Påskafton

Fick skjuts in till stan i torsdags, och tänkte på vad sällan man åker bil nuförtiden! Det är ju nästan alltid tuben som gäller här i stan, har åkt bil typ 2 gånger sen jag flyttade hit. Plus några taxiresor då. Saknar bilåkandet måste jag säga..


Så här glada var vi över att åka bil


Emma hittar en ny pojkvän varje kväll!

Igår var det var fest när den är som bäst, jävligt underskattat med hemmafester alltså. Klubbandet i all ära, men lite less måste jag ju säga att jag är. Mycket trevligare att sitta och socialisera (även om jag är världens minst sociala människa). Jag var typ ensam tjej med över 20 killar, vilket smörgåsbord jag hade, en hel buffé!

Imorse vaknade jag upp i festens rester. Tomma flaskor och halvdruckna glas. En kille som slaggar på soffkuddar under köksbordet. Inga konstigheter.

Satt ute i solen imorse och blev serverad toast till frukost av värdparet. Hur trevliga som helst, jag är helt tagen av alla Stockholmares trevlighet. Att killen är det snyggaste jag någonsin sett kan jag inte heller sticka under stolen med. En riktig dream-man, när kommer min??

Nu är det chips, dipp och film som gäller. Elin är på bolaget och Emma slutar klockan 5. Sen kör vi!



♥ KARIN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0