Meningslöst

För att fira att projektet var klart gick jag och Ida och fikade i fredags.
Satt rätt länge så jag ides inte åka hem och köpte ist matsäck och traskade hem till Lassie där Sandra och Elin också var :) Såg idol och chillade osåå..
Kom hem och somnade 20 över 11, nöördigt värre. Vaknade när Sara kom in och upptäckte då att det var hennes säng jag låg i.. Lite mystiskt eftersom att jag minns att jag inte somnade där. Måste ha lagt mig där i sömnen..

Låg och degade hela dan och på kvällen var jag hos Ida med Yli, Eva och Susanna. Såg världens sämsta film! Men jag hade ju mina chips och dipp <3

Imorse vaknade jag när mamma kom in och sa att jag hade feber, hmm.. Somnade iaf om och vaknade inte ens när Sara dampade på ringklockan vid halv 3. Sov vidare och sen kom också hon och vi låg och myste lite till middan. Eller det var mest hon som myste med miig, jag tyckte hon tog för mycket plats..

Ikväll blir jag tvingad ner till Elin's place. Ska se Top Model som är b b b b, plus att mor redan talat om vem som åker ut. Menmen, sen är det Ensam mamma söker också!!!! LÄNGTAR!

Technicolor

Imorse var jag så jävla stressad att jag bara ville somna om, men jag tog mig till skolan och det är jag glad för. Är typ klar med rapporten, ska finslipa och sen göra dataformateringarna och hoppas på att Maggish blir nöjd. Man vet aldrig vad hon tycker eftersom hon alltid ler lite finurligt och drar sina halvkassa skämt. Fast man vet aldrig vad någon lärare tycker, spec inte Kjell som bara sitter och mumlar osammanhängande.

Hade idrott idag, gick helt ok, hann med alla orienteringsbanorna på :)
Sen satt jag och Ída kvar och pluggade, eller det blev inte så mycket plugg, vi satt typ bara och snackade om vad som var dåligt med allt och alla ;)

Jag måste undvika ett visst ämne eftersom att Emmsan alltid klagar på mig över det så nu har jag inget mer att skriva, LOL! Piiiiip är mitt liv ;)


ja, ja, JAA!

Jag, Elin och Sandra hängde på konkan ikväll, bland frukterna och naturgodiset, duktigt värre :)
Världens goaste satsumas hade dom, såg lite gröna ut så vi var ju tvugna att provsmaka så dom smakade bra ;) Provsmakade också lite andra frukter men fastnade för satsumasarna så jag köpte 4 stycken. Och efter att ha provsmakat lite naturgodis blev det en påse sånt också. Det lessnade man fort på, yougurtnötterna blev som en gegga i halsen..

Såg idol och sådäär, trodde verkligen att Tamela (mat) skulle åka ut, men ist blev det Särla (så får du mer på rullen) som droooog!

Alltid inåt

Ny skolvecka, den sista projektveckan och sen kommer vi alltså vara i skolan full time again.. Jag som just började vänja mig vid sena mornar och tidiga dagar :(
Ingen höjdardag i skolan, eller 28/28 på nk:n, the neeerd is back!! ;)
Annars har jag ingen energi, energin kommer ist fram på hålen eller at Elin's place på kvällarna :D
Ikväll var det som vanligt mycket bra på tv, Elin var som vanligt trög och Sandra satt som vanligt vid datorn, inga konstigheter alls.

image53Hittade nå gamla bilder från förra sommarn, den bästa är ju fortfarande "Men ssssch!!", men jag lär få hårda slag och sura miner om den kommer upp här. Dock är den ganska rolig att sitta och garva åt när man har tråkigt  :)
Haha och tänk att det fanns tider då jag inte orkade en maxbox, när pommesarna bara växte i käften :P Nu skulle det säkert lätt kunna slinka i två. Även om jag fortfarande inte är ett stort fan av pommes, det är så potatisaktigt och torrt :/ Nä burgaren är mer i min smak ;)

Elin har även lärt mig ett nytt ord idag, vänta vafan vare.. juste råjuicecentrifug. Det är väl i princip det enda jag har lärt mig idag.
Och så har jag bestämt mig för att aldrig föda barn, såg sjukhuset, vilken smärta!
HAHA, och det var ju lite roligt när tjejen typ håller på dö av smärta och så säger killen ba:
-Jag mår lite illa..
Jag hade seriöst slått han på käften, killen ska fan inte klaga!!



