Back in town

Min Stockholms-weekend blev lite längre än planerat, men nu är den över. Skönt att vara hemma på ett sätt, men tråkigt att lämna storstadslivet, och självklart min älskade syster och company.

Jag har iaf upplevt staden från dess bästa sida, i en lägenhet med 4 underbara tjejer och en hejdundrande utsikt över hela Stockholm. Det har blivit shopping, goda middagar och ett och annat glas öl och vin mellan varven. Även ett besök på Spy Bar hann klämmas in och mera alkohol på Friday's. Väldigt uppskattat att få lämna Luleå för en stund och koppla av utan föräldrar eller andra störande objekt, såsom pojkarna hemma som renoverar badrummet, sprider ut sig i hela hallen och orsakar jordbävning klockan 8 på morgonen..

Men jag har sett att även livet där har sina baksidor, en smutsig tallrik blir till ett diskberg på en minut och en gurkskiva torkar lätt in i golvet när alla är för lata att ta upp den. För att inte tala om vilka epidemier som kan bryta ut, denna gång var det svinkoppor som bosatte sig i våra ansikten. Eller det var väl bara Hedda och Sara som var drabbade, men kopporna tog över hela läggan. Rädslan över att få dom, klurandet på vem som var smittokällan och Sara som nojjade och trodde att hon skulle dö, det var vad som diskuterades i flera dagar.

Det jag skulle oroa mig för om jag var Sara är väl snarare att dö i trafiken. Att åka med henne under rusningstrafiken på E4:an i Stockholm är ju lite smått läskigt. Jag har suttit på helspänn med hjärtat i halsgropen då vi glidit runt i miljardärens lyxåk. Det känns ju inte heller helt hundra när chauffören plötsligt utbrister:
- Kör jag på rätt sida av vägen??
Jaaa, man vet aldrig vars man hamnar, helt plötsligt kommer hon säkert att korsa en tunnelbaneräls.. Men vänta nu, det har väl redan hänt?

Imorse packade jag ihop mitt pick och pack klockan 5 på morgonen, var så virrig att jag råkade få med mig någons svart klänning och en randig socka, sorry! 

Sist men inte minst lite internt.
Olle, Saga, Ulfi och Svante, jag kommer sakna höftåkandet. Men jag hoppar nu en sista gång (hööö-ööh) och hoppas nån fångar så lilla Cornet slipper spinna runt i luften alltför länge.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Saga

Saknar dig Kakan, är tomt i lägganutan dig :(

2008-08-28 @ 17:08:19
Postat av: syster

Miss you...



Det var därför jag kom till jobbet i två olika randiga sockor :)

2008-08-28 @ 23:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0