Pizza på menyn


Idag var det pizza som stod på menyn, andra dagen i rad för mig. Men det var gott, jag typ älskar pizza!
Redan innan pappa hade sattit sig till bords hade jag ätit halva, han har så mycket för sig innan han kan börja äta.
Andra halvan slank i mig rätt fort även den, 10 minuter efter att pizzabudet hade plingat på dörren var den borta. Det värsta var att jag inte ens var mätt.
Fick sitta och knapra i mig kanterna och dricka massa cola innan magen var nöjd.
Eller inte ens då blev jag mätt, för precis efter fiskade jag upp lite twix och toblerone och la mig och åt det under täcket.

Mamma kom och frågade om jag var ledsen eller deppig över nåt, och då insåg jag att mitt beteende hade vissa likheter med en deprimerads tröstätande.
Men jag försäkrade henne om att jag mådde bra, det var bara kombinationen av att jag var ovanligt hungrig och att jag var inne i en lat period som visade sig.

Hon började med nån daltig förklaring om att jag behövde all energi för att växa.
Så om jag nu nödvändigtvis måste växa så får vi då fan hoppas att det är på längden och inte bredden ;)

Kappsäckslivet


Hade helst av allt velat sitta i min säng nu, få till ett perfekt läge på den, mysa med en massa kuddar bakom mig och datorn i famnen.
Men nej, nu sitter jag här i Saras övermjuka säng med datorn på en pall framför mig och har ont i både rygg och ben.

Anledningen till detta är att min säng inte längre är min säng. Min underbara säng är utlånad till min morbror som är här..

Igår visste jag inte vart jag skulle ta vägen för jag känner mig så lost utan nåt rum. Det slutade med att jag gick och la mig halv 12, det är rätt illa ;)

Idag har jag iaf Saras rum att hänga i, hon jobbar hela dan och jag skojar inte när jag säger hela dan.
8.30-12.30, 15.00-21.00 & 20.00-23.30
3 olika brukare på en och samma dag, det är rätt magstarkt måste jag ju säga. Rätt magstarkt också att de två sista passen överlappar varandra, börjar nästan fundera på om vår lilla Olle tror att han är stålmannen, eller nån annan jävel som kan vara på två ställen samtidigt ;)

Äventyr

Drog med Ida på en liten roadtripp idag. Hela vägen till Happis bar det av, redan kvart över 10 lämnade jag hemmet. Då hade moder hunnit packa matsäck åt mig och hållt ett föredrag om alla extremt farliga saker jag kunde tänkas stöta på.


Men man kan väl ändå påstå att resan gick över förväntan med tanke på att två virrhönor som oss var miltals ifrån våra hemtrakter, om man bortser från missödet i Kalix förstås. Och ja, jag tar på mig skulden för det.


När vi stannade på Kalix busstation tyckte jag mig se att Haparanda-bussen avgick igen 12.45, jamen vad bra, det är ju hela 20 minuter kvar till dess, tänkte jag glatt.
Och eftersom Ida inte ätit nåt ville hon köpa en macka. Men av erfarenhet av kioskerna på busstationer visste jag att det är värsta rånet att ens bara köpa en liten godispåse där, så vi gick till coop forum, självklart min brillianta ide.  På 20 min hinner vi ju lätt dit eftersom det bara låg ett stenkast därifrån.
Väl där virrade vi runt ett tag, men utan att hitta något som föll Ida i smaken. Efter ett tag börjar hon skämta om att bussen skulle åka utan oss så vi gick tillbaka igen, tomhänta.
Och vad möter oss när vi kommer tillbaka om inte en tom busstation. Bussen hade åkt och lämnat oss kvar, i KALIX!

Behöver jag säga att det blev sura miner på Karin när vi kommer fram till att jag hade kollat ankommande bussar ist för avgående? Nä, och det blev självklart inte bättre när vi såg att nästa buss skulle gå om.. ja, alldeles för länge om man frågar Ida.


Så vad har vi lärt oss av det lilla misstaget då?
Jo, att Kalix är en jävla håla, att restaurang viking kryddar med tusen kilo ost på sina pizzor och hm.. Kanske att man aldrig ska lita på Karin när hon kollar bussar. Mycket lärorikt, speciellt den sista punkten kan vara bra att komma ihåg i framtiden för alla som umgås med mig.


Menmen, vi deppade inte ihop, Ida kom över min tabbe förvånansvärt fort och efter ett låångt lunchande och lite tjafs med sura busschaufförer var vi back on track.



IKEA överraskade inte speciellt mycket, kom därifrån med lite småprylar bara, som Ida bar i den urläckra IKEA-påsen. Den är ju inge rolig egentligen, men övertröttheten spelade mig ett spratt och jag fann den extremt lustig. Den var iaf rymlig och hade även plats för allt godis som vi köpte med oss.


Hemresan var supermysig, älskar verkligen att åka buss. Tänkte sova så vi bredde ut oss över sätena längst bak, men vi hade för mycket att diskutera så vi var superjobbiga och snackade hela vägen medan alla andra satt tysta som möss, lovar att alla hörde vad vi snacka om ;)
Sen fick jag även min vilja igenom och vi satte oss längst fram.


Och, inte att förglömma, mina supergulliga kompisar jag skaffade. Sisådär 60+ och väldigt charmiga, så som jag vill vara som gammal. Nog för att mycket talar för att jag kommer att bli en surkärring.
Fick mig iaf en liten kram av en av dom :) Deeru Fågel!


Avslutningen på dagen var klockren, och sammanfattar äventyret ganska bra:
Ida kutar iväg till sin buss med IKEA-påsen slängandes på axeln, det är inte lätt att vara Ida!


(Ha, ser du Ida, jag lyckade klämma in båda mina favoritcitat!)


Nä, nu ska jag ta mitt pick & pack och förflytta mig till Saras rum där en madrass väntar på mig. Det är min sovplats några nätter framöver, eftersom den egoisten vägrar låna ut sängen till mig ens en natt.

Nåja, kan säkert bli mysigt att campa på hennes golv över en helg!


Gott och blandat

Dagen idag har liksom bara runnit iväg på nåt mysko vis.
Vaknade hyffsat tidigt, men vettefan vad jag pysslade med hela morgonen :O
Skulle städa garderoben, men la typ bara undan 3 tröjor som jag ska skicka till nå fattiglappar nånstans ute i världen. Dom blir säkert jätteglada över att få flera år gamla, urtvättade kläder!
Sen höll jag på testa en massa gamla kläder och det slutade med att jag bara knosade in allt igen, som vanligt..
Nåja, får ta itu med det där nån dag framöver.


Kvällen fördrevs ute i byn. Eller utanför byn, ännu värre!
Jag och Ida åkte till Teza, käkade gotta, kollade på tv och snackade, mys!
Jag insåg att Gott och blandat är ruskigt gott!  Har alltid hatat det, men blir nog att köpa det nån gång.

