Helgen osv.

I fredags var jag som sagt på surströmmingsparty med Lisette och hennes familj hos deras bekanta. Det bjöds på paj till mig och Lisette, men åt ju självklart någa små firrar. Även Lisette var modig och smakade.
När efterrätten kom var höll alla på spricka för att vi var så proppmätta, riktigt gott var allt!



Jag och Lisse fick bärs och även likör och självklart blev alla på g! Märkte ännu en gång att Lisette brås på herr Larsson ;) Vi hade iaf en trevlig, lite annorlunda förfest med gamlingarna, omväxling förnöjer.



Jag, Lisette, Rådjer, Eva-Britt och Marianne

Åkte hem och kände att vi var peppade för mer party, så vi drog vidare och sen fick vi skjuts till Bryggeriet. Inte riktigt något ställe vi brukar hänga på, visste inte ens vart man gick in, men det var bartömning och det passar ju oss! Var typ många kända ansikten där och en del klassisar, vissa fullare än andra. Men det är ju bra, äre party så äre.
Blev bjudna på öl, även av bartendern, och Lisse fick drinkar, så vi blev rundare under fötterna än vad vi redan var.





Upptäckte att vi tog lite bilder även på Bryggis, inget minne av det dock. Men det funkar det med. Undrar vara vilka killarna är som våldgästar min och Lisses bild, och vem i helvete har tagit bilden?

En trevlig kväll iaf!



Mamma var sen alldeles överexhalterad när vi snackade om kvällen, hon utbrast i var och varannan mening:
- Vad roligt!
- Vad fint!
- Gud vad kul!

Helt opassande också, typ när jag sa att jag hade haft jeans på mig (vilket jag dock inte hade) utbrast hon: Vad kul! Vad är det för kul med att jag hade jeans. Började nästan fundera på om hon hade tagit något, men sen kom jag på att hon är glad för att jag alltid kommer hem och är ståendes på benen. Det har ju funnits gånger då jag varit lite.. struligare, när jag kommit hem.

Idag och igår har jag bara tagit det lugnt. Var lite smått bakis igår, surströmming och öl kanske inte är den klockrena kombinationen. Men jag har överlevt och idag blev det mera surströmming med mamma. Hon älskar det. När jag var liten åt hon en hel burk själv och däckade klockan 6. Minns att jag trodde hon var allvarligt sjuk, men nu fattar jag hur hon mådde.

Sen ikväll har jag varit och tränat med Ida, tänkte faktiskt skaffa lite sundare livsstil. Sitter jag här och säger med handen i chipspåsen. Aja, jag har hela livet på mig att vara nyttig, nu ska jag leva livet.

Puss!

Fredag och helg!

Världens tråkigaste dag idag, jag och Jenny bestämde oss fort för att vinsten inte var nåt för oss och satsade på jumbo-platsen ist. Jag tror vi lyckades.

Var och fikade med Ida efter skolan och bestämde mig för att skaffa gym-kort. Har ändå inget annat för mig på kvällarna så jag kan lika gärna träna lite och fixa till formen.
Mamman hos han jag jobbar hos tyckte dock att jag hade blivit smal och var väldigt orolig för att jag bantade. Nejdå, inte det, det är bara för att det inte bjudits på överdrivet mycket mat i Stockholm som jag krympt en gnutta.

Ikväll ska jag iaf iväg på middag. Lisettes familj ska för artonde året i rad åka iväg till Marianne och Pekka och äta surströmming och jag har fått äran och följa. Kanske för att jag typ är den enda som faktiskt tycker om surströmming. En gullig tradition iaf, i min familj är det inte särskilt mycket tradition, vi gör det som faller oss in.


Ledarskapsjakt och shit

Imorgon är det ledarskapsjakten, en tradition som jag för sista gången behöver delta i. Första året blev det en tredjeplats och laget fick äta tårta på scenen i matsalen. I tvåan gav mitt lag upp efter nån timma och åkte hem. Nu ska jag fan i mig vinna, jag och Jenny, som jag var med första året också, har bestämt oss för att det blir en första plats i år, man måste ju avsluta med flaggan i topp!

