Estoy un poco borracho de noche ;)

En hårfärgningsdag är vad denna dag har varit. Var hos Ida först och färgade hennes hår i en aning mörkare nyans, blev lyckat, men vettefan om hon var riktigt nöjd. Jag och Eva skyllde på att hon är ovan, när hon vänjer sig blir hon nöjd (jag misslyckas aldrig med en färgning).
Sen bakade Eva och Ida chokladbollar och jag var pigg på att äta :)
När jag skulle hem drog stressade Ida och sa att jag inte skulle hinna till bussen så jag blev nojig och kutade. Självklart tog jag kurvan lite för snabbt och drog en vurpa.
När jag kom fram till busshållsplatsen fick jag ändå vänta länge på bussen. Och jag tror ingen missade att jag hade stressat med min oknäppta jacka, flåsande andhämtning och snöiga knän sen fallet.

När bussen var vid östermalm nånstans möter jag björx-bussen och blir otroligt less för att jag inte kom på iden att hoppa av typ på sotargatan och ta bussen hem därifrån. Det hade betytt att jag skulle vara hemma 10 minuter tidigare vilket är typ obetydligt, men tanken gnagde i mig hela vägen till stan och sen tillbaka till östermalm igen. Att det ömmade i mina knän gjorde inte saken bättre..

Men hem kom jag iaf och ikväll färgade Sara, Linda och Ylva håret här, jag fick äran att vara assistenten. Detta med hårfärger är typ ett ständigt problem. Blond vill alltid bli blondare och mörkhårig vill alltid bli mörkhårigare.
Visst har det varit stunder när jag har varit nöjd med min hårfärg, men nog har det fan alltid gått att bli lite blondare ;) Och Sara tjatar alltid om att hennes hår aldrig är nog mörkt fast det är svart..
Ylva gjorde slingor i en vit nyans, något som jag alltid känt att skulle sitta fint i mitt hår och när jag såg vad fint det blev bestämde jag mig, ska köpa likadan färg och be Sara fixa det nån dag :) Känner att mitt hår inte är på topp för tillfället, fast det bara var en månad sen jag var hos frissan och pungade ur typ 1000 spänn för det (eller okej, mamma och pappa sponsrade). Men när jag kollar i spegeln ser det bara orange ut. Eller typ mörkgult, fult är det iaf och jag tror slingor kan göra underverk!
Linda körde också nån slags blond färg i sitt vilket blev lyckat och Sara sköljer ur sitt typ svarta hår, antar att det kommer bli lika fint som de x antal andra gånger hon gjort det.


Men nu är det sängen och spanska som väntar, natti!


...

Hände nåt med mitt inlägg igår, så det publicerades typ nyss :O Ibland gör bloggen helt som den vill!

I alla fall så är det sjuuukt värt att lägga sig i tid, imorse hann jag till och med drömma en massa som jag bara gör när jag är utvilad :P Myskoo drömmar hade jag, men det var lite småkul.

Ska ta och säga bye till madre och kila till bussen sen.
Puss

...

Såg sjukhuset med mamma och pappa ikväll, eller pappa satt mest och löste korsord.

Som förutspått var mamma eld och lågor över programmet och satt och kommenterade sjukvårdarna:

- Han är min favorit! Ser du Karin vad fin han är?

Så satt hon och så alldeles salig ut tills nästa kom:

- Åh, vad mysig han är, han har så bra hand om patienterna!

Och så kommer nästa:

- Åh, han också! Alla är mina favoriter, alla är så duktiga.

Pappsen bör nog se upp säger jag bara!


Sen fick vi skratta lite åt han som fått ett pingisracket slängt i fejjan. Frågade pappa om han brukar slänga sitt pingisracket på Hasse när han alltid förlorar, men pappa förstod inte det humoristiska och satt mest och mumlade om att han är en bra förlorare (jo tjena). Jag och mamma fann det dock väldigt underhållande.


Passade också på att berätta om hjärt- och lungräddningen vi gjorde på idrotten och hon höll ett långt föredrag om det också, behöver jag säga att hon brinner för sitt jobb?

Fick även reda på att mammas visit till Pajala kommer att bestå av en begravning, ibland har jag minne som en guldfisk. Hon erbjöd mig att ta ledigt från skolan och åka med, men begravningar är lite för påfrestande för min känsliga natur så jag avstod. Skänker en extra tanke här hemifrån i stället.

Nu är det sleeping-time, godnatt alla!