Allt handlar inte om dig

Vaknade så jävla hungrig imorse och när jag kommer upp hittar jag kyckling i image52kylen, MUMS!! Men nähäpp, det fick jag inte äta, skulle tydligen ha det till middag imorrn.. Då blir jag sur på pappa och käkar ett paket vindruvor till lunch.
Vid middagstid känner jag lukten av pasta och pastasås!! Men då har ju Sara såklart kommit hem från Stockholm och pappa har lagat för lite mat, grrr! Aldrig får man äta sig mätt.. Och allt är pappas fel, han ska fan ha dåligt samvete nu för att jag alltid går hungrig!

Har iaf hängt hos Elin ikväll, sett Ensam mamma söker och sådär, jävligt bra program asså, veckans höjdpunkt! ÄLSKAR VERKLIGEN DET!
Åt Elin godis eftersom min apelsin, som pappa sa att skulle vara en blodapelsin visade sig vara en vanlig äcklig som inte gick att svälja..

Nu ska jag plugga klart och sen sleepa!

Minnen



Idag är det nästan exakt 1 år sen våran lilla klassfest.
Det var tider det, när man inte kände någon och
därför inte heller irriterade sig på allt och alla..
Jag glömde mina jeans och det blev fest i mjukis. Minnena är lite suddiga, blev nog lite mycket, råkande vattenskada mobben lilla och sen skulle jag till stan, men nä.. Jag hade annat för mig och fick sova på soffan efterom ingen ville sova med mig, men vafan, ska något gå fel är det väl lika att allt gör det!
Och jag har nog aldrig varit så fräsch som morgonen efter, även om LK iår är en stark kandidat ;)

Som sagt det var tider det!




Hola

image43

Idag har jag varit duktig, städat mitt rum och gjort läxa, PÅ EN LÖRDAG!
Känner mig asduktig för en gångs skull :)

Imorgon har jag planer på att sitta och plugga och kanske göra mitt projekt klart, skulle vara förbannat skönt att få det klart!!
På en söndag har man fan inget annat att pyssla med så då är det okej att vara übernööörd :D

Ska strax kila iväg och vara med Sandruuu och Eileeene!




            Sakna sommaren..! :(

I can see it in your eyes

Ikväll har det varit en chill kväll hos Elin med flicksen :)
Vi käka chips (eller bara jag typ, och Emma som snylta hela tiden :P) och såg lite tv och snaxxa och sådär. Det var ju synd om Hädz i Crimnal.. ;)

image37image38
                      6:an                                                         9:an




image42Emma har lurat Elin att man kan läsa till Matte Ö på universitetet, och det roligaste är ju att Elin har gått på det!
- Hur långt har Johan läst?
- Till S sen orkade han inge mer.

Bra att man har platina friends så att jag någon gång får känna mig smart.. ;) ;)

Och Emma som kan hela familjen Nilssons matsedel ;)

- Vad har du ätit till middag? Erkänn ni åt renskav?

- Haha, jo faktiskt!
- Det är värsta er! Och fiskbullar!
- Det åt vi igår..

Imorgon ska jag ta mig till stan och köpa ett par skor som jag spanade in från DinSko-barn ;) Storlek 35 och allt ;)
Har ju 50 kronor rabatt där som jag fått av Tezii :) Och så har ju fått barnbidrag nu som jag av någon konstig anledning fortfarande får :O
Skulle köpa dom idag men mamma och pappa var inte hemma så dom kunde sätta in pengarna på mitt konto och sen ides dom inte heller komma och ge mig pengar, grr! :@
Men det blir rätt soft att ta sig ut lite imorrn, annars skulle jag säkert ligga och glo tv hela dan, haha.

PUSSPUSS

TuttiFrutti

Hej på dig :)
Sitter hos Elin och kommer inte in på min mejl, hur ska man då kunna göra sina läxor?!?!?!
Nu ska jag göra nk!
Och ska se Freddie :)


Russian hoes!

