Rajalla - På gränsen

Jag, Ida och Teza åkte iväg till Finland igår, eller till "gränsen". Var faktiskt ett riktigt trevligt ställe, även om besöket inte blev så långvarigt eftersom min klocka ställde om sig själv (?) och jag började stressa om att vi var tvugna att fara hem.

Kuva liikkeestä

Hittade min heliga affär där, Mekka, en skobutik med underbara skor. Jag var som ett barn i en godisaffär och att dom hade "tag 2 betala för 1" gjorde min dag. Jag och Teza köpte varsina kilklacksskor, hon bruna och jag ljust beiga med några centimeters klack. Kommer att bli perfekta vardagsskor till våren (om jag kan hålla mig så länge, råkade tjuvstarta med att använda dom idag..). Eftersom det är gummi-klack kommer dom inte heller att klacka i ledarskapskorridorerna ;)

Blev också ett besök på Alko, för dom iaf. Det är dessa stunder jag känner av min minderårigtet mest, när jag tvingas sitta utanför butiken och vänta medan dom går lös bland dryckerna. Men dom köpte med sig några flaskor även till mig.

PUSS

God morgon!

Ska åka ivg till stan på en timma. Där ska jag fixa en sak och kanske gå och shoppa nåt också? Det är ju som så roligt med nya saker!

Klockan 12 till 1 typ har jag historia och sen ska jag Teza och Ida åka iväg på en roadtrip. Ida har tjatat så länge om det, så nu åker vi iväg. Måste titta efter ett par nya vardagsskor då, mina håller på att kracka ihop. Köp aldrig från wedins, alla därifrån går söner!

Kommer väl hem ikväll och då får vi se om det blir nån drink och sen utgång kanske, vem vet?



PUSSPUSS

Skola, fika & hemmakväll

Ska snart sova men hinner blogga snabbt. Har börjat 8.15 idag som jag gör i princip varje dag. Det tär, och imorse försov jag mig till 20 över 7 och skulle hinna duscha och allt på en halvtimma. Gick inget vidare, jag kutade iväg till bussen med plaskblött hår och led sen resten av dagen över det..

Hade matte och sen avklarade jag ett svenska-prov som det föhoppningsvis gick bra på!
Efter skolan gick jag och fikade på mat&prat med Ida, Teza och Malin. Ida drog efter ett tag, medan jag, Teza och Malin satt kvar och pratade om allt möjligt!


Teza och Malin i ettan! Jag ser ut som ett .. och borde inte ha fått fastna på bilden.

Sen uträttade jag och Teza lite ärenden och eftersom jag tappat bort mitt busskort fick jag gå och köpa min börs nu, för att jag ska hålla koll på mina kort som annars alltid flyger ut ur skåpet.
Vi åkte hem till mig och jag fick vara pratkvarn i 2 timmar medan hon pluggade, innan hon for hem.

Helg imorgon och den ser ut att bli fullbokad. Återkommer om det, sängen nu!

PUSSPUSS

Trött!

Lugn dag idag, har bara haft 2 lektioner. Känner mig dock ändå helt död. Därför ska jag ta en pluggfri kväll (okej, alla mina kvällar är pluggfria, men ändå). Ska bara mysa med film osv...

Fast först blir det middag hemma med mamma och pappa, var år och dar sen vi åt tillsammans allihopa. Vi snittar väl max 3 dagar i veckan då alla är samlade kring middagsbordet.
Är faktiskt riktigt hungrig, trots att jag satt och snodde potatisar från Lasse och Adams tallrikar hela lunchen.

Nåja, har fixat fransk manikyr på naglarna nyss, blev supermisslyckat! Men jag måste alltid ha nåt på naglarna för att inte bita, ja jag är fortfarande en äkta nagelbitare, så det får duga.


Är jättesugen på att åka slalom, tro det eller ej!
Ida tjatar alltid om att vi ska göra det och nu är jag faktiskt på.
- Söndag kanske?

Måndag

Träningsvärk? Svar: Ja.
Känner mig halvt invalid, men jag antar att det ska kännas att man tränat.
Annars var bodypump-passet igår riktigt bra. Har varit jäkligt negativ till det förut, men jag kan starkt rekomendera det!

