Onsdag

Jag är alldeles slut nu, så ska strax lägga mig i sängen och kolla på oth och äta glass.

Har varit på stan hela dagen idag, Teza väckte mig vid 9 och sen halv 11 åkte vi till staden. Åt thai-buffé och shoppade upp lite pengar. Hann också med en fika på mat&prat under våra 5 timmar i lilla Luleå. Ida joinade oss några av timmarna, annars hade jag och Teza nog blivit knäppa!
Köpte lite nya vårkläder osv.

Hade teorikurs sen klockan 5 och efter kunde jag äntligen åka hem. Halv 7 kom jag innanför dörren och jag har tagit det jävlarns lungt ikväll, skönt!

PUSS

Godnatt

Ikväll kom Lisette och hämtade upp mig och sen gled vi ner till Elin. Vi åkte vidare till Emma och sen till kvarre för att ladda upp till denna fettisdag!
Vi kollade på Rosings program hemma hos Elin medan vi tröck i oss glass, chips och dipp, godis och lite läsk på det, man måste ju passa på.
Sen brände vi en road-mix och gjorde Luleås trafik osäker när vi dunkade plåt med Lassie bakom ratten. Nä skoja, det gick finfint, en säker chaffis har vi fått oss!
Fick ett sms av min syrra: "Kul att någon i familjen hör av sig." så jag tänkte att det var lika att ringa och se till så att hon inte sitter där i Stockholm och gråter.
Vi diskuterade livets viktiga frågor, såsom vilken jacka det är som gäller i vår, vad våran lön låg på, hår/hårfärger och hur kort en kille minst får vara för att inte uppfattas som en pygmé om man har klackar. Nejdå, vi är inte alls ytliga!

PUSS!

Asså shit..

..gick ut från mitt rum och upptäckte att det var becksvart i hela lägenheten. Klockan är halv 6 och mamma och pappa ligger och snarkar i varsitt rum. Vad händer med familjen Nilsson, är det inte tänkt att jag ska få någon middag idag eller??


Vårkänslor

Idag har det varit strålande väder, och alla har nog fått lite hopp om våren!
Tezas mamma ringde efter skolan och ville fika så vi gick på Wayne's med Maria M Johansson, eller Mamma Markström som jag brukar säga. Hon smälter in bra med oss, lika sko-galen och älskar att shoppa. Jag måste ju medge att det känns lite skumt att nåns mamma har högre klackar och modernare kläder än en själv, menmen..

Imorgon är jag ledig (hela skolan har friluftsdag) och jag får även lön, bättre kombination får man leta efter. Så gissa var jag kommer att spendera min dag? Jo, i stan! Jag och Teza tänkte som vanligt börja med en lunchning ute (ja, alla mina pengar går åt till mat och fika) och sen ta en heldag på stan. Hoppas vädret blir lika bra som idag!
Jag ska troligtvis köpa jeansjackan från MQ som jag är så kär i, springer där var dag och kollar på min älskling, så det är ju lika innan den tar slut.


En annan från Gina Tricot, dock inte lika fin som min ;)

Puss!

Hade lite att göra så gjorde om designen lite ;)


Ready to go

Nu kommer inläggen tätt här (läs: jag har lite att göra).

Mamma och jag är inne i en bra period just nu, kanske har hon dåligt samvete för att hon ska åka till Norge och jobba om nån vecka?
Det blev iaf inte ens kylig stämning när jag sa att jag skulle ut ikväll, hon ba:
- Det är ju bra att du har roligt. Det enda jag inte gillar med att dricka är när man blir så packad att man inte minns något och däckar, då kan ju vem som helst vara på en, man vet ju inte alls vad som händer! Då är det ju lika att klunka en flaska och sen gå och lägga sig!
Och för en gångs skull är eniga jag och min kära mor.

Har fixat mig klart och nu ska jag åka iväg, tyvärr utan Elin..
Kvällens outfit får bli en favorit i repris, min kära höga kjol och leopard-tubtoppen som inte alltför ofta får se dagsljus!



Ha en bra kväll!

F som i fredag och fest

En väldigt bra fredag är det idag! Skönt att vara ledig och bara springa runt på stan utan ett enda bekymmer på kartan.
Jag och Teza åt på Baan Thai och sen gick vi till körskolan och fixade ett startpaket åt mig så jag kan ta itu med körkortet lite smått.
Sen träffade vi Emmsi och Maria x antal gånger och till sist var det bara jag och Emmsi som traskade omkring och spanade på diverse saker! Eller Emma spanade på en sak och jag spanade på kläder.

