Onsdag

Nu är det vår på riktigt, iklädd tygskorna, vårsjalen, skinnjackan och solbrillorna på huvudet, har jag promenerat omkring på Stockholms gator. Spanat på alla snygga pojkar som ploppar upp så här i vårtider! Behöver typ en haklapp för att jag dreglar så mycket.



Var förbi och tittade till vetekakan. När jag sa till Teza att den kände sig ensam och att jag var tvungen att hälsa på den, var hon självklart tvungen att trampa på mina ömma tår;
- Men Karin, det är inte du som känner dig ensam då!?



Kollade på OC (Sara har ju inga kanaler här..), drack upp den avslagna colan som jag lämnat kvar innan jag drog till Luleå och uppdaterade mig om vad som händer på söder.

Nu väntar jag på att Sara ska sluta jobbet, varför måste alla jobba hela, jävla tiden? E & E kom ner till Stockholm NU!

Ikväll är det hockey och som de trogna Luleå-fans som vi är ska vi väl ta och kika på matchen någonstans.


♥ KARIN


Allstar

Slänger in lite bilder från Allstar i helgen! Var ett kärt återseende ändå;
- Ska vi gå en runda? Eller..?

Näe, tänk hur mycket jag har hängt där! Min två-dagars där nu i helgen kan jag leva några månader till utan Allstar-abstinens! Till och med pappa tyckte att det var lite too much med två besök där:
- Ska du dit igen? Du var ju där igår!

Mamma säger åt honom att han inte ska hålla på så, och han går iväg och muttrar för sig själv att det inte kan vara roligt att vara på samma ställe två dagar i rad.. Mina föräldrar i ett nötskal.

Dock så hörde jag något om (läste på facebook..) att alkoholtillståndet skulle dras in på Allstar? Var ska man då gå ut i Luleå??

Aja, mina fina vänner gjorde iaf kvällen (kvällarna) toppen! ♥












♥ KARIN

 


Onsdag

Igår kände jag total panik inför att åka iväg till flyget. Blir alltid stressigt när jag ska iväg och jag tycker synd om Teza som skjutsade det emotionella nervvrak som jag var. Jag ville inte lämna Luleå, ville inte åka från mina föräldrar och kompisar. Ville inte vara ensam över en timma på flygplanet..

Men när jag landade i ett, soligt, 12-gradigt Stockholm, trängdes med alla människor, såg folk i gasen med systemetkassar på väg till festen, kände jag att det är här jag ska vara och saknaden av Luleås tomma gator var som bortblåst på några sekunder!

Men att helgen i Luleå har tagit hårt på mig är inget skämt, det kändes igår när jag hade dragit klart mina väskor och satte mig på soffan hos min älskade syster. Jag däckade innan 11 och vaknade inte förrän klockan 1 idag, herregud, har ju sovit över 14 timmar!!

Ska jag göra lite mat och se vad som händer idag. Nu saknas bara E & E som kommer om några dagar, känns konstigt att inte ha dem här. Har tillbringat hela helgen hemma med dem, och både min och Emmas pappa mobbade det: 

- Har ni inga andra kompisar så att ni måste vara med varandra hela tiden?
- Jaha, du ska vara med Emma och Elin.. Ja, ni har ju inte setts på åår och daar!

Nä, nog har vi andra vänner, får bara lite abstinens efter varandra! Emma hade till och med vandrat omkring i sömnen nån natt och frågat sin pappa efter mig och Elin, hur sött är inte det?


 

♥ KARIN


Godnatt

Näe, nu har jag spårat iväg med tiden, borde ha lagt mig för flera timmar sen!

Gick dock inte att boka flyg från min dator, så var tvungen att sätta mig här vid den stationära och hittade så mycket gammalt groll från förr i tiden att klockan bara tickade på. Jag fick sådana flashbacks när jag hittade bilder, musik, msn-konversationer och andra filer, så jag kunde inte slita mig.

Mamma kom dock upp för ett tag sen och sa åt mig att jag måste gå och lägga mig och Pappas klocka ringer nog snart, så det är väl dags att jag börjar tänka på refrängen nu..