Nu är jag på jobbet och plikten kallar, tjing!

God morgon!

Vaknade runt 11, drömde som vanligt att jag hade festat, var superbakis och hade världens ångest, som jag gör varje helg. Men igår åkte jag direkt hem efter jobbet, det var skönt med en tidig kväll.

Nu ska jag snart åka till Ida och färga hennes hår. Sen vill hon nog ha revanch i bilspelet, så vi kommer troligtvis sitta som två grabbar klistrade vid tv:n några timmar.
Till klockan 4 iaf, för då ska fläsket trimmas på ett bodypump-pass. Ja, ni läste rätt, Karin ska hålla på svamla med en sån där jävla stång-jävel.


Dessa dofter..

Eftersom jag fått lön idag unnade jag mig en parfym, igen. Tröstar mitt dåliga samvete om att det är min tredje parfym på 1 månad genom att tänka att det var halva rea-priset. Jag menar hallå, 114 kronor för en parfym och fuktkräm är ju typ ingenting!



Har ändå varit och snyltat på denna parfym från affären varje dag hela förra våren, så jag tänkte att jag denna vår sätter parfymen redan innan jag går hemifrån.

Fredag..

..och helg, känns riktigt bra efter en betungande skolvecka. Not. Har haft som mest 2 lektioner/dag, men oftast bara 1.
Hade fantastiska planer för helgen till cirkus klockan 2 då Anette ringde och frågade om jag ville jobba imorgon. Efter att hon hade dragit ur mig varför jag inte kunde jobba var hon inte överförtjust, faktum är att hon hotade med att ringa polisen och göra en anmälning om langning och smuggling (ja då vet alla vad vi tänkte göra).
Nä, Anette är rolig hon, skojfrisk så det smäller om det!
Efter typ en kvart ringde jag upp och sa att jag kunde jobba om jag fick extra betalt, jag vet hur jag ska lägga ut korten för att uppnå maximalt resultat.
Det gäller att spela svår, något jag egentligen suger på, men jag har insett att det är enda sättet att få det man vill på.

Nu väntar jag på Teza som ska komma, hon är alltid lika seg så jag hinner bli crazy i min ensamhet. Sen ringer hon varje gång när hon är här utanför och säger att hon har missat bussen, och varje gång går jag på det och hinner få krupp på den lilla tiden innan hon klämmer fram att hon bara skojar med mig.

Tjuvlyssnat.se

Alltid på jobbet när jag har klickat mig in på varje blogg 10 gånger och verkligen insett att det inte är någon som har tänkt uppdatera, går jag in på tjuvlyssnat. Den sidan får mig att skratta varje gång, även om jag måste leta mig igenom några sidor innan jag hittar nåt som faller mig i smaken. Nästa dag berättar jag dom roligaste för Teza, hon är den enda som brukar tycka dom är roliga.

Denna kväll skrattade jag typ 10 min åt denna:

Nöten är uppfinningens moder

Willys, Sala

En mamma och hennes son ~10 handlar middagsmat.
Sonen: Mamma! Jag VILL ha pizza till middag!
Mamman (trött): Då blir du tjock och får klet i artärerna.
Sonen springer bort till godis/chipshyllan och greppar en påse jordnötter, som han sedan dinglar framför mamman.
Sonen (lugnt och hotfullt): Mamma. Får inte jag pizza så öppnar jag nötpåsen och - POFF - så ser du ut som en blåsfisk!



.

Idag när jag skulle ta bussen hem såg jag ett syskonpar som träffades.
- Jag ska hem och kolla på våra bästa år.
- Jag också!
- Åh! Ska vi äta glass till?


Det fick mig att sakna min syster, och att alltid ha någon att vara med. Det är (var) så jävla oss att kosa ner oss under täcket mitt på blanka dagen och kolla på tv och äta onyttigheter. Och så kramas vi ju självklart en massa!