Dock bådar det inte gott med mig som gruppledare, senast jag var det var i nian på Björx, första skolveckan för att lära känna varandra i arbetslaget. Det gick strålande till en början, fram tills jag skulle välja en kille och en tjej som skulle kasta en vattenballong till varandra. Självklart ville ingen göra det, så jag fick till min glädje visa min makt i och med att vara gruppledare och "störst" på skolan.
Valde först en kille och sedan skulle jag välja en tjej, så jag pekade på en sjua som såg lättövertalad ut och sa att den skulle göra det.

Personen kollade på mig och sa med bräcklig röst:
- M..men jag är ju kille..
Jag kollade chockat på .. honom och utbrast förvånat:
- Jaha..? Är du?!

Först vart jag bara helt chockad, jag var helt säker på att det var en tjej. Jag hade till och med funderat på om "hon" kanske hette Anna, det såg ut som en typisk Anna. Fan vad jag ångrade då att jag inte hade lytt lärarnas råd och kört en presentation i början..

Sen började killarna i min klass, omogna som dom var, applådera och säga:
- Fan vad smidigt, Karin!
- Verkligen schysst!
Ja, det var ungefär då jag kände hettan i ansiktet och jag har nog aldrig önskat att jag bara kunde sjunka genom jorden så innerligt som jag gjorde då.

Jag kunde ju inte heller rädda situationen lite smidigt genom att typ säga "Jaha, skulle det vara en tjej också?" eller något liknanade. Nä, jag var tvungen att kläcka ur mig det mest korkade i hela värden så att det såg ut som om den stackars lilla sjuan skulle börja gråta vilken minut som helst.

Så för alla små ettors skull så får vi verkligen hoppas att jag klarar dagen utan några tabbar imorgon. Jag ska tvätta linserna noga ikväll..

Tack och hej!

Back in town

Min Stockholms-weekend blev lite längre än planerat, men nu är den över. Skönt att vara hemma på ett sätt, men tråkigt att lämna storstadslivet, och självklart min älskade syster och company.

Jag har iaf upplevt staden från dess bästa sida, i en lägenhet med 4 underbara tjejer och en hejdundrande utsikt över hela Stockholm. Det har blivit shopping, goda middagar och ett och annat glas öl och vin mellan varven. Även ett besök på Spy Bar hann klämmas in och mera alkohol på Friday's. Väldigt uppskattat att få lämna Luleå för en stund och koppla av utan föräldrar eller andra störande objekt, såsom pojkarna hemma som renoverar badrummet, sprider ut sig i hela hallen och orsakar jordbävning klockan 8 på morgonen..

Men jag har sett att även livet där har sina baksidor, en smutsig tallrik blir till ett diskberg på en minut och en gurkskiva torkar lätt in i golvet när alla är för lata att ta upp den. För att inte tala om vilka epidemier som kan bryta ut, denna gång var det svinkoppor som bosatte sig i våra ansikten. Eller det var väl bara Hedda och Sara som var drabbade, men kopporna tog över hela läggan. Rädslan över att få dom, klurandet på vem som var smittokällan och Sara som nojjade och trodde att hon skulle dö, det var vad som diskuterades i flera dagar.

Det jag skulle oroa mig för om jag var Sara är väl snarare att dö i trafiken. Att åka med henne under rusningstrafiken på E4:an i Stockholm är ju lite smått läskigt. Jag har suttit på helspänn med hjärtat i halsgropen då vi glidit runt i miljardärens lyxåk. Det känns ju inte heller helt hundra när chauffören plötsligt utbrister:
- Kör jag på rätt sida av vägen??
Jaaa, man vet aldrig vars man hamnar, helt plötsligt kommer hon säkert att korsa en tunnelbaneräls.. Men vänta nu, det har väl redan hänt?

Imorse packade jag ihop mitt pick och pack klockan 5 på morgonen, var så virrig att jag råkade få med mig någons svart klänning och en randig socka, sorry! 

Sist men inte minst lite internt.
Olle, Saga, Ulfi och Svante, jag kommer sakna höftåkandet. Men jag hoppar nu en sista gång (hööö-ööh) och hoppas nån fångar så lilla Cornet slipper spinna runt i luften alltför länge.

Godnatt!