Men alltså tjejer, vad hände med våra kanonfyllor på 3,5:or!?!?









Det är nästan så att jag har förträngt hur fjortis vi egentligen var!!


♥ KARIN


Packar..

..och funderar över hur många av mina 22 par vår/sommar-bäbisar som rimligen får plats i max 23 kilos bagage..


..när de även ska trängas med 10 vårjackor/kavajer..


..och en hel laddning vår- och sommarkläder.

Frågan är varför jag ALLTID har packning för en hel familj när jag drar ner till Stockholm, men ALDRIG någonting att ha på mig när jag väl är där.

Funderar även lite över var ytterligare några par skor är, kanske tror Mamma att hon kan rensa undan några medan jag är borta i hopp om att jag inte märker..? Men i så fall tror hon fel, är det någonting jag skulle kunna rabbla i sömnen är det alla mina skor, mina barn, som jag till och med har namn på.

 


♥ KARIN


Söndag

När jag vaknade till imorse runt 7, var facebook fortfarade uppe på dataskärmen, glasögonen var på och lampan var tänd. Jag tittade runt i rummet, funderade vart jag var, och spanade efter E & E. Insåg att jag var hemma, insåg att jag var ensam. En kall våg sköljde över mig. Snuttade lite på täcket för att kunna somna om, men det luktade alldeles för instängt och inte alls Karin. Övervägde att gå till Mamma och Pappa och krypa ner mellan dem, men stoppade mig själv i sista stund.

Förstår inte hur jag kan vara en sån fjant, herregud jag fyller snart 20 år och har fortfarande inte lärt mig att sova ensam. Skärpning Karin.

Är iaf underbart att vara hemma, om man bortser från tomheten när jag vaknade imorse, och jag tar till fullo vara på min tid här. Efter att ha snittat 4 timmars sömn de senaste nättena känner jag starkt av tröttheten, men det har det varit värt.

Har tyvärr inte tid att sitta här och jäsa, ska ha söndagsmys med världens bästa föräldrar! Ska spela kort, se Solsidan och passa på att trycka i mig allt gotta som vi har hemma, bara för att det finns.


Så glada de blev över mina presenter!

Sen blir det att smita iväg när paranteserna kryper till kojs och natta över på skuris för att få sovsällskap.


♥ KARIN


Torsdag

Igår tog jag mitt pick och pack från vetekakan och checkade in på Östermalm hos Sara och Linda. Kröp till kojs med min fantastiska syster och blev kramad och skedad så nära att jag slog pannan i väggen. Saknaden av E & E blev genast lättare, och vi sa ist godnatt till varandra via sms:

"Godnatt *vinkar från soffan med datorn i famnen*"

Emma:

"Godnatt kexet, sätt ner datorn och sov nu!! *vink*"

Elin:

"Natti där borta på soffan" :( buhu



Sov som en stock inatt och hörde ingenting när Sara och Linda gick upp imorse.

 

Sen drog jag och Sara ner till Fältan och lunchade innan hon lämnade mig ensam för att åka och jobba.

Jag stack till söder och handlade presenter till Mamma och Pappa som jag ska ge imorgon när jag kommer hem. Mamma fick en sjal från Gudrun Sjöden och till Pappa blev det en kortlek från Hammarby-shoppen som vi ska spela med när jag kommer hem!

Var förbi kakan en sväng också och hälsade på. Skulle faktiskt hämta mina sista saker därifrån också ("Jojo, vi säger så") och så passade jag på att vattna blommorna!

När jag kom tillbaka till Sara gjorde jag bort en tenta i Fysik och sen tog mina sysslor slut och jag blev rastlös. Försökte kolla på ett OTH-avsnitt, men stökigheten distraherade mig så jag städade upp och dammsög lägenheten. Det är väl det minsta jag kan göra för dem när jag kommer hit och slaggar.

Nu ska jag sätta bär och vit choklad i ugnen och bjuda tjejerna på när de kommer hem från sina jobb.

Seeya in LÅ tomorrow!