Snart ska jag börja fixa mig inför kvällen, Lisette är alone hemma denna weekend så vi har dragit ihop ett tjejgäng dit för lite drinkar och så. Får se var vi hamnar sen.

Och på tal om Lisette är jag väldigt glad för hennes skull idag, du är bäst stumpan!


God morgon!

Teza sov här inatt, så vi har vaknat för ett tag sen. Nu har hon åkt iväg till skolan, medan jag är ledig! Eller eget arbete, men vem gör egentligen något då?
Ska hoppa in i duschen och fixa mig inför en lunchning på stan, min vanliga sysselsättning de dagar jag är ledig. Sen antar jag att det blir en liten stadsrunda innan kvällen närmar sig!

PUSS

Btw så såg vi Patrik 1,5 igår. Jag som hade längtat efter den filmen, men så bra var den inte.. Eller helt okej, men jag missade slutet eftersom jag som vanligt somnade. Mitt filmtittande funkar inte riktigt.


Natti

Imorgon har jag matte-prov, men eftersom Teza har min bok har jag inte kunnat plugga.
Ist har jag varit med Emma och Lisette, jag kände mig så ensam här hemma så jag åkte in till stan. Vi pratade om helgen som var och planerade nästa. Sen klämde vi in lite skitsnack och skvaller också!

Är svin-trött nu, så jag ska slå på ett bb-avsnitt som jag förmodligen somnar till.
Skönt att det är sista skoldagen för denna vecka för mig, är ledig på fredag! Underbart!

Föreläsning

Denna dag, precis som övriga dagar, har jag tillbringat min tid i skolan. Fast sista lektionen var vi och lyssnade på en föreläsning som hölls av Tone Bekkestad som är meteorolog på tv4. Det var ju en väldigt charmig prick tycker jag!
Försökte få Teza eller Lisette att räcka upp handen när hon var klar och undrade om någon hade några frågor och säga:
- Jo, asså vilken tidning var det du vek ut dig för?
Det hade ju bara varit för klockrent! Går igenom i min skalle hur situationen hade blivit, säkert en lite smått akward moment, eller? Undra om hon hade svarat på det..
Jag ser då inget fel i att hon vek ut sig, jag menar, hon bir ju inte sämre på sitt jobb för att hon glömde tröjan+bh:n under sin öppna kavaj!


Vi åkte dit med en av våra lärare, men hon skulle inte tillbaka till skolan, så vi lyxade till det med att ta taxi tillbaka. Jag menar buss är ju inte tillräckligt fint för oss. Nä, ärligt talat vet jag inte vad jag kan skylla på så att det inte låter allt för snobbigt, kanske det att vårat möte på banken började på en timma?
Nä, det håller väl inte riktigt, det är bara att inse, jag är alldeles för bekväm för mitt eget bästa. Eller iaf för min ekonomis bästa!

PUSS

Ny design

Nu har jag gjort om designen på bloggen, allt för att slippa plugga..
Hatar att göra ny design, det slutar oftast med att jag blir arg för att ingenting funkar och sitter och tjurar några timmar efter.
Jag kan inte beskriva vilken lättnad det var när vi slutade webdesign-kursen, jag hatade varje data-lektion så in i helvete, det var riktigt plågosamma timmar jag satt och kämpade på med min jävla "sajt".



Nu är jag iaf klar, och utan att någonting i min närhet har gått sönder eller kastats i väggen. Jag brukar annars ha en förmåga att ta ut min ilska på närliggande saker, men idag klarade sig allt!

Okej, religionen var det ...

Religion

Nu ska jag ta tag i min religionsuppgift som jag har att göra. Det är inte lockande kan jag tala om. Gud i all ära (klart man slänger iväg en liten bön när man verkligen, verkligen, verkligen är desperat), men att folk tror på att någon snubbe gått på vatten eller att någon kvinna fött barn som 80-åring, då har det väl ändå gått lite långt?
Nä, jag klarar inte av religionslektionerna, det är för mycket .. tro för min smak. Jag vill veta säkert hur något är. Och varför.


Gud (hahah) vilken söt bild!

Måndag

Dagen har flytit på fort och varit en riktig Karin-dag.

