För vi har tagit studenten ..

Köpte det sista till studenten idag, ett par skor. Nu har jag två par skor och två klänningar, en outfit till dagen och en till kvällen.


Mina pärlor från scorett, bara ( .. ) 12 cm klackar

Jag är sinnessjukt taggad nu, kvällsklänningen hänger redo på dörren med studentmössan på toppen! Klänningen och skorna jag ska ha på dagen tycker jag inte om (därav 2 olika outfits), men det känns onödigt att inte ha dem eftersom jag troligtvis inte kommer få så stor användning för dem sen.



Denna vecka går mest ut på att snacka betyg i alla kurser och man känner hur lektionerna börjar försvinna. Igår och idag har jag samlat på mig 2 MVG, varmkök och historia.  I historian har jag Ylikangas att tacka eftersom det var hon som gjorde hela sista redovisningen i princip. Men i varmkök har jag bara mig själv att tacka och jag hade god lust att slänga mig runt halsen på min lärare för att jag blev så glad.

Sen är betygen satta på fredag och efter det korkar vi upp! Stående skämt på jobbet om min studentvecka och min chef frågade mig:
- Sista veckan kunde inte du jobba alls va, det var väl den veckan som var en enda stor fest?
Jajamensan Lasse, du har helt rätt!

Puss.

Söndag

Allt möjligt har hunnit hända sen sist jag skrev, men det mesta är nog bäst om vi låter vara osagt!

Det lilla lovet som har varit nu har jag iaf haft det riktigt bra. Det har varit strålande väder och jag har umgåtts a lot med dessa små korvar:


Vi har hunnit sprida våra galna upptåg runt hela stan och självklart svamlat en massa.


Sen har jag även jobbat och slitit nästan varje dag, så igår unnade jag mig att gå och göra en nagelförlängning hos en jättetrevlig kvinna. Håller fortfarande på att vänja mig att skriva på datorn och sms, känns som om jag trycker på varje bokstav, förutom den jag ska skriva! Menmen..



Puss!


Hola

Tänkte sakta men säkert börja återvända till min kära blogg. Vi hörs snart :):)

RSS 2.0