Tisdag

Nu har jag packat ner och fryst in mina matlådor. Gjorde i ordning en tallrik som jag skulle äta till middag nu också, men jag blev så mätt av allt provsmakande och är så less mat att jag aldrig mer vill äta.


Nu har jag mat så jag klarar mig ett tag.


Fan vad less jag ska vara på köttfärs och pasta efter att ha klämt i mig alla lådorna..

Ska börja göra natt på ett tag. Uppstigning 05:00 imorgon, ingen snooze, skärpning nu Karin. Måste bli bättre på att planera tiden. Kommer sällan försent, men det slutar oftast med att jag springer med andan i halsen när jag ska någonstans och kommer prick på klockslaget. Inte bra för hjärtat med all stress.

Har snittat typ 5 timmar sömn per natt nu de senaste 3 nätterna och jag känner hur kroppen skriker efter att få sova, men vem fan kan sova när solen fortfarande lyser?? Helst av allt hade jag velat vänta med att gå och lägga mig tills Elin kommer hem. Få höra hur hon tittar på tv och bökar runt i lägenheten. Tycker inte om att sova när det är tyst och tomt..

Men men, hon kommer väl först vid 12 så då blir det ännu en 5-timmarssömnare. Så det är väl lika att krypa till kojs nu.


♥ KARIN


Jobb och matlagning

Kom inte i säng igår förrän vid halv 1 och kunde inte somna, så lite tufft var det när klockan ringde. Snoozade till halv 6 och det slutade med att jag inser när jag kommer ner till tunnelbanan att jag kommer bli sen. Var för trött för att bry mig, så jag lullade in på jobbet kvart över 7. Ingen annan verkade märka det dock, så jag skrev upp att jag kommit 7 iaf.

Att hinna köpa mat på morgonen var det inte tal om, så jag tog ingen lunch och när jag slutade var det lite smått kurrigt i magen. Skulle shoppa lite mat på ica och eftersom att jag inte kunde bestämma mig vad jag skulle köpa så fick lite smått och gott följa med och nu håller jag på att laga storkok. Så när pengarna tar slut alldeles för många dagar innan lön kommer jag iaf inte behöva svälta..


Dags att plocka fram mina kock-skills!

Tog en paus i mitt lagande och ska springa ner till affären och inhandla lite matlådor som jag kan sätta all min mat i. Har gjort en carbonara-pastasås och köttfärssåsen står just nu på spisen. Sen är det bara lite chili con carne som ska fixas till och nu jävlar måste jag ju ha ansträngt mig nog idag för att kunna somna i tid ikväll!



♥ KARIN


Måndag

Nu har jag kommit på vad problemet med mina stycken var, jävla Google Chrome!! Ett jävla skit internet-program, Internet Explorer ska det vara, det enda rätta!

Såja, nu är allt som det ska. Kom hem från jobbet för ett tag sen, var tvungen att vara hela 2 timmar. Men det gick bra, jättebra faktiskt, och jag tycker om de jag är hos oväntat mycket.

Sitter här i Brompa i min ensamhet nu. Har duschat och ätit nattmat. Ska plocka fram kläder till imorgon, ställa klockan på 5 (!) och sen sussa till Johan Falk. Sen dyker väl Elin upp på ett tag från sitt jobb så jag slipper dö av rädsla för läskigheter. Fy fan vad jag är en fjolla.

Godnatters.


Gruppbild i lördags med Marcus!