Uppdatering

Mamma gav mig nyss pengar att köpa en ny mascara för, hon ska åka till Pajala imorrn och ville ta med min, varför hon nu i hela friden ska ha den till. Hon brukar aldrig sminka sig när hon är där, visste inte ens att hon skulle fara förrän för typ för 10 min sen. Blir lite fundersam på vad hon har för nåt i kikaren, kanske hon ska dit och flörta med nå bya-pojkar. Borde jag varna pappa..?
Nä, ska kila och se sjukhuset med henne nu, då blir hon så glad när hon får snacka om sina hjärtan och grejer. Sitter där och lyser i soffan när hon säger vad som är felet före läkarna på tv:n, rätt gulligt. Kan jag ju samtidigt passa på att förhöra henne om hennes plötsliga planer att åka iväg.
Sen får jag ta itu med det större problemet: Vilken mascara ska jag välja!?


Rubrikjävel

Var med Sara och Linda igår och såg lite tv och sånt, Gossip Girl och Gynning, men det var ingen riktig tv-kväll för mig igår, Gossip var okej, hade sett nästan hela förut, men Gynning.. Nä hon gjorde mig besviken! Gav upp efter andra pausen och gick och la mig ;)
Vaknade när Sara kom in i mitt rum och höll på bonka och ha sig, blev otroligt jävla less, men insåg sen att det säkert är så jag är varje morgon när jag kommer in i hennes rum och ska ha en massa stuff ;)

Nåja, dagens planer ser ut som så att jag inte har några planer ;) Jag och Idus snacka tidigare om lite simning hm.. Känns rätt jobbigt men ite träning för mig skulle kanske inte sitta så illa. Har lite intressant skvaller som jag skulle behöva få ur mig också, glappkäft som jag är ;)

Sen hörde jag ett litet rykte om att Ollfan ville se Grey's med Cornet (okej läste på bloggen, rätt bra med bloggar man slipper prata med varandra) men bara om hon var på bra humör. Vafan är det för snack, Cornet som alltid är så gooo! Hålla på sprida rykten om att hon är sur och dryg, dålig stil må jag säga!


Love

Låg och kollade på Grey's Anatomy nyss med Sara, hon är så kär i en av pojkarna där. Ja, dom flesta är väl kanske lite småförälskade i Alex, eller han, McDreamy, men nä Sara, hon har då verkligen hittat sig en egen favorit. Jävligt otippad men ändå så henne, hon typ ligger och smajlar fånigt så fort han visas ;) Vem det är håller vi nog hemligt, annars kommer jag få spööö!


Hittar du din sötnos Ollie? ;)

Godmorgon!

Sitter här pigg och utvilad och väntar på att gå till bussen.
Har haft en underbar morgon och hunnit med det mesta.
La mig innan 10 igår så där har ni förklaringen till mitt goda humör!
Ska städa undan här hemma nu så det är rent och fint när jag kommer hem :)

Pusstjoo!

Min bussresa

När jag skulle åka till spanskan idag så satt jag där med böckerna i famnen. På nån hållplats kommer det en drös av utlänningar och en snubbe kommer och sätter sig bredvid mig. Han kollar på mina böcker och sen ba:
- Hola!
Jag pressar fram nån slags hälsning tillbaka, och han fortsätter:
- Estudias espanñol?
Det tar ett tag för mig att översätta i skallen men sen svarar jag.
- Si..
Harangen som kommer sen på spanska förstod jag inte ett ord av, så jag måste ha sett ut som ett frågetecken där jag satt. När jag säger att jag inte fattar nåt på svenska är det hans tur att se ut som ett frågetecken.
- No hablo muy bien, klämmer jag fram, vilket följs av ännu en lång harang. Men då stänger jag av öronen. Jag ler artigt mot honom och kollar sen ut genom fönstret.

Nästa gång tar jag böckerna i en väska, helt klart!


Tidsfördriv

Söndag idag och jag har inget bättre för mig än att sitta och skriva om mitt extremt intressanta liv. Men antar att andra som inte heller har nåt att göra kommer att sitta att läsa en massa extremt intressanta bloggar så jag antar att mitt inlägg kommer att komma väl till pass där.

Helgen har spendrerats i lugnets tecken, bra sällskap, film och gotta, alltid en lyckad kombination.
Om mamma och pappa hade vetat att jag skulle bli så här skötsam nu för ett år sen hade dom nog gråtit av lycka, för då var jag varkligen inte favoritungen här hemma om man säger så ;)
image85
Förra året ;)

Igår ringde Ida och väckte mig alldeles för tidigt, men snäll som jag är steg jag upp och gick på stan med henne och även Eva. Skulle shoppa upp dom 500 spännen jag hade i börsen, men snålheten kom ikapp och det blev endast fika för 8 kronor.
Hyrde även film med dom på kvällen och allt som allt gick jag back med ungefär 20 kronor, rätt hyffsat måste jag säga.
Jag fick äran att välja filmerna och dom var rätt hyffsade dom också.

