Torsdag

Ikväll var det ensamt att stå och borsta tänderna och göra sig klar för natten som jag gjorde redan vid 9. Har i princip bara sovit hela kvällen, riktigt skönt.

Blev stressigt imorse för oss, vi kröp ner under täckena igen efter att ha ätit frulle och självklart somnade jag. Sen segade Teza när hon satt och sminkade sig och jag blev så arg när det helt plötsligt bara var 8 min tills bussen skulle gå och hon inte fattade att hon var tvungen att börja klä på sig.
Hade världens drygaste hål sen efter matten då jag höll på smälla av, kändes som att jag skulle få ett psykbryt vilken sekund som helst. Dock var det trevligt till en början då jag satt och fikade lite kaffe med Ylikangas och Linda, men sen kom rastlösheten fram ..

Var på stan efter skolan och hittade en jättefin klänning att ha på studenten. Skulle dock bara ångra mig om jag köpte den och hitta nån finare sen. Men fan vad jag kommer ångra mig om jag inte hittar nån fin sen och får ta nån halvdan.
Åh, beslutsångest!

Sen har jag fått värsta infektionen vid mungipan. Det är misstänkt likt de fasansfulla svinkopporna som visade sig i somras. Kul. Nåja, till helgen blir det iaf inge party och tror inte heller jag måste vara snygg inför nån så det är ju bra. Så då får vi hoppas att det försvinner till jullovet som kommer snart, snart, snart!


Sleeping-time, godnatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0