Thailand nästa

Näe, har absolut inte tid att sitta här, ska ut till arlanda för att sedan fortsätta min färd till Thai med John. Planet går inte förrän vid 3, men Teza tittar förbi arlanda vid 11 en kort sväng för att säga hejdå till mig och sen åker hon tillbaka till Luleå igen (vi kan ju låtsas att hon kommer enbaart för min skull!)

Sen den 10:e maj är Fågel och Anna-Karins resa till Thai bokad. Så då blir jag inte utan Fågel så länge heller! Hur i helvete jag ska klara mig utan alla andra är en mycket bra fråga och hur ska E & E klara sig utan mammsen!?

Nu måste jag kila, vi hörs när vi hörs helt enkelt!


♥ KARIN


Tisdag

Är ledig hela dagen och har städat och donat. En dammsugning var minst sagt välbehövlig här måste jag säga! Fixade ihop tvätten (var en hel del eftersom att det var en månad sen vi tvättade) och nu upptäckte Elin att det inte finns tvätt-tid på ett bra tag. Kul.

Pausade mitt städande ett tag på dagen och åt lunch med Elin ute i solen.

Grillad kyckling och mackor, äntligen har Elin fått sitt bröd som hon alltid tjatar om!

Sen skickade jag iväg henne till Gubbängen för att hälsa på Emma på jobbet. Lättare att städa om den största ohyran inte sitter och jäser här hemma!

Nu ska jag fylla i mina tidrapporter som skulle in förra veckan. Sen är det kanske dags att ta itu med diskberget..?

Någon som vill skänka en diskmaskin till oss?


♥ KARIN

Annandag påsk

Vilken jävla sommarvärme vi har haft idag. Jobbade någon timme på dagen och sen mötte jag upp Fågel och satt ute och njöt av solen. Sen åkte vi en sväng till henne när hon skulle hämta tvätt och åka till Anna-Karin.
- Jag vågar fan inte tvätta hemma, måste ju för fan sitta och vakta tvätten då så den inte blir snodd!
Kul att hon har så höga tankar om hennes bostadsområde..

Behövde aldrig jobba min kväll så jag skulle hämta nyckeln av E & E på Friday´s där de satt med ett gäng och åka hem, men det slutade med en strawberry daiquiri, öl och den fetaste hamburgaren. Vem vill åka hem till en tom lägenhet när man kan dricka och äta gott med vännerna?


Fint avslut på påsken

Nu är det fan back to reality som gäller. Man märker att det gått lite långt när någon klämmer ur sig kommentarer som:

- Hur stavas nycklar?


och

- Jag har pratat i telefon i 19 dagar. Hur många dygn är det? Eller.. hur ska jag räkna ut hur många timmar det är, menar jag. Ska jag dela det med 24?

Jag är som en mamma här i familjen, märkte det nu också när Emma skulle ut på balkongen och röka. Strax efter kommer hon in igen och gastar om att det är något djur där. Elin vaknar till liv i sängen:
- Stäng balkongdörren då!!
- Men jag har ju ciggen!!


Efter en jävla cirkus slutar det med att jag får gå ut och släcka Emmas fimp och kolla så att vi inte har någon oinbjuden gäst på balkongen..

Ska lämna mina snart sovande bäbisar och kila in till sovrummet nu. Godnatt med er.



♥ KARIN

Godnatt

Vilken kanoners dag vi haft. Har varit helt fantastiskt väder idag, värsta sommarvärmen är kommen till Stockholm!



Började med att knalla ner till en restaurang, brydde oss inte särskilt mycket om maten, det viktiga var att det skulle serveras starka drycker. Beställde in pompa och cider, kände att vi lika gärna kunde slå två flugor i en smäll och kombinera bakiskäket med förkrök!




Elin blev uppraggad av ett party "glad i flaskan"-gäng som var imponerade av hennes lösfransar!



Sen var det söder som gällde. Satt på Imperiet, Snaps och Ojojoj. Tog några glas vin och lite drinkar. Nattklubbar känns så last year, och uteserveringar är från och med nu inne.