 

♥ KARIN

Midsommar

Nu har jag satt i gång med mitt jobbande på riktigt, tungt. Jobbade hela midsommarhelgen, eller typ 30 timmar enligt schemat. Behövde dock inte vara där mer än 6-7 timmar kanske. Men jag tackar och tar emot det extra klirret i kassan!
Har varit nattgäst hos Fågel de senaste nätterna och det har varit mys. Våran lägenhet har varit invaderade av ett gäng kompisar från Göteborg, Marie och Jessica ;) Och Fågel ville inte sova själv när hennes rumskompis var borta, så det var rätt perfa! Dock så var det ombytta roller när det var jag som åkte iväg till jobbet på mornarna och Fågel kunde ligga kvar och lata sig..
Och såhär taggade var vi för fest på midsommardagen:
Idag har jag varit på posten. Upptäckte klockan typ kvart i 7 att de hade ändrat så att jag skulle börja 7, jag trodde jag började klockan 10. Men jag orkade inte bry mig, och det var först kvart över 9 de ringde och efterlyste mig. Så behövd var jag där..
Nu ska jag snart kila iväg igen, ska och jobba igen, men typ bara en timme antar jag. Sen är det bums i säng, jobbar 7-15.21 (?) resten av veckan.
Emma har lämnat mig och Elin till vårat öde också och åkt hem till Luleå. Försökte ringa henne otaliga gånger utan att komma fram. Till slut gick det upp ett ljus för mig att hon satt på planet hem och inte kunde ha på telefonen. Annars är det extremt ovanligt att hon inte går att nå! Trodde nästan att något hade hänt!
Sen har jag och Elins dator fortfarande inte blivit kompisar, så inga styckesindelningar blev det idag heller :(

♥ KARIN

Storhandling på bolaget

Imorse vaknade jag av att Elin kommer och rycker mig i benet och säger:
- Vakna Karin, vi ska på bolaget!!
Eftersom att jag inte somnade förrän efter 6 nångång var jag helt däckad, sov som en stock mina få timmars sömn jag fick. Elin frågade om jag hade duschat, men , sa jag, mitt hår är blött av svett..
Så ofräsch och jävlig var det bara att hoppa i lite kläder och kila ner till brommaplan. Vad jag skulle med och göra vet jag egentligen inte, eftersom det är 10 dagar kvar tills jag själv får sticka in min fot dit, men jag väntade snällt utanför och agerade bärhjälp när hon kom ut med midsommarens härligheter!
Det blev en rejäl uppfyllning av kylen, 4 boxar vin samt en blandad kompott av cidrar möter en när man kikar in i kylen. Fy fan vad det ska håna en när man kommer upp på morgonen, bakis, och letar något att stoppa i sig..
Sen har vi ju även våran cigg- och spritlåda...


♥ KARIN

Torsdag

Nu har jag spårat iväg med mitt nattugglande, jag vet. Men Filip är vaken och ska åka iväg till Arlanda runt halv 6 och sen vidare till Kreta, så jag är vaken med honom.

Han kör en lite annorlunda stil, gick och la sig tidigt och ställde sen klockan på 00:00 och gick då upp och packade och fixade inför resan. Så när han vaknade, gick E & E ist och sov.
Så jag och Filip har spelat lite kort och nu ska han fixa sig klart. Jag ska glo lite tv tills jag somnar här på soffan.
Imorgon är det jobb 18-22 som vanligt, får se hur länge jag behöver vara där! Sen på midsommar ska jag jobba 17-23 och dag på lördag och söndag.
Sen förstår jag inte varför Elins dator inte vill sammarbeta och göra styckesindelningar på inläggen, men nu skiter jag i det, godnatt.

♥ KARIN

Helgen som var

Då kör vi upp lite bilder från helgens festligheter. I onsdags var det jag, Lisette och Emma som körde ett tremanna party och en liten utgång på det.
Fix innan

Emma och Lisette


La Roy



På lördagen firade vi Emma som fyllde år på söndagen, (om någon missat det), med middag och lite festligheter!
Emma, Lisette, Julia och Elin


Smile to the camera


Hela gänget samlat!


Utecompagniet!


Lisette och Emma


Jag och Julia



På söndagen jobbade Emma, på sin självaste födelsedag (!) så vi fick inte ge frukost på sängen, utan det blev "fika i dörren" när hon kom hem, och sedan födelsedagsmiddag med Elin, Filip och Sara.
Och eftersom att jag har glömt att göra ett födelsedagsinlägg här i bloggen åt henne (hur jag nog kunde göra det, hur många gånger har vi inte hört "JAG FYLLER ÅR IDAG") så kommer det här!
GRATTIS EMMA LIAKKA 21 ÅR!!