Sen höll dom på mobba mina deja vu-grejer, ville att jag skulle få det när jag redovisade eftersom jag sa att jag skulle behöva springa ut från klassrummet då. Taskigt värre.
Det är inte lätt att vara Karin!!



Nä, ska sätta in musica på min mp3 nu och sen sussa så sött.
Natti!


Hej

Mina deja vu-anfall har börjat spela mig lite spratt igen. Sara kom och frågade om nån jl-tröja idag och jag är helt säker på att det har hänt förut. Asså bombsäker liksom, helt stört. Så börjar mungipan dampa och jag var tvungen att sätta mig på golvet.


Mamma blev nojig och började snacka om blodtrycksfall och liknande, att jag höll på svimma. Men det är inte så, det känns inte som att jag ska svimma, det är bara som.. Äh, jag kan inte förklara.


Och när hon efter att ha snackat om att vi borde boka tid hos läkaren, frågar om jag har haft så nå mer på senaste tiden, ja då får jag inte mig själv att berätta att jag fick så även igår.


Trodde bara att det inträffade när jag ätit eller sovit dåligt men den teorin höll inte. Efter en god natts sömn och stabila måltider kände jag, mitt i snacket om ströbröd igår hos Lisette, de välbekanta rycken i mungipan.
Var tvungen att springa och gömma mig för henne och Emma för att jag kände mig så ruskigt ful ;)


Nu är det inte läskigt längre, det har blivit mer som en grej. Men mamma är superhispig, kommer och frågar x antal gånger om det har gått över osv.


Om jag får så igen kommer hon tvinga mig till läkaren. Men hur kul skulle det vara att försöka förklara mitt problem;


"Jo asså, jag får som känslor av att det som händer har hänt förut, jättestarkt. Och sen så börjar mungipan rycka också, vänster mungipa för att vara exakt. Efter det måste jag sätta mig på golvet, inte för att det börjar snurra som när man ska svimma, nä mer för att alla ben i kroppen blir som spagetti."


Dom kommer ju tro att jag är knäpp, okej det kanske jag är också ;)


Usch, nu fick jag hjärtstopp också, en hund kom flygandes utanför mitt fönster :O Hatar när ploggubbarna sätter en snöhög just under mitt fönster, då blir det så mycket trafik där, ungar som leker och hundar som springer.


Fast värst var ju när det sprang en älg där, för typ flera år sen. När Emma och Elin skulle gå hem så såg vi nå vilsna älgar stå och beta i ett träd här utanför, haha! Typ största händelsen på hela året på den tiden, säkert därför jag minns det så väl ;)


Dear nobody

Vilken härlig känsla att vakna en måndag morgon och inte behöva släpa sig till skolan!
Att solen lyste in genom fönstret gjorde inte saken sämre och jag var på mitt allra bästa humör.

Ringde och väckte Ida och vi åkte in till stan för en liten lunchdejt med kinamat, alltid lika gott!
Fattiglappen hade vart tvungen att skramla ihop pengar och kom där med en tjuga och resten småpengar, hon gör allt för att luncha med mig!
Satt och snackade några år tills personalen blev less oss och började ge små vinkar om att dom ville att vi skulle gå.
Så vi fortsatte vårat snack på en liten prommis på isen i det fina vintervädret, nog för att det blev typ monligt, (molnligt, molnigt, hur fan stavas det?) Äh, mulet, när vi hade gått ett tag.
Aja, det var mys iaf, om än lite småkallt på slutet.



Sportlov

Dom två senaste dagarna känns att ha varat hur länge som helst, har hunnit med både det ena och det andra.


Var ut på äventyr med Emmsi igår på dan, tog en tripp och friskade upp lite gamla minnen. Träffade en och annan känd kotte som lös som solar när dom såg oss!

Sen fick hon äran att komma hem till mig, har inte hänt sen oktober -06 om man ska vara exakt. Vilket är typ 1 och ett halvt år sen, haha.


På kvällen ville jag åka till henne på klintis, men någon segade så jag, Elin och Emma åkte till Lisette ist. Där blev det gotta, babbel, tv och lite mera babbel, så som det ska vara.

Höll på flumma oss när vi snacka om nån vagga och självklart så drömde jag inatt att jag skulle göra en vagga i slöjden åt Emmsi ;)

Var uppe med tuppen imorse och åkte till gymmet redan halv 10.

Skulle på body step, men blev lite tjorv så körde bara skidmaskinen ett tag, resten av tiden satt vi och käkade frukt där nere, eller jag käkade, Ida var bara rastlös.




Bokade en tid för massaG och sen åkte vi en sväng till mig för att jag prompt skulle duscha innan. Missade bussen tillbaka så fick stressa som hundar för att hinna till våran tid.
Det var det värt för massagen var typ det skönaste jag vart med om på länge!

Kändes lite naket till en början när man låg där utan nåt på överkroppen och med en ung kille som kladdade på en, men man vande sig.
Han använde värsta oljan och varma stenar, asduktig, man ville aldrig att det skulle ta slut.

Dock så är jag lite kittlig i ryggraden och sprattlade till då och så där jag låg.


Har också hunnit med en sväng och kollat på basket med lite sånt folk. Basketmänniskor är typ en egen art har jag kommit fram till!


Jävla sär ;)

Ska tag i att skriva klart rapporten till nk:n nu, känns inte så lockande.
Men har iaf laddat upp med att äta en massa chips och godis, skulle sluta äta gotta på vardagar, men med 4 chipspåsar och en massa godis här hemma är det inte lätt.
Jag har iaf vart duktig och tränat mån, tis och två gånger igår, så jag antar att det jämnar ut sig.
Skippade idrotten igår för att gå på pilates, fast det var ganska ovärt eftersom det mer kändes som avslappning än träning. Var iaf på poweryoga sen på kvällen med Emmsi och Mickis och det tog lite mer, tro det eller ej ;)

Hann också med en tripp till Inre Kraft's kontor där på lunchen.
Jag och allas våran Lennis diskuterade ett framtida samarbete ;)
Nä, men jag ska göra min apu hos BODYN. Jag dör.
Jag som knappt kan ta hand om mig själv ska praoa som personlig assistent, lyckat!
Fast jag har ju mina planer med det, med dom klyftiga tipsen från Sara ska jag nog kunna manipulera honom ;)

Myglar ihop min apu litegrann, ska även vara några dagar på Waldorf.
Han hade nog lite höga tankar om mig när han satte mig i matsalen för att servera, jag klarar knappt av att ta min egen lunch i skolan utan att drälla..
Menmen, det kanske finns hopp även för mig att lära mig sånt!

Fast det är fan osäkert om jag kommer tillbaka till skolan efter påskis sen, känns som att jag har tagit mig lite vatten över huvudet.
Första veckan ska jag göra något jag är kassast i världen på och sen de två andra ska jag göra något jag hatar, vad har jag tänkt med?
Men förhoppningsvis blir det rätt chill att vara hos bodyn, det enda han verkar göra är att hänga i sin stol dagarna i ända.
Mötte förresten honom på stan idag, höll på dö!
Glömde till och med att säga hejdå till Teza för att jag blev så till mig av att se min framtida polare ;)

Okej, nk var det Karin!!
Pusspuss :)


Tisdag

Sara ringde och väckte mig imorse.
När jag sa att jag inte skulle till skolan gjorde hon det till en grej och kunde inte dölja hur dålig människa hon tyckte jag var.
Och det kommer från henne, som myglade och hade sig under hela gymnasietiden!
Mitt morgonhumör blev kassare än vanligt och jag vägrade göra det hon ville att jag skulle göra.