♥ KARIN


Onsdag

Jag dör av hunger och jag dör av sorg. Vetekakan är utstädad och ekar tom. E & E lämnade mig i min ensamhet vid 12 och snart är det dags för mig också att checka ut härifrån.

Väntar på att vetekakans ägare ska komma, så jag kan ge nycklarna och ta mina sista pinaler härifrån. Det enda problemet är att dom inte har hört av sig på över 2 veckor, vet bara att det är idag dom skulle komma tillbaka. Hoppar till varje gång jag hör porten smälla, eller när en bildörr slår igen utanför.

Ligger iaf och tittar på Beck, slumrar i soffan och gör allt för en sista gång på kakan, går på toa, dricker vatten, andas in kak-doften..

Pratade nyss med Emma, och ni anar inte hur skumt det känns att inte avsluta samtalet med:
- Aja, men vi ses hemma då!

Tänk att hon och Elin är i Luleå nu. Emmas pappa kockade åt henne och Evas mamma skulle laga Elins kära köttfärssås och spagetti som hon tjatat sönder våra öron med. Saknar dom redan. Men vi återförenas på fredag, en helg i Luleå, jag kunde inte vara mer taggad!!

Nu är Filip på väg hit, så jag ska möta honom nere vid t-banan. Så på med skinkan och glajjorna, nu går jag ut i solens härliga strålar.


♥ KARIN


Tisdag

Har vaknat hundra gånger hela morgonen och oroat mig för att inte hinna med det som ska göras. Hatar mornar, det är då jag alltid oroar mig som mest för allt. Värk i benen har jag också, känns som att världens tjockaste människa har suttit på dem hela natten. Är hungrig och måste verkligen gå upp och duscha nu..

Solen lyser in från en klarblå himmel, fan vad chill att mysa med E & E framför desperate, ta en sväng på stan, luncha, shoppa lite vårkläder, ta en fika och bara umgås. Men nej, ist börjar jag jobba klockan 11. Orkar. Verkligen. Inte.

[IMGP3105.jpg]


♥ KARIN


Måndag

Inatt har jag sovit väldigt ouppstyrt, även för att vara mig!

Vände mig om och kände hur jag la mig på något taggit, shit, är det en igelkott under mig? Äh, det var bara hårborsten. Slänger ner den på golvet, en sak mer eller mindre där gör ingen skillnad. Passar på att slänga iväg en handduk också som ligger knölad under mig. Råkar komma åt tv-dosan med armbågen så det byts kanal, vad jobbigt. Ändrar tillbaka och lägger mig tillrätta, somnar.

Vaknar klockan 3 med glasögon och tv:n på. Stänger av tv:n, tar bort brillorna och dricker lite av cola-slattarna, som finns kvar i glasen som står på bordet, innan jag somnar om.

Vaknar igen av Elin som raserar runt i lägenheten. Smäller i luckor, skrapar med skeden i tallriken när hon äter sin gröt. Det blir lugnt och fridfullt när hon går, tills jag inser att jag ska till jobbet på en halvtimme och har SUPERmycket att fixa innan jag ska iväg.

Steker köttbullar i en smutsig stekpanna till frukost och letar i panik något som jag kan äta till. Ris? Potatissallad? Elin tog den sista rena tallriken (hundmatskålen) till sin gröt, så jag får äta mina köttisar ur en take away-matlåda. Potatissalladen var sur och lördagens stenhårda ris måste jag ta med som lunch till jobbet.

Är så gott som färdigfixad när jag upptäcker att jag bara har en socka på mig. Har redan gett upp hoppet om att hitta två likadana sockar, så jag plockar upp en jag hittar i ett dammit hörn. Undrar hur många gånger den har använts. Säkert minst 5 gånger av mig och några gånger av E & E.

Redo att gå kommer jag på att jag har glömt sätta parfym, och trots att jag inte har tid blir det väldigt viktigt att göra. Hoppar med skorna på genom klädhögarna till toan (ett riktigt projekt) och svär över att jag alltid är ute i sista sekund.

Välkommen till livet på vetekakan. Fan, vad jag kommer att sakna det.