Självklart skulle födelsedagsbarnet ha en drink i handen konstant heela lördagskvällen!

♥ KARIN

Fredag


Jag har ofta en förmåga att trassla till det för mig, att snurra in mig i undanhållna sanningar som tillslut blir till lögner. Det fick jag en påminnelse om senast idag.

Hon jag jobbar hos frågade nämligen vilket nummer på vetegatan jag bor. Vetegatan, vetegatan, vetegatan..? Mina 3 hjärnceller där uppe försökte frenetiskt att sammarbeta och få det att klicka. Ah, juste, hon måste mena veteKAKAN. Men bor..? Jag bor ju i Bromma..? Eller justfan..
- 7:an, vetegatan 7, klämmer jag till sist fram, efter en evighet uppe i det blå, förvirrad och konfunderad innan jag kommer på att hon fortfarande tror att jag bor kvar på söder.
Eftersom att jag jobbar på söder tycker hon jag är hos att det är praktiskt att ha hennes assistenter boendes på söder de med. Så när vi flyttade från vetekakan kände jag att det bara var onödigt att nämna den lilla detaljen.

Och allt var länge frid och fröjd - tills en dag. En tjej från kontoret ringde och sa att mina lönespec inte kommer fram ordentligt. Hon frågade om adressen vetegatan 7 var rätt och jag sa ja, trots att jag borde sagt sanningen, nej. Jag försökte säga att det var en C/O-adress, att brev ofta kom på vift och att de kunde skicka hem allt till min adress i Luleå ist. Men kärringjäveln fortsatte tjata om C/O-adressen och när hon frågade vad det stod på dörren var jag ju tvungen att svara nåt:
- Svensson/Rönnlund, mumlade jag fram och ångrade mig i samma stund.
Nu skulle Joakim och Nina, (ägare till vetekakan) som hyrt ut lägenheten till "Sara och Linda", få hem brev till en Karin Nilsson, långt efter att hyrestiden gått ut. Helvete. Varför sa jag inte att jag hade flyttat!?

Hur det blev med breven dit det vet jag inte, kanske kom de aldrig fram. Kanske skickade Joakim och Nina tillbaka dem. Hur som helst kommer breven iaf hem till Mamma och Pappa nu, ursprungligen adresserade till vetegatan 7. C/O Svensson/Rönnlund.

Sen dess har tiden gått, mitt boende har inte kommit på tal och jag har verkligen inte sett något behov av att ta upp min flytt.

Det var först när jag sen var på middag med jobbet med de andra assistenterna som jag blev påmind om det, självklart frågade de vart jag bor.
- Vid skanstull, svarade jag.
Efter det var jag igång. Levde mig tillbaka till tiden på vetekakan. Berättade om att vi bor 3 tjejer i en etta. Om sovalkoven och nej, vi har ingen balkong. Bla bla bla. Det är 7 trappor upp utan hiss, så man får ju iaf motion, hehe. Jag var så övertygande att jag till och med trodde på det själv.

När vi sedan bryter upp och ska ta oss hemåt frågar en av assistenterna om jag ska till skanstull.
- Öhum, ja.. Jo, jag ska ju hem..
Vi promenerar tillsammans till skanstull och när hon viker av på sin gata går jag ner till tunnelbanan för att ta tuben hem. Till Bromma..

Någonstans där kände jag faktiskt att det har gått lite för långt, men vad ska jag göra, komma såhär i efterhand och säga att jo juste, by the way så har jag flyttat för x antal månader sen!

Så näe, karusellen snurrar fortfarande på, nya lögner sägs för att skydda de gamla. Men så länge jag sköter mitt jobb spelar det ingen roll, och jag intalar mig själv att jag inte ljuger, jag har bara missat att berätta några (ändå oviktiga i sammanhanget) detaljer om mitt liv!