Sitter och jobbar på mitt projekt, går ganska bjaa :)
Ska lämna in imorrn typ nå utkast och få kommentarer på det, VÄRSTA LEDARSKAP!


Och i fredags var jag och Sara och cöttade våra navlar. Sara var mes som vanligt och höll på oja sig, men det gick bra :) Jag förberedde mig på världens smärta, att jag skulle avlida, eller svimma allra minst ;) Men det knakade bara lite och sen varre klart!

Var och tog spruuuuta idag också, det var typ en värre smärta än att göra hål i naveln :O





Ska ta mig ner till Elin på ett tag nu, fortsätta på min affisch där som jag inte fick göra klart igår eftersom Sandra stressa hem! Får se vad vi kommer att pyssla med mer ikväll, kanske att göra sugmärke på läppen, träna på att göra kaffekoppen med ett halsband, eller vad var det senast, blåmärke på hakan?
Alltid har vi en massa svammel för oss ;)

CIAAO


Jag vågar.. INTE

Somnade runt 10 igår, var ruskigt trött.
Sov typ nästan 11 timmar, inte illa :)
Ska ta mig till stan vid halv 12, men
dissar mentorstiden, palla den!
Ska väl ta och pallra mig till duschen
strax..
Har som vanligt "glömt" att göra mina
läxor, engelska, nk och ios.. Får ta det
på söndag eller nåt.

Idag Sara!

Snart!

Jag och Ida tog en liten fika efter skolan idag, eller det blev typ en rätt länge som vi satt där och snackade vårat deep talk om allt och inget. Rätt härligt att bara få det ur sig och diskutera en massa :)
Och shit vad skönt det ska bli med helg, veckan har typ gått asfort men det är inte så jag klagar, ju fortare veckorna går desto fortare kommer tvåan och alla skitkurser ta slut :) Ska väl troligtvis vara med klassisarna och bara ha det lite chill och så på lördag, kan vara skönt. Annars hatar jag att planera, allt får komma lite som det vill.

Självklart träffa jag också Emma som är på stan 24/7, och hon säger att jag ska skaffa ett liv ;)



Jaja, nu ska jag se 7th heaven och sitta och
klaga för mig själv på vilket otroligt töntigt
program det är, men seriöst går det att säga
I love you fler gånger på en timma än i sjunde,
mycket tveksamt..

Hej med 7 e:n

image36



Hade en rätt lugn dag idag,
slutade efter idrotten :)
Sen gick jag och EmmaLiakka på stan!
Hon måste vara världens spralligaste.
Så vi traskade runt på hennes hål
och flummade lite ;)



Man blir så glad när Ems ringer och denna
bild, som beskriver henne väldigt väl, 
blinkar på displayen.
Man smittas av hennes energi som aldrig
verkar ta slut vad som än händer :)





Geisha

Var till dr Hassler idag, mkt trevlig quinna dära. Så mkt annat intressant händer inte i mitt liv just nu.
Allt bara liksom är, har hur mkt som helst att göra men ser endast tv hela tiden..

Jag och Teza var en sväng till Östra skolan, första gången nånsin som jag var där! :P Självklart var jag lat och övertalade henne att vi ska ta bussen dit :) Och tillbaka fick vi stå längst fram som världens töntar, haha, men bra utsikt hade vi iaf!

Och just när jag hade satt mig tillrätta på bussen hem kommer Sara komma gåendes.
- Vad bra! Nu kan vi ju gå och kolla på skorna!
Sa hon och det var bara att masa sig ut ur bussen igen.
Träffade Emma och bruden hade köpt likada block och stuff som mig, jag vet att jag är din idol när det gäller skola ;)

Sen ikväll var jag och Pädz hos Elin.
Jag baka drömmar som smaka sega skosulor, vi drack nån småcool upside-down och juste, gick lös med sminkningen på Sandra. Som vi sen gjorde om till geisha, ja ungefär så underhållande är mitt liv nu. Det var fan kul, och Sandra drar dom sämsta skämten i världshistorian som man bara måste garva åt.

image35
Sandra?                                                                    Geisha?