Ikväll var jag den första att bryta upp och drog hem redan vid 1. Jag kände att det var dags för mig att signa ut efter en hård 5-dagars påskhelg och 12 timmars supande idag.. Ska ju trots allt upp och jobba imorgon.

Ska för första gången gå och sussa själv i lägenheten. Kommer sakna Emmas smaskningar och Elins snarkande. Det jag inte kommer sakna är tjejernas klagande över att jag gör konstiga ljud i sömnen.




♥ KARIN

Inlägg som aldrig publicerats..


April -11
Lördag kväll

Elin spårar iväg. Sitter inne och röker och ringer 118 100.



- Vem är Elin Brännmark?
- Vi tror att Elin Brännmark är en snäll och trevlig tjej som tycker om att rida hästar.
- Hästar!? Jag har aldrig ridit häst i hela mitt liv. Pojkar rider jag, men inte hästar!


 ♥ KARIN

 


Påskdagen

Solen skiner och det är party-mood on liksom. En kall bira på en uteservering - kör bara kör, säger vi! Det är ju trots allt påsk!

Dags att välja glass. Hur chill har vi det inte som kan sitta på balkongen och välja och vraka på utbudet. Tack Elin! Points to you.



Så här tidiga har vi aldrig varit, klockan är inte ens 1 och vi är strax färdigfixade. Till och med Filip hade varit stolt över oss.

Frågade Emma hur vinet smakar idag:
- Jodå.. Ingenting är omöjligt som Gunde Svan säger!
Rätt inställning där. Klart gårdagens vin i en petflaska funkar.

Idag ser vi vart vinden tar oss, röka lite vattenpipa kanske? Barer på söder? Vädret hade inte kunnat vara finare och det känns verkligen som att hela världen ligger framför våra fossingar.







♥ KARIN

Påskafton

Fick skjuts in till stan i torsdags, och tänkte på vad sällan man åker bil nuförtiden! Det är ju nästan alltid tuben som gäller här i stan, har åkt bil typ 2 gånger sen jag flyttade hit. Plus några taxiresor då. Saknar bilåkandet måste jag säga..


Så här glada var vi över att åka bil


Emma hittar en ny pojkvän varje kväll!

Igår var det var fest när den är som bäst, jävligt underskattat med hemmafester alltså. Klubbandet i all ära, men lite less måste jag ju säga att jag är. Mycket trevligare att sitta och socialisera (även om jag är världens minst sociala människa). Jag var typ ensam tjej med över 20 killar, vilket smörgåsbord jag hade, en hel buffé!

Imorse vaknade jag upp i festens rester. Tomma flaskor och halvdruckna glas. En kille som slaggar på soffkuddar under köksbordet. Inga konstigheter.

Satt ute i solen imorse och blev serverad toast till frukost av värdparet. Hur trevliga som helst, jag är helt tagen av alla Stockholmares trevlighet. Att killen är det snyggaste jag någonsin sett kan jag inte heller sticka under stolen med. En riktig dream-man, när kommer min??

Nu är det chips, dipp och film som gäller. Elin är på bolaget och Emma slutar klockan 5. Sen kör vi!



♥ KARIN

Långfredag

Onsdags kväll med flickorna på Ojojoj och Scandic malmen. Filip, "lillebror" och Helena tittade även förbi.


Evin och Elin


Jag och Emma



Emma pussar sin pojkvän..



..och Evin sin!

Igår blev det också utgång, satt på Snaps och hade det småtrevligt. Kände mig halvt död efter att ha jobbat hela dagen, och idag kan jag ju säga att man mår som man förtjänar..


Sliten tjej, hej!

Nu ska jag trotsa min trötthet och åka på fest med Linus som är på besök i Stockholm. Alla där är spända på att träffa denna "Luleå-bo" som Linus pratat om. Herregud, har ju värsta pressen nu!


Smärtan i fötterna är olidlig, men "vill man vara fin..."

GLAD PÅSK



♥ KARIN

Tisdag

Har nyss kommit hem från jobbet, är inte van att jobba så här mycket. Har dubbelpass imorgon som pers. ass. och ska hinna skriva kontrakt på en lägenhet emellan. Kommer att bli utbränd snart!

