Måndag

Första skoldagen idag gick helt okej. Jag missade 2 lektioner, men jag tyckte inte dom var så nödvändiga att gå på. Fick skjuts både till och från skolan, inte helt fel! Bara det att det är så jäkla svårt att hitta parkering vilket alltid slutar med att jag och Teza sitter och skriker på varandra för att vi alltid vill stå på olika ställen!

Nu har jag packat väskan och ska åka och träna. Sen far jag direkt efter det och sover hos Therese, är så sällskapssjuk, även på natten! Jag sov ju hos henne i förrgår, sen sov hon här igår och efter det har jag blivit bortskämd med att ha någon bredvid mig.

Sen är det så öde här hemma eftersom mamma drog till Norge imorse. Tänkte att jag skulle laga middag till mig och pappa imorgon, för enligt "matsedeln" som mamma har gjort åt oss (ja, hon är ett kontroll/planerings-freak) skulle vi äta något päckel! Men det blir nog kul för honom att komma hem till ett dukat bord.

PUSS


...

Är jävligt less på att vänta nu! Hatar att vänta, det är det värsta jag vet!!

Så jag hoppas Therese är gullig och kommer snart, så hon kan locka det sista av mitt hår. Sen ska vi åka iväg till Lisse Larsson och fira henne litegrann!

Igår var jag btw i ett stall för första gången på.. över ett år? Teza varnade mig innan vi gick in:
- Du får inte börja gråta Karin, du får inte!
Jag kan inte rå för det, jag älskar hästar, dom är så jäkla underbara! Går varje dag och hoppas att Tezas mamma ska köpa häst så jag kan komma och rida där.

Nä, helt seriöst, nu säger jag upp kontakten med Teza. Segare person får man leta efter, ååååh så less!!

Hejdå.

7 mars - GRATTIS LISETTE


Raggen och TV-kväll

Ikväll har jag åkt i den kära bubblan, Teza kom och hämtade upp mig och sen har vi hunnit med att vara lite varstans. Plockade upp Emma och Lisette i stan och jag fick mig en sightseeing bortåt hertsö-hållet som jag alltid tjatar om.
Vi dunkade musik, lekte "Taxi-efter-tre-utanför-krogen", låtsades att Teza var fylle-chaffis och hade en extra kör där i baksätet. Svamlade på som vanligt alltså.

Kollade på Sveriges värsta bilförare hos Lisette, det måste ju helt seriöst vara det roligaste programet, lätt veckans höjdpunkt! Jag finner inga ord för hur kul jag tycker att det är. Såg även Lyxfällan och åt alldeles för mycket gotta. Har iaf varit en väldans trevlig kväll.



Nu måste jag snart i säng, ska jobba dagen imorgon också...... Känns alltid tyngst kvällen och morgonen innan, för jag kan ju inte säga att det är spec ansträngande när jag väl är där.

Aja, sov sött alla!

Torsdag

Idag ringde klockan 06:50. Fick riktig jävla dödsångest, jag ville verkligen inte kliva upp ur sängen, hela kroppen förökte protestera och det kändes som att jag hade en elefant på axlarna. Sen kom jag på att jag bara skulle och jobba, inte bestiga ett berg som det kändes att jag skulle!
Det gick trots allt bra att jobba, även om jag gick in i fel port 2 gånger och knackade på fel dörrar innan jag kom rätt. Jag har ju inte ens jobbat där ett år så det kan ju vara lite svårt att hitta och sådär ;) Men om en vecka, då firar jag 1-års-jublium, wiie!

Nu ska jag ringa och terra Tessan!

PUSS

Onsdag

Jag njuter fullständigt av att ha sportlov (även om min lärare jagade mig idag på stan angående inlämningsuppgiften..)och fyller mina lediga dagar med diverse olika saker. Har tränat, vart på stan, gjort ett städjobb åt vårat kära uf-företag, Emma och Lisette har varit här på besök (händer inte ofta!) och hängt lite mer med Lisette.

Idag fick Tessi körkort, dom droppar in ett efter ett. Jag började skratta när hon kom upp för backen och skulle hämta mig i den gula bubblan, den är supersöt och ser ut att komma direkt ur en tecknad serie!
Ska se om jag har nåt bränningsprogram på denna dator och bränna en skiva åt oss. Annars kommer jag att få stå ut med Lady Gagas skiva på repeat. Visst, Lady Gaga i all ära, men gata upp och gata ner.. Nja, det skulle nog ge mig utslag!


Nu var det länge sen..

Har egentligen inte tid att sitta här och svamla, men folk klagar ju..
Senaste dagarna har spenderats på stan, gått runt, fikat osv. Igår kom Tez hit och sov och sen gick vi och åt pizza till lunch idag. Åkte och jobbade strax före 3 och nu ska jag till Fågel och sova. Ja, jag har problem att vara ensam, inte min grej alls! Längtar efter att få bo i kollektiv.

Nä, nu måste jag packa ner linsdosan, det var den jag kom hem för att hämta, annars hade jag kunnat åka direkt från jobbet. Likt om jag skulle glömma den nu bara därför ;)

Pusspuss

RSS 2.0