Nu ska jag strax ta mig till stan och fixa lite grejer!

Synden straffar sig själv

Jag bestämde det på matten, när engelskaprovet kom på tal, 2 kapitel i textboken, 150 glosor och 4 kapitel i gramatikboken.
- Jag är sjuk imorgon.
Min kommentar drog till sig förvånade blickar, inte minst från Viveka:
- Jasså, det vet du om redan nu?

Ja, när det går upp för en själv, det man så länge förträngt, att "fan jag har ju inte ens öppnat engelskaböckerna", då är valet inte särskilt svårt.
Och med min 0 % frånvaro på hela ettan (jag vann till och med närvaro-tävlingen) tänkte jag att jag kunde stanna hemma med gott samvete, bara en liten vilodag.
Har en del andra ärenden att uträtta ist.

Har för övrigt totalt gjort punka på min ekonomi idag, men nu sitter jag här och myser i mina korvskinnsbyxor, storlek 134 från barnavdelningen.
Barnkläder måste ju vara det mest underskattade som finns. Tänk er, man kan få hur korta kjolar som helst, linnen som sitter som gjutet och slimmade byxor. Men det bästa av allt, för en snål person som mig, måste ju ändå vara PRISET, typ gratis!




Blev en del andra fynd också, som även de invigdes på aerobicen senare.
Måste träna järnet inför den 10 april, har ju mitt lilla vad med Tez, som jag fan ska klara, även om det innebär att jag tvingas gå med träningsvärk vareviga dag!




Pusspuss!

Allas våran "vän"

Umgicks med Sara och Linda ikväll och det blev snack om fyllor, kanske mest om dom mindre lyckade.

För alla har vi våra mindre stolta festminnen, då alkoholen flödat lite väl mycket och slagit ut oss totalt.

Men sen går det ett tag, man får tid att smälta allt och kan då börja med det mest underhållande festandet ger upphov till, att leta alla dessa gobitar!


Som varför i helvete..

..man anlände hem utan ytterkläder mitt i vinternatten i en polisbil

..man stod på bron och väntade på att bli insläppt med en poliskonstapel på var sida om sig

..man slaggade på golvet i framåtstupa sidoläge på Quality Hotel

..ens syster var tvungen att ringa jouren och sedan vaka natten för att var och varannan timme kontrollera att man levde

..man låg raklång i andras armar bara för att ens ben var helt okapabla till att stå på

..ens morbror (som härdat allt för många fyllenätter) efter all uppståndelse och gråtande i soffan frågade om det var någon som kände sig vara sugen på en nektarin


Och då, efter att ha skrattat så man känner att tarmarna börjar lämna sin normala plats i magen, börjar man nästan tycka att det var värt det, men bara nästan!


Trots allt detta har mamma lovat stackars Karin, som bara är 17 när hon tar studenten, en fickplunta att bära med i handväskan på balen. Jo man tackar!


För Party är ju en klass för sig, och även om han inte, som för Emma, är min pojkvän, så är han då fan i mig en fantastisk flört!


Söndag

Herregud, vaknade nyss och är alldeles död.
Måste ta tag i sömnen igen, jag ser ju ut som ett vandrande lik med min kritvita fejja.
Fast tills vidare kan jag ju alltid krydda med x antal lager bus!

Idag ska (måste) jag plugga HELA dan. Seriöst, allt uppskjutande av allt gör sig påmint.
Kan inte lämna hemmet eftersom då kommer jag typ hitta på en massa jag vill göra och inte komma hem igen förräns sent ikväll.
Nä, jag ska sitta på mitt rum hela dan och sen bara gå ut för att äta.

Och sen kan jag ju säga att Björn Gustavsson var besvikelsen själv igår på melodifestivalen :(
Det enda som var roligt var ju när han hissades upp där i vajrarna, haha. Och när tjockisen skulle med och benen bara flög upp i luften ;)
Okej, lite rolig var han då, men nästa vecka förväntar jag mig mer!!

Pusspuss!

Lördag

Haha, läste Lisettes blogg och det var så sant det hon skrev, vi har umgåtts alldeles för lite tillsammans på senaste tiden, det har inte varit många gånger detta år som vi vart alla.

Sen hade hon skrivit så klockrena grejer också, hon hade verkligen fångat våra personligheter.
Emma och hennes pojkvän Party fick det att dra i mungiporna, satt och garva för mig själv åt det, fööörlåt Emmsi!!

Nä snart är det sportlov och Lisettes big-day som vi får styra upp nåt och umgås på!!



Ikväll ska jag och Ida till Ylikangas, förhoppningsvis håller jag mig vaken hela kvällen! Har sovit ut imorse så jag är på topp. Tänkte åka till stan och köpa träningsskor men fick aldrig tummen ur arslet (heter det så?) så jag har spenderat dagen med datorn som dejt.

Får köpa skorna på måndag på mitt hål, mina dunderklumpar är inte mycket att skryta med. Ska köpa likadana som Sara, bara dom inte är slut.. Dom var verkligen underbara, som sockar att ha på <3

Försöker få med mig Ida på aerobic på måndag, men hon håller på att hitta på alla möjliga, dåliga bortförklaringar. Börjar nästan misstänka att hon inte vill.. :(
Ojoj, nu dissar hon till och med mina samtal, både på mobilen och hemtelen, hon undviker mig!!

Ska terra henne lite mer nu, börjar känna mig som Sara som alltid terrar en viss person ;)

Sista flummet sen är det färdigsvamlat

Kan ju börja med att ursäkta mig om jag var taskig mot bodyn, som vi kan kalla honom för att visa respekt mot hans integritet, men var på jättedåligt humör när jag kom hem och kände att jag var tvungen att ta ut allt på någon utomstående.
Kände att jag hade kunnat slå in näsbenet på halva luleås befolkning, men då är det tur att guldklimparna finns! Bland annat Emmiz-gummans kort som värmde sött när jag läste det :') Och alla andra älsklingar som piggar upp tillvaron!!
Ringde Ida och beklagade mig och sen kom pappa med chips och dipp. Ibland krävs det bara nåt smått för att allt ska bli på topp igen!

Åkte till Ida, såg Let's Dance och pressa chips och sen kom Eva och dom såg film. Jag låg och sov hela, djuupt. Vaknade inte ens av att jag fick sms och nu när jag tänker efter minns jag att jag slog upp ögonen och trodde att Eva var en viss annan person. Hann tänka att det var mystiskt att jag låg i samma säng som denne person men somnade om rätt kvickt.