Sen på torsdag är det först Posten och sen pers. ass. som gäller innan jag kan ta helg. Har jobb på fredag också, men jag får vara ledig med betalt. Chill. Pengarna rullar in. Snart.

Såg att Evin hade lagt upp bilderna från i fredags så jag kan väl passa på att slänga in dem här!


Emma och jag


Evin och Elin

Taggar inför helgen, det är ju påsk för fasen! Vi har anledningar att fira varje helg, inte lätt att hålla sig hemma och borta från flaskan då.. En 4-dagars kanske?

Nu ska jag spela på king och vinna lite pengar så jag slipper jobba och samtidigt inte behöver leva på existens minimum. Hade ju varit något.



♥ KARIN

Godnatt

Igår knäppte jag min första cider på gatan med Sara och Linda, fortfarande i fredagens party-kläder och med sminket som fallit ner under ögonen.

De skulle frakta sina väskor till oss och Sara var lite smått nervös så vi satt och smuttade på våra 7.0:or medan Linda drog en "sista minuten-shopping". Sen lämnade även Sara mig och jag måste ha sett ut som en alkoholiserad och hemlös uteliggare, där jag satt ensam med min cider på en parkbänk mitt på Karlaplan, med massa resväskor och påsar fyllda med handdukar och andra hemartiklar.

Tog mig iaf hem tillslut och switchade om till nya party-kläder och tog vin-boxen i handen. Jag, Sara, Linda, Emma och Elin åkte till Saras östermalms-lägga för in-/utflyttningsfest. Det var riktigt trevligt, ett härligt grabb-gäng var de måste jag säga!

Det blev vin och shottar, musik och trevligt snack. Sara DJ:ade som jag aldrig sett henne göra, vilket flow, vilken känsla.

Promenerade ner till stan och gick på Ambassadeur, eller jag och Emma hittade varsin häst att rida på. Två snälla killar (som säkert inte vågade säga nej) skonade våra fötter från att dödas i våra 15-centimeters.



Dansade tills fötterna dog och jag, Linda och Elin dissade efterfesten och åkte hem. Jag och Elin kände att vi med gott samvete kunde checka ut och göra natt, vi har haft en tuff helg. Linda och Elin gjorde våra goda fyllehamburgare och pommes när vi kom hem och jag somnade sött till One Tree Hill.

Vaknade av att någon dampade på ringklockan. Kikade ut genom titthålet och såg Emmas nuna, jahapp klockan 7 tyckte hon var en passande tid att droppa hem från festen!


Jag och Emma i underbara vårsolens strålar

Imorgon står jobb på schemat klockan 11, så måste väl sova nu. Ska krypa ner mellan E & E. Kommer garanterat att väcka dem, klumpeduns som jag är.



♥ KARIN

Söndag

Sitter här och läser igenom blogg efter blogg. Har inte rört mig ur sängen på hela dagen. Bara en sväng till köket för att laga mat. Var en riktig pina, det är så stökigt här att jag aldrig har vart med om dess like.

Linda har flyttat in till oss, för några dagar, och lägenheten är nu fylld av 5 personers alla ägodelar, eftersom Sara också har varit hit och lämnat sina väskor. Det är ser verkligen ut som att en orkan har dragit förbi, kläder och saker överallt, inget rent porslin, vi äter ur matlådor och dricker direkt ur vattenkannan. Mamma, kom hit och städaaaa!


Jag som tyckte kakan var stökig och ouppstyrd, men det är INGENTING mot hur vi har det nu!

Har iaf haft en fantastiskt rolig helg, Stockholm imponerar dagligen på mig. Var ut på stan med E & E i fredags och vi gick runt i finvädret och spanade på grappar. Elin tycker att jag och Emma är alldeles för fixerade vid pojkar och jag erkänner att vi är nog lite beroende av dem..