Visst, att komma hem till en tom lägga är underbart, älskar känslan av att trycka ner dörrhandtaget och känna att det är låst (förut hatade jag det, för då visste jag att något gått snett och jag hade blivit utelåst..). Då kan man leva ut sig själv och alla ens mystiska saker man har för sig. Typ att gå fram och tillbaka i hallen enbart iförd underkläder och klackedojjor samtidigt som man falskt sjunger med till radion.
Men sen kommer stunder då det blir väldigt ensamt och man bara vill springa in i syrrans rum och socialicera.




Alltid lika charmiga bilder på oss! Dom här är från 2007, Sara ska iväg på nån av deras studentfester och jag är svettig, härlig och nyss hemkommen från stallet. Och jag alltid lika pepp för pussandet!

Onsdag

Fick hem mina skor jag beställt idag, riktigt nöjd. Önskar att det var bar mark så jag hade kunnat använda dom, men bor man på antarktis så gör man, inget att göra åt. Men fan vad jag längtar till våren alltså!!

Kollade på Victoria Silvstedts program igår och blev avis på hennes glammiga liv. Okej, jag hade inte velat vara henne (hell no!) men lite mer glamor i mitt liv hade ju inte suttit helt fel.
Så därför tog jag tag i mig själv och fixade fransk manikyr på naglarna och mår genast bättre. Ja, jag är ytlig! Har ju världens roligaste lilla "nagelfixarväska" med allt man behöver (och sånt man inte hade en tanke på att man ens behövde)!


Typ en sån fast roligare!


Så här fina naglar hade jag en gång i tiden, men min kära syster sa att det såg ut som klor och tvingade mig att klippa ner dom...

Ikväll har jag invigt (invigit, vad säger man?) mitt gym-kort, var på bodystep med Ida. Det var väl lite smått jobbigt och ärligt talat ser jag inget roligt med att träna. MEN, det som jag gillar är att man uppskattar att ta en dusch eller slänga sig på sängen och bara chilla 1000 gånger mer än vanligt!

PUSS

Tisdag

Sitter på jobbet nu, dom ringde typ 5 i tre och frågade om jag kunde jobba kvällen (som börjar klockan 3) så jag fick stressa som en jävla hund. Okej, det tog typ 40 minuter för mig att ta mig hit, så så mycket stressade jag inte.

Nåja, här är jag iaf och väntar på att mamma ska ringa och skälla på mig för att hon tror att jag kommer att bli utbränd. Ska gå och hämta min melon som jag har med mig till middag och kolla på oth. Ja, utbränd var ordet, det finns en gigantisk risk för det, morsan!

PUSS

Nytt!

Jag klickade hem två bikinisar (ja, det blir min 8:onde och 9:onde bikini) från hm igår. En leopard som är på bilden och en likadan modell fast vit med gulddetaljer ist för ringarna.
Blir fint till en brun och (förhoppningsvis) tränad kropp. Nu får det bli att hänga i gymmet dom månaderna som är kvar till sommaren, så att jag kommer i form.
Sen blir det en utlandsresa innan studenten och efter det är jag fit for fight.

Dom kommer i april nån gång eftersom dom inte fanns på lagret. Lite jobbigt eftersom jag ska betala dom då, måste därför se till att ha pengar tills dess. Jobbigt eftersom det redan nu är lite knapert i kassan.

Måndag

Shit, vad klockan var mycket. Har verkligen inte gjort ett skit ikväll, var så trött när jag kom hem efter varmköket så jag däckade och sov tills jag blev väckt av ett sms. Var lite borta när jag skulle kolla det och funderade vart displayen på mobilen hade tagit vägen. Inte konstigt att jag inte hittade den, det var tv-dosan jag höll i. (Ångest, ångest, ÅNGEST över att köpa en ny mobil).

Annars så skulle jag ut och övningsköra ikväll, pappa har tjatat om det några dagar nu, men jag orkar inte. Som vanligt är det han som är mest pepp för det, ärligt talat så bryr jag mig inte om det där jävla kortet. Men i denna familj blir man mer eller mindre tvingad till att ta det och jag antar att det är bra, annars skulle jag åka snålskjuts resten av livet.