Började skoldagen med historia och lyssnade med ena örat på Johans prat om Napoleon medan jag tänkte på helgen som gått. Hade sen hål 3 timmar då jag och Teza gick till stan och träffade Emmsi. Skvallrade lite med henne och sen gick jag och T och fikade på Åhlens.
Sen var det varmkök som stod på schemat då vi lagade god mat med rödvinssås. Mattias skämtade som vanligt om att jag inte fick dricka upp vinet och jag och Teza spårade när vi skulle slänga soporna. Inga konstigher alls.

Har kollat på BigBrother när jag kom hem och ätit chips och dipp. Jag ska slänga bort alla chips vi har, detta funkar inte längre, har typ ätit det 5 dagar i rad nu. Inte helt okkkk..!

Nu måste jag duscha eftersom jag aldrig kom till skott imorse med det.

PUSS

Eftersom det är alla ♥ dag imorgon hade någon (med väldigt lite till liv) satt upp hjärtan på allas skåp med en liten kommentar på. Det stod saker i stil med "Du är snygg", "Du är söt" osv. På min stod det "Ha en bra alla hjärtans dag. Du är älskad".
Jättegulligt verkligen, bara det att under texten på mitt hjärta hade någon skrivit "NOT" med en svart tuschpenna. Kul att det bara var på min lapp också, borde jag ta det personligt? ;)

Mamma och pappa hade iaf köpt en ask med choklad-hjärtan, gulligull!

Nej, nu måste jag verkligen göra mig klar, förstår inte att jag alltid ska fastna här!!

Trevlig helg!

Fredag den 13:de idag, sitter och väntar på att något illa ska hända. Nä, skoja. Jag tror inte på sånt där svammel. Likt om något händer nu bara för det.

Började 12 idag och slutade efter en halvtimma, ganska chill. Kom dock inte hem förrän halv 5 eftersom jag som vanligt fastnade på stan.
Gick först hem till Lisette och hämtade henne. Mötte sen upp Emma och Maria i staden. Köpte en grå halvlång kofta från Cubus och resten av tiden tramsade vi mest.

Lisette har tjatat om chirre och dirre hela dagen, så ikväll ska vi nog börja med lite sånt hos Emma. Det är ju inte så länge kvar nu i den lägenheten, den perfekta party-läggan! Tänk vad många gånger vi har supit där!
Sen har vi ju lite alkohol också (efter att jag varit och gjort bort mig på walle, men sånt är livet) så det blir väl lite drinkar. Dock så blir det en lugn kväll, som jag alltid säger!

Ska fräscha till mig nu, ciao!


Humor!




Haha! Min humor så det smäller om det. Fast först tog det ju typ en kvart att fatta, men när jag väl fattade skrattade jag ungefär lika länge.
Kan tänka mig att även Emma roas av detta, vi brukar garva åt liknade saker. Elin skulle säkert inte fatta och Lisette skulle komma med nån moderlig kommentar om att man inte ska skämta om såna här allvarliga saker.


En tripp på stan

Nyss hemkommen från staden. Taco-buffén var god, även om E och L mest klagade på hur jag åt/vad jag hade i min tacos. Börjar bli ganska van att alltid sitta och försvara mig..
Sen traskade vi på lite affärer, köpte foundationpenseln och en ögonskuggeborste från kicks, härligt!

Avslutade med att gå hem till Emma och titta på Top Model och tjattra. Gjorde också ett av våra sedvanliga jack-byten, det är så perfa att alla har samma storlek. Alla kläder man har har gått runt i gänget både en och två gånger ;)



Åh vilken dröm! (Dock med snyggare kläder i..)

God morgon!

Har duschat och fixat mig klart och snart ska jag till stan och möta upp tjejerna, vi ska ta en lunchning på sub. Jag har fortfarade inte testat deras taco-buffé, men Lisette verkar taggad så antar jag att det är något extra!

Sen ska jag ta en sväng på kicks och köpa ny foundation-pensel. Råkade få ett utbrott på min imorse så den gick sönder, men det är sånt som händer.
Lär säkert komma hem med massa andra smink- och skönhetsprodukter också, var så länge sen jag köpte det och då brukar jag alltid gå lös så fort jag köper en grej.


Lill-lördag

Full rulle idag. Skola, jobb, prov och sen lite projektarbete. Usch, imorgon stannar jag hemma. Skulle till Piteå och kolla på högskoleutbildningar (?) men jag är gangster och skippar. Ska ändå inte söka direkt efter gymnasiet så ser ingen vits med att tramsa omkring där när man inte ens får god mat. Tycker jag är nog duktig som faktiskt ska göra högskoleprovet!