Sen blev vi bjudna på studentskiva på kvällen, så här två år efter våran egen. Så vi åkte lite spontant till Evin för att föra lite. Tiden rann iväg och det slutade med att vi gick på ut krogen ist klockan 3. Kvällen slutade dock inte förrän.. typ aldrig? Elins kommentar där på morgonkvisten var klockren:
- Sluta kolla på klockan, det spelar väl ingen roll vad klockan är, man kan väl ha roligt ändå!
Och så häller hon upp sig en drink klockan sisådär 11 på morgonen, Elpi du är ju för härlig.

Bolaget besöktes direkt från efterfesten och Elin var lite halvnervös över att bli nekad sitt köp, pga alkoholist-varningen. Jag var också nervös att det skulle nekas, men pga att det var mitt kort som skulle dras.. Men som tur var gick både Elin och kortet igenom och vi var en vinbox rikare.

Nä, nu måste jag ta mig en paus från bloggandet. Får klaustrofobi i lägenheten och måste springa ner till affären innan dom stänger. Kan inte sitta inne en hel dag!

Fortsättning följeeeer....


♥ KARIN


Fredag

Ska snart åka och jobba, men vill som vanligt inte. Jag är egentligen inte trött, hade jag vetat att jag var ledig hade jag säkert redan hoppat iväg och funderat på vad jag skulle hitta på. Men tanken på att jag ska iväg och jobba gör mig dödstrött och jag vill bara krypa ner i sängen igen och gömma mig under täcket.

Sitter och funderar om alla har det så här hemskt eller om det är jag som är överdriven?? Jag förstår verkligen inte hur folk kan ha heltidsjobb och gå upp till jobbet varje morgon! Emma påstår att 90-talisterna tillhör en generation som är lata när det gäller jobb. Ja, i så fall är jag typexemplet för det.


Ska sitta på balkongen och äta min frulle nu. Det kanske kan få mig taggad, jag älskar ju solen och att äta är mitt största intresse, så det kan ju inte bli mer än succé.



♥ KARIN

Handling

Emma berättar om storhandligen som hon och Elin gjorde för någon dag sedan och jag minns hur hon besviket kom hem och sa:
- Jag såg ju massa söta pojkar som jag ville ragga på, men hur lätt var det när man hade en jävla Hitler med sig?

Jag tänker mig hur de måste ha sett ut, Emma trippar runt och försöker se söt ut och Elin som går och gastar om att de måste ta billiga varor.

- Jag stod och höll i en scans falukorv men inte fick jag den:
"Emma, den här är samma storlek och 2 kronor billigare!"

Vid köttbullarna står Emma och spanar runt på grabbarna och plockar ner köttbullar i vagnen, när Elin sätter igång igen:
"Frysta köttbullar är mycket billigare!"
"Men jag vill inte ha det!!"

- Jag försökte gömma de billiga märkena och sätta dem i botten, men tillslut gav jag upp, hela vagnen bestod ju fan av det!

Elin fortsatte sabotera Emmas raggningsförsök med sin prisfixering:
"Har vi råd med yoghurt?"
"Plocka ner några till nudelpaket, det var ju så billigt"
"Vi måste räkna ut vad allting kostar nu, och sen får du backa upp mig om pengarna inte räcker!"

- Jag såg fan hur killarna bara vände sig bort från oss..


Stackars Emma, det kan inte vara lätt att ragga pojkar när man har en prisfixerad Elin med sig som går runt och skriker att de kanske inte har råd med allt och plockar ner 100 paket nudlar och eldorado-märken i vagnen.

Och stackars Elin, jag förstår att det inte är lätt att handla ekonomiskt när man har en märkesfixerad Emma med sig som är van att handla med sin pappa och helst lägger ner färsk lax, löjrom och lyx-märken i vagnen.

Jag har bara en sak att säga; SKÖNT att inte jag var med!


KARIN


Godmorgon

Nu har jag nyss vaknat och sitter och chillar med solen som värmer på ryggen! Verkar bli en fin dag idag. Emma står och sminkar sig och vi ska väl iväg på en timma eller två. Måste hinna duscha, men det kändes jävligt jobbigt.