♥ KARIN


Schlagerfeber

Melodifestival-finalen igår firades med vin, dans och sång! Ingen var gladare än Emma när hennes pojkvän Eric Saade vann. Vi hade självklart paxat den schlager-älskande Filip, som tog med oss på schlager-fest kvällen till ära. Emma fick en dröm som gick i uppfyllelse medan vi dansade asset av oss med Stockholms gay-värld och schlager-stjärnor!


Jag, Filip och Emma


Filip gör miner och jag sitter i morgonrock - allt är som vanligt!

Vaknade upp imorse i världens misär. Tydligen hade jag somnat med datorn i famnen också. Det är inte nådigt hur stökigt vi har!





Den gemensamma garderoben krackulerar varje helg när kläder ska hittas. För att ta sig till toan måste man kliva i alla kläder och hoppas på att inget ömtåligt eller vasst ligger under. När man väl tagit sig över kommer nästa problem, att öppna toa-dörren som blockras av alla kläder. Shit, vilket hårt liv vi lever!

Mitt i kaoset står Elin och lagar pytt-i-panna som bakismat. Vi har det så mysigt här.

 



♥ KARIN



Lördag

Känner mig sentimental idag, vet inte om det beror på alkoholen, tröttheten eller att jag är ensam. E & E sover, jag borde också sova men kan inte. I stället lyssnar jag på musik och myser. Önskar att Luleå och Stockholm inte låg så jävla långt bort från varandra.

Vill kramas med mina föräldrar och höra Pappa ropa klockan 5:
- Karin! Maten är klar!

Är hungrig, men kylen gapar tom. En storhandling känns inte aktuell med tanke på att vi lämnar kakan om 4 dagar.

Vill åka hem i helgen och göra Luleås gator osäkra. Ska köpa något fint åt Mamma och Pappa och visa hur mycket jag uppskattar dom. Saknar dom jättemycket. Ska be dom flytta till Stockholm.

Tänker på hur tom första tiden utan E & E ska kännas. Ska jag liksom kunna ta en hel dusch utan att Emma klampar in för att gå på toa, sminka sig eller sticker in handen bakom draperiet för att ta tvål? Ska jag gå och lägga mig ensam i mitt rum och inte höra Elin när hon får för sig att gå och B.U.S.:a mitt i natten? Ska jag inte behöva vakna på morgonen av att Emmas telefon ringer 10 gånger?


Näe, vem ska då vinka godnatt till mig och säga åt mig att det är dags att lägga undan datorn och sova?

Igår var vi iaf ut på Sturecompaniet, hade inga cash så fick inte lämna in jackorna och kunde därför inte dansa. Men vi hade trevligt ändå, Emma fick en stalker efter sig och jag träffade en finne som tycker det är helt okej att snålringa och väcka mig idag..


Tävlar vi i vem som kan gapa störst eller vad gör vi Emma?

Träffade Fågel inatt också (eller imorse), men den flaxade iväg. Skulle väl hem till Blåsut och käka upp det döda spädbarnet som hittades på tunnelbaneperrongen där.

Nä, nu måste jag försöka sova, har sovit 3 timmar inatt och lite mer behöver jag nog för att tagga om till Melodifestivalen ikväll!



♥ KARIN

Stockholmsnatt

Vad fan händer med att jag ligger vaken klockan 9 en lördag morgon, fprtfarande full och nyss hemkommen från efterfesten. Eller nyss och nyss, vi har hunnit hänga på låset till donken som öppnade klockan 8, käka lite frulle och dricka kaffe också.

E & E har somnat in nu, kanske att jag också borde göra det, det kommer ju faktiskt en morgondag..

Haha, fan vad vi kommer att skratta åt vetekaka-tiden framöver. Stockholm levererar verkligen, eller är det kanske vi som levererar i Stockholm?!

Hur som haver så har vi haft roligt ikväll och det är dags för mig och mitt lag att ladda upp med lite sömn inför imorgon, ciaaao!


