Söndags-inspo

 
Som jag ser det, finns det två typer av människor här i världen när det kommer till ambitioner och tankegång.
 
Det finns de människorna som väntar på att möjligheterna ska komma till dem, och tar det som kommer. De som väntar evigt på att allt på något sätt ska lösa sig, på att få en chans att komma dit de vill, men de hamnar till slut på ett jobb de inte vill ha, med en partner de inte älskar och en växande bilring på magen. Klagandes hoppas de på en förändring, men förändringen kommer aldrig för de vågar inte ta risken.
 
Sen finns det de människor som skapar möjligheterna, som går efter det de vill ha, utan rädslan för att misslyckas. De som stöter på motgång efter motgång, men ständigt reser sig för att fortsätta jakten på sina drömmar. De människorna som ger sin själ för att ta sig dit de vill.
 
Det som skiljer de två olika typerna åt är rädsla. De människor som inte är rädda för att gå efter det de vill ha är de människorna som kommer att leva det liv de vill leva. Det liv de själva har skapat.
 
Det går alltid att peka finger på någon eller något och säga att det är anledningen till att man inte har kommit dit man vill. Att hitta något att skylla på när livet är hårt. Men i slutändan hänger det alltid på en själv.
 
Och så länge du tror på dig själv och det du gör, att du är värd att få det du vill ha, kommer du att kämpa tills du når dina drömmar. Tills du en dag har allt du önskat dig.
 
Valet är upp till dig vem du vill vara.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0