♥ KARIN

Torsdag

Idag har det inte varit roligt att vara Karin Nilsson, nä om någon hade velat byta liv med mig hade jag gjort det utan eftertanke. Lätt!

Har legat i soffan och de enda knopen jag har gjort har varit att ta mig in på toan för att lägga några pizzor. Fått erfara att ägg inte är ok att äta när man är bakis, det är hemskt jobbigt att spy upp..

Klockan 5 gjorde jag det jobbiga konstaterandet att jag var tvungen att göra mig klar till jobbet. Helvete vilken pärs alltså, kunde inte ens åka med bussen hela vägen för att jag mådde så illa, så fick promenera sista biten. Fick med råge äta upp orden jag sa igår om att jag aldrig blir bakis!

Och eftersom jag har seriös bloggtorka just nu slänger jag upp lite bilder på våran lägga till er nyfikna!


Vardagsrummet och "sovrum" på nätterna. Elin snarkar nu på divanen och jag har min datahörna på andra.


Matrummet som används mer till något slags förvaringsrum. Det är dit vi sätter grejerna när vi städar om man säger så ;)


Sleeping-room!


Köket med all möjlig utrustning, drömmen att kocka i. Om det skulle finnas råvaror. Just nu innehåller skåpen typ nudlar och kryddor. Så det är det som lagas. Nudlar.



Och så den härliga balkongen!


Sen ville jag bara meddela att det är så roligt att ha Lisette här med oss. Hon sprider glädje, skratt och så har hon ju faktiskt diskat!

Igår när vi var på La Roy drog hon den längsta hälsningsfrasen jag hört:
-Hej, Lisette. Jag är bara på besök i Stockholm. Jag bor i egentligen Luleå!
- Heej..


Ja, det var hemskt viktigt att få med allt redan under handskakningen.

Jag försökte lite smidigt ta fram telefonen för att fylle-messa litegrann, men det är tur att Emmas hökögon ser allt och jag hörde från vänsterkanten:
- Kaarin, vad gör du!?

Synd bara att ingen hann med att stoppa Lisettes tele-terror ;)



♥ KARIN

Onsdag

Jag är så trött, så trött. Vaknade av att Emmsan sprang omkring och pratade i telen imorse, frågade om jag var tvungen att gå upp, men jag kunde sova vidare ett tag till. Skulle upp klockan 10 och möta Lassie på bussterminalen nämligen.

Somnade om och vaknar nästa gång av ytterdörren. Kikar ut i hallen och ser Elin med hennes syster och mamma komma in. Alltid lika trevligt att få gäster när man är morronhärlig!

Jag och Emma åkte iaf och mötte upp Lisette och efter lite vilsenhet ser vi en förvirrad liten knutt med resväska som vi plockade med oss och tog ut till Bromma.

Lisette är som lite småorolig här i huvudstaden, rädd för ficktjuvar, vet inte hur hon ska göra med sl-kortet och sitter på tunnelbanan stel som en pinne.
- Inte går ni väl hem här på nätterna, ojojoj..!

Nu har de nyss tagit en nap och vi ska glida in mot stan. Jag måste fixa nån provisorisk lins eftersom min är borta, och så är det bolaget som gäller! Även om Lisette var taggad för bolaget redan när vi var påväg hem imorse.

- Ska vi stanna nu på bolaget?
- Vi kan ju köpa efter vi har varit på stan.
- Ja, okej.. Om vi nu ska till stan..
- Vad ska vi annars göra?
- Nä, men jag tänkte att vi kunde börja fördricka lite..


Jag och Emma kollar på varandra, och sen på klockan.
- Lisette, klockan är 20 över 11!

Nu måste jag göra mig klar, annars kommer det bli ett helvetes liv här snart.