På väg hem i ett soligt skanstull

Fredag

Mamma Emma och Pappa Karin har suttit två kvällar i rad och väntar på att våran lilla dotter Elin ska komma hem från sina äventyr. Så nu vet jag hur tufft det är att vara en orolig förälder som väntar på att få hem sina barn i tryggt förvar!

 

Skulle egentligen har åkt till Sara imorse för att plugga, men hon ställde in våran dejt, så ist ligger jag här och jäser med datorn i famnen i väntan på att mina två goseknosar ska vakna.

 

Att det idag är sista fredagen på vetekakan känns väldigt sorgligt, vill inte ens tänka på det. Tänker ist på dagens planer som är:

  • Gå på ärende med E & E
  • Besöka bolaget (inte jag då) för att inhandla lite smultronvin
  • Glida runt i det soliga vädret
Ah, härliga liv. Fågel skulle dock ha lite invändningar kan jag tänka mig, hon förstår inte riktigt att mitt intresse är att glida omkring på stan, spana på folk och ta en fika här och där. Det är fredag och jag signar ut tar en tidig helg nu! :)



Ikväll blir det det hedeliga smultronvinet - Hur läskande ser inte det ut!?



♥ KARIN

Onsdag

Sitter själv här på vetekakan, men nu är Emma på g och snart kommer hon in med buller och bång! Hon har varit hos Julia och ätit middag, Elin är på middagsdejt och jag har ätit mina fiskbullar.

Det var spänd stämning här innan Elin skulle iväg och det pirrade nog mer i min mage än vad det gjorde i hennes, känns som att det var min dejt. Men det är så när vi bor så tätt, vi är med varandra dygnet runt, jag har varit med i alla skeden sen de träffades, jag sett alla sms och varit med och skrivit tillbaka. Elin frågade till och med:
- Vad ska VI svara nu?

Och när jag följde med henne på vägen och lämnade av henne frågade hon:
- Kan inte du gå ist för mig?

Så ja, vi lever i symbios alla tre, jag har bytts ut till vi och min har blivit våran. Hur i helvete ska det gå när vi ska på BESÖK hem och tvingas tillbringa dygn på olika håll i Luleå?? Jag är typ seriöst nervös.

Tror jag är en person som är skapt för samboliv och kollektivt boende. Ska dra en utvärdering av sambolivet på vetekakan i helgen (ja, vi lämnar den på onsdag!!!!), men både Emma och Elin har iaf klarat mina kriterier. Jag paxar dom för samboskap i några månader till, sno dom inte!



KARIN

Godnatt!

Jag bor nog med dom två mest skilda personligheterna som man kan tänka sig och kanske är det just detta som gjort att vi klarat vårat sambo-liv i princip fläckfritt i 9 veckor.

För att illustrera detta kan jag med bilder visa hur det kan se ut klockan 6 på morgonen en helt vanlig lördag:


Den ena kör pilates-övningar på golvet taggad för att dra ut på fortsatta äventyr..


..och den andra har intagit soffläge, gjort natt och somnat med jackan på!

För övrigt så är det där ni hittar mig nu - men enbart iklädd sov-tisha och med täcket över mig och inte som kudde.

Nu är det dags att sova, imorgon väntar plugg.


♥ KARIN


Tisdag

Våren har börjat infinna sig i Estocolmo och självklart är vi i farten och glider runt på staden! Fick med mig ett par solbrillor hem, känns som att det var läge att inhandla det nu. Sen är nästa steg en hemfärd, för att dumpa vinterjackan och ladda på med vårkläder till den gemensamma garderoben.





Har hunnit med en visit hos Sara imorse också. Tanken var väl att plugga, men eftersom hon har varit hem i typ en vecka hade vi lite catching up to do!

Nu tvingar Elin mig att äta middag, trots att hungern är på noll. Hon är lite bitter över våran miljö här också:
- Asså det ser inte så aptitligt ut här, vad är dethär för jävla hårboll!?
Och så tar hon upp min rensning av hårborsten från bordet och går iväg med x antal smutsiga tallrikar. Vi lever nog ganska lortigt här..