Efter 10 miljarder uppdateringar det senaste dygnet och ungefär lika många skumma och flummiga inlägg ska jag göra natt och bädda ner mig i min sääng!
Förhoppningsvis vaknar jag utvilad imorgon och vi får hoppas att min lite mer normala sida visar sig då. Torra Karin ska göra comeback och jag ska verkligen sluta med att kalla mina vänner guldklimpar då också, eftersom det typ är det fulaste och töntigaste ord jag någonsin nämt i min blogg.

Det här är nog också det flummigaste dygnet detta år, har haft värsta feel the love-temat i varenda cell i kroppen!
Men kan ju passa på att meddela att besökarna ökat en del efter min intensiva aktivitet.

Trevligt det och gonatt gott folk!

Framtidsplaner


Jag valde ledarskapsprogrammet för att jag tyckte det var intressant att lära mig om hur människor fungerar och för att jag i framtiden hade velat jobba med det.

Skulle just gå över övergångsstället när jag hör någon ropa:
- Karin!
Vänder mig om och ser Sara komma fraktandes på en body med tillhörande rullstol.
Gubben kollar på mig, Sara presenterar oss och han kollar lite mer.
Jag säger "hej" och ler mitt artigaste leende mot honom, han blänger tillbaka på mig.
Han måste ha sett rakt igenom mina försök att vara trevlig, han måste ha hört falskheten i rösten.
Jag har absolut inget emot "människor i behov av stöd", så länge dom håller sig på behörigt avstånd.
Men att jobba med dom, usch och fy.
Jag suger på att låtsas vara trevlig mot dom som jag aldrig skulle ha valt att umgås med på min fritid och inte heller kan jag prata om meningslösa samtalsämnen bara för att få tiden att gå.

Idag kom jag därför fram till att jag aldrig kommer att vilja jobba med det som gjorde att jag valde ledarskapsprogrammet från början - Alltid något.


Nä, jag ska jobba på kontor. I höga klackar och korta kjolar ska jag tjäna pengar på att sitta ensam i ett rum och skriva formler. Jag menar, vad är annars vitsen med att läsa matte E?


..

Ett under att jag inte är trött måste jag ju säga, blev inte många timmars skönhetssömn för mig inatt ;)

Ska strax ta mig mot tooown, träffa Emmis om hon inte är för upptagen och sen ha nk med Marianne äckelfitt-tyrann. Jajemen, det ser vi fram emot.

Men gud, ska ju ta bussen på 10 min :O
Måste kila, pusspuss

Lovely

Var grymt nattfull igår, ojoj.
Skrev värsta inlägget om nattfullhet och grejer, men det publicerades aldrig, och jag tror det var bäst så. Hade nog inte velat läsa det idag, det var extremt dilligt.

Hörde att mami var uppe också så jag var kvickt tvungen att släcka, hon blir så nojig och tror att jag ska dö om jag är uppe längre än till 12 ;)

Var och åt en mysig alla ♥ dag-måltid på max med en av mina guldklimpar, som jag så käckt döpte dom till igår såg jag ;)
Jag och Sara åkte iväg på kvällskvisten, men innan var vi och spanade lite. På en person som var totallt okänd för mig, men vad hade jag för val annat än att snällt åka med.
Ställde oss på parkeringen väntade tills personen fick hämtning.
- Vi följer efter!
Sar startade bilen och började åka, men där var jag tvungen att stoppa henne, vi var ju inte lite synliga med våra planer ;)

Vi kom iaf till max tillslut och där blev vi båda kära, dock inte i varandra, utan i bruden i kassan. Andra gången denna vecka jag blir kär i en tjej, tidigare var det en i en film som bara var föööör söt!
Nä, jag och Sara bara kollade på varann och visste vad den andra tänkte: "Den bruden diggar vi stenhårt!".
Maten var jättejättejättegod!
Sen bjöds det även på glass, så tog hon en extra stor bägare åt oss och två skedar, måå :)
Så passande att på alla ♥ dag att mysa lite över en bägare glass!

Sen blev det även lite andra äventyr, myys! :)

Jävla mys dag asså, det borde vara oftare, man får ju värsta stämningen i hela bodyn liksom!

Det har spårat

Alla hjärtans dag är officiellt över nu.
Den har vart bra, en mysig dag :)

Känner typ bara positiva tankar kring allt och alla, ingenting kan stoppa mitt goda humör.
För vad spelar det för roll om 10 år att jag inte gjort min spanskaläxa? Hemsidan har jag inte heller mailat in, och jag kommer att få spendera hela helgen med näsan i nk-boken.
Men jag har inte en gnutta ångest.
Ångestklumpen har jag rullat ihop till en boll och skjutit ett klockrent skott i krysset med.
1-0 till mig! (Ja, jag saknar fotbollen, känslan av att göra mål, att vinna..)
Och vad spelar det för roll om jag inte sover något inatt, världen går inte under och jag kommer knappast heller att dö.
Som sagt, allt är bara bra :)

Just nu iaf, imorgon när jag vaknar, om jag ens "orkar" sova, men då iaf kommer jag störa mig på var och varannan människa. Jag kommer att vara sur och grinig och bara oroa mig inför prov och annat tjafs.
Den dagen, den sorgen.

Men icket att förglömma så har jag en massa guldklimpar runt om mig som höjer humöret. Dom är värda att uppmärkssammas, inte bara denna dag, utan alla!


Sommarjobb -07

Sitter och läser mina första blogginlägg, vilka jävla flashbacks man får!
Minns typ allt, vad jag hade för kläder, känslor, tankar och allt, så jävla kul!
Nu läser jag om när jag sommarjobbade, och jag kan inte tro det jag skriver men:
- FYFAN vad jag saknar sommarjobbet!

"På lunchen, haha, det var fan veckans bästa, en annan sommarjobbare ramlade av stolen. Hon typ snackade i telefon och så såg jag hur hon dök ner och försvann under bordet. Jag brast ut i världens asgarv, seriöst jag kunde inte hjälpa det. Så fort jag lugnat mig så kolla jag på Sandra så börja vi skratta igen, så jävla kul det var asså! Hon drog typ efter det, helt jävla röd i fejjan!"

JAGDÖRJAGDÖRJAGDÖRJAGDÖRJAGDÖRJAGDÖRJAGDÖRJAGDÖRJAGDÖRJAGDÖR

Det låter inte så jävla kul, men live asså, obeskrivligt!
Brukar se henne ibland, knappt så jag kan hålla mig för skratt ;)

Nä sommarjobbet var fan tider.
Ena dagen sa min handledare jag var tvungen att göra om det jag gjorde, för att det var snett och fult.
Andra dagen var jag hennes favoritbarn:
- Du är så duktig Karin, det är guld värt att ha dig här!
Man visste aldrig om man skulle bli kollad på med den där blicken "har du noll hjärnceller, det var ju verkligen inte såhär du skulle göra" eller om man skulle få sig ett uppmuntrande leende.
Snacka om dubbla personligheter kärringen hade!

DAMP..

