka, pusspuss.

Somrigt!

Nu är det bara 2 skoldagar kvar, nog för att dom flesta klasserna slutar redan imorgon men såklart ska ledarskap satsa så vi går i skolan även på torsdagen också :P

Idag var det en rätt lugn dag, snackade typ om apu:n åde och sen hade vi typ betygssnack, MVG i MaB, slå det ni ;) Nördigt värre och jag vet vad du tänker nu Emma; "Jag känner inte dig Karin.."
Så satans varmt det har blivit nu, helt sjukt men jag klagar inte, det fina vädret kan gärna hålla i sig :)

Sen så vare ju syrrans bal ikväll, jag måste säga att jag inte känner någon struligare person än henne, en timma innan balen kommer hon på att bandet som man snörar ihop klänningen med är borta. Jag får panik men hon sitter lungt på sängen och pillar med sina lösnaglar. Det slutar med att hon tvingar mig till stan för att köpa ett svart sidenband. Väl i stan ser vi bandet ligga mitt på bilvägen och självklart tvingas jag springa ut och hämta det.. Aja, vad gör man inte för sin syster, fin blev hon iaf :)
Var där med Emma, Elin och Lisette, träffade Indien också, fattar inte varför alla ska mobba henne :(
Jaja sen gick vi till donken för någon skulle fetta, denna gång var det dock inte jag utan Lassie ;) Mysko killar som satt brevid oss; "Vi sitter brevi nå jättesöta tjejer här på donken", tihih.
Sen var vi en sväng till Lisette och chillade söta personer som var på tv, hahhaha, den som var tvungen att ta med hela maskinen om hon ville sova hos nån, måååååå ;P
Och eftersom Emma tycker att "huden har sån rolig konsistens att rita på" har jag en, hmm.. fotlänk och massa klotter på benet och armen..

Jag och Elin tog bussen hem sen, lite fulla people där, är man verkligen så där jobbig full? Jaa, säkert :D

Nu ska jag göra klart nå skolgrejs, får se om man pallar att gå dit imorrn, har ju ändå bara svammellektioner så ingen skulle märka om jag var borta, pusspuss!

Sommarlov nästa

Nu är sista helgen innan det efterlängtade sommarlovet slut. Det har varit en bra helg, soligt värre.
I fredags blev det förfest hos Elin och sen en sväng till brass.
- Hej Teza
- Det är telefonsvarare
- Hej Tezas telefonsvarare
Hahaha, bra där Emmsi ;)

På lördan solade jag typ hela dan, Ida var en sväng här och vi satt ute på ängen. Saras studentfirande tär hårt på henne och bakfyllot bjöd in sig själv för att hon vägrade vara ensam. Nu har hon till och med skaffat sig en blåtira såhär lagomt till balen imorrn :)
Jag och Ida var hurtiga och gick till stan, eller Ida skjutsade mig nästan hela vägen. Väl där åt vi på donken :D Träffa Liina, har inte setts på ett tag så det var naajs att se att hon levde, man vet aldrig vilka trubbel den partybruden kan råka ut för ;)

Idag har det varit varmt. Har solat och sen vart ute på promenad. Var en sväng förbi hos Elin, där också Jonatan och Sandra var :)

Nu ska jag sova, Pussgodnatt allihopa

RSS 2.0