PUSS

Söndag

Igår kollade jag och Lisette på Big Brother, sjukt kul program och jag är grymt besviken att dom la ner det. Ända sen jag var liten har jag velat vara med i det, men jag vet att mamma skulle få spader om jag ens nämnde det. Vi brukade iaf leka det hemma hos Elin när vi var små, det är troligtvis det närmsta jag någonsin kommer att komma att vara en av deltagarna. (Skum mening på slutet..)


När jag kom hem stod två filurer och en bil halvvägs uppe på min gård. Tog en quick spin med dom innan jag blev avdumpad hemma igen.
Kollade på csi som var grymt spännande. Har aldrig förstått mig på Teza som alltid tjatar om att hon ska se det, men det var ju riktigt bra!

Idag vaknade jag efter 8 nån gång med världens ångest  och illamående och trodde att jag var bakis. Det var så illa att jag var helt säker på att jag hade druckit kvällen innan, men det var riktigt skönt när jag insåg att jag inte hade det och kunde somna om igen.
Sen ringde Ida och väckte mig vid 12, så jag åkte dit och fikade lite. Lirade tv-spel och mobbade Ida när jag vann över henne. Who's the best?

Imorgon har jag 2 lektioner, men ändå går jag 9:50-17:00. Känns underbart. Not.
Därför ska jag kolla på dh nu och äta chips och dipp.

PUSS

Lördag

Jag var så trött igår kväll, så det blev inte att ta sig ut på hela kvällen som jag hade tänkt. Jag pallar fan inte fredagar, jag är som en strandad val då.
Satt och kollade på Let's Dance och var arg för att blondinbella var så snygg och att Laila var så bra på att dansa. Ja, jag är avis.

Idag har jag iaf varit effektiv, vaknade redan klockan 9 och började städa rummet och garderoben. Sen har jag hunnit träna, köpa gym-kort och vara på stan. Köpte 2 ringar för 89 kronor, Ida tyckte att det var ovärt, medan jag tycker det var ett kap. Tänkte köpa en börs, men både Teza och Ida tycker att 200 kronor är en monstersumma för en börs, så jag stoppade mig själv. Jag köper den när jag får nästa lön.

Nu ska jag knalla iväg till bussen snart och åka till Lisette. Får se vad som händer ikväll, jag är öppen för förslag!

HEJDÅ


Nu är det jag som är toffel..

Eftersom Teza tycker att hennes körskollärare som hon var tvungen att köra med är läskig, tvingade hon mig att åka med - idag igen!
Han måste tycka att jag är konstig och jag känner mig mest som en börda. Det blev inte bättre av att han började snacka om att "ju fler personer man har i bilen, desto jobbigare blir det att köra". Teza kläcker då den klyftiga kommentaren:
- Nä, men jag är van att köra med henne, hon har varit med många gånger när jag har kört!
Tack babe, nu låter det som att jag har det som hobby att åka med!

Men hans attityd är faktiskt inte helt ok, nedlåtande och sarkastisk, det är väl inte riktigt det man vill att ens körskollärare ska vara.
- Hade vi hunnit ut där?
- Jo..
- Jo det hade vi. Vi hade hunnit ta en fika också.

Torsdag

Har nyss varit och tränat med Ida, kanske att jag skaffar mig ett gymkort denna gång. Hm.. Jag sa kanske, så vi ska väl inte ha allt för stora förhoppningar på det.

Slutade skolan typ halv 10 idag, sen hängde jag på låset på affärerna medan jag väntade på Teza. Hon hade körlektion och eftersom jag inte ville vara själv hängde jag mig fast som en igel på henne och följde med gata upp och gata ner i bilen.

Vi gick på stan och jag kände mig rik så jag slog till och köpte:

  • Ett par svarta jeans
  • En svart trekvartströja med ryggurringning
  • Ett halsband
  • En ring
  • Örhängen
  • Parfym (Victoria Beckham's intimately)

Sen åkte vi hem till henne, åt Marias goda bullar och läste tidningar mm. Jag var kramsjuk och Teza tyckte jag var för närgången, allt var alltså som vanligt.

Nu ska jag umgås med mina päron, tjing!