..på alla som skriver att dom har så mycket att göra i skolan, gör era läxor då ist för att sitta och klaga på bloggen!
Vilja, ambition och självdiciplin handlar det om, skaffa lite sånt ist för att sitta vid datorn och tyck synd om er själva.
För det är ju knappast så att någon tvingar er att sitta och skriva om allt ni har, och det är fan ingen som bryr sig heller.

Klart att jag har annat för mig än att sitta och spela kungen för hundrasjuttioelfte gången, bara för att jag ska få 100 % i statistiken.
Men för tillfället är det mitt mål och jag skiter i allt vad skola heter.
Så sorry Leffe, Karin, Marianne, Viveka, Jenny, Ingegärd och Margareta;
- Jag lägger skolarbetet på hyllan tills jag lyckas med mitt (för tillfället) största mål!

image108


Valentine's Day

Känns som att det är lov nu eller nåt, är typ lediga från en massa lektioner.
Eller okej, bara från lpl:en, men det är fan det värsta ämnet så det är sköön!
Idag hade jag bara matte, ångrade kraftigt mitt beslut igår om matte e när jag blev dumförklarad av Viveka. Fattade inte ett skit av det hon försökte förklara för mig, menmen inget att deppa ihop över!




Alla ♥ dag idag, väldigt trevligt!
Eller så inte, äh vafan är väl som alla andra dagar.
Har ätit en massa geléhjärtan, bara för att det hör till, hatar egentligen det, och godis överhuvudtaget.
Det enda jag tänkte på var att jag åt kohjärna, blä!
Men  får väl ställa upp och äta när det bjuds, gratis är ju trots allt alltid gott.



Traskade lite på stan, la undan en tröja och inhandlade nåra trosor.
Har var lite bristvara på det ett tag så skönt att ha inhandlat det.
Blev helt less på en brud, hon såg att jag stod och kollade på ett par så knyckte hon dom sista i s mitt framför näsan på mig, helt dålig stil!

Fick inviga mitt nya kort, och kod..
Fick självklart hjärnsläpp när jag skulle knappa in den, slog fel 2 gånger ooops. Mixade fan ihop Lisettes portkod men min pinkod på mobilen första gången, båda dom är rätt nya för mig också ;)
Men det blev tredje gången gilt och det var då en förjävla tur!
Alla dessa fyrsiffriga koder blir som en gröt i skallen, så jag får börja med ett nytt system, att lära mig mönstet på hur man slår. Får hoppas att det funkar bättre!
Som tur var hade jag förutspått att det skulle hända så tog ut i en bankomat ist för att betala med det ;)

Godnatt

Emma var till björx idag, så jag gick ner till Elin.
Möttes av en pluggande Emmsi, ja hör och häpna hon satt med näsan i engelskaboken!
Hon är ju bättre än mig, jag har lagt ner pluggandet ett tag.
Eller gjorde nåra tal i matten nyss, gick utmärkt.
Nåja, det var mys ikväll, har inte träffat Emma på väldigt länge känns det som, minns faktiskt inte när det var. Självklart var det mys att se Elin också, men det var inte lika länge sen ;)

image106


Snackade skit om en massa som vanligt, mohahaha, om det kliade på nåns näsa så var det troligtvis vi som snackade om er!
Jag och Emma gjorde också en snabbvisit i Elins garderob, Emma hittade allas våran favorit, döskalletröjan, och jag fick väl också med mig nåt.
Elin har ju faktiskt haft mina kära mjukisar i år och dar, eller sen den 19 maj iaf. Haha mitt  minne är på topp, Emma och hennes superminne bör se upp!

På tal om Emmas superminne så tog vi upp nåra gamla godingar också.
Det roligaste var ju nästan det där vi höll på om på balen i nian, att våra kavaljerer skulle byta efternamn. Hade jag helt glömt bort, men det skulle ju bara vara fööör klockrent!!

Upptäckte även att jag och Emma teamar som aldrig förr med våra visa-kort och e-legitimationer, haha ;)
Har fått mitt kort nu så imorrn blir det shopping, kanske.
Om det inte svider för mycket.
Får hoppas att jag kommer ihåg koden också, om ni ser nån som måste slå om koden en miljon gånger, eller får kortet slukat i en bankomat kan det mycket väl vara jag.
Det skulle ju inte precis vara första gången..

Nördvarning

Ja, det är nördvarning på mig, fick nån fix idé idag om att matte e var något för mig ;)
Ylikangas peppade och jag gick till syon och snackade.
Hon blev förvånad kan jag ju säga!
Tyvärr så var det ju inga från led som skulle läsa det, men hon skulle försöka fixa in oss med nåt annat program, troligtvis idrotts ;)
HAHA, jag och Ylikangas på besök på kungs med alla idrottare, kan säkert bli ett spännade äventyr typ alla dagar i veckan (läser både D och E på ett år då).
Fast även om jag läser bara D så kommer vi läsa det där, alla har typ blivit avskräckta av matte C.
Har iaf lång tid att fundera på eftersom jag troligtvis då bara kommer att utöka kurserna med 50 poäng, eller så tar jag bort idrotten, skulle vara obeskrivligt skönt att slippa den!


I want it all

Skola - Ett ord: BORING

Drygaste hålet ever - Åkte hem, käka 5 mackor och tillbaka till skolan. Mötte typ ALLA som var på väg hem. Kände mig duktig som kämpade mig mot strömmen.

Spanska - Kan leva på länge att jag gick på den lektionen och tänka på det för att bota ångesten för att jag helt slutat plugga.


Träning - Aerobics med Sara och Ylva, över förväntan, men diggade ändå bäst avslappningen. Sen lite annat, men kände av det tunna matintaget , enbart 7 mackor och två glas juice på hela dan, så styrde kosan hemåt.

Skulle försöka mig på att dricka lite vatten från kranen, men gav upp när det rann över hela ansiktet. Kollade sen surt på dom som använde den andra kranen och kunde dricka sofistikerat utan att drälla.

En ny lärdom - Höger kran dricker man ur, Vänster kran fyller man vattenflaskan med.


Hemfärd - Missade bussen med 4 minuter så fick vänta en halvtimma. Som tur var hade Elin också vägarna hem, även om vi först stod som två fån på varsin sida om vägen för att ingen var säkra på att det verkligen var den andra på andra sidan.

Middag, dusch, sova - Teza har taggat till att skippa läxorna, så så får det bli! God natt.




Kan ju också nämna sådär i förbifarten att min mor drog en liten pik till mig om att jag såg dryg ut.

Hon varnade mig för att ge den där blicken, som hon så käckt kallade det, till killar eftersom jag då skulle skrämma bort dom trodde hon.

Lovade att sluta, så nu om man får tro henne kommer killarna att ramla in.