♥ KARIN


Tisdag

Idag hade jag en dag när jag verkligen inte ville pallra mig utanför lägenheten. Åt frukost med E & E på balkongen och sen satt jag och Emma och solade. När molnen kom förflyttade vi oss in till tv:n, där jag slog läger i soffan. Satt och bad till gud att jag skulle slippa jobba.

Efter ett tag ringer Fågel och frågar om vi ska ses, ta en fika. Fan, fan, fan. Nej, jag vill inte.
- Okej, jag kan möta upp dig när du slutat jobbet!

Så det var bara att fixa sig och sticka iväg. Jag kan ju för fan inte tacka nej till socialt umgänge för att jag vill vara hemma, ensam och titta på tv. Någon måtta får det faktiskt vara!

Men fan vad allt gått fel idag. Mina halvt trasiga jeans sprack totalt när jag skulle ta på mig skorna, men jag orkade inte byta. Salladen jag köpte var torr. Och dyr. Fick ett sms om att jag var tvungen att jobba. Och dessutom spöregnade det ute.

Så där gick jag i regnet, i mina spruckna byxor, med två nyinköpta chipspåsar (rea på götgatsbacken), varav en jag hade öppnat och gick och små-åt från. Jag kände hur folk jag mötte tänkte att hon kanske inte borde äta det där! Håret hängde i stripor på skallen, fötterna var blöta och gled omkring i skorna och det såg säkert ut som om jag inte kunde gå i klackarna. Till råga på allt hade jag brillorna på och jag förstår inte hur folk kan ha det i regnet, man borde ju för fan ha vindrutetorkare på dem!

Näe, att få krypa till kojs nu känns mer än lockande. Emma har gjort sina nattrutiner (älskar när hon gör natt, så mysigt) och jag kör min nattsurf som Emma kallar det. Filip sitter och äter nudlar bredvid mig och det triggar verkligen igång mitt nattliga frossande. Men vi tar en cigarett på balkongen ist, lika ohälsosamt, men det gör mig iaf inte tjock!

Imorgon blir det att kliva upp tidigt, ska och möta Brita Mathilda som kommer to the town! Hon tillbringar helgen med oss och det ska bli så kul!



Med hela ligan samlad undrar man ju vad vi ska hitta på. Ska vi spåra eller kanske.. SPÅRA?!



♥ KARIN

Måndag

Nu är jag hemma igen efter en helg hemma. Förvirrande att inte veta vad jag ska kalla "hemma", men man skulle kunna beskriva det som att jag bor i Stockholm, fast mitt hem är i Luleå. Och att jag fortfarande är den bortskämda lillstintan för Mamma och Pappa märkte jag extra tydligt nu i helgen.

Pappa ringer mig på jobbet innan jag ska åka och frågar om jag har tid att prata. Aa, säger jag i tron om att det är något viktigt. Det han vill är att fråga vilken smak på chipsen jag vill ha. Vilken dipp det är som gäller för mig nuförtiden..

Mamma har bäddat upp sängen färdigt åt mig, och pimpat den med gossedjur. Väldigt mysigt att komma hem och mötas av Rosi, Nalle och Lill-nalle som kramas av en hjärtkudde med armar. Det är dock inte lika roligt att mötas av det när man har sällskap med sig hem, fick jag erfara..

Pappa låtsas som ingenting när jag har besök, berättade Mamma:
- Trots att det står ett par skor i storlek 42 i hallen säger Pappa att det är Teza som är hos oss! Han går förbi och spanar lite på dem, men vill som inte titta ordentligt.
Visst, Teza har större fötter än mig, men inte såå stora..

När jag skulle testköra deras nya bil åkte vi tillsammans för att tanka. Mamma sitter bredvid mig och säger hur jag ska göra. Pappa sitter muttrandes i baksätet när jag får motorstopp efter motorstopp, tror att bilen ska gå sönder. Det kändes som att jag var ute och övningskörde.
I oktober har jag haft körkort i 2 år..