Igår var jag alldeles slutkörd på kvällen efter allt mitt jobb, som för övrigt gick bra. Ångesten innan jag skulle iväg var dock inte nådig. Jag ville verkligen inte gå upp, jag var tvungen att ta ett bad för att lugna nerverna och Emma fick sitta och ha pepp-talk med mig hela morgonen. Om jag inte hade haft henne där på morgonen hade jag nog aldrig ens gått till jobbet! Hon väckte till och med Elin och sa åt henne att hon skulle säga något peppande.
- Det kommer gå bra, Karin.
Hörde jag henne mumla från sängen.

När Emma gick av tunnelbanan efter att vi hade gått igenom allt som kunde gå fel och vad jag skulle göra då, hade jag typ kunnat spy av nervositet. Var tvungen att ringa Teza och höra henne säga 500 gånger att det skulle gå bra.

MEN, som E & E sagt så många gånger, det gick bra. Jag hade inte alls behövt vara orolig och jag fick komma hem, bita i det sura äpplet och säga att det inte alls var så farligt som jag hade målat upp en bild om att det skulle vara!



♥ KARIN

Tisdag

Efter lunchen med Mamma och Pappa sa jag hejdå och vinkade av dem när de styrde kursen mot LÅ. Själv åkte jag "hem" till mig, där E & E var. Emma åkte iväg på dejt och jag rastade mitt husdjur Elin som inte fått vara ut något idag. Vi tog oss en promenix till Fruängen, kul att vi bor så centralt att vi kan promenera till stationen som är längst ut på tunnelbanan utan att dö av överansträngning (och då är både min och Elins kondition nere på noll)..

Vi åkte vidare till på äventyr till Kungens kurva som såg ut som ett stort Storheden. Var och dröm-shoppade i affärerna och handlade 6 portioner Pasta Salmon för 5 kronor styck på Citygross.



Imorgon blir en hektisk dag, jag jobbar 11-16 på Posten och 18-22 på mitt pers. ass.-jobb. Okej, det är typ bara 1 timma längre än vad man gör när man jobbar heltid (+ att jag bara brukar behöva jobba 1 timma, och inte 4, på kvällen), men ändå. Jag är inte van att jobba. Jag hatar ju att jobba.

Nu kom Emma och vi ska spela Hjärter 7.


♥ KARIN


Värdelöst vetande

Elin har slut hemsidor att besöka, och sitter nu och har högläsning från nån sida som skriver ner massa onödig fakta. Sånt kan jag fördriva många timmar med, heelt jävla onödigt egentligen, men kul!

  • En genomsnittlig chokladkaka har 8 insektben i sig
  • 100 personer dör varje år av att ha satt en penna i halsen
  • Under ett år sväljer man i genomsnitt 14 insekter när man sover
  • Under en livstid äter man 8 spindlar i sömnen
  • Det vanligaste ordet i världen är OK och det näst vanligaste är coca cola
  • Antalet aktiva facebook användare är över 500 miljoner
  • Under en timmes simmande i en allmän pool har man fått i sig ca ½ liter urin

♥ KARIN


Tisdag

Igår hade jag en heldag med Mamma och Pappa. Började med lunch på Vapiano, då även Sara var med. Sen var vi och hälsade på i Saras lägenhet och när hon åkte till jobbet gick vi på stan och Mammas alla femhundraelva butiker runt om i hela Stockholm. Pappa såg måttligt less ut och jag hade ont i fötterna. Fast kanske inte som Pappa som efter ett tag klämmer fram att han har hälsporre, en liten detalj jag och Mamma hade glömt!

En välförtjänt middag åt vi iaf på Söderns Hjärta, med världeeens godaste mat!


Mamma visar upp sitt ört- och västerbottensostfyllda kalkonbröst, samma som jag åt


Pappas lammrostbiff med fetaostkräm (som nästan var godare än min mat..)

Nu ska vi iväg och luncha igen jag och mina päron. Jag kommer ju bli smällfet om vi fortsätter på detta vis. Tur att de åker hem idag! Nä, skoja, jag vill att dom ska flytta hit.

Ska börja fixa mig och så nu.



♥ KARIN

Söndag

En fullspäckad helg med mycket skratt och glatt humör. De goda nyheterna vi fick på fredagen var ju självklart tvugna att firas!