Sen bär det iväg en sväng till jobbet, tydligen så måste man arbeta för att få cash in på kontot..



♥ KARIN

Helgen i bilder

Fredag:


 
Jag i min lanar-fåtölj och Miss Li!

Sen var det endast jag och Elin som kom iväg för att svänga våra lurviga på Laroy. Morgonen efter hade hon skavsår på hakan och jag hade kryp i kroppen och "måste ha någon nära 24/7"-känslor, (=ångest). Mm, nice!

Lördag:

På lördagen styrde vi faktiskt lite kompisar på förferre hos oss. (Varför beskriver jag alltid oss som att vi är dom mest mobbade människorna i världen??)


Linda kom förbi..


..och även Fågel!


Emma har fått en fling för att ta kort på sina tänder..


Elins mobil gick varm, har inte sett den i så mycket action på hela tiden vi bott här!!


Emma och Filip, som också hade vägarna förbi kakan



Elin det lilla trollet fixar sitt hår (som jag har fått göra mörkt för denna vecka..)


Emma och Fågel leker "mingelbild"


Filip var förvånad över att vi inte alla satt i morgonrock och förfestade när han kom - om än min åkte på en sväng...


Elin a.k.a. the DJ


Jag och philly


Slurp..


Lindaay


Linda, Filip och Emms


Jag och Fågel - Elin grymtade lite om att jag inte hade plockat bort min sovplats till förfesten...

Kvällen slutade med att jag (typ nykter) och dom två som var mest i gasen (gissa vilka!?) dansade in på Ambassaduer. Efter att ha spelat in världens roligaste film på packen på tunnelbanan. Om jag hade vetat hur man gör hade den kommit upp här, humor.


♥ KARIN


Söndag

Mina kära sömntutor till sambosar har krypit in i kojan och ligger och sussar så sött. Jag har HELA vardagsrummet för mig själv och har egentid och poppar musik i lurarna. Jag älskar söndagar!

Ska snart möta upp Fågel (har jag bestämt) och hitta på något med henne i det fina vädret! Sen har Emmsan kommit hem med chips och dipp, så kvällen kan inte bli mer än fantastisk - gotta, solsidan och BB, me liiiike.

Helgens festuppdatering kommer senare ikväll, tihi!


KARIN


Party-time

För ett tag sen fick vi frågan vad vi brukar göra när vi förfestar:
- Ööööh, sminkar oss .. ?

Hm, ja. Vi är segast i stan.

Men ikväll har vi en deadline på klockan 8, så då ska vi sitta redo, färdigsminkade i våra partystassar, med ett vinglas i handen. Ikväll ska vi ha en förfest som normala människor, och inte sitta i morgonrocken klockan 11 och sippa vin och tro att "klädinspirationen kommer efter några glas". Ikväll ska vi ut innan klockan 2.

Jag har klarat mig, puh. Har bara mascaran klar, och den borde jag klara att få till på en kvart. Eller så gör jag som för några helger sen när jag totalt glömde bort att ta det!





SKÅL PÅ ER!


KARIN


Fredag

I tisdags fick vi inviga skinnjackorna, och det är en lika stor händelse för mig varje år! Jag älskar verkligen våren och de första dagarna när man börjar känna av att solen värmer och det droppar från taket. Tänk vad härligt när vi kan sitta på balkonen (som vi inte har), dricka rosé och knalla ut i bara ben..


Jag och Emma, 2009


Teza, jag och Elin - 2009


Åh, grillat hos familjen Brännmark, få saker klår detta!

Den tiden känns dock ganska avlägesen nu idag när det droppar från hela, gråa himlen. Menmen, nu börjar det klarna upp iaf och till helgen ska det vara sol.

Vi har det faktiskt ganska uppstyrt här på vetekakan nu, Emma och Elin stod med dammsugaren i högsta hugg när jag kom hem från jobbet igår och kylen har fått sig en storhandling. Så jag ska ta och fixa mig nå käk nu, Emma kom hem med en chips-påse nyss och det finns stor risk att jag våldtar den om jag inte får något annat i kaggen.


KARIN


RSS 2.0