Jag är fortfarande sur på dig

Satt och funderade imorse på hur länge sen det var jag såg min syster, hon var inte hemma på hela helgen. Och när hon sen kommer inklampandes kände jag att jag faktiskt saknat min lilla Ollfan.
Känslorna byttes snabbt ut till:
- Fan vad lungt och skönt jag har haft det utan henne!
Jag tror vi båda vet vilken incident som ledde till mitt känslobyte.
Nä nu är det faktiskt skärpning, du måste börja tänka, annars kommer du bli värre än mig under min mest tanklösa period!


 
Mycket lågt också att du börjar dra in Olle i det här så fort du får det hett om öronen, alla vet att Olle är har en skada och att man kan inte vara sur på honom mer än 5 minuter. Trots allt så har han ju den där Olle-charmen (fast det skulle ju Tindra hellre dö än erkänna för honom).

image105

Ollie


Måndag morgon

Idag kan jag glatt meddela att mina ben återigen har fått tillträde till min kropp, skönt det!
Måste nog ha vart min extremt underaktiva dag igår som orsakade detta mystiska fenomen, men idag är jag back on track.
Var nog inte riktigt i mina fulla sinnes bruk när jag skulle sova sen heller, ställde klockan på 06:55, jag menar vem fan ställer klockan 3 timmar innan man börjar?
Trots tappra försök att somna om imorse gick det inte och jag var tvungen att erkänna för mig själv:
- Jag har gått och blivit en morgonmänniska!
Herregud, det är kärringvarning på mig..


2332

Mina ben är jättekonstiga, jag vet inte vad det är med dom. Dom hör typ inte till min kropp utan lever sitt egna liv, superläskigt!

Åh, jag börjar typ gråta, hade jag haft en yxa här hade jag huggit av jävlarna.

Kommer inte somna ikväll för att jag inte kommer att kunna ligga still, nästan så att det lockar att stanna hemma från skolan imorron.

Fast jag vet inte om mamma låter mig stanna hemma för att jag påstår att mina ben inte tillhör min kropp. Förra gången var det för att jag var borta, att jag fått någon läskig déja vu-grej och att det började rycka i min ena mungipa, hon kommer ju ringa till psyket snart.

Det är nästan så att det är hypokondrier-varning på mig, håller på att hitta på en massa sjukdomar.

Aja ska gå ut och rulla mig i snön eller nåt..

Vi höres. (Ifall jag inte dör av någon annan mystisk sjukdom)


En promenad senare

Vem fan försökte jag lura med och skriva att jag skulle gå och köpa ett äpple?
Nog fan vet jag väl att jag inte går och köper ett skrumpet äpple när jag väl tar mig utanför dörren.
Nä, det blev en påse kryptoniter som landade på disken i kassan. Underbara, välsmakande, icke-tungvänliga kryptosar!

Tog mig sen en promenad runt här på björx med telen klistrad vid örat.
Mötte typ hur mycket folk som helst, alla hade tydligen en liten söndagspromenad inskrivet på schemat idag.
Satt och läste nån bröllopsspecial tidigare idag, men den otroliga lusten att gifta mig dog när jag såg alla par som var ute och gick.
Frugorna med stavar och männen som trumpet traskade efter, fan vilket torrt liv.
Tysta som möss gick dom också, klart när man lever med varandra 24/7 är det väl klart att man får slut på samtalsämnen.

Såg Agneta och Erik Parding. Aggen-taggen, gamla läraren från tiden på bosken, förutom att hon hade grått hår nu var hon lika söt som alltid. Och Erik min tandläkare, även han såg likadan ut som vanligt, läskig men samtidigt rätt söt han med.
Elins päron hade vägarna till konsum och sen mötte jag även min gamla fotbollstränare, vilka minnen! Alla träningar, matcher och cuper man har spenderat med honom.

Nä, nu ska jag kicka ut mamma härifrån som har slagit läger i min säng. Hon låter som en liten unge när hon fascineras av att den är ställbar och håller på att åka upp och ner, ojoj ;)

Ja, det är söndag..

Usch har absolut ingenting att göra.
Eller nog finns det väl saker jag kan göra, plugga skulle inte sitta fel, men jag ar ingen lust!
Vill typ krypa under täcket och se tv, men har jättemycket spring i benen, eller typ "myrkryp" som mamma kallar det, så då kommer jag bara få cellskräck i benen och känna mig instängd av täcket. Ja, jag har massa konstiga grejer för mig.

Nä ska ta en promenix till konsum och köpa ett äpple nu, hejdå.


Update

Melodifestivalen ikväll, inte för att jag bryr mig inte så värst mycket, bara kul att se för sakens skull. Men när den där vikingarna-gubben (det var väl vikingarna han var med i?) gick vidare var det ju nästan skandal. Menmen han kommer ändå inte kamma hem hela skiten så det spelar väl inte så stor roll.



Sen gick ju även Amy vidare, eller kanske vi ska tilltala henne men "mobbade-Amy" som jag och Emma körde med när nån hon kände som gått på samma skola som Amy berättade att hon hade varit mobbad. Haha, vi höll alltid på om det där, och speciellt när Lisette hörde eftersom vi visste att hon alltid haft en liten kärlek till Amy ;)

Bäst på hela kvällen, men som tyvärr inte gick att rösta på, måste ju ändå ha vart Björn Gustavsson. Hahahaha så jävla grym var han, helt synd att han var med så lite.

"Världen är liten; jag skickade ner
ett par badbyxor som present till
mitt fadderbarn i Afrika, och det visade
sig att det var han som hade sytt dom!"


HAHAHAHAHA, jag och Elin typ dog ;) Ser honom framför mig när han säger det, med hans jävla blåsta ansiktsuttryck och dialekt är det bara föör klockrent!!

Lördag

Idag borde jag ha åkt till stan, hade typ en miljon saker att inhandla, men att lämna sängen för att gå ut i kylan kändes extremt olockande. Ides inte heller börja tjorva med pengar, väntar tills mitt kort kommer.
Måste snarast köpa en ny navelpiercing då! Råkade pilla bort kulan för nåra dagar sen, och igår började Elin dilla om att det gick att skruva bort själva diamanten också. När jag skulle testa det råkade jag typ bryta av hela, haha. Allt tränande har gjort mig stark ;)
Nä, men det var ju lite oturligt så nu har jag bara staven i hålet, haha ser sjukt töntigt ut, men hade ändå inga planer på att blotta kaggen för nån ;) Tills vidare får hålet i naveln leva lite farligt också.

Och på tal om otur hörde jag att även Linda hade fått ta del av lite sånt. Haha, höll på dö när Sara berättade om hennes äventyr inatt ;)
Nä, skärpning flickor, inge mer vanilla vodka nu, jag börjar bli orolig för eran hälsa!

Min kväll var lugn, spenderade den hos Elin med Let´s Dance, chirrebirre, dipp och så friskade vi upp sommarkänslorna med lite Fjorton Suger. Fast mindes alla scenerna skulle vara mycket soligare :O Haha, aja.