Onsdag

Har enbart levt på fika denna dag, icket bra.
Började med att Maggan bjöd på tårta och läsk till sina favoritelever för att det var sista datalektionen någonsin (lycka) !
Sen åkte jag till Ida en snabbis mellan skolan och jobbet, kände mig as-sniken eftersom det enda jag gjorde där var att fråga om jag fick något ätbart ..
På jobbet sen gick vi på något möte och där bjöds det på kaffe och bulla osv.
Och till slut fick jag i mig en kopp té (hatar när folk gör ´ över e:na men nu gör jag det också) innan jag åkte hem.
Känner mig helt uppsvälld och att jag har byxor som är på tok för småa i midjan gör inte denna känsla mysigare.

Nåja, eftersom jag jobbat så flitigt denna månad unnade jag mig lite shopping. Plockade ihop en vit trekvartströja och en grå kofta (som Ida beskrev som tråkiga) och lite smycken från hm. Testade aldrig så jag såg fram emot att göra det när jag kom hem, men självklart glömde jag påsen hos Ida. Så typiskt.

Nu ska jag sätta på mig pyjamas (eller nåt i den stilen) och kolla på oth.


PUSSOCHKRAMSESPÅSTAN

Tisdag

Sitter på jobbet nu, jag och min marabou digestive ska försöka överleva kvällen. Trots att Sara har gett mig en ätstörning så det kommer att eka "du har deeeeegarmaaaar" i min skalle för varje tugga. Ska också läsa artikeln om pommes frites-människor och tagga inför att börja träna.

På tal om den artikeln, jag satt och läste glamour och funderade på varför alla bilder såg så bekanta ut. Jag läste nåt och visste att jag hade läst om exakt samma sak förut, trots att tidningen var ny för januari. Jätteläskigt var det, men sen kom jag på det, jag hade ju redan läst tidningen, fast på engelska!

              Britney Glamour
Mina kompisar ikväll!

Måndag

Jag var sengångare imorse, som vanligt på måndagar. Jag var typ inte trött, vaknade vid 6, men hann dock ändå inte i tid. Stod och flätade luggen (blev aldrig bra) när jag såg att, oops nu går gymnasiebussen på 1 minut. Aja, fortsatte i godan ro med min lugg och gick sen i lugnt tempo ner till busshållplatsen. Oops, där svischade den iväg. När jag sen väl var framme i stan lunkade jag till skolan i världens slow motion, till och med en sköldpadda skulle ha rört sig snabbare än mig. Blev nog omgådd sisådär 100 gånger på vägen till skolan.

I vanliga fall hade jag stressat järnet, inte för att jag hade något speciellt viktigt i skolan, men att missa bussar och komma försent gör mig alltid lite panikslagen. Dock inte idag, för idag tyckte jag att jag var nog duktig som ens orkade ta mig till skolan och vara med på ALLA lektioner. Applåd till mig!

Nu ska jag se premiären av Lipstick Jungle, kanske det är något att följa?

Söndag

Skulle ta en morgonpromenad imorse med Ida, men vi kom inte iväg förrän 1 nångång. Det kan inte vara hälsosamt och gå upp då solen är på väg ner, måste bli ändring på det!

Igår var Saras sista kväll här hemma, så vi åkte runt halva Luleå för att inhandla gotta osv. Hann också med att vara stalkers, hon är ju rätt bra på det min syster!
Sista stoppet var hemmakväll där vi och alla andra toffelpar hyrde film. 5 stycken blev det och sen hade vi det så kos i mitt rum när vi kollade på 3 av dom. Sen somnade jag in så sött tätt intill lilla Olle :)

    

Idag har vi forslat iväg henne, hela familjen, till Kallax där hon sedan fortsatte sin resa till Stockholm. Allt har verkligen känts som förr detta jullov, som när hon bodde här, men nu får jag vänja mig vid att vara ensambarn igen. Det blir ju lite tufft, men jag anpassar mig nog snart till att bli mammsen och pappsens enda barn att skämma bort!

Nu blir det att äta upp rester från igår, godis och en halv ben&jerry. Ska bädda ner mig och slå på "När mörkret faller", har längtat efter att se den!