Jag och Emma stack ut på en bar-runda. Besökte Scandic Malmen, Friday´s (blev dock nekade där eftersom jag var för ung, attans att jag skulle glömma "Sara" hemma) och avslutade med Kings´s Bar. Där kände vi oss dock lite malplacerade och några killar kom till och med fram till oss och sa att vi var för snygga för det stället. Alltid bra för självförtroendet att höra det (även om det inte är alltför svårt att vara för snygga för en sunkig alkis-bar).

På lördagen var det dags för kalas hos min faster, så efter ett bad och lite nudlar var jag fit for fight för minglandet med släkten och en hel massa okända kottar. Lite genant att jag råkade dissa min kusin för att jag inte kände igen honom.. Träffade också pappas barndomskompisar som berättade historier om pappa som barn. Skumt att tänka sig att Kenthan en gång i tiden har suttit i en tvättkorg och lekt roddbåt.

Idag har vi suttit ute på balkongen och solat, helt undebart att man kan sitta ute nu i bara t-shirt! Sen fick vi vårat första besök till torpish, och då kanske ni tror att vi har fått kompisar, men nej. Det var mina föräldrar. Som jag tvingade att komma förbi. 

Vi åkte på middag hos min faster. Mycket god mat och jag åt med min nya inställning som jag haft sedan jag flyttade hemifrån; bäst att äta tills jag spricker - man vet ju aldrig när man får mat igen.

Nu är jag alldeles slutkörd, att träffa släkten är alltid som en lång, påfrestande arbetsintervju, massa frågor och ansträngningen att uppföra mig och vara trevlig har gjort så att jag fått huvudvärk (kan också bero på att jag pimplat rödvin 3 dagar i rad).

Så jag signar ut för idag, natt på er.


 ♥ KARIN


Frethaag

Nu har utemöblerna fått flytta från köket (provisoriska köksmöbler) och ut på balkongen där de hör hemma. Inte fan behöver vi matbord i köket, äter ändå alltid i våran lounge.

Har vaknat så tidigt idag att vi har hunnit med mycket trots att klockan bara har passerat 1. Alla är färdig-duschade, B.U.S:andet är klart och vi har suttit ute i solen. Nu började det dock att regna och vi har ätit lite frulle, Emma var sugen på popcorn och vin. Kanske inte såhär tidigt, eller..?  Kockade lite omelett med skagenröra åt oss, smaskens.


Husmor är i farten

Ikväll blir det nog lite hyss för oss, tror vi är på bus-humör. Får se vad kvällen har att erbjuda. Mamma och Pappa komer to the town today, men de har inte tid att träffa sin dotter, buhu. Elin jobbar, så det är jag och Emma som får rocka ikväll. Kan bli intressant!


♥ KARIN


Shopping

En riktig heldag i farten har jag och Emma haft idag. Började med ett BikBok-marathon och på andra affären så finner vi det vi ska ha och får varsin fin påse att kärt hålla i handen!


Jag hittade ett par ultimata blåa jeans, perfekt strech och perfekt passform!


Och Emma hittade "the dating-kofta numero uno" att ha när vi börjar vårat nya fullspäckade dating-liv med fikor och biobesök.

Dessa små kärlekar ska få flytta in i våran:

Gemensamma WALK IN-CLOSET

Sen hörde Filip av sig och sa att han hade tråkigt (nej, Emma, det händer igen; vi blir dem man ringer när man har tråkigt och behöver sällskap för alla vet att vi alltid har tid eftersom vi bara glider runt!!) så vi blåste omkring på stan med honom.

Hann inte med våran planerade hemgång för ett intag av dagens första måltid, innan vi skulle och kolla på en lägenhet klockan 7, så vi fick åka på fastande magar. Spårade lite halvt på hemvägen och åt en efterlängtad kombinerad frukost, lunch och middag när vi äntligen var hemma, klockan 9.

Nu ska jag ta det chill-pastill och lägga mig på soffan och andas lite.



♥ KARIN

Torsdag

Sitter och väntar på att sega Emma ska bli klar så vi kan glida in mot staden och BikBok. Har 50 % på hela sortimentet, katchiiing. Kanske att man kan unna sig ett plagg (eller 2?).

