Tisdag och helg

Ja, idag börjar min helg, känns skönt kan jag lova!

Idag har vi bara haft nationellt prov i engelska b, kändes alldeles underbart, eller så inte. Svamlade mig som vanligt igenom uppsatsen sådär ytterst pinsamt så att jag skäms över att Jenny ska läsa den. Ännu skämmigare att läsa den själv sen, men det brukar jag skita i, kollar bara betyget och sen dimper den i soporna.
Betyget kommer dock inte att vara allt för mycket att hänga i julgranen det heller eftersom jag aldrig riktigt kom fram till min poäng, om jag ens hade nån poäng vilket är tveksamt..

Men nog deppat om det, imorrn är det kompdag och sen lov torsdag, fredag. Så det blir riktigt långledigt!. Glad att jag inte svarade när jobbet ringde igår, dom skulle fråga om jag kunde jobba 8 på torsdag. Jag är lättövertalad så jag hade säkert sagt att jag kunde, men nu blir det ist Sara som kommer att komma inklampanes alldeles bakis och fortfarande i party-outfitten. Och mitt rykte kommer fortfarande hålla sig på topp!

Har vart och handlat lite idag också, plockade på mig lite underkläder och sen ett par jeans, är så lat att jag inte ens orkade testa, men man kan ju alltid lämna tillbaka. Ska väl se hur dom sitter nu och sen har jag absolut inga måsten jag behöver göra.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0