30 juni, 2013

 
Det blev en liten tös för T och Filip. Namnet vet jag inte om är officiellt än, så vi kan kalla henne lilla hjärtat. Passande då jag länge kallat T för hjärtat. Jag tror det uppkom på något fyllesnack, hon är hjärtat för mig och jag är heart för henne.
 
Men nu får jag välkomna lilla hjärtat till världen, ja det är något speciellt när första bebisen i "umgänget" träder fram. Ända sedan T berättade att hon var gravid, den där mulna, novemberfredagen, har jag känt glädjen över det lilla liv som växer i magen på en jag håller kär <3
 
Jag längtar tills jag får träffa henne, den lilla, sköra flicka som är så efterlängtad - utan att ens veta om det. Bara jag inte gråter så mycket, mina okontrollerade kranar till ögon har en tendens att spåra då jag blir rörd. Jag skyller på kräftans känsliga natur, lilla hjärtat kommer förstå, hon som också blev en liten kräfta.
 
 
 
 
 
 

29 juni, 2013

 
Det går lite trögt här med bloggandet, eller det går inte alls kankse jag ska säga. Har i alla fall hittat ett nytt sätt att fördriva tid, nämnligen prison break. Är ju verkligen ingen filmtyp, antingen så somnar jag eller så tappar jag tålamodet, men serier - det är min grej. Speciellt spännanade serier och prison break är det verkligen, men definitivt inte bra för mitt höga blodtryck som troligtvis rusar i taket.
 
 
Annars så har jag varit och spelat minigolf med pappsen idag och på kvällen blev det färjan med ett gäng tjejer. Satt fint. Även om det började regna och jag var tvungen att kila till jobbet efter ett tag.
 Ibland slår tanken mig att ett måndag-fredag jobb kanske hade varit soft, att liksom vara ledig varje helg. Ändrar mig dock ganska snabbt, jag är nog inte typen som klarar av ledighet. Vissa njuter av ledig tid - jag blir mest stressad av det. Så jag jobbar på och fortsätter bada i mina pengar. Mysigt.
 
 

17 juni, 2013

 
Dags att ge ett livstecken till trogna läsare - jag lever!! Tjohooo. För övrigt ska jag ju bli över 100 år så än kan jag ju inte trilla av pinnen, har ju inte ens hunnit bli 22.
 
Senast jag skrev låg snön kvar på backen, och nu har det helt plötsligt blivit sommar. Hur vet man det då - jo, det regnar hela tiden och när solen väl lyser blåser så kalla vindar att skinnet vänder ut och in på sig själv så kylan biter ända in i benmärgen.
 
Nä, det var tråkigt sagt, vi hade en riktig topp som jag kan leva på länge. Ska sanningen fram så kan det vara skönt att slippa "tvånget" att vara ute hela tiden.
 
Dock ser jag helst inte att det regnar eftersom att ni numera kan kalla mig moppepojke_98, då jag för första gången i mitt liv kört vespa och blivit kär. Ja, jag har uppgraderat mig från förra årets blåa blixt (som tråkigt nog blev stulen dagen innan jag skulle hämta hem den från jobbet), till ett otroligt underskattat färdmedel.
 
Det är alltså ett av mina nyfunna intressen och det andra är en mer bekant sysselsättning: matte. Skrev in mig på en sommarkurs i matte som skulle hålla på i 10 veckor. 3 dagar har gått och halva kursen är redan klar. Ibland är det hårt att vara smart, ett nytt intresse måste alltså hittas inom ett par dygn.
 
Dessutom har jag tagit semester i sommar, 2 hela veckor, som ska spenderas med Ida på järnvägar runt om i Europa. Ja, miss renlighet ska bli luffare och vidga mina vyer.
 
Till sist ser jag fram emot den 22 juni, eller där i krokarna (den 3e juli om jag får bestämma) då jag får en ny kompis. En sprillans ny människa kommer till världen och ingen kan vara mer förväntansfull än jag. Eller möjligtvis T som blir mamma.
 
 

RSS 2.0