There is nothing to do

Var ovanligt pigg när jag vaknade i morse, 08:18  :) Klart att jag då också har sovmorgon, varför vaknar man alltid så pigg då och aldrig när man väl börjar tidigt, måste vara nå menatalt tjoffs.


image33







Igår var jag med ElinB, vi såg mest tv och så,
fast Elin låg typ och sov så jag satt och snackade
med mig själv.. :)
Åt också böööölla som Elin tvinga i mig, men 22
dagar klarade jag mig! :D









Elins knä som jag har råkat
misshandla, antar att jag kommer
att få tillbaka en vacker dag.

Ikväll är det trippelavsnitt av top model också!!!
Wiiiie!

Men nu har mami fixat lunch åt mig så ska äta och umgås med henne :)

PUSS & KRAM

CHUPCHUP

Helgen är då över igen och man är back in buisness i skolan. Har typ hur mkt som helst att göra till v. 39 men det är ju länge kvar dit och ingen märker ju om man råkar lämna in saker en eller två dagar försent :)

Igår var jag och Sandra hos Elin för ovanligheternas skull ;) Vi gjorde inte mkt, lodade och så.

image31



Och för ovanligheternas skull var Finkan riktigt söt där han låg på sängen som en riktig livsnjutare :) Blev nästan lite avis på honom ett tag, tänk vad skönt att vara en katt som bara sitter och stirrar ut genom fönstret hela dagarna..
   








Ikväll blir det nog att se tv och så, kanske göra lite läxa möjligtvis, men jag börjar ju 13:25 så jag har gott om tid på mig imorrn på morgonen!

PUSS

Dumbom

Sitter och väntar på att få gå till skolan, 12.40 är alldeles för sent att börja, plus att man alltid vaknar astidigt och har sen inte att piss att göra i flera timmar..

Menmen, har rätt chill schema nu när vi får jobba hemma på alla ios- och samhällslektioner. Bara det att jag inte får något gjort, men det skulle jag inte få i skolan heller så det är lungt ;)

Imorrn kommer nog systeryster hem. Det som har varit så lungt och skönt här hemma.. Men nog har jag saknat min lilla Ollfan att mobba! :D Bara det att hon kommer att var 10 000 gånger brunare än mig så jag kommer knappast att visa mig offentligt med henne :P

I helgen kommer jag att sitta under täcket hela dagarna och kolla på alla repriser av top model eftersom jag inte sett det på hela veckan.. Det är hur mycket som helst på tv HELA tiden! Måste typ planera när man ska äta middag efter tv:n och i pauserna får man stressa som hund för att hinna rulla ner till Elin innan det börjar igen.
Och när jag inte längre äter gotta eller tvingar dom med mig till konkan är det ingen som äter onyttigt heller :) Imorron har det gått mina 21 dagar som ingen trodde att jag skulle klara, HA!

PUSSSAR

I miss you

Jahapp, vad ska man skriva om nu då?
Dagen har vart rätt slapp, ps, nk b, "tandläkarn" och ma c..
Har absolut ingen aning om vad jag ska göra för reklamaffisch, så jag tog en runda på stan ist.

Sen vare surströmming till dinner, rätt mumsigt, även om inte Sandra och Elin tyckte det var lika mysigt att jag hade ätit det ;)

Såg Top Model, har typ längtat hela helgen efter det :)



Nog för att mina kära vänner redan skvallrat om vem som vinner, JAG HATAR ATT VETA I FÖRVÄG!!
Menmen, kul att se iaf :)

FAAN, råkade radera alla låtar jag tog från Elin, gaah!
Nu måste jag ladda hem alla..

En underbar tanke


Helgen har bara flygit förbi, har mest bara tagit det lungt och såå.
Igår var jag, Elin och Lisette till Emma och såg film.
-Se upp för dårarna, dårarna stängs.
Lite humor var det ju faktiskt i den =)

Sen ikväll så var Lisette och Emma på björx så jag cyklade också ner till Elin.
Och idag är det bara 6 dagar kvar av mitt gotta-förbud!!
Flickorna gör det inte lätt för mig, men jag har lyckats 15 dagar, det trodde ingen om mig ;)
Det råkade bara slinka ner en halv familjepizza igår, hehe, lite måste man ju unna sig..

image30

Plockade fram vantar i lördags, det betyder att vintern väntar runt hörnet..

RSS 2.0