Sweetheart

Hade endast en lektion imorse och slutade halv 10, skönt.
Tänkte att jag hade hela dan på mig att plugga men så blev det ju självklart inte ;)
Har ist vart med mamma på bankish och fixat ett nytt kort och egen internetinloggning.
Har haft bruden som hjälpte mig två gånger tidigare, haha, börjar bli stammis där för att det alltid råkar hända nåt med mitt kort ;)

Så mycket annat har jag inte hunnit med, typ legat och sett på olika serier och sådant trevligt.
Ska fortsätta med det nu, puss.

+/- 0

Har nyss vart och tränat lite, inte hockey utan tog en tripp till helex, hehehehe.. ;)
Skulle med Sara på bodypump, men det såg lite för .. jobbigt ut. Nä men det var typ fullt så skulle ändå inte få plats. Drog tabben och var med på bodyjam ist. Jag och min superkassa kordination gjorde några halvhjärtade försök att hänga med, men det bjuder jag på!
Körde också lite i gymmet när vi väl var där.

Brände bort lite av chokladbollarna som jag bakade hos Ida, som tog slut på ett nafs, klart när jag är i farten. Och sockerkakan som jag bakade igår, fan vad jag är onyttig asså, ska bli bättring. Igår fick jag typ sockerchock av allt sött jag satte i mig och formligen däckade framför Laguna. När pappa kom och väckte mig tog det aslänge att ens fatta vem jag var.


Sen kan jag ju meddela att jag inte riktigt är ett så stort fan av detta väder.
Redan när jag skulle till skolan var jag Bambi på hal is och råkade smälla till nån med väskan. Och även sen när jag skulle hem från skolan blev det nåra slidningar, lite svårt att hålla koll på alla lemmar..
Nä, bättre väder och torr mark är vad jag väntar på!

Kan också berätta att Emma överlevde hennes livräddning igår i bassängen, skönt det! När det handlar om Emma och vatten kan man inte vara annat än orolig!
Men annars om en olycka hade hänt hade hade jag lovat att ta på mig ansvaret för begravningen, låtarna, folket osv.. Skulle posta ett inbjudningskort (vi var inte säkra på om man använder sig av inbjudningskort, men vi skulle köra på det) och posta i nååååns skåp.
Jajamen allt var klappat och klart, men slapp detta, vilket var najs!

Ska hoppa i duschen nu, pusspuss!

Aj aj!

Jag känner av en grym träningsvärk i magen, usch! Var och tränade idag också (världen går under, Karin tränar två dagar i rad!). Hade inget att göra på mitt hål så tog en sväng till nautilus med Sara och Linda. Gjorde typ 20 min på skidmaskinen och sen fick det vara nog.

Låg och kollade Grey's med Sara sen, hon har till och med börjat ändra sina mattider för att hinna se det, då har det gått långt, alla vet att famlijen Nilsson alltid äter familjemiddag tillsammans!
Vi låg iaf där som två kärringar, så fort vi skulle röra oss höll vi på oja och ha oss pga träningsvärken ;)

Lite kul också att Sara sagt i omklädningsrummet:
- Jag har Uffes kalsonger på mig!
Misstolkas ganska så lätt, det är inte så illa som det låter ;)

Nä nu ska jag samla mod och ta mig ut i kylan, sorry babe att jag sviker kvällsmyset, men nån gång måste vi ju vara borta från varandra, börjar nästan kännas som att vi lever ett och samma liv så som vi umgås ;)

Godmorgon!

Ska strax ta mig till skolan, har stått och bråkat med mitt hår hela morgonen. Sprayet var bra, det är mitt hår det är fel på. Nu fick jag till det någorlunda, men vi får se hur länge det håller sig, tippar på att det lär vara platt som en pannkaka lagom tills jag är framme i skolan ;)
Råkade börja dampa till mamma också, så får gå och snacka med henne lite innan jag drar så hon blir glad igen.

Ljög för henne igår att jag var på party i lördags, trots att vi bara chilla jag och Pisse, ganska omvänt ;) Men hon tyckte det var kul, det finns nog en liten partyråtta inom henne trots allt, bara det är den är väl gömd ;) Kan nog tänka mig vad hon har gjort på alla sina utlandsresor för x antal år sen!

Gick btw och la mig typ klockan 9 igår, eller låg och kolla Laguna Beach <3
Ställde aldrig klockan till imorse, men vaknade pigg och utvilad halv 8, naaaiz!


Rubrik

Var och tröstshoppade idag, minns inte riktigt vad det var jag sörjade, jo juste, att Ida var så seg som vanligt.
Blev en hårprodukt från John Frieda, så får se om jag får bukt på hårstråna.
Enligt förpackningen så är det ett root-lifting spray som även skyddar mot värme, tar bort gula nyanser och ljusar upp håret. Men med alltför stor erfarenhet av dåliga hårprodukter tar jag det med en nypa salt. Rena rama rånet var det iaf så jag hoppas på resultat!

Satt sen och snackade med Ida om att jag ska lägga snålheten på hyllan. Ska åka med pappa och fixa mitt bankkort, även det spårlöst försvunnet, och låta det gå varmt.
Sen nyss när jag satt här kom pappa med expressen-bilagan (som för övrigt inte längre är Hallå utan Söndag och mycket sämre) och jag läste nyss mitt horoskåp:

KRÄFTAN


Veckans tema: Shopping

Den här veckan är som gjord för härliga
utsvängningar. Pengarna flyter in och du
frestas att göra av med dem direkt.
En ny garderob kan bli en skön kick!
Veckans bästa: Att du unnar dig.

Vilket tecken, jag har ju som alltid varit lite svag för horoskåp ;)

Feels good!

Det blev core för mig, Sara och Ida, power-core på Helex. Nu har jag fan testat alla gym som finns i hela Luleå, ganska ironiskt eftersom jag typ är världens mest anti-människa mot träning och grejer.
Menmen, efter 100 "höger-vänster?" utrop av Sara i alla vägkorsningar, majoriteten felsvar av mig (jag har sämre lokalsinne än vad jag vill erkänna) och nåra u-svängar var vi framme, peppade och motiverade.
De positiva känslorna byttes snabbt ut mot förvirring, vart fan går man in?
Helt lost bokade vi iaf passet och styrde kosan uppåt, mot gymmet. Grejen var bara att vi i all hast missade omklädningsrummet och stövlade in med ytterkläder och hela kittet.
Menmen vi deppade inte ihop för det, vad spelar det för roll att vi har gjort bort oss för alla trendnissarna, som pappa kallar dom som gymmar där.
Vi peppade varann på nytt inför passet och så började vi.
Ja, power-core var det, verkligen..
Vi dog!

Positivt är iaf att middan smakade himmelskt!


Söndag

Upptäckte igår att mobilen var borta, jag och mobiler asså,det funkar verkligen inte.
Tänkte iaf att jag hade glömt den hos Lisette, så var förbi där idag, men inte fanns den där.
Paniken började krypa lite smått i mig, men som tur var ringer pappsen och sa att han hade hittat den i bilen.
Inte för att det är värsta hi-tec-telefonen (heter det så?) men den är bättre än ingen ;) En ny telefon skulle bara ge mig ångest eftersom den typ skulle vara ute inom nåra månader, då väntar jag hellre tills jag hittar nån jag verkligen faller för.