Men det är alltid lika skönt att komma hem, att få vara liten och bli omhändertagen. Att höra Pappa ropa att det är mat och att han kommer in och frågar om jag har någon disk i mitt rum som han kan plocka bort. Att Mamma säger vad jag kan äta till lunch och att hon lägger upp min älskade lax på ett fat åt mig så att det ska bli lättare att nattäta.

Mina föräldrar gör verkligen allt för mig, och jag insåg att det är nog ganska bra att jag har flyttat. Jag menar, hur lätt är det att växa upp och bli vuxen när allt serveras på silverfat, när man är inlindad i bomull och när någon sopar vägen framför en?



♥ KARIN

Söndag


Jag älskar sommar och jag älskar Luleå



♥ KARIN


Onsdag

Glider runt hemma hos Fågel som har åkt iväg till jobbet. Hon drog redan vid 6 och jag förstår verkligen inte hur hon orkar!! Jag kunde inte somna om så jag har också varit vaken sen dess och jag håller på dö av trötthet. Riktigt imponerad av henne.

Igår lagade vi taco-paj här och hade chips och dipp till efterrätt, jag var i himmelriket!


Jag och Fågel smått ofräscha efter vandring i thai-bergen

Vi satt och pratade hela kvällen och kom in på hur länge vi faktiskt har bott här.

Varken jag eller Fågel flyttade ner på riktigt, vi tog bara varsin resväska och flög ner på "semester på obestämd tid". Jag hade inga planer alls för mitt liv, tänkte slagga hos Sara och Linda ett tag och där blev jag blev kvar.

Sen fick jag, Emma och Elin lägenhet och den senaste tiden har verkligen sprungit förbi och vi har nu snart varit sambos i ett halvår!

Så här sitter vi, jag och Fågel, 8 månader senare och funderar över när det är dags att avsluta "semestern". Fågel känner sig klar med Stockholm, jag känner att jag knappt har börjat göra stan.

Till hösten har jag bott i Stockholm 1 år och det känns verkligen superskumt.
När jag åkte iväg var det ingen som trodde på min flytt:
- Jag ger dig två veckor, sen kommer du komma hem med svansen mellan benen igen,
fick jag höra.
Igår märkte jag att det fortfarande inte är någon som tror på min Stockholmsvistelse när Fågel pratade med sin mamma:
- Du ska se att Karin kommer att flytta hem snart!





KARIN


Tisdag

Ska strax åka iväg och jobba, och jag behöver väl inte säga att jag inte är superpepp för det.. Strålande sol och 25 grader mötte mig när jag gick ut på balkongen, så det är väl lite andra saker som jag har lust att göra idag.

Igår var jag iaf ledig och jag åkte till Essingen där Sara och Emma var. Köpte med sushi och åt och myste i solen med Malin och hennes brorsa Per.
Har fått solförbud av Sara och Emma nu också, de är rädda att jag ska anta min gråa nyans om jag fortsätter mitt solande. Jag har en tendens att bli lite brunblind.

Jobbar 11-16 och sen 18-22 idag. Sen emellan det måste jag ta mig i kragen och boka sling- och klipptid. Mitt hår ser rent ut sagt för j*vligt ut.

Har även bokat min hemresa nu, har världens bästa jobb som jag alltid får ledigt från. Frågade igår om det gick bra att jag var ledig på fredag och det var inga problem. Hon sa även att jag fick gå tidigare på torsdag om jag ville ta ett plan redan då. Så i helgen då jävlar är det hemgång för mig. Har inte varit hemma sen mars så jag är taggad!
Mamma betalar min resa och hon behövde ju inte säga 2 gånger att hon skulle föra över pengar innan jag var inne på sas hemsida och kollade biljetter. Hade jag haft pengar hade jag lätt åkt hem oftare, men när det svider i börsen av det mesta utgifterna blir det lite svårt ;)



♥ KARIN

Godmorgon!

