Söndag, rutinernas dag

Idag är det söndag, som alla säger att är så otroligt tråkig, men om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är en ganska lugn och skön dag :) Man har aldrig några krav på sig, man kan ligga i sängen och dega hela dagen om man vill och man behöver aldrig göra sig fin.
Söndag är den dagen som oftast följer samma mönster:

- Man vaknar när man vaknar, förhoppningsvis utvilad och äter lunch i sängen. På söndagar finns det alltid massa god mat i kylen som bara väntar på att bli uppäten.

- Dagens aktivitet blir oftast joggning, solning eller varför inte att ta en fika. Är man sliten kan man också bara stanna hemma, som sagt, det finns inga krav på att man ska göra nåt :P

- Middag kan man äta när man vill och sen traskar man oftast ner till Elin, i sköna mjukiskläder och nån svammelfrilla, för en skön TV-kväll.

- Självklart tar man också en sväng till konkan för att köpa nå gotta man kan äta som tröst för att en ny vecka börjar nästa dag.

- Varje söndag tänker man att man ska duscka men likförbannat skiter man i det och tänker: "Äh, jag går upp tidagare imorrn och gör det då".

- Ett extra + på söndagar är att man alltid slipper att tvätta bort sminket innan man hoppar i säng, såklart alldeles för sent eftersom man alltid fastnar vid datorn.






 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0