PUSS

Fredag

Fredag idag, känns faktiskt som en riktig fredag för en gångs skull.
Var så himla trött imorse när jag vaknade efter 11 timmars sömn, men ringde Teza och fick hjälp av henne att ta mig upp ur sängen. Hon är så rolig, hon ville att jag skulle få med det här!

Hade en lektion, historia, då vi bara snackade om Palestina-konflikten. Jag brydde väl mig inte så hårt och i slutet av lektionen frågade Johan, min lärare:
- Är det här någonting ni bryr er om? Karin, bryr du dig om det här, eller är det bara dans på Cleo som gäller?
Han är ju som skön den där Aasa och att han heter just Aasa i efternamn gör honom bara skönare.

Ikväll blir det dock inget Cleo, härligt värre. Jag ska se Let's Dance och äta chirre och dirre, pappsen har köpt det åt hans bortskämda lilla snorunge. Ska åka till Lisse och se det där, en alldeles traditionell fredag!

Lever ganska fett just nu, måste unna mig massa saker när jag kämpar på så hårt i skolan. Var och åt på Baan Thai idag, igen. Det är Emma som har lärt mig att aldrig ha nån ångest när pengarna går till mat, man måste ju faktiskt äta!
Köpte också en foundation från biotherm, halva priset så det blev en vinst på 150 spänn.Tog den ljusaste som fanns, under vinterhalvåret är jag verkligen vit som snö..


Natti natti

Trött, trött och trött. Jag var nog inte ensam om att inte kunna sova igår. Klockan 4 på natten stod jag och rotade i mina smycken, Sara låg och läste en tidning och mamma var uppe och vandrade. Endast Kenthan låg i godan ro och drog timmerstockar hela natten.

Upp efter någon timma och iväg till skolan. Jag har ju inte saknat stället om man säger så. Slutade tidigt så jag, Ida och Teza unnade oss baan thai-buffén, mums! Sen traskade jag till jobbet och avverkade 6 timmar där som ger ett litet klirr i kassan.

Nu närmar sig klockan halv 11 och jag ska sova. Ska upp om 12 timmar, kommer hinna med en god natts sömn. Förhoppningsvis.


Till sist kan vi skratta åt 3 småa tjejer i nian, alltid lika underhållande.

GODNATT

.

Jaja, då kommer det, söndagsbloggandet! Nog för att det är onsdag, men vafan. Fest i förrgår och skola imorrn, en typisk helg!
Trettondagen spenderades först med Teza här, fix och stuff! Sen vidare till Emma och därifrån till Grace.



Krogen svek mig lite denna gång, menmen såäre ibland. Slutade dock som det brukar sluta, en arg Karin måste vänta till sist för att garderobslappen tappas bort. Fast nu var det inte mitt fel, en viss Teza hade min lapp + alla mina grejer, men hon "drog" utan mig..
Stod iaf snällt och väntade och blev sen bundis med vakterna som det visade sig att hade lappen. Riktigt trevliga killar, stora som berg var dom när dom stod på varsin sida om mig. Hade lätt kunnat anlita dom som bodyguards om jag skulle ut och traska mitt i natten :)

Fick iaf min jacka, men när jag anländer hem vid 4 med den gigantiska taxi-bilen jag hoppade in i kommer nästa problem, jag har varken pengar, mobil eller nyckel. Så det var bara att plumsa ner i snön med mina pumps och knacka på fönstret för att väcka mina päron. Nådde precis upp att krafsa lite med naglarna på fönstret när jag hängde i fönsterbrädan. Taxi-snubben kollade rätt mycket, lite pinsamt, spec när det sen visade sig att porten var olåst. Jag hade alltså ansträngt mig alldeles i onödan!

Tog mammas kort och betalade taxin. Visste inte om jag skulle skriva under med Karin eller Christina så jag slog till med att skriva CORNET med stora bokstäver. Han måste ha trott att jag var heeeelt borta.

Nåja, nu ska jag upp om 5 timmar. Illa.

GODNATTPUSS

Sunday

Teza drog nyss, hon sov här med mig inatt. Låg och pratade och kollade tv halva natten och imorse vakande jag som vanligt sent. Väckte Teza och sa att klockan var halv 2. Hon kollade nyvaket på mig och utbrast:
- Nej inte igen!
Hon är så sur över att hon vänder på dygnet helt och hållet. Vi har bara legat och degat och åt lunch vid halv 4. Illa, för nu är mitt dygn helt upp och ner och jag vet inte ens vad det är för en dag.

