27 augusti, 2013

 
Idagbjuder Luleå på en riktig sommardag. Jag jobbar som vanligt dag på tisdagar och början av veckan går väldigt mycket på rutin.
 
Igår var det ridning i vanlig ordning, vi hade hoppning och det gick mycket bra. Min ridlärare, som är väldigt petig, hade INGENTING att anmärka på mig. Hon såg alldeles salig ut när jag hoppade kombinationerna och jag slapp alla "straffrundor" - ja, om man inte hoppar nog fint får man göra om tills man klarar det, med hela gruppen som står och tittar på en..
 
Sen sov jag hos M och P, Mamma fixade frukost åt mig imorse och körde mig sedan till jobbet. Jag saknar verkligen att bo hemma. Jag älskar min lägenhet, men jag har alltid mer sett den som en investering än att jag velat flytta hemifrån. Snart har jag betalat 25 % själv av det jag köpte den för, så någon blir tät om jag säljer.. Inte för att jag någonsin vill sälja den, min bebis. Men snart kanske M och P får hem sin jättebebis igen som vägrar växa upp och inse att hon är 22 år.
 
 
 
 

25 augusti, 2013

 
Idag har jag och min PT till pojkvän gått igenom höstens träning. Jag kan säga som såhär att jag HATAR att träna och gör det enbart för att jag vet att det är nödvändigt. Ibland kan det dock vara lite svårmotiverat att ta sig i kragen då jag vet att jag håller formen även ifall jag inte tränar - än så länge.
 
Så då är det bra att han har sin fascination över "bitiga" tjejer med muskler, för jag tror ju faktiskt att det är nu i 20-årsåldern man sätter ribban för sin kropp i framtiden. Det är också nu i den här åldern man börjar se skillnad på latmaskar och tränade kroppar, för innan dess har inte tyngdlagen börjat göra sig påmind och den tiden då det räckte att vara smal är förbi.
 
 
 
 

22 augusti, 2013

 
Det är så mysigt med T's lilla tillskott som numera är med på våra stanrundor - även om T kör på mina fötter med barnvagnen stup i kvarten. Och igår myste vi extra länge jag och lillan då jag matade henne.
 
Nu sitter jag med en kopp kaffe och kollar hotell osv i Prag. Jag och Gabriel har tänkt åka dit i oktober. Ingen av oss vill väl erkänna att vi är speciellt romantiska eller gulligulliga (särskilt inte han) så det var lite kul när han föreslog att vi skulle vara borta över den 28e - på årsdagen för då vi träffades.
 
 
 

21 augusti, 2013

 
Ledig dag och jag ska ner på stan och möta mina hjärtan T och Isabell för lite sushi och ärenden.
 
Det känns att det är höst i luften och jag tycker om just denna tid då allt börjar återgå till det normala - folk börjar sina jobb/skolor och jag kan njuta av att vara ledig när andra har sina "måsten".
 
Ska komma igång med träning osv igen då jag helt kommit av mig i sommar. Märker att jag får en seghet i kroppen av att inte träna. Jag sover 9-10 timmar per natt och hade lätt kunnat sova några till.
 
Nä, lite rutin blir bra, jag älskar ju planering, listor och allt därtill.
 
 
 

17 augusti, 2013

 
Igår var en väldigt rolig dag på stan med T och gänget, och Ida tyckte jag var alldeles speedad när jag mötte upp henne efter hon slutat. Vi beställde mat, tjuvrökte och drack rose. Anna-Karin, Gabriel och Kristoffer kom också och vi gick en sväng på musikens makt innan vi avslutade på färjan.
 
Det är något med mig och krogen, det spelar ingen roll om jag är singel eller har pojkvän, om jag är full eller nykter, om jag har jobbat hela dagen eller ska upp till jobbet nästa dag - jag älskar att gå ut. Simple as that.
 
Därför är det nog tur att jag jobbar så många helgnätter.
 
Idag har jag och G mest kollat film och tagit det lugnt, som ett annat svensson-par. Sen skulle han överraska mig med att ta med mig ut och äta och pyssla om mig med massage och sånt, men i stället sitter jag på jobbet. Ja, ännu en anledning till att man inte ska överraska mig, jag är okontrollerbar och kan hux flux sticka till jobbet om jag får ett samtal därifrån. Speciellt då jag inte vet om att jag har planer.
 

15 augusti, 2013

 
Det har varit full rulle ända sedan jag kom hem för snart 2 veckor sedan och man kan väl räkna de timmarna jag varit själv på fingrarna.
 
Annars är det jobb, ridlektioner, Brama som ska skötas, skönhetsbestyr som klippning, vaxning, ansiktsbehandling (ja utseendet tog stryk av luffandet), träffa vänner, underhålla pojkvännen, vara med M och P osv..
 
Igår åkte jag till T efter jobbet och sov där med henne och Isabell. Så har gullat en del med min favorit-bebis. Sen åt jag och Mamma surströmming idag på premiären och så ska jag sova här inatt. Om ni vill veta en hemlis så sover jag hellre hos andra än hos mig. I don't know why.
 
Imorgon ska jag till frissan och göra slingor och sen fredagsfika lite innan det blir festligheter på kvällen. En riktig "favorit-dag".
 
 
Gudmors lilla hjärta
 

5 augusti, 2013

 
Hemma igen och Mamma och Pappa hade välkomnat mig med blommor och lite smått och gott i kylen. Mina föräldrar tänker då på allt.
 
Det hade varit en stressig morgon innan vi skulle till arlanda, och på flygplatsen när vi ska genom säkerhetskontrollen kommer ett personligt meddelande utropandes i högtalarna. Självklart till oss. Och såklart piper jag och måste bli visiterad och samtidigt hör jag hur kontrollanten frågar om det är riktiga handbojor i ryggsäcken.
 
Nä, vad har Gabriel nudå släpat med sig, tänker jag irriterad. Inte nog med att våra namn ropas ut över hela flygplatsen, nu ska han ställa till en scen här också. Vi är inte bara de sena passagerarna, utan de sena passagerarna med handbojor i handbagaget och dessutom hade Gabriel en tandkrämsfläck på byxorna som definitivt hade kunnat tas för något annat.
 
Men så hör jag hur en annan kille förläget berättar att det är hans väska, och att handbojorna är inköpta i en sexbutik. Det kändes betryggande att det inte var vi som var de skyldiga och jag och Gabriel kunde springa iväg till gaten och in på det fullsatta planet med ett tiotal arga ögon riktade mot oss.
 
 
 
 

RSS 2.0