Bye bye bitches

Nu sticker jag från stan, Stockholm here I come!

Sup som om det inte finns någon morgondag

LK-helgen är över och min kropp är märkt från alla olika äventyr jag varit på.

På förfesterna med brudarna mina och en massa annat folk har det varit drag precis som förfester ska vara. Det har varit sång och dans och det vi sjöng har snurrat i skallen ända fram tills idag.

FREDAG


LÖRDAG



Ute på området var det också drag, det blir vad man gör det till. I fredags spenderade jag hela kvällen med Elin och lite annat folk. Kallt och jävligt med endast klänning, men är det sommar så är det, då vill man inte ha leggins och kofta. Vi var nog mest lättklädda i hela Luleå, och det fick vi höra också. 
Jag var taggad för wildandcrazy things och självklart såg jag till att det hände, gratis förstås! Fick dock aldrig göra den andra grejen jag ville, men det kanske var lika bra..

För det fanns ju en morgondag och på lördagen täffade jag och Emma en riktig partypolare, Olivia. Jag vet dock inte hur/var/när vi träffade henne, men det jag vet är att hon var en sann lirare. Och än en gång är det bevisat att det är hårt att vara på topp, särskilt när "på topp" innebär dans på ett satans högt och ostabilt barbord. Musik, alkohol, galet umgänge och ett bord mitt på dansgolvet sätter igång idéer i skallarna våra och hux flux var vi dubbelt så långa som alla och sjöng med i Hero högst av alla. Vi hann med några andra låtar också innan vakten tyckte det var nog och ajajaj säger jag bara.


Vilken kväll det blev!

Så det är med bulor i skallen, blåsor på röven, rivmärken på armen, skrapsår på låren, blåmärken på benen, krossade revben, stämplade fötter, söndertrampade tår, skavsår över hela hälarna och ett till litet minne som jag sitter här och tänker tillbaka på helgen med ett leende på läpparna.

"Lulekalaset är till för att spåra"
Nu taggar vi inför nästa!


<3

LK

Hahahaha.. Hahaha, hahah, HAHA!

Lulekalaset, mitt kära LK som alltid spårar, är över.
I år var det ändå lugna puckar, om man inte räknar med det extrema dansandet, i soffor, på stolar och när vi ändå var igång drog vi några moves på ett barbord i öltältet.
Vad mer som kanske spårade lite var min aggression ikväll, men jag hade rätt att vara arg och jag hade rätt att skrika ut det inför hela världen, hela vägen från södra till norra hamn. Seriöst så borde killar lära sig uppföra sig, inte alla, men MÅNGA har seriösa problem. På bussen hem var det olidligt, jag hade kunnat mörda. Det får mig bara att undra om dom inte har nån mamma som lär dom vad som är rätt och fel..

Nåja, min morsa var iaf party och ringde och grattade mig på namnsdagen som jag hade idag/igår (den andra). Sen när jag kom hem nyss har vi festat med lite jordgubbar.

Nu ska jag sova, trött som ett as. Och så har jag ont, ruskigt ont! Bla på rumpan som jag brände på brännässlor, har massa blåsor nu,,

Aja, godnatt!

Blä

Fatta less jag varit på dig min kära syster idag, men det mesta är nog över efter en del hårda sms som fick dig att få dåligt samvete. Det var det jag behövde.

Nu sitter jag och är noll taggad för LK som är ikväll. Har jobbat sen 8 imorse, så det är snabba ryck hem när jag slutar klockan 20 och fixa mig. Sen är det öl som gäller..
Sitter med spolar i håret och ser allmänt psyk ut med gårdagens smink.
Sov hos Teza, eller sov och sov.. Var rätt död när klockan ringde. Har tagit mig nåra tupplurar här och ätit en massa. Sara har skickat en massa sms om att jag ska äta, så jag har lytt henne.

Är så in i helvete less att jobba nu så att jag skulle kunna skjuta honom. 50 minuter kvar och sen behöver jag inte komma hit mer på en vecka. Tills dess har jag nog lugnat mig, och han också.

Måste även gå en JÄVLIGT lång omväg när jag ska hem för att dom har spärrat av hela jävla stan här. Jävla LK.

RSS 2.0