Egna smycken

Idag fick jag hem ett paket med lite kedjor, band och olika smyckesdelar som jag beställde en natt då jag kände mig "pysslig". Jag fick för mig att börja göra smycken!

 

Resultatet blev ett halsband av olika kedjor och ett armband som jag satte på två berlocker från gamla trasiga smycken!

 

Grattis Pee-Pee!


Kalaspinglor!





Fredag + Lördag

Ganska nyss hemkommen från stan där vi var och firade Johnny som fyller år idag!

Även igår blev det firande, då av EPB som fyller år på måndag. Vi körde en repris av gamla tider med att dricka i hennes rum, vet inte vad det är med mig hos Elin, det är så party där.

Sen var det vidare till Clean, där det typ var 9F reunion med massa från gamla klassen. Kul att träffa alla prickar som man inte pratat med på typ 3 år. Blev chockad att se att alla förändrats så mycket, men när jag tänker efter har nog jag också det eftersom jag var smal som en sticka och hade glasögon under högstadietiden. Om man bortser från min korta fjortisperiod då jag var rebellisk och blonderade håret och sminkade mig i Elins trapp på mornarna innan skolan!

Nä, nu lockar sängen, en bra film och chips! Ska upp i hyfsad tid imorgon och åka och äta smörgåstårta hos mammas faster, mumma!


Jag ikväll

Nagelfix

Har sprungit på stan idag med Emma, Maria och Lisette. Köpte nagellack och lite stenar, så jag ska pyssla med mina naglar och göra dom fina nu tills helgen.
Köpte också present till Pee-Pee som vi ska fira imorgon med middag och utgång!




Tag 3 betala för 2 på nagellacken på Lindex ;)


IKEA

Igår var jag till IKEA och gick upp tidigare än vad jag har gjort sen min uppkörning för en månad sen, klockan ÅTTA!
Idag är jag så trött och mör att jag inte höll på orka mig iväg till stan, jag tackar aldrig nej till stan! Känns som att jag har fått nöffnöff-sjukan all over again.. Så imorgon blir det att återgå till rutinerna, stänga av mobilen för att undvika att någon med rubbad sömnrytm ringer och väcker mig och slå upp mina blå kring 2-tiden, I love my life!

Mitt IKEA-besök resulterade i en datahörna,



nytt till fönsterbrädan (passande nog hade mamma bytt gardiner och städat mitt rum lagomt tills jag kom hem)



och mina foto-collage som jag pysslade med in på småtimmarna :)



Ska sätta en hylla där under också, men eftersom ingen i min familj är vidare bra på snickerier väntar jag tills min morbror kommer på besök!

Blondin vs Brunett

Jag får fortfarande en chock när jag kollar mig i spegeln och upptäcker att mitt hår är brunt, trots att jag färgade det för en månad sen..
Saknar det blonda såå otroligt mycket, men samtidigt vet jag att jag inte kan vara blond på vintern, för inte nog med att utväxten ser svart ut, jag är även så blek att inte ens världens bästa smink- och hårprodukter kan rädda mitt utseende.

Hittade också bilder med mitt blonda hår och förvånas över hur scary jag ser ut, extremt bitchig! Om jag inte hade varit mig själv hade jag varit rädd för mig, och definitivt inte kompis med mig.
Kollar man ist på mig i brunt hår, vilken skillnad, jag ser ut som världens snällaste mes!

 

 
Juni - 09                                         November -09


Hallå alla tappra..

..som fortfarande klickar sig in på min blogg trots bristen på uppdatering.

Har alldeles fullt upp i mitt liv, men ibland får jag sådant blogg-sug att jag går runt och tänker blogg-inlägg i mitt huvud, sen kommer jag på "juste, jag skriver ju inte ens blogg!".

Älskar dock att läsa bloggar och eftersom att jag inte jobbar (är tjänstledig/på semester, inte arbetslös som folk tycker om att påstå..) och pluggar på internet, kan jag klicka mig in på allas bloggar upp till 10 gånger om dagen.


Update

Mitt kurd-pass har bytts ut mot ett körkort där jag om möjligt ser ännu värre ut, jotack det gick. Pappa sa att jag såg allvarlig ut, Sara sa att jag såg ung ut och den vanligaste kommentaren är:
- Du kanske borde haft utsläppt hår..?
Själv anser jag att jag ser ut som en pojke, och inte en söt sådan.

RSS 2.0