Igår blev det utgång, det var jag Emma, Sara, Johan och hans kompis Sofia. Började på East för ett glas rosé. Efter det kaosade det, de som var på Summerburst-grejen hade tydligen någon slags förtur på krogarna och det var jävulska köer överallt. Mötte upp Elin och det slutade med att vi gick på Spyan, eller Hell´s kitchen, beror på hur man ser på saken.. ;)

Kul att mitt köp i baren inte gick igenom heller, typ en vecka efter lön och jag får medges ej, hur illa är inte det? Min livsstil är alldeles för dyr för min ekonomi. Eller så beror det på att jag gjorde en monsterutbeltalning till hyran som jag väntar på att få in cash från.

Hade iaf råd med mat från donken som vi tog hem och kalasade i oss. När E & E sen hade krypit till kojs tyckte jag det var en bra idé att surfa lite. Somnade (såklart) och när jag vaknade klockan 8 halvt sittande i soffan med en varm datorn på magen tyckte jag inte idéen var lika genomtänkt..

Somnade om nån timme, men sen var jag så stressad att Emma skulle försova sig till jobbet så jag kunde inte sova. Socialicerade lite med henne när hon vaknade och när hon gick vaknade Filip. Men nu sover både Elin och Filip som stockar, och jag funderar på vad jag ska fördriva tiden med.





Tror det blir en promenad i fina vädret och lite telefontid. Sen köpa lite ägg (om köpet går igenom, hehe). Jag vill inte ge några falska förhoppningar till dig Emma om du läser detta på jobbet, men det kanske står en nybakad kladdkaka när du kommer hem från jobbet. KANSKE!! Var år och dar sen jag bakade, saknar det.



♥ KARIN

Lördag

Idag åkte jag till Kristineberg och mötte upp Fågel för lite mys i solen. Köpte med jordgubbar och vindruvor och Fågel stod för läsningen, en Cosmopolitan.

Sen blev vi hungriga och gick lös på restaurangen som var aningens dyrare än vad våra ekonomier tillåter. Men vafan, det var gott. Och man måste ju äta..




En kall cider satt gode gott i värmen


Min rimmade lax med dillstuvad pottis..

Nu blir det fix, tagga till och blanda lite drinx. Absoluterna står redo, en raspberri, en mango och en citron. Barskåpet är fyllt. Kylen är tom. Skafferiet innehåller 30 paket nudlar. Våran livsstil i ett nötskal.

Måste säga att vi inte riktigt fått ordning här i läggan, Elin och Emma har slaggat på soffan med en filt de flesta nätterna sen vi kom hit, jag sover ensam i dubbelsängen utan lakan, en prydnadskudde under skallen och med filt och överkast som täcke. Nu har även Filip som är bostadslös anlänt hit, ja vad ska man göra, han kan ju inte sova på gatan heller!



♥ KARIN

Tisdag

Nu ligger jag här instängd i sovrummet och känner mig som en unge medan mamma och pappa fortfarande får vara uppe. Emma har skickat mig i säng och nu kom hon in med orden:
- Har vi sagt att du ska sova, så menar vi SOVA!
Snaaaaaaart mamma..

Jobbet gick bra, men nog känner jag mig sliten. Åkte hem en sväng emellan jobben så jag hann äta lite, hur mycket jag än älskar att äta ute blir det lite dyrt i längden. På kvällen behövde jag dock bara jobba 10 minuter, så det blev en lång resa bara för det, hehe. Inte för att jag klagar ;)

När jag kom hem la jag mig och tog det välförtjänt lugnt i soffan, såg på tv och spelade lite harpan, kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre.. Nästa gång jag kollar står Emma lutad över mig och jag insåg att jag ännu en gång tappat kontrollen med datorn på magen och tv:n på.

De hade med sig chips och dipp som satt fint i kistan, så nu kan jag sova med nöjd mage. Ska hinna duscha också, var ett tag sen. Tänkte ett tag att jag inte hade duschat sen i Thai, men det har jag visst. Inte ens jag är äcklig!


♥ KARIN


RSS 2.0