Ikväll har jag och Emma kampanjerat för att även Elin skulle skippa Piteå imorgon, tror vi gjorde ganska starkt intryck. Sen åt vi mackor och salami också :)

Ska lägga mig och läsa min bok nu, "Är det någon där?". Min svenska-lärare säger att det enda sättet att bli smart på är att läsa böcker, så det är väl värt ett försök. Jag var ju en riktig bokmal förut, och hyffsat smart också, så det kanske stämmer.


The voice

Sitter här och kollar på the voice-klipp och hittade detta när Kenza var med.



Hon var inte alls som jag tänkte mig, jag menar hennes röst..? Helt fel.
Förlåt, men måste ju säga att jag tyckte hon var sötare innan jag kollade på detta.

Lördag

Igår blev det först bio som sagt och sen vidare hem till Emma. Hon, jag, Maria och Teza korkade upp och en drink blev till två och till slut var hela flaskan tömd. Som vanligt.

Det var mobilernas oturskväll, Mara tappade sin i golvet så den pajjade och strax efter hör man ett plask och sekunden efter står jag och Emma och fiskar i toastolen efter hennes mobil. Min klarade sig mirakulöst nog undan, förutom att den fick åka kana på backen när jag drattade på rumpan på väg till Emma, men det är den van.

Vi drog vidare till Invit där kvällen sen avslutades för min del och väl hemma stupade jag i säng. Drömde en massa på morgonkvisten, bla att Olle Waller, från Fråga Olle, höll på sms:a mig. När jag vaknade hade jag en gnagande tanke i skallen:
"Men åååh..! Varför har Olle Waller mitt nummer..?"

Har hunnit vara och fika på stan med Ida idag och nu är Torgny och Monica här på middag. Ska fly min väg innan dom blir för överförfriskade och åka och sova hos Teza. Var år och dar sen!

PUSS

Helg!

Fredag idag och jag är på mycket bättre humör än igår!
Hade bara 1 timma skola ungefär och sen åkte jag hem och såg film och åt chips och dipp. Ja, jag är hemskt nyttig.

Har duschat och fixat mig klart nyss och ska snart åka in till stan för ett bio-besök. Hatar egentligen bio, men ibland kan det ändå vara mysigt! Plus att mamma sponsrar mig, så det tackar man ju inte nej till!

Sen får vi se vad kvällen mer har att erbjuda, kanske en drink eller två?

Ha en bra fredagskväll alla!


Snöjävlastorm

En jävligt kass dag har det varit idag, eller iaf senare halvan av den. Är förbannad över att det är snöstorm ute och för att jag har varit tvungen att ha typ hundra hål på flera timmar (okej, en liten överdrift, men ändå..). Tröstshoppade ett träningslinne för att jag var på så dåligt humör, då blev det lite bättre.

NIKE W DEMO JERSEY TANK

Kom hem sent, var jätteblöt om fötterna och superhungrig. Öppnade skafferi- och kylskåpsdörren typ 10 gånger utan att hitta nåt att äta. Mamma och pappa kom aldrig hem, så tillslut åt jag kall kyckling med händerna och drack mjölk direkt ur förpackningen till middag. Blev självklart inte mätt, så jag kokade nudlar och stod och åt ur kastrullen mitt på köksgolvet. Jag blir som en riktig ungkarl när jag är själv för att jag är så jävla lat.

La mig under täcket och drömde om chips. Sekunden efter ringer mamma och säger att pappa var och plockade ihop chips och dipp åt mig på affären. Tänk att dom alltid vet vad jag vill ha!

Så nu ska jag äta det, tycka synd om mig själv, vara arg och hoppas att denna dag snart kan ta slut..

Okej, känner att jag tog i lite hårt, det har faktiskt varit ganska många ljusglimtar denna dag, så puss på er!

Övningskörning in my ass!

Har varit och övningskört nyss, jag tycker verkligen inte att det är kul. Minns när alla började övningsköra och snackade om hur kul det var. Sara ville alltid vara ute och köra, och Ida tycker också att det är nådigt roligt. Men vaddå, typ gasa och bromsa? Sätta på blinkersen då och då? Hehehe, vad underhållande. Veckans höjdpunkt, verkligen! Nä, allvarligt det suger.

Kommer säkert ångra detta inlägg när (om) jag tar körkort och är ute och snurrar med bilen vareviga kväll, kanske till och med återupptar Saras vanor och åker och stalkar allt och alla.

