Onsdag


Idag hade vi begravning för en stackars skat-unge som hittades död på dagiset. Det var en fin cemoni, vi sjöng den vackraste låten vi kunde komma på, bä bä vita lamm, men eftersom vi fann texten lite ej relevant bytte vi ut orden mot pip piip. Alla barnen sjöng med sina vackraste stämmor och som en fröken sa:
- Det här är en sorglig stund, det är okej att gråta.
Sekunden efter hade flera av barnen tårfyllda ögon.
Jag var tvungen att bita mig hårt i läppen för att jag inte skulle börja skratta och jag såg även att det ryckte lite misstänkssamt i fröknarnas mungipor.

Jag har även umgåtts med den sötaste flickan på denna jord, Tyra. Hon är typ snart två år och härmar allt man säger, så jag har lärt henne några viktiga fraser som är värda att lägga på minnet.
- Det här går prima!
- Se på fan! (var dock inte meningen att svära, slank bara ur mig)
- Läckert nagellack
- Tyra är söt och Karin är snygg
- Oooops!
Imorgon ska jag väl fortsätta med nya fraser, hon är lättlärd tösen min :)

Man måste verkligen passa sig med vad man säger där, av en händelse råkade fitta slinka ur min mun en dag och barnens ögon blev stora som tefat:
- Vad är deet?
- Varför sa du såå?
Försökte mig på någon mumlig och osammanhängande förklaring som barnen tack och lov godtog. Annars har det inte hoppat några mer grodor ur munnen på mig, det har nog varit lärorikt att vara där, mitt språk har förändrats till det positiva :)


Tisdag

Sommar och Sol

Nu märks det att sommaren är på g, en otroligt varm och skön dag har det varit.
Bara 3 dagar kvar på dagiset nu, kommer att sakna småttingarna, har ju mina små favvosar ;) Men det ska ändå bli skönt sóm fan att slippa vara där, skrik och bråk hela tiden och en pervig kock får jag stå ut med varje dag.. Fast han lagar ju underbart god mat <3 Har blivit rätt bortskämd nu när man får gå och fika hela tiden, kan man inte få gratis fika på skolan också? ;P

Aja annars idag har det inte hänt så mkt i dag, solat och sett tv typ ;D

Pussheej

Måndag

Idag var jag duktig och hade samling och sångstund med kidsen, gick riktigt bra även om jag fick adhd på en som satt och tjurade hela jävla tiden. Var helt varmt och skönt idag så vi var ute typ hela dan, men såklart kom ungarna och störde när jag ville sola:

- Kan du måla oss så vi ser ut som spindelmannen?

OFTA JAG KAN MÅLA NÅN TILL SPINDELMANNEN!!! Aja, jag gjorde så gott jag kunde och jag blev rätt nöjd med resultatet.

Råkade även orsaka så att en unge fick ett allergianfall, andra gången oooops ;)

Jag drog en sväng in till stan sen, ringde Teza och tvingade henne att gå med mig ;) Vi skulle äta päckel hemma, så jag tiggde matpengar av mammsi och åt middag på stan.



Jag och Elin borde öppna en cykelverkstad,
så snabbt som vi fixade och pumpade min cykel kommer att göra så att alla vill få sina cyklar lagade hos oss.
Sen har vi ju kärlek till cyklar också, i filmen
Me, You and Dupree
kan man skåda våran favoritbike ;)


Sen tog man en suprise-tripp till Emmsi, hon blev glad att se oss :)
Vi flummade på as usual och hade  det allmänt trevligt.
Sen tog jag och Elin våra bikes och bikade hem.

En läcker dag, Pussheeej :D

Heeej :)

Nu har man skaffat sig blogg.

Helgen har som vanligt gått jävulskt fort, har bara umgåtts och tagit det allmänt lungt. Imorrn ska man tillbaka till praoen på dagis ;P Fast det är ju rättså chill där, bättre än skolan iaf.

Idag vare morsdag, mammsi fick en blomma och blev otroligt glad, snäll som jag är hade jag till och med skrivit ett kort: Till världens bästa mamma. Gav mig massor med kramar och pussar tillbaka, hon har sina ljusa stunder :) Sen på kvällen har jag vart hos Elin, ovanligt, jag vet. Fick trevligt besök från stadsbruden, Emmsan, som hade vart hurtig och cyklat alldeles ensam.

Vann btw 100 spänn på bingolotto, läckert. Har vunnit två gånger i rad när jag fått en lott av min motherbrother :D + Att jag fick lite extra pengar av honom, alltid kul, så imorrn ska jag väl till stan och bränna upp dom :)

Aja, nu ska jag börja dra och sova, Natti allihoopa :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0