Var varning för storm i Stockholm idag, skulle blåsa 25 m/s. Vakande imorse och hoppades på att se trädstammarna vika sig, men det var rena rama lugna gatan utanför, tråk. Fast kanske är bra, så att "lillan" inte blåser bort, hon har ju trots allt blivit vält av snöstormen i Luleå, så hade varit tråkigt att behöva springa och jaga henne på Stockholms gator.




♥ KARIN

Dag 6..

..utan tv. Abstinens. Kryp i kroppen.

Tänker på alla program jag missar. Allt som hinner hända i alla serier.

Blir förvirrad över att inte hålla koll på vad klockan är via tv:n. Eftersom att jag kan tv-tablån vet jag alltid vad klockan är när det är ett visst program på tv. Nu har jag aldrig någon aning om vilken tid det är på dygnet.

Ska iväg och jobba klockan 7. Brukar alltid chilla framför tv:n innan jag ska iväg och jobba. Vad ska jag göra nu liksom? Kanske kan sminka mig och välja nå piffigare kläder. Trött på att vara risig all the time.

Trots bristen på en tv (eller kanske på grund av) så är det rogivande och tyst lägenheten. Emma ligger i soffan och läser med musik i lurarna. Jag sitter och spelar med musik i mina lurar. Vadå sociala..?

Elin har åkt och jobbat på ett nytt ställe. Superstressad över att inte hitta. Började redan igår att fråga mig om vi kunde titta på kartan. Emma ba:
- Men hinner ni inte det imorgon, du börjar ju inte förrän kvart i 4!

Väntar på hennes samtal som borde komma inom en kvart om att hon är vilse. Frågar mig vart hon ska gå. Som om jag skulle ha koll, vet ju för fasen inte vart hon befinner sig. Får synka oss via gatubilden på hitta.


♥ KARIN


Nattblogg

Klockan har tickat på förbannat fort även denna natt och jag måste verkligen gå och lägga mig. Vet inte varför jag älskar att vara uppe på nätterna så mycket, men det jag vet är att mornarna blir förbannat jobbiga när jag spårar ur såhär.

Aja, igår besökte jag iaf Fågel på kvällskvisten i hennes nya lägenhet. Vi köpte chips (skräll) och pratade på om allt och inget. Hon förstår mig så bra min lilla Fågel, hon sätter ord på mina känslor och säger precis det jag tänker. Jag sov över hos henne och det kändes som förr i tiden när jag alltid sov hos henne hemma i Luleå. Jag fick låna samma röda, stora t-shirt, som jag alltid brukar låna och sova i, och hon hade samma påslakan som hon brukar ha. Flashback!

Imorse stekte vi (jag) plättar till lunch och sen drog hon vidare och jobbade. Jag skulle egentligen jobba ikväll jag med, men jag behövde inte komma. Ovanligt, nej. Skönt, ja.

Spenderade kvällen med E & E ist, har kikat på serier på datorn, spelat lite kort och umgåtts. Och ätit, självklart. Måste avvänja mig från mitt kvällssug. Sväller ju fan upp som en luftballong. Hade suttit fint med lite nattkäk nu också känner jag, men som tur är har vi ingen lampa i kylen, så om jag ska fixa nåt måste jag antingen tända i taket (och väcka tjejerna) eller fumla i mörkret och häva ner saker (och väcka tjejerna). Så jag tror jag avstår. Vad är mer genant än att bli påkommen med näsan i kylen klockan 3 på natten?? Möjligtvis att bli påkommen när man har somnat på soffan. Vilket jag gör snart. Så sängen, NU.



Dags att dra ner på mitt groteska ätande, tänk att jag en gång i tiden var så skinny att jag fick plats i ett skåp!!





♥ KARIN

Måndag

E & E lämnade mig i min ensamhet imorse och drog till Liljeholmen. Jag har lagat lunch till oss och nu har vi ätit och är mätta och glada.