Teza ringde och berättade om sitt missöde när hon råkade ringa till mammas mobil ist för min.
Pappa hade svarat och ingen av dom hade fattat ett skit.

- Vem är du?
- Men vem är du!?

Sen hade pappa mumlat fram något om att jag var hos Ylva, nej det är Sara som är där.. Karin, hon är ju hos Ida.
Nejdå, jag tar det inte alls personligt att pappa 90 % av alla gånger inte skiljer på mig och Sara. Med två döttar är det inte lätt att veta vem som är vem.

Godafton

Mammsi och Sara har gjort sig klara för partey hela kvällen och jag har fått stå till tjänst med goda råd om allt och inget. Mamma vill låna smink, Sara kläder osv.
Sen blev Sara dock väldigt förbannad eftersom hon inte hittade nå leggins och jag var snabbt tvungen att låna ut mina strumpisar, hon hotade med att åka till krogen i lånkisar annars! :O Nä då hoppade jag snabbt ur mina.

Så det var bara jag och pappa som avnjöt middan, en familjepizza. Som pappa dessutom prutade på, han är snålheten själv, om man säger så. Tvärtemot moder ;) Nä men det smakade bra, har vart så tomt i kylen här så jag har fått gå runt med kurrande mage, men nu är den mättad för ett tag. Tills chirrebirre påsen kommer fram ;)
Såg att det låg en i skafferiet och en dipp också, rätt sort och allt, pappsi hade vart riktigt duktig. I vanliga fall har han sämst minne i världen, men när det kommer till saker jag och mamma vill ha så har han värsta pansar-minnet, han gör allt för oss :) Då bryr han sig inte om vad det kostar heller ;)

Nåja, ska ta och svinga mig in till stan nu, 6:e bussresan blir det. Råkade åka för långt när jag skulle till skolan, satt i min egna värld och missade att plinga på varvet :( Så fick jag kliva av efter bron och ta bussen tillbaka igen ;) Lite smått irriterenade. Menmen.

Ha en bra kväll gott folk.

2008-01-25

Har vart till skolan i morse och haft spanska, tänkte inte gå men tog mig dit tillslut.
Fick veta vart vi ligger i kursen och det såg väl rätt så bra ut för mig :)

Sen åkte jag hem, var tvungen att betala på bussen för en viss person har mitt busskort..
Busschauffören blängde surt på mig när jag kom där och langade upp 10-20 enkronor och 50-öringar som jag snott av Sara, det var det enda fattiglappen hade.

Det var faktiskt rigtigt mysigt vinterväder ute, så när jag kom hem och möttes av en gapande tom kyl tog jag mig ut på en promenix till konkan och köpte lunch.

Sen har jag hunnit med en massa, ganska skönt att vara ledig så här på morgonkvisten, man hinner med en massa. Om jag inte hade haft lektion på morgonen hade jag väl bara legat och sovit, men nu kan jag göra lite nytta. Och på tal om det ska jag v'äl göra klart lite läxor nu.

Pusspuss!

1 månad sen julafton

Värsta snöstormen har det vart idag, jag som väntade på sommaren. Hade mer än gärna sett att det inte kom nå snö iår, menmen..
En plåga var det iaf att gå in till stan efter skolan och ännu värre vare att gå hem från bussen när jag kom hem. Blev så less att jag sprang, eller typ plumsade, den sista biten och var alldeles utmattad när jag kom hem.

Hittade värsta lappen på kylskåpsdörren där Sara höll på smöra och skriva till mamma och pappa att hon älskade dom. Det var så flottigt att jag höll på spy. Kan tänka mig att man snart kommer höra Sara:
"Kan ni betala ett gymkort åt mig, snääääälla?
Nä, sånt svammel behöver inte jag hålla på med, fick ändå höra att jag var mammas lilla guldklimp :)

Är astrött nu, men att gå och lägga sig innan 10 känns så töntigt så får sitta uppe ett tag till. Ska bädda ner mig i sängen på ett tag och se one tree hill igen, det var så bra! Eller laguna beach kanske, det var ett tag sen..

Som vanligt börjar jag 8.15 imorron, har bara sovmorgon på måndag så när det börjar komma till torsdag-fredag är jag rätt så sliten på mornarna. Ganska surt för hade jag inte haft fittspanskan skulle jag börja 10 i 2. Men måste ändå gå för jag vill veta vad jag fick på provet. Sen kan jag åka hem och fortsätta mitt sovande.