Snart ska jag iaf åka och träna med Ida och kanske Sara om hon ides, core eller pilates, beror på vad vi hinner till. Shit, måste ju åka på en kvart, ska kila och höra om Sara ska med, då blire bilen, annars är det fucking-buss som gäller..

Önska mig lycka till!


Hårkatastrof

Kollar på bilder då jag hade låångt, fiint, bloont hår. På vissa bilder till och med ljusare än Lisettes och det är en stor grej eftersom lintotten har naturligt blont, fint hår. Typ idealet för alla blondiner! Så det jag ar sagt om att färga, glöm det, du kommer bara bli missnöjd och vela ha det ljuuuust igen!

Som mig ungefär, vakna imorse och tanken slog mig, mitt hår är grått. Det var olidligt att ligga kvar i sängen, jag måste till spegeln och kolla på mitt hår!
Men hoppet i mig att det ska vara något ljusare än hur jag mindes det slås i spillror och spegelbilden får mig att nästan att börja gråta, jag ser ut som en kärring med snaggat grått hår och mittbena.

Jag har alltid varit superperfektionist med mitt hår, alltid sett sett saker i det som andra inte ens märker. Att tänka: "det är ingen som bryr sig om min lugg har delat sig" funkar typ i en procent av fallen jag tänker på hur fult det är. Förut har det hänt att jag har slitit bort tussar för att jag inte visste var jag skulle ta vägen med med ilskan över att det inte låg perfekt. Det i sin tur ledde till att jag började gråta av smärta.
Efter det kunde jag börja om; duscha, föna, fixa.. All over again..

För har jag inte en bra hårdag finns det inte en chans i världen att jag kan vara snygg, that´s it!

17 månader kvar!

Köpte slingfärg idag och så har Sara slingat det, hon gjorde ett bra jobb och det är inte alls hennes fel att jag är så jävla missnöjd med det.
Gjorde dundertabben också att blanda färgen radan innan vi dragit ut slingorna och när vi var klar med det kom vi på att den var oandvändbar, var tvungen att handla ny färg..
Så med slingmössan på skallen bar det iväg på jakt efter ny färg, sååå onödigt för ekonomin!! Just såna grejer kan gnaga i mig hur länge som helst, kan helt enkelt inte släppa att jag i princip slängt en hunka i sjön (att jag sen köpte 3 påsar kryptoniter som tröst sved inte alls i plånkan).
Färgen blev iaf mörkare än förut, okej det gula är borta, men trots tappra försök av Sara är jag inte nöjd mitt hår har övergått i en oidentifierbar färg, typ grått.
Nåja, kanske bara för att jag en så stark bild av idealhåret, som Lo´s i Laguna Beach, långt och somrigt blekt, "tovigt" osv.. Men nu låter jag det vara ett tag, så att det växer, och till sommarn ska jag fan i mig ha fått mitt drömhår!!

Kvällen har sen spenderats med Lisette, skulle kanske på party (nyktra ofc) men dom planerna gick upp i rök ;)
Kollade ist film och det nya oth-avsnittet som jag inte fått hem. Lisse bjöd på kladdis och tvingade i mig chips, jag som skulle sluta med det.. Sen tryckte jag i mig ett helt paket kryptosar så jag har sår i hela munnen.
Kvällen avslutades med att vi skjutsade Lisette till lite äventyr medan jag for hem till min egna sköna säng!

Kände att min blogg är extremt tråkig, så piggar upp med lite pix!


2007 - 2008

Godmorgon!

Blev väckt på ett annorlunda sätt imorse, men det funkade det med. För nu sitter jag här pigg och alert och har vart vaken sen 9. Jag kan inte ens minnas att jag har gått upp så tidigt på en lördag på typ månader :O

Har till och med bäddat sängen och plockat undan en massa, kanske att jag till och med drar nåra tag med dammsugaren så här på morgonkvisten.
Mamma kommer troligtvis hem idag och hon skulle bli så lycklig om det var städat, jag måste ju fortsätta stärka denna braiga period som vi är inne i.

Har också hittat bilder från högstadiet nån gång, typ 2-3 år sen.

image86  image87  image93
image88  image89  image95
image90  image92  image94

Helt sjukt småa alla var, som små myror hela bunten!! ;)

Old times

Gick förbi bosken på min väg till konsum och dagen till ära var det disco där. Musiken dunkade och man såg ungarna dansa i skenet till disco-kulorna. I samma hörn som alltid stod "kiosken" som sedenligt sålde pop-cornpåsar, godis och läsk. Det var så mycket minnen att ögonen vattnades. På hemvägen var jag tvungen att ta två extra vändor förbi matsalen och ett varv runt skolan för att gå förbi ingången också, bara för att..



Vid ingången hämtade ungarna luft och man hörde nån:
- Det är så hög musik, jag får ont i öronen!
Hade mycket väl kunnat vara jag för en sisådär 5 år sen (är det bara så lite?). Känns som att den tiden tillhör ett helt annat liv. Ett liv där ett fredagsdisco till klockan 9 var den största händelsen på flera månader, den kvällen man för en gång skull fick sminka sig och då man faktiskt brydde sig om vad man satte på sig.

Nästan så att man saknar det, men bara nästan.

Inte min dag

Jag fick sota för dom där chipsen jag snaskade i mig, och inte bara för att jag lägger på mig onödigt fett, nä nu tvingar pappa mig ner till konsum för att köpa nya åt honom, för mina pengar :O Han hade tydligen köpt dom igår för att slippa gå ner och handla idag eftersom mamma har bilen i Pajala, lathet går i släkten..
Känns inte direkt jättelockande att gå hela vägen dit i detta väder kan jag ju tala om. Men ska köpa nå extra gott åt mig då också, det är jag värd :)

Faaaan! Sparka just ut typ en halvliter vatten över hela mattan! :@ Jävla Sara, hennes fel, det var hon som ställde muggen på det sämsta stället när jag skulle fläta hennes hår. Orkar fan inte torka, får hoppas att det löser sig själv, jävla balle!!

Nu ska jag traska iväg då......
Hejdå.

38 grader och strålande sol

Idag skulle jag vara så duktig, efter spanskan komma hem och göra nk-arbetet och andra läxor som jag har. Men vad gör jag, jo jag kryper ner under täcket med Sara det första jag gör när jag kommer hem. Det var så underbart varmt och mysigt att vi låg så över en timma. Diskuterade det ena och det andra, allt från politik och ekonomi till social kompetens (eller bristen på social kompetens).
Sen förflyttade jag mig nåra meter över till min säng och somnade, så gick det för mig när jag skulle vara duktig.

Hittade en påse hjärtchips i skåpet och den hade alldeles för stark dragningskraft för att jag skulle kunna låta den ligga orörd. Nu ligger jag med den under täcket och surar över att det är 50 miljarder meter snö ute, för första året nånsin är jag på pappas sida, JAG HATAR SNÖ!


RSS 2.0