Flickorna sitter på golvet och spelar kort, det är sånt man gör när man inte har någon tv att fördriva tiden framför. Den lilla detaljen får det att krypa i kroppen på mig en smula måste jag ju medge.. På vetekakan satt vi alltid och åt till tv:n, vi somnade med tv:n på och på mornarna var det tv:n vi slog på det första vi gjorde för att vakna till.

Men det kanske är lärorikt för oss att vänja oss av vårat tv-beroende. Så ist för att glo in i en dumburk tvingas vi nu titta på varandra, höra smaskandet när vi äter (jag även på natten när jag sover med Emma) och vara sociala när vi vaknar på mornarna.

Andra intressen vi (Emma) har är att noppra kläder. Emma fick en noppermaskin av sin pappa och nu är hon helt besatt av den. Hon nopprar ALLT. Nyss kollade hon på sina sockar och utbrast:
- ÅH, NOPPROR!!
Och så studsar hon upp och kastar sig efter noppermaskinen. Måste ha intervention mot hennes beroende snart.

Annars så börjar det bli lite mer hemma-känslor här. Vi har spridit ut våra saker över hela lägenheten och sovrummet är en enda stor gemensam walk in-closet med 6 klädfyllda resväskor, som vi ännu inte packat upp.


Våran nya, farliga soffa som Elin somnat på


Jävla chill lounge vi har


Våran goda inflyttningsmiddag!



♥ KARIN


Söndag

Sitter uppe själv i en mycket mörk och tyst lägenhet. Emma har lagt sig för att sussa här bakom mig i dubbelsängen och Elin vettefan var hon är. Hörde henne senast vara på toa, kanske att hon har somnat där. Nackdelen med att ha så stort, jag har inte 100 % koll på var alla är och gör.

Imorse vaknade jag av att Emma pratade i telefon, vred lite på mig och kollade klockan 15.30. Shit, vi hade spårat ur fullständigt, brukar aldrig sova så hårt att jag vaknar så sent första gången! Fast det är klart, vi rullade ju in här hemma efter 6 någon gång imorse så det är inte så konstigt. Utan skor haltade vi oss hem, smärtan i fötterna var inte nådig! Var på Solidaritet och dansade loss, med Sara och Linda också.

Ska krypa ner med Emma nu, som ligger och smaskar i sömnen. Vi utgör en ganska bra sömn-orkester här på "torpet", med Emmas smaskningar, Elin som snarkar och jag gör tydligen nå knorrande ljud i sömnen. 

Nä, nu måste jag hitta orken att ta mig upp ur min nya lanarfåtölj, så jävla bekväm. Spårar alltid ur på nätterna när E & E går och lägger sig innan mig, stalkar folks facebook-loggar och läser meningslösa bloggar.




♥ KARIN


1 april

Nä, nu jävlar är det dags för ett inlägg. Det var inte igår jag uppdaterade här och alla blir så jobbigt tjatiga. Så here I am again.

Sitter i våran nya lägga som vi fått nycklarna till idag, namnlös än så länge, men det dyker nog upp ett namn såsmåningom. Känns inte som hemma alls här, känner mig som en gäst och jag saknar vetekakan. E & E sover en nap, jag lagar finmiddag och vinboxen ska in på kylning. Försöker behålla fredagsrutinerna så gott det går så att min achberger inte spårar ur fullständigt. Ska fira återföreningen med mina kära sambos, utan tv i endast varandras sällskap.

Efter att ha bott i en etta typ ett halvår, känns denna TVÅA på 55 kvm förjävla stor. Jag går vilse, vet inte vilket håll köket är åt och förvirras av alla dörrar. Alla säger att det blir så skönt för oss med större lägenhet, men helt ärligt har jag aldrig störts av att leva tajt. Klagar dock inte, men det känns ovant. Helt klart.

Skrattar även åt handelsbankens april-skämt som jag såg på mitt saldo på kontoutdraget efter att ha betalat hyran. Ha ha, jätteroligt HB, man skämtar fan inte om pengar.. Eller ojdå, det kanske inte var ett april-skämt. Helvete.

Nu måste jag kolla till mina bakpotatisar i ugnen, hade varit tråkigt att bränna ner lägenheten första kvällen. Det sparar vi till sista kvällen ist.


♥ KARIN


RSS 2.0