Fick btw alla rätt på matteprovet ;) Nog för att det var ett hemprov, men iaf. Sen så har jag skrivit typ 3 sidor på mitt nk-arbete som ska in vecka 8 eller nå, ganska amitiöst för att vara mig.

onsdag

Har just bestämt mig för att jag inte tänker stressa och göra klart filmanalysen som ska in imorrn nu ikväll. Ett skönt beslut! Får ta och lämna den efter helgen, eller möjligtvis på fredag om jag är duktig. Skulle kunna göra den på mitt 5 timmars hål som jag har då. Var ju borta när alla andra såg filmen så Ellipelli förstår säkert att jag inte har hunnit skriva klart den.

Skolan gick ändå rätt ok idag, jobbade väl inte direkt på nån lektion, menmeeeen.
Gjorde höga äventyret på idrotten som var kul. Inte alls lika läskigt som när jag gjorde i nian och skakade som ett apslöv när jag kom ner. Men lite pirrigt i magen var det.

Nåja, ska städa klart mitt rum nu som jag började göra. Bytte lampa i taket som inte funkat på typ nåra månader så nu ser man hur stökigt det verkligen är ;)

Pusspuss


...

Idag var jag och Elin och tränade, skulle köra aerobic med det blev ett pilatespass ist. Rätt naaajs!
Har tränat två dagar i rad, börjar kännas lite smått i kroppen.
Kanske att jag inte tar mig till skolan imorrn heller, är träningsvärk en giltig anledning att vara hemma för?

Ikväll har jag iaf mycket att stå i.
Ska sy, fixa naglarna, fläta håret och kolla på tv, inte ofta man har så mycket att göra en söndagskväll mitt i vintern ;)
Sen är det ju den där spanskaläxan som också måste bli gjord tills imorrn, antar att det är den som kommer att hamna i kläm.

Nåja, nu måste jag kila om jag ska hinna med mitt fullpackade schema.
Pusssssss.

Hejhej

Kom nyss hem, har vart och tränat med Ida.
Alla blir chockade bara jag nämner ordet träning ;)
Men det är ju typ gratishelg nu på gymmen så där har ni förklaringen.
Gratis är gott, speciellt för en snål person som mig.
Mamma var lite orolig och sa åt mig att äta och dricka ordentligt så jag inte skulle svimma och att det bara var att ringa om jag började må dåligt.
Men herregud, det är inte så att jag aldrig har tränat förut :O
Var typ bara nåt år sen jag slutade med fotboll typ 3 gånger i veckan, hallååå?

Aja, var på nå bodybalace som var ganska kul, inte så jobbigt men känner på mig att jag kommer ha en grym träningsvärk imorgon när jag vaknar ;)
Imorrn kanske det också blir lite träning med Emma och Elin om dom är pigga på det.

Nåja, nu ska jag kila i duschen och sen återgå till mina gamla vanor, dvs lägga mig i sängen med nå gotta och kolla på Andra Avenyn, tjoo!


!

Cornet är inte dryg.
Nu sitter hon här ensam, ledsen och arg.
Men fan inte dryg.

:)

Jag är sjuk.
Har vart hemma från skolan i två dagar, mycket ovanligt för att vara mig.
I onsdags så satt jag och Sara och diskuterade en massa långt in på natten och när pappas väckarklocka ringde på morgonen fattade vi att vi hade spårat lite. Sara flög ut ur mitt rum så att pappa inte skulle märka att vi var vakna och jag hann sova en timma innan min väckarklocka ringde.
Då var jag extremt borta, sms:ade Teza att jag skulle ta en sovmorgon:


"såg viveka att jag inte kommer
och sen till ellinor men att jag
kommer sen efter lunch nån
 gång för jag är så borta men
såg inte det vik dom"


Sedan började jag må illa och efter att jag hade spytt somnade jag om och sov till 5.
Spenderade hela dagen i sängen och låg och kollade på minst 15 andra avenyn-avsnitt. Vill inte ens tänka mig hur länge det är.
Imorse när mamma väckte mig var jag så trött att jag inte orkade till skolan.
Men nu tror varken mamma eller Sara på att jag är sjuk längre så får ingen service nå mer :(

Såg one tree hill nyss, riktigt bra, fick typ gåshud för att det var så fint. Och nån gång tårar i ögonen, men det vet jag inte om var av oth eller något annat som jag har sett, har kollat på en massa olika serier så håller inte koll på allt ;)

Ikväll ska jag ta mig ut på första gången sen i onsdags och åka och hälsa på Emmsi ;) Och bara chilla och sånt där.

Pusspuss!


Lurad

Vet att alla med spänning väntar på ett blogginlägg av mig, men ni ska allt få vänta lite längre.
Stå ut gott folk, pusspuss 


RSS 2.0