Ikväll ska jag till stan och umgås lite troligtvis. Måste städa mitt rum också, men det kommer jag säkert strunta i som vanligt.
Sen imorrn ska jag upp i tid, åka in till stan och möta upp Teza samt fixa lite ärenden och sen hem till mig och börja piffa inför kvällen. Partyparty!


GOTT NYTT ÅR!

2008 - Del II

Sommaren hade nått sin höjdpunkt, och slutet började närma sig, sakta men säkert. Det var lika att ta vara på ledigheten till max, så jag och Teza åkte iväg till PDOL. Den kvällen minns vi tydligt, eller hur Tess?


Jag älskar Tezas familjs stugor, med egen strand, så jag tyckte att det var lika att jag flyttade in och blev inneboende där ett tag. Vi såg oth, åt ben&jerrys och satt och pratade långt in på nätterna. Det var den tiden jag jobbade schemalagt också och busshållplatsen där kommer alltid att påminna om alla gånger jag suttit där och väntat på bussen efter mina sömnlösa nätter i familjen M:s stugor ;)

Dagen innan LK "sov" jag där, max 1 timma, innan jag alldeles död åkte iväg till jobbet och jobbade 08-20. Missade sen bussen hem, så Emma var en ängel och lät mig fixa mig hos henne och sen blev det party för hela slanten i 2 dagar.
Det var kalla nätter för oss enbart klädda i korta klänningar, men nog hann vi med att få några roliga party-minnen.


På söndagen vinkade jag, mamma och pappa av Sara på tågstationen som med flera gigantiska resväskor, lämnade oss för ett liv i huvudstaden med sina vänner. Efter det var det så lungt och tyst hemma, att det var skönt när byggarbetarna började göra om vårat badrum med buller och bång.

Ett sista party hann vi med innan skolan skulle börja och efter det åkte jag ner till Stockholm och hälsade på Sara och gänget. Det shoppades, festades och jag hann även med ett frisörbesök ,för att klippa bort en bit av mitt älskade hår, en av dagarna jag var tvungen att spendera alldeles ensam. Vi hade det så trevligt att jag kom hem 2 ½ dagar efter det att skolan hade dragit igång, men äh vafan, fint folk anländer sent!


Sen kom jag och Lisse in i en festarperiod.
Det började med Lisettes päron+bekanta och bryggeriet..


..fortsatte med fest hos Johan..


..hård kväll på cleo..


..ännu mera cleo..


..och sen några till cleo-kvällar, men nu börjar det bli tjatigt.
Jag och cleo har iaf vart bundisar hela hösten och jävlar vad kul jag har haft där.

Ida fyllde 18 i oktober, vilket skulle firas ordentligt (spårat).

Festade lite mer och sen tog vi en road-tripp till Finlad för att ladda upp inför höstlovet då Therese fyllde 18 och halloween närmade sig!


Efter det var man sliten..


Sen kände jag att det var dags att sätta punkt för festandet och återgick till lugna helger med chips, dipp och cola.

Var ju dock tvungen att fira den sista av oss som fyllde 18 detta år, min bäbi Elin. Och sen var det bara jag kvar, sucky-seventeen. (Ett halvår kvar imorgon!)

Har verkligen inte orkat med skolan detta år, och när december kom började nedräkningen till jullovet. Äntligen kom det, äntligen kom Sara hem igen och äntligen fick jag mina drömskor från MQ! (+ en massa andra fina julklappar, allt jag önskade mig faktiskt.)

Hade en riktigt rolig utgång på juldagen (-Jag älskaaar att gå uuut!!) och nu sitter man här och tittar tillbaka på året. Självklart har det varit upp och ner, men överlag har jag haft ett toppen-år!
Kan väl sammanfatta det som så att jag jobbade och tjänade pengar hela våren och slösade upp allt på hösten med alla dessa party-attiraljer.

Nåja, tack och hej 2008!

RSS 2.0