Men det är fan i mig bra att jag har en mamma som fullkomligen tvingar mig att ta körkort och kör med tankesättet "kosta vad det kosta vill, vi ger oss inte förrän du har kortet i handen" och en pappa som mer än gärna skulle sätta sig och åka med mig varje kväll. Annars hade det inte blivit något körkort för Karin Nilsson.


Nu ska jag få min dagliga dos av bb, hörs sen!

PUSS!

Februari

Åkte till skolan och trodde jag började 9.50, men hepp, jag hade ingen lektion då. Alltså skulle jag ha haft sovmorgon till klockan 2. Nådigt less.

Gick in till stan, la undan ett par jeans från gina. Ljusa, lite slitna och satt perfa. Måste komma ihåg mitt presentkort imorgon så jag kan köpa dom.
Var på stan och kände hur det kliade i fingrarna på varenda affär, jag hade kunnat sätta sprätt på varenda öre jag har, men ist gick jag tillbaka till skolan och mötte upp Teza och flummade på resten av tiden med henne.

På vägen hem stannade jag på konsum och hämtade ut ett paket som hade kommit, ett par skor! Jag är alldeles skogalen, detta var ett par typ ballerina, fast med kilklack. Sommarskor, men då kan jag passa på att gå in dom tills vidare..

Åkte och tränade bodypump med Ida, hårt. Men kul, faktiskt. Känner dock att jag har spagetti i benen nu så ska jag lägga mig och se ett avsnitt bb och sen sova. Natti folket.

God natt..

Fan vad jag har ont i huvudet, har känt mig helt orkeslös hela dagen!

Var iaf och promenerade en lång promenad på isen vid 1 med Ida och Sussi. Sen gick (åkte) vi till Ida och drack varm choklad hon och jag. Eva och Maria kom också och vi satt och pratade. Min toffel till pappa kom och hämtade mig och sen dess har jag inte gjort ett skit. Eller kollat lite Big Brother och än en gång varit sur över att dom lagt ner programmet. Tänk alla dagar jag och Sara suttit bänkade framför det, jag och min hallonmilkshake som jag alltid åt på den tiden och Sara körde på glass med varma hallon. Vilka tider!


Nu ska jag tvätta bort mascaran som ist för att vara på ögonfransarna har halkat ner under ögonen och gör mina påsar ännu mörkare än vad dom redan är. Sen ska jag krypa ner under täcket och kolla på Beck - Skarpt läge.


Söndag

God morgon!

Vaknade av att solen strålade in genom fönstret, härligt. Eftersom det är en så fin dag tänkte jag ta en promenad med Ida och kanske Susanna.



Igår var jag och jobbade kvällen, skrapade in dom sista slantarna som kommer att komma med februari-lönen. Sen gick jag till kioskpiraten och laddade upp med lite gotta och sen vidare till Lisette. Vi åt och surrade på om helgen osv. Riktigt trevligt, som vanligt!

Nä, nu ska jag gå och sminka mig så jag kommer iväg någon gång..

Pusspuss

Lördagens utekväll

Igår kväll var jag på Stålverk 80 med Ida och Teza. Fixade oss här hemma hos mig och sen anlände vi dit i feting-taxin, körd av Råggan, Lisses padre.
Kände inte för en hård kväll, utan gick dit nyktra mest dit för att sponsra Lasse och gänget som jag tycker är jävligt grymma som kan fixa en klubb för 18-åringar här i Luleå, även om det dessvärre inte är min typ av sälle att hänga på. Självklart är det ju också roligt att piffa till sig lite och träffa allt folk!

[Kommer+snart.jpg]

När jag sa att jag körde nyktert var det typ den här:
- Vadå, varför är du nykter? Är du typ sjuk?

Jag hade iaf kul, spännande att se alla fyllesvin och skratta lite. Fast jag och Teza måste ha sett ganska packade ut när hon surfade nerför trappan. Jävligt halt var det, så hon tappade fotfästet och kanar ner på smalbenen. I fallet tar hon tag i mina ben så jag håller på att tippa, men jag räddar situationen med att greppa tag i räcket och hänger där en stund. Trevligt.

Annars fick jag kommentaren att jag såg ut att ha bra betyg och vara en väldigt duktig och ordentlig flicka, sug på den du Ida! Jag brukar få höra motsatsen av alla så jag ville ju veta vaaarför (som Ida skulle sagt) och svaret jag fick var en imitation av hur jag satt; spikrak rygg, benen i kors och händerna knäppta i famnen. Behöver jag nämna att jag resten av tiden kände jag mig som en morsa på stan?

PUSS

RSS 2.0